IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Отново е пладне!
    Време е вече тулупите да стават и да се залавят с писане против нашето слънчице.
    Тази логическа и времева схема беше зададена от самия БХ, който в допълнение нарече ненавиждащите го - негодници.
    Другите му обидни изстъпление на този етап ги прескачаме.

    Той от 5 часа зарана е на крака и се грижи неуморно за благото и интереса на всички, включая тулупите и негодниците, които "му протестират".

    Снощи за много малко отново можеше да се случи голяма беля. По-скоро не ми се обяснява, ама ако някой съвсем е пропуснал, нека се обади. Онзи, който се кани да върши изтезания и разстрели по стадионите и хвърляне на инакомислещи от хеликоптери - да си трае. Той е споходен за вечни времена от незаличим позор.

    Все пак, подходящо е да караме поред. Предполагам, че изтъкнатите геппаджии, които озаряват с чистите си души нашето форумно пространство, вече са ви известили с напоителни разсъждения и обилен снимков материал, че вчерашният протест беше един пореден провал, при което няколко заблудени души, предимно бездомни, се мотаха безцелно по площада - има-няма 50-на човека.

    В предходните дни, при действително скромен по численост протест, напълно умишлено акцентирах на действителната и ограничена бройка граждани, за да не давам възможност на нашата немирна детска градина, съставена предимно от дечица на гепаджийския елит, но деца с подчертани математически заложби, да вършат изстъпления и да правят гнусни и незрели изчисления и внушения, че протестът е изчезнал, поради новото ни качество на хора, които са надарени с проект за нова Конституция и нов ИК.

    няма да ви сляза на тъпото нива и да ви обяснявам и аргументирам, колко хора имаше вчера на площада.

    Новото е, че очевидно дори и целият Европарламент да с е изсипе в София в подкрепа на протеста, оставка няма да има. Наглостта няма край. Е, все пак началото е сложено. Снощи имаше един евродепутат - германец от зелените. Изказа пълна подкрепа, насърчи народа да продължава и да не се предава, подчерта и обстоятелството, че борбата я има и в Брюксел (макар и под малко по-различна форма) и уличният натиск е необходим и на тях - последователните борци против корупцията.
    Е, трябва да отчетем и една напълно човешка причина за липса на оставка - освен безкрайната наглост има и една чисто практична и напълно защитима причина. Него просто го няма и той въобще не е в течение на случващото се. Ако беше дошъл и чул какво се говори за партията му и за него в лично качество, би се скрил от човешките погледи на мига и за вечни времена.

    Колкото и да бяха протестиращите, очевидно е, (че не бяха достатъчно, защото тези безсрамни наглеци днес отново са по местата си и имитират загрижена дейност. Днес бил предложил гласуване на нов закон за билгарски жестомимчен език. Цялата Мара втасала!


    "Независимост от мафията". Сблъсъци между полиция и демонстранти в 76-та протестна вечер
    Last edited by X_Y; 23.09.2020, 12:57.

    Коментар


    • Безимен, това вече също е на приключване, директен контрол още няма, контрола засега си остава, като до момента, но ако все пак стигне на прокуратура, то вече няма да е нашата и поне на този етап (в прокуратурата) няма да може да се потули. Това са разликите, които аз виждам. За предходните етапи обаче (докато стигне прокуратура) си остава проблем... и проблема започва от условията за финансиране и критериите. Оттам започва всичко. То е малко като с обществените поръчки...каквото се заложи, това се търси и изпълнява...
      Last edited by pepe1234; 23.09.2020, 12:02.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

        няма да е днес https://bnr.bg/post/101344876/ilhan-kuchuk


        https://bnr.bg/post/101344827 вижте това, този ще участва в дебата на 5ти. Духът е вече пуснат от бутилката... Край приключиха ги!!! Този е съпредседател на антикорупционна група в ЕП и говори открито за "системни кражби от еврофондовете".

        Да видим нататък, каскета, реформи, скокола, дебелото момче...

        По-важно е това, че "системните кражби от еврофондовете" - НИЕ, самите ВЪТРЕШНО (някак) - бяхме оставени - да си "САМОконтролираме"!

        Ех, че кеф! Такъв "САМОконтрол" е супер-мечта!

        Така "гласували доверие" на вълка - да "пази" стадото...
        ​​​​​​​

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

          ..............

          Изненадан съм обаче че ме сравняваш с безсмисления. По-скоро може да се оценявате вие двамата, и двамата имате логорея, и двамата сте с мускул между ушите... Айде ти поне това работиш но безсмисления? Хвърля празни приказки просто ей така, обаче не стои зад думите си като мъж а се изсулва като змиорка кат' го приклещиш. И не веднъж. Та сравнението ти е меко казано неуместно..........

