IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    О-паааааааааа!

Лъсна цялата работа!
    Тя се оказа, както и можеше да се очаква: една обичайна оПИКана работа.

Case closed!
    Лъжльо, има и още. Чувал ли си за Стефан Цанев?
    Стефан Цанев безпощадно: Протестът отблъсква интелектуалците заради средствата си. Демокрацията е измислила изборите и нищо друго. Свобода не се постига с простащина, злост, ковчези, бесилки и мятане на яйца.

Има нужда интелектуалците да бъдат на предна линия на протестите. И в предишни протести те бяха на предни линии, аз съм посрещал всеки протест с много добри чувства, ако не с възторг, и съм участвал, макар и косвено в тях. Това заяви пред БНР Стефан Цанев, писател, поет, драматург, а от вчера и носител на отличието „Златно перо“ за принос към родната култура и изкуство.

„Този протест отблъсква интелектуалците по две причини – поради своите средства, които не са много естетични, да кажа много меко. Не може срещу простотията да се бориш с простащина – тези средства, които използваха като вид на протест – замеряне с яйца, с развалени продукти. Малцина помнят понеже са по-млади, но същите атрибути се използваха против враговете на народа, когато разкулачваха 50-те г. на миналия век. Заобикаляха къщите с тъпаните, с ковчезите, на които беше изписано името на човека, когото разобличават, и му казваха: влизай в ковчега или в ТКЗС-то. Това повторение, не знам който откъде го е изкопал, може би бащата на някого, участвал в тези ремсистки хайки. Това ми напомня доста, защото и нашата къща бе заобиколена по този начин. Политиците бъркат в България много, че те не се състезават с идеи, а се оплюват един друг. Лошата дума е бумеранг – тя се връща към този, който е изрича“, коментира Цанев.

Според него втората причина, поради която протестът отблъсква интелектуалците, е перспективата на протестите: „Защото е ясно срещу кого са насочени, а никъде не стана ясно към какво - какво ще стане след тези протести?“.

„Има един показателен случай – когато приемат Търновската конституция през 1879 г., Дондуков-Корсаков присъства на веселието по този случай и запитал Антим I: „Ваше блаженство, след като България вече е свободна, освободихме ви от турците, защо не се радвате, защо сте тъй умислен?“. „Ваше сиятелство – отговорил Антим I, вие ни освободихте от турците, това е хубаво, но си мисля – а кой ще ни освободи от вас?“, разказа писателят.

И допълни, че протестиращите са се сетили днес да направят концерт за целите си – ще използват изкуството, ще бъде нещо приятно, нещо, което да привлича хората, а не да ги отблъсква.

„Няма друг начин освен младите, родени на свобода, незаразени с робство, да поемат кормилото на държавата… Тези млади хора трябва да се престрашат“, отбеляза Стефан Цанев, който даде за пример как Финландия се управлява от 30-годишни момичета."

Няма разлика между червен и руски трол. Начините на водене на пропаганда са еднакви.

Last edited by X_Y; 04.10.2020, 18:13.
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Лъжците и мошениците са отдавна известни в Инвестора.
      Още преди настоящата криза проглуши ушите ни с вопли за демократичност, хуманност, свобода, обществен интерес и всякакви друг и лозунги.
      След старта на кризата през юли, безсрамно лъжеше, че си привърженик н а ДБ и няма никакъв шанс БХ да т е излъжел, защото ти си бил просветен и подготвен човек.

Обаче, Издайника Матеев ви сложи шапка на всичките гепарди, а вие въобще и не се усетихте, как сте се прекарали и разконспирирали!

Гепардски простотии!

Дайте незабавно линк за воплите на Найденов.

Снощи, на трибуната, се качиха много от групата на отвореното писмо - първоначално 123-ма са били, хората открито казваха - и аз подписах, и аз! Вече сме над 500.
      Очакваме до края на седмицата да стенем 1000!
      А идея да навреди, той винаги така пише. Ама вярно, невярно - все тая, нормата трябва да се изпълнява.

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение

Ауууууууу, колко мили са ви станали изведнъж европейските чиновници?
        Да Ви припомня ли, как ги наричахте до неотдавна?
        Опа, имам още един таен обожател!

Сори, правата върху биографията ми вече ги продадох дригиму!

Не започвайте нов диалог, без да сте сигурен, че ще ви стигнат силичките да приключите стария!
        Кажете за яхнията и геостратегията!

Един мой познат от Харвард - професор, прояви жив интерес!

Чиновникът работи правилно, но само под тежък и непрестанен натиск!
        А вие, господине, правите ли разлика между назначени европейски чиновници и избрани такива?!

