IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

    Другарят Огнян Минчев НИ внушава, че единствена алтернатива е пак този, който му плаща... Боко, бе, настоящият изпълняващ длъжността министър-председател - той е единствено "достоен", за да води едно следващо комунистическо правителство!

    Боко е единствен и неповторим! БезалтернативЕН!
    Тогава кажи ни кой е алтернативата
    1 Мая Манолова и Татяна Дончева
    2 Гоце и Румко Коиловски
    3 Христо Иванов и оня жабата дет генерал го раздава
    4 Курнела и калинките и тъпи
    5 Славчо Трифонов ктде е учил математика до осми клас
    6 Йоло Денев
    7 Извънземните
    Или оня криводжуката и Найден Зеленогорски садовския некадърник
    Целия съм в очакване да прочета кой е алтернативата?Всичките тия барабар с депесето и мутрата да ма прощаваш ама плачат за Пиночет и на стената на ЦУМ

    Коментар


    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      време(Губерния българия) - време(щата Калифорния) = 10 часа

      Коментар


      • Докъде я докарахме с макетата , че чета това
        Peter Boyadjiev
        Вчера в 7:28 ч. ·
        Oще една очевидност до какво окаяно положение е доведена българската държава. Конфликтът със Северна Македония. Ами България няма дипломация и то не от днес а от десетилетия. И докато след 1944 година българската дипломация беше филиал на руската, днес е оставена сама на себе си в ръцете на една треторазрядна интересчийка спечелила поста си в кревата на един пожарникар. Оставена е в ръцете и на един доносник на държавна сигурност. Е, ще губим и ще си печелим врагове, а и ще ставаме смешни. В този конфликт страната няма печеливш ход. Сама срещу течението. Какъв е изборът след поставянето на неизпълними условия на Македония. Първо възползуваме се от правото ни на вето, резултат, наливаме масло в огъня на антибългарските чувства в съседката ни и си печелим славата на ретроградна страна, пречеща на процесите на европейското развитие. Второ, не се възползуваме от ветото и клякаме и ставаме за смях и все по-малко ще ни уважават вън от България. Ами и в двата случая сме губещи. Защо ли ? Най-простият отговор, защото толкова е акълът на тези които управляват страната. Прехвърлиха решаването на един политически проблем на историците вместо да си поемат отговорностите и да го решат още по време на подписването на тъй прехваленият договор с Македония. И освен това месим две наложили си различни понятия. Гражданска принадлежност и самосъзнание за етническа принадлежност. Проблемът е политически и порди това си позволявам да взема отношение. Историците какво са, тълкователи на събитията и нищо повече, а политиците са за да вземат решения а не да тълкуват събитията. Хайде като са много големи българските историци да видим къде и как са тълкували простотията на БКП, че с административни силови мерки ще смени самосъзнанието на турците и мюсюлманите в България чрез смяната на имената. Факта си съществува но я да ги чуем тълкователите как го тълкуват пред българската учаща се младеж. Сега е нещо подобно и с Македония. Най-малкото 95 % от живещите там се определят като македонци, въпреки че има и много голяма група с албанско самосъзнание но казват аз съм македонец. И ние им се сърдим за това. Каша, каша е в българската дипломация и в главите не българските управляващи. Тези сложни уравнения, поставяни за решаване с векове, не се решават с обличането на националните носии върху торбата с ла..а, която сме поставили за министър на отбраната.

        Коментар


        • Не разбирам какво толкова подскачате- има си изборен процес, вече сме го играли този мач и ни е ясен, остава да видим и резултата. На изборите който победи, това е положението, който обещае повече- сегашните са ни ясни- гледа ме ги от няколко петилетки, искаме да видим нови лица. ще взема да се запиша при учиндолския главоч

          Защо някой смята че боко е безалтернативен, нима когато паднаха комунистите някой беше чувал за филип димитров или за коня или за зелката

          Коментар


          • Я да си признаете: Кой е слушал сказките на О. Октай и вчерашния разговор с Н. Марков?

