IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • САЩ с критика за строежа на "Балкански поток" в България

    Коментар


    • Наглост!
      Борисов в Брюксел: Благодаря на ЕК за изключително обективния доклад

      Пореден скеч на възпитаника на НЧ Отец Паисий в гр. Банкя.
      Когато там са преподавали лексика, смисли и значения на Брюкселсия език, то ходило да рита топка.
      Отде да знае, какво му казват?!

      Коментар


      • Дори специализираните икономически издания у нас не отразяват голямата новина за България.
        Вероятно защото това не е повод за радост, а за срам.

        Едно относително адекватно и балансирано представяне на обстоятелствата: От днес сме част от Банковия съюз

        Коментар


        • Корупцията в България едва ли някой може да я види, усети и пипне. Единствените потърпевши са бандитите, които досега зобеха от държавата и БХ ги отби в своя полза. Единствените, които виждат корупцията, са тези във властта и тези, които цицат от властта. Понеже корупцията е в основата на тяхното зобене, затова сега ореваха всичко и сочат с пръст тези, които зазобиха вместо тях. Ние, обикновените хора, не можем да оразмерим корупцията. Затова работим с хипотези за голямото крадене, където и каквото прочетем от държаните от заинтересованите лица медии. Но колко е голямо това крадене - никой от нас не знае. Знаят ЦРУ и облажващите се от нея. Ние нищо не знаем. Даже не знаем кой купи яйцата на Хаджигенов, с които замеряха парламента. Защо никой не попита кой му купи яйцата? Така започват тарикатлъците, които после прерастват в големите безобразия , срещу които роптаем. Бръкнал се с адвокатския си хонорар от двама селяни, които не могли да си поделят общата крава и единият я дърпал за опашката, другият за рогата, докато той най-спокойно я доял. Една кофа адвокатски хонорар.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

            От кога на кражбите и убийствата им викат постижения????Никога не забравяй че освен човешкото и държавното правосъдие има и едно друго Правосъдие което никога не греши....Така че не завиждай на човек преди да видиш краят му.Меди Доганов е най обикновен дръндарски мангал чрез когото службите и задкулисието държат турското малцинство под контрол...
            Нещо не ме разбра, защото говорим на различни езици сякаш, а няма как да оправдая кражбите и убийствата(които е добре и да се докажат) Защо говорим на различни езици ли, - защото нямаме точна дефиниция на понятието "успешен" политик. Според теб успешен е и бае Тошо, защото е държал властта най много (въпреки кражбите и убийствата, даже се състезавал с негов другар кой повече врагове на народа ще изтреби, а по някогсшните признания на другаря, бай Тошо го е победил категорично)
            Та ако ползваме дълготрайността във властта като дефиниция, излиза, че Доганеца само се конкурира с бай Тошо. Вече за убийствата ти ще кажеш кой по-голям, макар според мен доган ще е много под бившия първи по таз точно класация

            Коментар


            • ЗАТОВА, ГЕШЕВ ДА СИ ХОДИ.

              ОСТАВКА ! ! !

              Коментар


              • Цветан Василев: Борисов е политически труп. С Пеевски са „астрални близнаци“

                Ц. Василев не е безукорен източник на информация, винаги да се има едно наум, но приказва интересни неща. Извлек от интервюто:

                "Мечтата на Делян Пеевски винаги е била България да се превърне в прокурорска република. И те я изградиха. Цитаделата на мафията в момента се казва Висш съдебен съвет.
                Успехите на Пеевски са благодарение на Борисов. Борисов му даде тази голяма сила. Не виждам кой от тук нататък ще посмее да се обвърже толкова тясно с Пеевски, за да му изпълнява всичките желания. Голяма част от известните фирми на Пеевски са фалирали и продадени, но малко известен факт е, че той държи с бланкови джира фирми, които имат договори с държавни предприятия и институции – като се започне от кетъринг фирми, мине се през такива за варовик и се стигне до охранителни. Затова на него му е нужен Борисов като премиер – за да не му се прекратяват договорите, за да печели обществени поръчки, финансирани от ЕС, от държавния и общинските бюджети.
                Главния прокурор Гешев го държат с много яки компромати.
                ББР е „банка на Делян Пеевски“, така както са ПИБ и Общинска банка, а както е известно, той до каквото се е докоснал, всичко е унищожено. Унищожи КТБ, „Булгартабак“, „Водстрой“, след това „Лафка“ и като не можа да изнуди Васил Божков да му плати 150 или 200 милиона за тази изтърбушена компания, реши да я ликвидира. Някой да му търси сметка на Пеевски за това?! Когато Гешев говори, че разследва приватизациите, най-напред да разследва „Булгартабак“.
                Моята битка с мафията в България през 2014 година беше представена като „война между двама олигарси“ – визирайки мен и Пеевски. Така беше удобно за западната преса, а и за западните политици. Но моята битка не беше с Делян Пеевски, а с "Дълбоката държава". Защото, ако беше само с Делян Пеевски, сега той нямаше да представлява това, което е.
                След фалирането на КТБ и нейното разграбване, Пеевски успя до голяма степен да се еманципира от Ахмед Доган. Дори не бих се учудил, ако посегне и на лидерството му в ДПС.
                Много хора говорят, че Пеевски е зависим от хора от службите, които на практика са го лансирали на преден план. Говори се, че покрай всички тези връзки със службите са поемани и ангажименти към руски служби от страна на Пеевски и на майка му.
                Гешев е сляп за над 50 сигнала за престъпления на Делян Пеевски, свързани с КТБ. Дори има наглостта да каже, че колкото Пеевски има общо с КТБ, толкова имат Обама и Путин. И се прави на умряла лисица, когато става въпрос за очеизвадните доказано компрометиращи снимки и записи на един премиер – Бойко Борисов, с пачки по 500 евро и кюлчета злато в нощното шкафче.
                Затова хората протестират и искат и неговата оставка – на главния прокурор, освен тази на Бойко Борисов и правителството му със съпремиер Делян Пеевски.
                Съгласен съм с оценките, че протестите постигнаха своята цел. Те първо изкараха кирливите ризи на Борисов и на задкулисието извън България. Никога досега България не е била в центъра на международното полезрение толкова дълго време и толкова отблизо.
                Борисов и Пеевски са скачени съдове. Макар че Пеевски в първия удобен момент, когато има възможност и решение, което включва отстраняването на Борисов, за да спаси себе си, ще го направи с най-голямо удоволствие, без изобщо да се замисли. Така че Борисов е приключил като политик, а колко време ще трае тази агония – не знам. По-важно е какви ще са резултатите от изборите.
                Американците разбиха всички позитиви от тяхната политика в последните 30 години в България с един срамен акт, а именно със санкциите към никому неизвестния съдия Андон Миталов. Преди време съдийските му права са възстановени по искане на бившия тъст на Делян Пеевски – Васил Петров, който беше член на ВСС. Аз нямам никакво съмнение, че съдията е бил „помолен“ учтиво да пусне Николай Малинов да пътува за Москва, защото Малинов участва в една изключително гнусна и мръсна игра с прокуратурата и Делян Пеевски за отклоняване на внимание от истинските хора на руснаците в България и по-точно - от себе си.
                Интересен за мен ще бъде дебатът на 5 октомври, при очакваното, разбира се, отсъствие на Борисов и Гешев от Европарламента."


                Коментар


                • Купуват ви с 50 лева, а за к*рви и къщи хвърлят милиони - питайте откъде са


                  Важна поправка по повод одевешните ми гнусни проправителствени внушения.
                  Бодрячески изчислих едно средно статистическо бойковско чекмедженце (1 млн. Е.) на около 300 средногодишни български пенсии.
                  Материалът твърди, че средномесечната пенсия в България е 412 лв.

                  Следователно, малкото чекмедженце се равнява на над 400 средногодишни български пенсии.


                  Last edited by Andi11; 01.10.2020, 16:35.

                  Коментар


                  • Валерия Велева: ГЕРБ, вразумете се! Спрете гаврата с Конституцията!

                    Коментар


                    • "Срещу модела "Борисов-Доган-Пеевски". Над 100 интелектуалци с открито писмо за оставки

                      Коментар


                      • ЕС забеляза: Много български медии защитават правителството

                        Коментар


                        • От Кърджали пеша дойде,

                          И кофа носеше в ръце.


                          И отпреде и отзаде,

                          Тя за партията се раздаде.


                          Пост висок получи,

                          Но Пекин къде е не научи.


                          ПКП някой я нарече,

                          Но за морал бе късно вече.


                          И превърна се тя в тъпо острие,

                          Говореше тя, резмахвайки ръце.


                          Но излетя като патица от поста,

                          Защото се оказа мега-проста.


                          И взе си кофата тогаз,

                          И към Кърджали отпраши с мръсна газ.

                          Александър Ресиловски

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                            Съдията няма йъде да ходи като прокурора ги закове с доказателствата
                            И аз така мислех, но
                            по надолу съм дал съдийката Ченалова как е облекчила убийци...като е саботирала/непризнала доказателства.

                            Лично в зала съм видял/чул съдийка: "Нищо не разбирам от темата - отказвам назначение на експертиза.."

                            Спомни си и отнетите лицензи на Лукойл кой им ги върна (не беше прокурор)

                            Коментар


                            • България

                              Това би било шамар в лицето на протестиращите в България

                              Ако ЕС не приеме ефективен механизъм за гарантиране на върховенството на закона, това би било равносилно на шамар в лицето на протестиращите в България. Тогава те биха загубили вярата си в ЕС. Коментар на Марина Щраус.

                              Коментар

                              Working...
                              X