Коментар

• О-паааааааааа!

Лъсна цялата работа!
          Тя се оказа, както и можеше да се очаква: една обичайна оПИКана работа.

Case closed!
          Last edited by X_Y; 04.10.2020, 18:14.

Коментар

„Отровното трио“: Погребахме диктатурата на Борисов

"Уморихме се, но няма да спрем, каза в ефира на bTV Арман Бабикян от „Отровното трио“ - Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и Велислав Минеков. „С четвъртото „Велико народно въстание“ дадохме знак на Брюксел, който на 5 октомври на заседание на Европарламента ще разглежда положението с България. Цяла Европа трябваше да види, че българите са изправени. Този знак трябваше да бъде ясно разчетен за сметка на лъжите на властта, че има някакво временно преминаващо природно явление“, каза Бабикян.

Третият човек в „Отровното трио“ - Велислав Минеков, предстои днес да замине в Брюксел. „Възнамерявам да извърша някои предателства, но не към родината, а по отношение на управляващата ни мафия и ще го направя достойно. Мисля, че съвсем скоро ще имаме успех“, заяви той. На въпрос дали ще има пето „Велико народно въстание“, Велислав Минеков изрази надежда преди него правителството да е паднало."

Утре, 05.10.2020, ще има дебат в пленарната зала в Брюксел по проблемите в България.
            Миналата седмица ви привлякох вниманието, че комисията ЛИБЕ е внесла проект на решение.

Гласуването по очакваната Резолюция ще се проведе най-вероятно в четвъртък - 08.10.2020.
            Ауууууууу, колко мили са ви станали изведнъж европейските чиновници?
            Да Ви припомня ли, как ги наричахте до неотдавна?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Васил Найденов за фалшивата декларация срещу кабинета: Никъде не съм се подписвал! Никой не ни е питал. Това не е много демократично. Те ли ще решават кого да обичаме и мразим?

Интелектуалци от различни сфери се били подписали в специална декларация, с която искат оставката на кабинета. Подписалите се били актьори, писатели, художници, продуценти, режисьори и други хора на изкуството, както и публицисти, журналисти и други, твърди менте новината. Сред имената е и това на Васил Найденов.

Лъжците и мошениците са отдавна известни в Инвестора.
              Още преди настоящата криза проглуши ушите ни с вопли за демократичност, хуманност, свобода, обществен интерес и всякакви друг и лозунги.
              След старта на кризата през юли, безсрамно лъжеше, че си привърженик н а ДБ и няма никакъв шанс БХ да т е излъжел, защото ти си бил просветен и подготвен човек.

Обаче, Издайника Матеев ви сложи шапка на всичките гепарди, а вие въобще и не се усетихте, как сте се прекарали и разконспирирали!

Гепардски простотии!

Дайте незабавно линк за воплите на Найденов.

Снищи на трибуната се качиха много от групата на отвореното писмо - първоначално 123-ма са били, хората открито казваха - и аз подписах, и аз! Вече сме над 500.
              Очакваме до края на седмицата да стенем 1000!

Коментар

• А ето и още:

Уж гръмовна новина обикаля по протестърските медии и тези, обслужващи метежите срещу правителството. Интелектуалци от различни сфери се били подписали в специална декларация, с която искат оставката на кабинета.

Богдана Карадочева и Стефан Димитров разбиха пред ПИК поредния фейк: Не сме подписвали декларация срещу правителството!

Сред подписалите се били актьори, писатели, художници, продуценти, режисьори и други хора на изкуството, както и публицисти, журналисти и други, твърди менте новината.

Фалшивата новина за "бунта на интелектуалците" забърка и имената на композитора Стефан Димитров и това на съпругата му - естрадната певица Богдана Карадочева.

Музикалното семейство разби на пух и прах твърденията, че те изобщо са подписали нещо подобно.

"Не съм подписвал никакви декларации. Някъде изтече, че сме се подписали в някаква подписка на интелектуалци, някаква такава глупост. Ние не сме се подписвали изобщо. Нито Богдана се е подписвала, нито аз", категоричен бе Димитров пред ПИК.

Той допълни, че дори не знае какви са тези подписки и той, както и естредната легенда не са участвали в подобни подписки.

"Не знам какво е, това са глупости. Никога не бихме се подписали под такова нещо", отсякоха певицата и носителят на няколко награди "Златен Орфей".