          Можеш поне да благодариш на Рубла, която е изтрила моето мнение с резолюция: "Не е по темата".

          В моето мнение коментирах твоята снимка, която е "по темата".

          И - ДПСекретарю Имхотеп, няма база, нито основания, за да ме сравнява с теб - уважаваният от мен Начев!

          Та, Имхотеп - поне можеш да благодариш на Рубла за това, че е изтрила поста ми. Все я обвиняваш и я обиждаш (наричаш я дори "Копейкина")..., но - когато ти помага, дори едно "благодаря!" не отронваш! Такива сте вие - Партийните секретари на Боко - старият комунист и арогантен каруцар!

          Боко трябва да си ходи, защото с всеки следващ ден отвращава вашата електорална маса от ГЕРБ! Вече се изравнихте с БСП и хората се убеждават, че това правителство губи подкрепа и в международен план!

          Всичко написано съм съобразил - да бъде по темата. Без лични нападки.

          С препоръката: да благодариш на уважаваната модератор Рубла!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
            Айде, чакаме днес унищожителния доклад на ЕК за корупцията в БГ и евентуално замразяване на европейските пари.
            няма да е днес https://bnr.bg/post/101344876/ilhan-kuchuk


            https://bnr.bg/post/101344827 вижте това, този ще участва в дебата на 5ти. Духът е вече пуснат от бутилката... Край приключиха ги!!! Този е съпредседател на антикорупционна група в ЕП и открито заявява за "системни кражби от еврофондовете".

            Да видим нататък, каскета, реформи, скокола, дебелото момче...

            ПП баси дебелото се набутал и при летище софия в концесията, ей тъй набързо покрай корони и незнам си какво и хоп...
            Last edited by pepe1234; 23.09.2020, 11:48.

            Коментар


            • Както се казва - без коментар

              Cпeшнo! Румънcкият пaрлaмeнт oдoбри 40-прoцeнтнo увeличeниe нa пeнcиитe Coциaлдeмoкрaтитe в oпoзиция, кoитo ocтaвaт нaй-гoлямaтa групa в пaрлaмeнтa, вeчe oбявихa минaлaтa гoдинa oгрoмнo увeличeниe нa пeнcиитe oт 1 ceптeмври и удвoявaнe нa дeтcкитe нaдбaвки

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                [v
                путин: "Навальний сам се е отровил"

                [B]Какво да става - твоят началник путин съвсем изкукурига
                А ти приготвяй чемодана - Германците скоро ще изритат българската червена сган от Германия
                Това за изритването ще стане доста трудно на настоящия етап на германия, виж ако дойдат от северен кръст, като нищо всичко ще не е русо и със сини очи да го наритат, ама мен пак няма да ме наритат, защото вече съм половин ариец- вече съм блонди.

                А относно дневални- добре че чета и на други места, че ако остане на теб, със затворени очи ще си умра, толкова много лъжеш

                Коментар


                • Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                  Айде, чакаме днес унищожителния доклад на ЕК за корупцията в БГ и евентуално замразяване на европейските пари.
                  Нито едното ще стане, нито другото

                  Ако си спомняш преди година ЕК каза, че България е правова държава и препоръча сваляне на мониторинга на България, на Румъния остана, нищо че имаше Кьовеши.

                  Коментар


                  • Айде, чакаме днес унищожителния доклад на ЕК за корупцията в БГ и евентуално замразяване на европейските пари.

                    Коментар



                    • путин: "Навальний сам се е отровил"
                      Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Барби, какво става с дневални
                      Какво да става - твоят началник путин съвсем изкукурига
                      А ти приготвяй чемодана - Германците скоро ще изритат българската червена сган от Германия

                      "Владимир Путин в разговоре с Эммануэлем Макроном презрительно назвал Алексея Навального «простым баламутом в интернете», а также предположил, что он мог сам принять «Новичок». Об этом сообщила газета Le Monde. Также из статьи французского издания следует, что, по мнению Путина, Навальный использовал свой Фонд борьбы с коррупцией «в целях шантажа некоторых депутатов и чиновников» и совершал «противоправные действия». "
                      Last edited by barbaron; 23.09.2020, 10:41.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                        ...
                        Някой от тия дни ще пусна тук един документ, една работа свършена от служебното правителство. То си е държавна измяна, а правителството беше последното служебно.
                        Дай го документа, да го рекламираме

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                          Мани ме мен, за съм известен като мръсник, провокатор и манипулатор.


                          Господине, нетът е пълен с информация. Потърсете, прочетете за събитията от днешния ден, а после:
                          - разяснете,
                          - аргументирайте,
                          - подкрепете с някакви доказателства, че никой никому не се е молил, а това е солова акция на Каракачанов, който след това е бил нахапан координирано и решително и от двете страни, защото си е разрешил едно своеволие и ... е свил перките.

