IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
    Аз влязох за да подам кратка информация за митинга, но ме завари барбата и ми завзе вниманието. Странни същества са това гепардите.

Днес беше 93-ти ден на протест.
    Хладно, ветровито, но сухо време.
    Присъствие 600 човека.
    Много повече от 600

Четете бързо преди да видите снимките.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Друг път си заявявал тържествено, че през 95-та си бил вече 10 години с френски паспорт.
      Хайде още един път да помислиш върху детайлите на версията, навързването на годините и след това да отсечеш - този път последно и окончателно
      Не съм и очаквал от "умник" и празнодумец като теб да съобрази,
      че френски паспорти не се раздават веднага след приземяването на френско летище
      Нито пък да съобразиш дали на българска или френска територия е изхода на фермата
      Нито пък да знаеш да смяташ или да имаш логическо мислене

Коментар

Костваше ми усилия да подбера някакъв пакет от медии (пак ги проверявам една друга), които да ми позволяват да стоя относително добре информиран, без лъжи, манипулации и промивка на мозъка.
        Медиите не служат за да те информират относно определени факти. Тяхното предназначение да ти предоставят нечия интерпретация на фактите - била тя на Божков, Пеевски, Прокопиев, Донев, Борисов, Домусчиев и т.н. Но ти винаги имаш избора, да "стоиш относително добре информиран".

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Човекьт още преди 38 г. е разбрал, че не е за Фермата
          Друг път си заявявал тържествено, че през 95-та си бил вече 10 години с френски паспорт.
          Хайде още един път да помислиш върху детайлите на версията, навързването на годините и след това да отсечеш - този път последно и окончателно!

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            благодаря Начев, прочетох резолюцията. Абсолютно обективни са ЕП, всичко това изброено на едно място е шокиращо. Жало че явно няма да достигне до хората реално написаното и ще им промиват мозъците... Като си дадеш сметка за всичко отразено просто се питаш, къде живея аз. И отговора в тези няколко страници е особено неприятен. Също така съм сериозно разколебан по отношение на ЕС и ценностите които се проповядват, защото се оказва реално, че лицемерието на ЕС в частност ЕНП е по-голямо от общите ценности на съюза и най-много съм разочарован от принципните германци. Добре че все пак там в ЕП все още има работеща демокрация, та да мине резолюцията. Идва ми да псувам много........
            Пепе, след митинга си пуснах time shift на Панорама и превъртях бързо, доколкото видях неприятни муцуни - Новаков, Вигенин и Цонев.
            За моя изненада беше поканен и един режисьор - Димитър Коцев (Шошо), един от подписалите писмото. Познавам го бегло само по име. Около твой набор ми се видя, говори много човешки, понятно, граждански.
            Тонът му беше много сходен до това, което ти казваш, въпреки че той не визираше конкретно текста на Резолюцията, а човешкото усещане да живееш в нашата страна под ръководството на тези елити.

Темата с германците е дълга и сложна. Ти познаваш страната и знаеш, ча на пръв поглед н е личи, че това е все още победена, окупирана страна с някаква форма на условно ограничен суверенитет. Дето се вика - много хляб, ъ-ъъъъ не хлаб, а бира трябва да изпие човек с местните, че да бъде допуснат до душите им, че чак тогава да почне да разбира истинското състояние на нещата. Е, трябва си и късмет, защото тесногръдието и еснафлъка са си също много разпространени.

Мнооооого е дълга темата, не се наемам да пиша, гигантски турд ще е!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Щом охалтурни медии се подлагат на геппа, а и май повечето от тях са от онези "опиканите" парцали, то ясно и с кой са били доганчовците от депесе
              Докосваш директно много невралгична тема.
              По едно време имаше директни опасения, че има поход за завземане на целия медиен пазар. Едни да бъдат купени, други държани в зависимост чрез различни средства. Не съм сигурен, колко близо бяха, но във всеки случай - доста близо. Естествено, визирам по-разпознаваемите.
              Костваше ми усилия да подбера някакъв пакет от медии (пак ги проверявам една друга), които да ми позволяват да стоя относително добре информиран, без лъжи, манипулации и промивка на мозъка.

Коментар

• Аз влязох за да подам кратка информация за митинга, но ме завари барбата и ми завзе вниманието. Странни същества са това гепардите.

Днес беше 93-ти ден на протест.
                Хладно, ветровито, но сухо време.
                Присъствие 600 човека.

Митингът на пл. Независимост приключи бързо и част от групата се изнесе пред сградата на БНТ, където междувременно започваше Панорама.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Едва ли някога ще разберем точния брой на жертвите, но без съмнение той е огромен. Хосе Виласусо, кубински прокурор, който с ужас избягал в началото на революционната власт, свидетелства, че Гевара подписал 400 смъртни присъди в първите три месеца като командир на La Cabana. Свещеник-баск на име Яки де Аспиазу, присъствал на последната изповед на жертвите, твърди, че Гевара лично заповядал да бъдат разстреляни 700 души през същия период. Кубинският журналист Луис Ортега, който познавал Гевара от 1956 г., пише в книгата си „Аз съм Че!”, че Гевара изпратил на смърт 1892 души."
                  Това защо е в син цвят?