Поредното доказателство за лъжите начеви.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Начев,
                  който и да поиска помощ ог "Брюксел", от ЕССР, ще я получи само с условието да ни нахендрят Стамбулската конвенция, джендърския фашизъм и отнемането на деца ей така, по кефа на малкото пръстче на некой от ония там западни ненормалници, безумници, бездушни машини, за да ги правят еничари.
                  А, доколкото познавам моя народ, всичките желаещи власт горе ще дадат твоя и моя задник както и откъдето и да е, само да се кефят, че се наричат управляващи.

Имай, имай това предвид.

https://www.youtube.com/watch?v=kij2fIHPKxQ
                  Е, не е ли противно?

Коментар

• Абе, само при мен ли Ютюб и Гугъл не работят?

Коментар

„Отровното трио“: Погребахме диктатурата на Борисов

"Уморихме се, но няма да спрем, каза в ефира на bTV Арман Бабикян от „Отровното трио“ - Арман Бабикян, Николай Хаджигенов и Велислав Минеков. „С четвъртото „Велико народно въстание“ дадохме знак на Брюксел, който на 5 октомври на заседание на Европарламента ще разглежда положението с България. Цяла Европа трябваше да види, че българите са изправени. Този знак трябваше да бъде ясно разчетен за сметка на лъжите на властта, че има някакво временно преминаващо природно явление“, каза Бабикян.
                      Начев,
                      който и да поиска помощ ог "Брюксел", от ЕССР, ще я получи само с условието да ни нахендрят Стамбулската конвенция, джендърския фашизъм и отнемането на деца ей така, по кефа на малкото пръстче на некой от ония там западни ненормалници, безумници, бездушни машини, за да ги правят еничари.
                      А, доколкото познавам моя народ, всичките желаещи власт горе ще дадат твоя и моя задник както и откъдето и да е, само да се кефят, че се наричат управляващи.

Имай, имай това предвид.

https://www.youtube.com/watch?v=kij2fIHPKxQ

Коментар

Ей начев, бързо натрупа пачките.

Не завиждай, а се учи!

Да не мислиш, че е лесно?! Бай ти Чери е от стара коза яре. Аз се опитвах да хитрувам, като наблягах на тези мои изяви, които ми носеха по-бърза и яка пачка.

Обаче, в някакъв момент той бързо се усети (математик ниеден) и викнал: Ама, как така, той мен, ша ма цака с топла бира, бе?!
                        И сега имам спуснат някакъв изключително детайлен ценоразпис, при което се съобразяват брой постинги, съдържание, авторски текстове (оразмерени до знак), при което теглата в крайната оценка се определят от подробна таблица.

Дадено ми е право да пиша и в други сайтове, но трябва да си избера само едно място, за да не цакам въложителя с еднакви публикации, но на различни места.
                        Дори някои от другите места са с по-добри коефициенти и аз вече сериозно обмислям да се прехвърля там. Имам регистрации, познават ме (естествено, под друго име), пък и тук според Матеев реномето ми вече е на драстично ниско ниво. Дискредитиран съм, с други думи, но съм най-отдавна тъдява. Едната корист ме държи!

Коментар

• Васил Найденов за фалшивата декларация срещу кабинета: Никъде не съм се подписвал! Никой не ни е питал. Това не е много демократично. Те ли ще решават кого да обичаме и мразим?

Интелектуалци от различни сфери се били подписали в специална декларация, с която искат оставката на кабинета. Подписалите се били актьори, писатели, художници, продуценти, режисьори и други хора на изкуството, както и публицисти, журналисти и други, твърди менте новината. Сред имената е и това на Васил Найденов.

"Имах концерт във Варна, изобщо не съм чул за какво става дума. И Богдана са сложили, и Стефан Димитров", възмути се Найденов от действията на незнайния автор на фалшивата новина.

"Те много хубаво си решават, но много години така ни употребяват и какво ли не решават. Те ни решават и живота, решават ни и какво харесваме, кого обичаме, кого мразим. Затова нещо има някаква държавност, има норми, има съдебната система", отговори Найденов на въпроса дали анонимният творец на декларацията, уж подписана от един куп обичани изпълнители, актьори и творци, не е включил неговото име, за да й придаде някаква тежест.

Лъжци сте начев, а ти водиш лъжливото хоро тук в инвестора.

Коментар

Ей начев, бързо натрупа пачките.

Разкажи какво стана снощи, ще дава ли БХ остафка?

Коментар

• Христо Иванов: Борисов е ипотекирал България в полза на корупционните проекти АЕЦ-"Белене" и "Балкански поток"

Коментар

• Ей начев, бързо натрупа пачките.

Коментар

Working...
                                X