                          Вместо да се орезилява с триене на публикувани политически речи, той имаше далеч по-силни ходове, ама да с е сърди на себе си.

                          Аз мечти нямам, поставил си главата в торбата и чакам да ме приберат хората, които ти си ми пратил. Подготвил съм се.

                          А иначе - бързи, честни избори и каквото избере народът!
                          Аз друг народ нямам и няма да го сменям. Виж, ако ти и новата ти родина е решила да сменя нашия народ, в това аз не участвам.

                          Ти за по-хубав ли се мислиш?!
                          Изхвърли една част от живота си за дълго време, замени го с окопа на битката и ела после да ми се представиш в младост, красота и сила мъжка!
                          Оприличавания?! Хм, пълна тъпня, детинщини, идиотщини!
                          Това сте вие - само за това ви стига вътречерепната субстанция.
                          До края на живота си няма да додрапаш до нивото на безимен.
                          Е колко пъти да разяснявам бе начев, то верно между ушите имате мускул а не мозък.
                          А как се изживяваш като герой на Островски, все едно си Павката. Изумително! Ей ся ше дойда да те прибера. Ама не на топло, а на студено.
                          Както и да е. Бързи и честни избори? Ми на предишните народа избра начев, забравил ли си? Не може да се правят избори когато група лумпени поиска, ми какво, всеки два месеца избори, а? Ми като си нямате работа така е, избори до дупка! Ми избори има следващия март! Търпение ли нямате? А ако народа пак избере БХ какво ще правите тогаз?
                          Изненадан съм обаче че ме сравняваш с безсмисления. По-скоро може да се оценявате вие двамата, и двамата имате логорея, и двамата сте с мускул между ушите... Айде ти поне това работиш но безсмисления? Хвърля празни приказки просто ей така, обаче не стои зад думите си като мъж а се изсулва като змиорка кат' го приклещиш. И не веднъж. Та сравнението ти е меко казано неуместно.
                          Но я да видим какво става с исканията на радев за разговори, видеа, снимки...
                          Ето по-доле един фейк. За този фейк някой си е поиграл пет минути буквално. Обаче ако някой се хване сериозно, може и гласа, и интонацията, и мимиките да направи така че да не може да се разбере че е фейк.

                          https://youtu.be/r2J5hySpgdo

                          Така че айде по сериозно. Ако може де, ако не, ще разбера.

                          А ето и едно друго, пак фейк. Виж обаче някои мимики, на този отдясно. Може така да се направи, човека огромна глупост да каже със собствения си глас, че никога да не може да се разбере истина ли е или фейк.

                          https://youtu.be/25GjijODWoI

                          Та мисълта ми е като подхвърлят нещо, не бързай, както казваше един форумец 'лопатите не са лопати'.


                          Някой от тия дни ще пусна тук един документ, една работа свършена от служебното правителство. То си е държавна измяна, а правителството беше последното служебно.
                          Last edited by Имхотеп; 23.09.2020, 09:22.
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

                            Да се прави конструкция за нова конституция от компрометирано управление с напълно подчинен парламент е нонсенс..
                            Ми ще чакаме да прогледне народа, че заложената нова конструкция е по-гъвкава,
                            тя вероятно няма да се случи,
                            защото всичкото ченгесариат е наясно, че ВНС е бетона който е най-труден за разбиване (пък КС е верен страж на ченгесариата)

                            КС можеше да саботира и влизането ни в НАТО и ЕС, липсата му на реакция е резултат от договорки,
                            мислех се протестира срещу договорките като стил на управление

                            пп
                            пише Ви човек, къде е поправял върховен магистрат за неправилно цитиране на Конституцията
                            Last edited by satz; 23.09.2020, 07:53.

                            Коментар


                            • Не си представям че що годе нормален човек ще се върже на тези дивотии.
                              Тук съм съгласен. Ама Боко НЕ Е нормален, тъй че, колко му е. ТОЙ „строи” магистрали, ТОЙ „дава”... т.е., ТОЙ „може и правивсичко”. Пък и тръби за това. Следователно, трябва да МУ вярваме.
                              ...или греша? Къде са границите на гербавата ви „реалност”?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                                ....
                                Човек да е против премахването на ВНС, защото вносителите "немухаресват" е меко казано реформаторски недалновидно.
                                Да се прави конструкция за нова конституция от компрометирано управление с напълно подчинен парламент е нонсенс

                                И стига сте го следвали тоз Марешки, вземете я прочетете днешната ни Конституция, поне да знаете к'во пази

                                Коментар

                                Working...
                                X