            Знам, че има дълбоко пенетрирани под високо налягане, които по някаква недостижима за човешкия дух и познание причина вярват, че БХ е някаква алтернатива на нещо лошо и срамно.
            Не, той е най-отвратителният продукт на тази тай-отвратителна система - с тежки и грозни зависимости както вътре в страната и после от Аляска, през Брюксел, та до Владивосток.

            Коментар


            • Списание Шпигел: Борисов е човек на задкулисни сделки. Той презира демокрацията

              Зад грубовата простонародност Борисов прикрива презрението си към демокрацията, пише авторитетното германско издание

              "Шпигел": Борисов е човек на задкулисните сделки, който се споразумява с олигарси

              Вече и други медии са превели статията и може да направите сравнение с моята интерпретация.
              Е, признавам си, че наситих краските, прибавих си и от мен туй тире онуй, послъгах тук тире таме, защото една битка така се води.
              Така или иначе не е сигурно дали въобще някой е прочел?!

              Не разбирам, наистина не разбирам!
              Нима има хора, които искат да го гледат още четири години и да му слушат лакардиите и простотиите?!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

                Другарят Огнян Минчев НИ внушава, че единствена алтернатива е пак този, който му плаща... Боко, бе, настоящият изпълняващ длъжността министър-председател - той е единствено "достоен", за да води едно следващо комунистическо правителство!

                Боко е единствен и неповторим! БезалтернативЕН!
                Чета новопоявилото се в темата и бях на косъм да избълвам нещо неприлично, но добре че стигнах и до теб. Балансираната приказка леко ме приземи.

                24 часа + Минчев = това, което виждаме.

                Египтянина пише от Манхатън и работи за Голдман Закс. На него му е простено, че нищо не знае и нищо не разбира, пък и в последна сметка не го интересува. Закачил се е в крайчеца на някое грантче, но само за спорта, иначе на него му е СЕ ТАЯ!

                Месеци наред повтарям едно и също и няма да пиша точно днес отново същото заради нечий кеф.
                Всеки работещ пряко или госвено за геппаджиите унищожава и последната надежда за България! Бледа надежда, не гаранция!
                Слепите, глухите и тъпите са дваж по-виновни!
                Циниците, инертните, взрелите се в пъпа си, гъбарите - трижди!

                Накарая ще получите БХ + Доган + Марешки за съпорт (реинкарниран в нов учиндолски аутфит) и само гледайте каква веселба ще настъпи.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                  Огнян Минчев:
                  ... ...

                  "Това изказване изчерпателно представя задънената улица на политическото съперничество в България от последните месеци. Аз бях един от хората, които си навлякоха лавина от омраза и подигравки.....

                  . Засега - пригответе се да посрещнете старателно прикриваната алтернатива на тези, които 100 дни ви водят през пустинята на илюзиите и евтините трикове. Няма да ви хареса. Дано ви е за урок!"
                  Другарят Огнян Минчев НИ внушава, че единствена алтернатива е пак този, който му плаща... Боко, бе, настоящият изпълняващ длъжността министър-председател - той е единствено "достоен", за да води едно следващо комунистическо правителство!

                  Боко е единствен и неповторим! БезалтернативЕН!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                    Са да питам у Долни Дъбник щата Калифорния колко е часа?И защо лъжеш?
                    време(Губерния българия) - време(щата Калифорния) = 10 часа

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                      Ха дубрютрю, като ги разпраях тези работи троловете и сие казваха 'абе оставка пък после ще видим'. И то мастити форумци, грую, берта, кой ли не! Чак гербераст и депесар ме изкараха.
                      А ей го начев сега работи тук да пуска разни фалшиви новини от фалшиви анонимни сайтчета, ама срамежливо измрънка 'бе по-добре боко отколкото курнела'. Предполагам че това е прах в очите, да не го помислим че работи за бесепето. Еми за тях работи, не е нужно да си гений за да разбереш в крайна сметка чии интереси обслужва.

