IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кво стана тука сега комунягите измислихте ли как ще вземете властта?

С протести не става. Минаха над 90 дена - ефект нулев.

Правихте там всенародни въстания - па нищо не стана.

Ревахте на Брюксел да ви помогне. От там по навик изчетоха една декларация.

Нещо там стратегия за изборите, програма за спасение, ала-бала, измислихте ли?

Или ще повтаряте че Баце е лош и барем сам се събори от властта?

Коментар

• Смеете се вие на факЮ ама гледай къде се уреди да работи
      Калифорния задължи със закон корпорациите да вземат в управлението си гейове и цветнокожи

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
        Стипендията беше различна в различните диапазони на успеха и се получаваше за успех, над Мн. добър (4.50), а тая ми писа с голям зор Добър (4)...

Отдавна минали неща, но 15-20 лв. разлика си бяха сума в ония времена... (при наем 30 лв.!)
        Айтъй. Обади им. Остана, сега да вкара дисциплина „научен Герберизъм”...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Имал си само двойки и ти развалиха успеха с тройка ли

Стипендията беше различна в различните диапазони на успеха и се получаваше за успех, над Мн. добър (4.50), а тая ми писа с голям зор Добър (4)...

Отдавна минали неща, но 15-20 лв. разлика си бяха сума в ония времена... (при наем 30 лв.!)

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
            Тоя има две гънки в оня орган едната е за да се храни и отделя а другата за да подава услужливо задницата към властта
            ...Което, не е съвсем същото, като да я подаваш към хранилката, на която клечи Пешо, налэ.
            Ама иначе, все тая...

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Въпрос за размисъл: какви доценти и професори е имало някога!

Мен - на Държавният изпит ме "изпитваше" рускиня /от страната на Ленин/... Така се вживя, за да ми покаже, че не разбирам Марксистко-Ленинската философия! Развали ми успеха! /а той влияеше на стипендията, която беше вързана с него!/

А сега, тия доценти и професори, преквалифицирали се в Етика и право - специалности - се набутаха в ГЕРБ..., за да споря с тях - как - на времето ми намалиха стипендията за успех, а сега - все още не съм пенсионер, но според един тук - Боко ми давал...

Метаморфози, дами и господа!
              Имал си само двойки и ти развалиха успеха с тройка ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ако целия Български народ го съберем на екрана на монитора, 300 човека са недостатъчни дори и за образуването на един единствен пиксел. Ето го - гледам го монитора и не ви виждам къде сте се скрили зад някой пиксел. Толкова сте маломощни, че нямате дори силата да го направите червен този пиксел, та белким някой по случайност да го забележи.
                Работата с пикселите ти не я разбираш не се бутай между шамарите. Там е царството на барбарон и той е негов повелител. Той е освен повелител на пикселите и цар на шахмата и господар на математиката. Все още го чакам да сметне колко са дебели въжетата на кузя дето го влачиха, ама той сигурно е зает да смята пикселите и затова не ми отговаря

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
                  Студент е на изпит по история на БКП. Питат го:
                  - Кой е Карл Маркс?
                  - Карл Маркс е мъртъв! Да почетем паметта му с минута мълчание!
                  Комисия става. Мълчат една минута.
                  - А кой е Ленин?
                  - Ленин е мъртъв, но делото му е живо. Да почетем паметта на великия вожд с минута мълчание!
                  Стават. Мълчат една минута. Професорът шепне на член от комисията:
                  - Пишете му тройка, че сега ще ни накара да пеем Интернационала, а аз знам сaмo първия куплет...

Има го и в "Бисери и вицове"(2),адмито да прецени за коя тема е!

Въпрос за размисъл: какви доценти и професори е имало някога!

Мен - на Държавният изпит ме "изпитваше" рускиня /от страната на Ленин/... Така се вживя, за да ми покаже, че не разбирам Марксистко-Ленинската философия! Развали ми успеха! /а той влияеше на стипендията, която беше вързана с него!/

А сега, тия доценти и професори, преквалифицирали се в Етика и право - специалности - се набутаха в ГЕРБ..., за да споря с тях - как - на времето ми намалиха стипендията за успех, а сега - все още не съм пенсионер, но според един тук - Боко ми давал...

Метаморфози, дами и господа!

Коментар

• Студент е на изпит по история на БКП. Питат го:
                    - Кой е Карл Маркс?
                    - Карл Маркс е мъртъв! Да почетем паметта му с минута мълчание!
                    Комисия става. Мълчат една минута.
                    - А кой е Ленин?
                    - Ленин е мъртъв, но делото му е живо. Да почетем паметта на великия вожд с минута мълчание!
                    Стават. Мълчат една минута. Професорът шепне на член от комисията:
                    - Пишете му тройка, че сега ще ни накара да пеем Интернационала, а аз знам сaмo първия куплет...

Има го и в "Бисери и вицове"(2),адмито да прецени за коя тема е!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

ДеЦка му работа!
                      Смятал пиксели по хоризонтала и вертикала и се упражнявал в деление на множества.
                      Едно време това се учеше в прогимназията. Сега е за начални класове.

Това ли ти дойде на акъла да кажеш и то точно в днешния ден?!