Ти отдавна си доказал, че не вярваш в изначалната, темелна, божествена човечност!
                  Колкото и да не ти се вярва, н о като видя такъв един такъв текст (още повече част от текст), който видимо цветово и графично е сбъркан, разтревожвам се за теб. Естествено, в подобни думи ще видиш провокация.
                  Вече сме хора на години, емоцията ни е в повече, с времето тече процес на натрупване на бъгове и всичко това е основание за
                  беспокойство.

Това някакъв странен отговор и реакция ли е на моята публукация за смъртта на Гоцев?
                  Въпросът ми е политически, а не злободневен!
                  Колко време ти отне да изчоплиш нещо?

Коментар

• Половин век от разстрела в Боливия на масовия убиец Че Гевара. Че е мъртъв, слава Богу! Леви, свикнете с тази мисъл!

"
                    Гевара прави същото за Кастро, каквото Дзержински за Ленин, Химлер за Хитлер, Берия за Сталин. Гевара е мрачният пазител на реда, главният екзекутор на режима.

При него
                    La Cabana се превръща в карибската Лубянка. Действията му са изцяло чекистки. „Винаги разпитвайте затворниците през нощта” – нарежда на палачите си Гевара. „Най-лесно е да пречупиш човек нощем, защото умствената му съпротива винаги е по-ниска”.

Едва ли някога ще разберем точния брой на жертвите, но без съмнение той е огромен. Хосе Виласусо, кубински прокурор, който с ужас избягал в началото на революционната власт, свидетелства, че Гевара подписал 400 смъртни присъди в първите три месеца като командир на La Cabana. Свещеник-баск на име Яки де Аспиазу, присъствал на последната изповед на жертвите, твърди, че Гевара лично заповядал да бъдат разстреляни 700 души през същия период. Кубинският журналист Луис Ортега, който познавал Гевара от 1956 г., пише в книгата си „Аз съм Че!”, че Гевара изпратил на смърт 1892 души."

Коментар

В горната връзка, ето как медиите - послушковци и присъдружени към властта се борят с лошия Европарламент!

Голи цици и Гала – оръжията на ГЕРБ срещу ЕП в медиите на властта

Щом охалтурни медии се подлагат на геппа, а и май повечето от тях са от онези "опиканите" парцали, то ясно и с кой са били доганчовците от депесе

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                        благодаря Начев, прочетох резолюцията. Абсолютно обективни са ЕП, всичко това изброено на едно място е шокиращо. Жало че явно няма да достигне до хората реално написаното и ще им промиват мозъците... Като си дадеш сметка за всичко отразено просто се питаш, къде живея аз. И отговора в тези няколко страници е особено неприятен. Също така съм сериозно разколебан по отношение на ЕС и ценностите които се проповядват, защото се оказва реално, че лицемерието на ЕС в частност ЕНП е по-голямо от общите ценности на съюза и най-много съм разочарован от принципните германци. Добре че все пак там в ЕП все още има работеща демокрация, та да мине резолюцията. Идва ми да псувам много........
                        Принципните Германци, също така принципно изпушиха едни хора през комините в началото на 40 -те.

Коментар

• благодаря Начев, прочетох резолюцията. Абсолютно обективни са ЕП, всичко това изброено на едно място е шокиращо. Жало че явно няма да достигне до хората реално написаното и ще им промиват мозъците... Като си дадеш сметка за всичко отразено просто се питаш, къде живея аз. И отговора в тези няколко страници е особено неприятен. Също така съм сериозно разколебан по отношение на ЕС и ценностите които се проповядват, защото се оказва реално, че лицемерието на ЕС в частност ЕНП е по-голямо от общите ценности на съюза и най-много съм разочарован от принципните германци. Добре че все пак там в ЕП все още има работеща демокрация, та да мине резолюцията. Идва ми да псувам много........

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Ами той се ошашави кой е демократ,фашист,комунист и вече се чуди каква позиция да заеме,ще го луднем човекът с нашта булгериян демокрация.
                            Човекьт още преди 38 г. е разбрал, че не е за Фермата

Коментар

Понеже бойковците и патреотете беснеят и скърцат със зъби и бълват измишльотини, четете сами преди да ги слушате.

Това, че сме трябвало да признаваме македонско малцинство и да приемаме Джендърската конвеция са, разбира се, откровени глупости!

В горната връзка, ето как медиите - послушковци и присъдружени към властта се борят с лошия Европарламент!

Голи цици и Гала – оръжията на ГЕРБ срещу ЕП в медиите на властта

Коментар

• Едно малко племе от 5000 души да овладее селджуските бейлици и да създаде огромната Османска империя ми се струва в сферата на
                                фантастиката освен ако родът на Осман не е със синя кръв идващи от Мотун и Атила.

Коментар

Working...
                                X