                      Ти че си от депесето е ясно.Ама Курнела изби рибата с това правителсъво и тия министри.Избори ще спечели нанайси..Пак ше требе да се целувате в устата.В България има едни 1000 човека заслепени и алчни за власт.Пред нищо не се спират.Ще се наложи да се приеме закон в който да се изброят поименно и да им се забрани да влизат в държавни и общински учреждения.Са да питам у Долни Дъбник щата Калифорния колко е часа?И защо лъжеш?
                      Last edited by national power; 21.10.2020, 08:43.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                        Огнян Минчев: Кабинетът в сянка не ви харесва? Още нищо не сте видели
                        20.10.2020 14:21; Огнян Минчев 29580;



                        Огнян Минчев СНИМКА: Архив


                        Кабинетът в сянка не ви харесва? Още нищо не сте видели Това написа политологът Огнян Минчев по повод изказване на Тео Ушев, че БСП съставят правителство в сянка. "Още отсега ще им кажа Оставка мутри", казва Ушев.

                        "Това изказване изчерпателно представя задънената улица на политическото съперничество в България от последните месеци. Аз бях един от хората, които си навлякоха лавина от омраза и подигравки заради това, че поставиха подкрепата си за обществените протести в зависимост от техния потенциал да излъчат алтернатива - а не просто да премахнат статукво. Кой ли не се изреди да ме поучава, че един протест е само "против", че съм платен защитник на властта след като задавам въпроса "какво следва после". Днес по-интелигентните привърженици на протеста като г-н Ушев започват да осъзнават същността на тази дилема. Настоящото властово статукво ще си отиде - преди следващите редовни избори или заедно с тях - но процесът на промяна изисква смяната по върховете на властта да бъде подготвена - включително чрез целенасочено приложение на гражданската енергия, изляла се в протеста.
                        За съжаление, лидерите на протеста много добре разбират тази дилема от ден първи, но не желаят нито да я признаят, нито да я припознаят като своя отговорност. Тяхната цел е да дойдат на власт - в какъвто и да е формат. Истинското им желание е да дойдат на власт преди, а не след избори. Нали знаете кои искат на всяка цена да дойдат на власт преди избори - за да могат да "насочват" трудещите се как да гласуват на самите избори... За добро или за лошо, вече не са тези времена, в които подобни мераци е лесно да бъдат удовлетворени. Но проблемът си остава - напуснала преди или след избори, настоящата властова конфигурация трябва да бъде заменена. За предпочитане с нещо по-добро. Но ние сега протестираме - после ще му мислим. Е, измислено е. БСП вече има "кабинет в сянка".

                        Не ви харесва? Така ли? А вие какво очаквахте? Кой да дойде на власт след края на сегашното управление? Не сте подготвили алтернатива. Лидерите ви четвърти месец замерват "филанкишията" с яйца. За да бъдат погледите ви вперени във "филанкишията" и в цялата съпътстваща го буфонада - а не в простия и очевиден факт, че те нямат, никога не са имали потенциал за алтернатива. Нека сме наясно - това не означава, че протестът е безсмислен, или че е неоправдан. Напротив, гражданският протест има и смисъл, и легитимност. Но за успех може да се пребори единствено ако прерастне в организирано обществено движение, способно да създава бъдеще - включително политически алтернативи.