Помниш ли, че всеки втори постинг т и беше за Дънинг-Крюгер. Тогава ти намекнах, че има един много по-подходящ за коментиране психолог, който е открил синдром, наречен на неговото име Ерик Ериксен.
                      Не даде сигнал, дали си прочел, но поне спря да говориш за ДК.
                      Често се питам - ти на кой етап от развитието според класификацията на ЕЕ си?!
                      Смайваш ме с митарствата от хаотичен тип - от най-горе до долу.
                      Тоя има две гънки в оня орган едната е за да се храни и отделя а другата за да подава услужливо задницата към властта

Коментар

Ако целия Български народ го съберем на екрана на монитора, 300 човека са недостатъчни дори и за образуването на един единствен пиксел. Ето го - гледам го монитора и не ви виждам къде сте се скрили зад някой пиксел. Толкова сте маломощни, че нямате дори силата да го направите червен този пиксел, та белким някой по случайност да го забележи.

Мислите се за важни, но не сте. Единствената ви сила е само и единствено в самозаблудите ви, които обаче останалия народ не ги споделя. Отлива от протестите и тяхното спихване е ярко доказателство за това. По площадите останаха само криминалния контингент и заблюдени пенсионери, които не знаят защо са там. И ако на тези хора не им плащаха, нямаше да ги има дори и тях.

"Останалият народ" - е решен да бие шута на изборите, защото напуска "любимата" партия ГЕРБ и се влива в други политически формации.

Точно милионите хора са вече в други орбити /не тая - на ГЕРБ/ и все повече, устойчиво нараства бройката им, ако и да не протестират вечер.

Та, интересно е - на милионите - дали е възможно месеци на ред някой да плаща, за да променят своята ориентация! Издиша ти теорията, Матеев!

Коментар

• Сега малко трябва да поработя, щото геппс началникът дебне и ако ме хване, ще ме уволни - после иде глад и няма да има пенсия.

Като го финтирам, пак ще тепем геппарди!

Коментар

Мислите се за важни, но не сте. Единствената ви сила е само и единствено в самозаблудите ви, които обаче останалия народ не ги споделя. Отлива от протестите и тяхното спихване е ярко доказателство за това. По площадите останаха само криминалния контингент и заблюдени пенсионери, които не знаят защо са там. И ако на тези хора не им плащаха, нямаше да ги има дори и тях.

ДеЦка му работа!
                            Смятал пиксели по хоризонтала и вертикала и се упражнявал в деление на множества.
                            Едно време това се учеше в прогимназията. Сега е за начални класове.

Това ли ти дойде на акъла да кажеш и то точно в днешния ден?!

Помниш ли, че всеки втори постинг т и беше за Дънинг-Крюгер. Тогава ти намекнах, че има един много по-подходящ за коментиране психолог, който е открил синдром, наречен на неговото име Ерик Ериксен.
                            Не даде сигнал, дали си прочел, но поне спря да говориш за ДК.
                            Често се питам - ти на кой етап от развитието според класификацията на ЕЕ си?!
                            Смайваш ме с митарствата от хаотичен тип - от най-горе до долу.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Текстът от този постинг е заличен. Всяка дума от него издава отчайваща простотия и е напълно изключено да се намеся в разисквания.
                              Темата е изчерпана.

Минавам по същество.
                              Погледнете фотоса.
                              1. Изтеглете една права мислена линия, която свързва обектива на снимащия апарат и бялата полицейска будка до фасадата на НС2. На мястото на пресичане на линията и пътното платно (жълтите павета) стои бордовото камионче с усилвателната техника на протеста. Камионче няма, отишло си е, че д а могат и други момчурляци да си поиграят - момчетата обичат камиончета. И аналогови и виртуални.

2. Отместете поглед наляво. Под ярко светещия в червено светофар, на тротоара се забелязва групичка от хора - порядъково 6 - 8 човека. Точно на мястото, където са хората, всяка вечер около 18.30 - 19.00 часа се строи трибуна от сглобяеми елементи. Същата трибуна се разглобява след края на митинга и се откарва от камиончето за съхранение.

Ще бъде обидно дори за един средноинтелигентен човек да се втурна в обяснения относно часа на правене на тази снимка. Въобще заобикалям хипотезата за разсъждения в посока на датата, на която е правена снимката.
                              Не исках да с е заяждам, но в предишна серия от снимки (Матеев) имаше фотос, който беше заснет в посока запад-северозапад, при което още ясно личеше заревото от отиващото си слънце.

Разбрахте ли!?
                              Понеже вдявате бавно, без да съм воден от желание да ви ударя, казвам го направо: масово се публикуват снимки, които са правени преди и следд митингите. Мотивите си ги търсете сами.

Какво правят тези хора на площада дълг о след приключване на митинга? Този въпрос може да е интересен, но за всеки човек с житейски опит е напълно елементарен.

Естествено е човешкото желание да споделиш вълнуващи теми с близки и приятели. Особено в моменти, когато те парещо доминират съзнанието ти.

Редно е да се отбележи, че в съвременния свят човешкият контакт се осъществява трудно. Маса човешки същества страдат болезнено от липса н а човешки контакт, стремят се неистово към него. На площада контакти се завързват лесно, разговорът върви естествено и леко. Раздумка с приятели е проява на нормална човещина.

Не изключвам обстоятелството, че има много хора, които в момента са личностно доминирани от темата за протестите. Тя пълни живота им. Всеки от нас знае, че дори и в странни часове, при преминаване около футболни стадиони, често може да се видят скупчени групи от хора (над 90 % мъже), които оживено коментират нещо. Да, това са футболни запалянковци. Футболът също е един феномен, който внася акцент и ефимерно усещане за смисъл в живота на много хора. В тези групи има сложна плетеница от отношения, йерархии, авторитети.
                              Това е така, защото е така! Не е необходимо всеки да г о разбира!
                              Last edited by nachev; 09.10.2020, 10:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                                ......
                                92 - ри ден на протест.
                                300 човека. Гаранция!

Коментар

Working...
                                X