                        Днес на г-н Ушев "кабинетът в сянка" на БСП не му харесва. Не искам да го разочаровам, но той още нищо не е видял. Предстои да види "кабинета в сянка" - или вече излязъл на припек - на "Има такъв народ", на ДПС (който не е задължително да е публично оповестен - може да бъде само неформално нареден и наложен), на Мая Манолова § С-ие... С риск да си навлека нови ругатни и хейт, ще трябва да повторя: дами и господа, нищо от тези предложения няма да ви хареса. Няма как да ви хареса. Просто защото това са властовите амбиции на хора, които не се интересуват от вашите очаквания, вашите интереси, вашите изисквания. Те ще се заинтересуват само тогава, когато ги принудите да го направят. За тази цел ви е необходим не само протест СРЕЩУ, но и гражданско обединение ЗА една ясна и организирана алтернатива. Засега - пригответе се да посрещнете старателно прикриваната алтернатива на тези, които 100 дни ви водят през пустинята на илюзиите и евтините трикове. Няма да ви хареса. Дано ви е за урок!"
                        Ха дубрютрю, като ги разпраях тези работи троловете и сие казваха 'абе оставка пък после ще видим'. И то мастити форумци, грую, берта, кой ли не! Чак гербераст и депесар ме изкараха.
                        А ей го начев сега работи тук да пуска разни фалшиви новини от фалшиви анонимни сайтчета, ама срамежливо измрънка 'бе по-добре боко отколкото курнела'. Предполагам че това е прах в очите, да не го помислим че работи за бесепето. Еми за тях работи, не е нужно да си гений за да разбереш в крайна сметка чии интереси обслужва.

                        Last edited by Имхотеп; 21.10.2020, 08:29.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                          104-ти ден на протест!
                          София, пл. Независимост, 20.20.2020.
                          500 граждани.

                          Акценти: 1. Чаканата заповед за носене на маски на открито.
                          2. Поредната статия в Шпигел, за Батман.

                          Най-качествен е звукът на видеото, което е качено във ФБ версията на сайта на Да България!

                          Барбата се опитва да с е гаври със скромните ми дигитални умения и подсказва, че линковете към видеа във ФБ се дават по някакъв бамбашка начин.
                          Даденият от него пример не работи, тъй че не мога да разбера защо се дуе, ама нейсе.

                          Ако случайно има желаещи да слушат ораторите:
                          Отивате на ФБ страницата на Да, България!
                          Кликате върху Videos,
                          После кликате върху 104-ти ден на протест - фасулска работа!
                          Огнян Минчев: Кабинетът в сянка не ви харесва? Още нищо не сте видели
                          20.10.2020 14:21; Огнян Минчев 29580;



                          Огнян Минчев СНИМКА: Архив


                          Кабинетът в сянка не ви харесва? Още нищо не сте видели Това написа политологът Огнян Минчев по повод изказване на Тео Ушев, че БСП съставят правителство в сянка. "Още отсега ще им кажа Оставка мутри", казва Ушев.

                          "Това изказване изчерпателно представя задънената улица на политическото съперничество в България от последните месеци. Аз бях един от хората, които си навлякоха лавина от омраза и подигравки заради това, че поставиха подкрепата си за обществените протести в зависимост от техния потенциал да излъчат алтернатива - а не просто да премахнат статукво. Кой ли не се изреди да ме поучава, че един протест е само "против", че съм платен защитник на властта след като задавам въпроса "какво следва после". Днес по-интелигентните привърженици на протеста като г-н Ушев започват да осъзнават същността на тази дилема. Настоящото властово статукво ще си отиде - преди следващите редовни избори или заедно с тях - но процесът на промяна изисква смяната по върховете на властта да бъде подготвена - включително чрез целенасочено приложение на гражданската енергия, изляла се в протеста.
                          За съжаление, лидерите на протеста много добре разбират тази дилема от ден първи, но не желаят нито да я признаят, нито да я припознаят като своя отговорност. Тяхната цел е да дойдат на власт - в какъвто и да е формат. Истинското им желание е да дойдат на власт преди, а не след избори. Нали знаете кои искат на всяка цена да дойдат на власт преди избори - за да могат да "насочват" трудещите се как да гласуват на самите избори... За добро или за лошо, вече не са тези времена, в които подобни мераци е лесно да бъдат удовлетворени. Но проблемът си остава - напуснала преди или след избори, настоящата властова конфигурация трябва да бъде заменена. За предпочитане с нещо по-добро. Но ние сега протестираме - после ще му мислим. Е, измислено е. БСП вече има "кабинет в сянка".

                          Не ви харесва? Така ли? А вие какво очаквахте? Кой да дойде на власт след края на сегашното управление? Не сте подготвили алтернатива. Лидерите ви четвърти месец замерват "филанкишията" с яйца. За да бъдат погледите ви вперени във "филанкишията" и в цялата съпътстваща го буфонада - а не в простия и очевиден факт, че те нямат, никога не са имали потенциал за алтернатива. Нека сме наясно - това не означава, че протестът е безсмислен, или че е неоправдан. Напротив, гражданският протест има и смисъл, и легитимност. Но за успех може да се пребори единствено ако прерастне в организирано обществено движение, способно да създава бъдеще - включително политически алтернативи.

                          Днес на г-н Ушев "кабинетът в сянка" на БСП не му харесва. Не искам да го разочаровам, но той още нищо не е видял. Предстои да види "кабинета в сянка" - или вече излязъл на припек - на "Има такъв народ", на ДПС (който не е задължително да е публично оповестен - може да бъде само неформално нареден и наложен), на Мая Манолова § С-ие... С риск да си навлека нови ругатни и хейт, ще трябва да повторя: дами и господа, нищо от тези предложения няма да ви хареса. Няма как да ви хареса. Просто защото това са властовите амбиции на хора, които не се интересуват от вашите очаквания, вашите интереси, вашите изисквания. Те ще се заинтересуват само тогава, когато ги принудите да го направят. За тази цел ви е необходим не само протест СРЕЩУ, но и гражданско обединение ЗА една ясна и организирана алтернатива. Засега - пригответе се да посрещнете старателно прикриваната алтернатива на тези, които 100 дни ви водят през пустинята на илюзиите и евтините трикове. Няма да ви хареса. Дано ви е за урок!"

                          Коментар


                          • Тези хора са неуки и неграмотни.На ръководни постове се назначават пълни калинки с една единствена цел претакане на едни пари в едни джобове.Накрая ще ни принудят да затворим и Мариците и ще внасяме скъп ток ако изобщо има откъде.Изсмуква се всичко на принципа длед мен потоп.

                            Коментар


                            • Друже, ако погледнеш - всичката пара отива да надува свирката на това, дали изпълняваме или не изискванията по третия енергиен пакет на ЕК, а не дали ни е необходим този транзит и това трасе. На всичкото отгоре Германия е най-големият нарушител на тези правила чрез Северен поток. Никой не си задава въпроса за нашата изгода в единия или в другия случай. Фокусът е върху санкциите и спазването на прословутите изисквания. Правителството шикалкави, защото не може да изрече на глас една друга версия, некорелираща с европейските изисквания. И сега започва голямата пропаганда от Запад, защото това са техните интереси. Но не са нашите. Обаче, пускат и спират кранчето и това определя нещата. Дотам я докарахме - да чакаме служителят в зоопарка да влезе и достави обяда в клетката.

                              Коментар


                              • Бойко Борисов си написа пълна двойка за управлението!

                                Премиерът отива в Брюксел да иска 9,7 млрд. евро с домашна работа за "слаб 2"

                                Дори и да не четете линковете, заслужава си да направите известно усилие и да хвърлите един поглед върху това - трагедията е изнесена доста прегледно и са изведени акцентите по области.


                                Геппаджийската сган имат изразено здравно страдание - те са "парично болни" и когато става дума да се изкрънкат още пари за крадене, падат им всякакви задръжки и се развихрят в литературни излишъци, нищо че драмата си е почти изцяло резултат на съществуването на самите тях.

                                Коментар

                                Working...
                                X