IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Мартин Карбовски

    3 ч ·
    Ахахах!
    Разкош!
    Гуменият цървул живее втори живот на запад. Какво нещо е дизайна, а?! Мммммарков гумен цървул! Висша мода.
    Принадена стойност, престиж, завист и лустро на едно място - само за половин заплата.
    Не се бутайте, ако обичате.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение


      Tania Tineva
      Който й е дал тази власт, мозък не е имал.
      Властта винаги я дава Бог...И напротив има много мозък ти нямаш капацитета да разбереш за какво става дума.Чрез нея ще се изпълни плана МУ за нас...А защо е такъв плана трябва да се замислим..

      Коментар




      • Tania Tineva
        Който й е дал тази власт, мозък не е имал.

        Коментар


        • Президентът Щайнмайер призова германците да се примирят със "съществени" лишения идните месеци

          Коментар


          • видео- ето го- https://www.gazeta.ru/army/2022/07/24/15176114.shtml

            Коментар


            • Кирил Костов · 1 ч ·
              IBKR спира конвертирането на ADR-и от Русия. Този брокер ми изпадна на последно място с оглед на услуги и надеждност.
              "In order to further reduce risks related to the restrictions the Central Bank of Russia has imposed on Russian securities and the Moscow Stock Exchange ("MOEX"), IBKR will no longer support conversions of American Depositary Receipts ("ADR") or Global Depositary Receipts ("GDR") into RUB-based securities."
              Част от съобщението съдържа, че всичко е в "интерес на клиента" и обобщено "оправяйте се сами", понеже предлагат единствено да ги прехвърлят, към който друг брокер пожелаем.
              В САЩ и Германия вече подготвят колективни съдебни искове.

              Коментар


              • Банкнотите от серия „Европа“ бяха въведени постепенно в продължение на няколко години.

                Коментар


                • В Шри Ланка правят показно на въвеждането на Новия Световен Ред
                  Първо довеждат хората до безизходица и глад, което логично предизвиква бунтове и размирици. Отстраняват уж виновника и слагат следващия техен слуга, който какво прави ... ....
                  ...Въвежда нормиране с QR кодове!
                  Гражданите трябва да представят своите QR кодове, преди да заредят превозните си средства с гориво, и имат седмична квота, която се нулира всяка неделя.
                  Ето ви го нагледно новия световен ред, който беше конспирация!!!
                  Като наблюдавате какво правят в Европа с безумните санкции, до какво си мислите, че ще доведе това??? Може би глад, студ, размирици ... и порциони за храна и гориво само срещу QR кодове?! Така ще ви определят не само какво и колко да ядете, ами и ще могат просто да ви занулят в системата с едно копче! Правят QR кода ви невалиден (както направиха в Китай със стотици хиляди хора, които се опитваха да изтеглят парите си от банките) и вече нямате достъп до нищо!
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

                  Коментар




                  • Министр финансов США Джанет Йеллен заявила, что Вашингтон вместе с союзниками работает над ограничением цен на российскую нефть, сообщает ТАСС со ссылкой интервью главы американского Минфина телеканалу NBC.

                    «Одним из вопросов, которым я занимаюсь в последние недели, является работа с нашими союзниками, чтобы сократить доходы, получаемые Россией», — сказала министр.

                    Ранее заместитель госсекретаря США Виктория Нуланд заявила, что Соединенные Штаты и их союзники нуждаются в поставках российской нефти на мировые рынки, так как в противном случае стоимость этого энергоресурса вновь начнет расти. По ее мнению, ограничение предельной цены на энергоресурс из России должно быть таким, чтобы ограничить прибыль с продажи «черного золота» для Москвы, но сохранить для нее стимул и дальше поставлять этот ресурс на мировые рынки.

                    До этого заместитель главы Минфина США Уолли Адейемо заявил, что договоренность о пределе цен на нефть из России может быть достигнута к декабрю этого года. Он также отметил, что в США рассчитывают как на снижение цен на нефть на мировых рынках, так и на то, что вводимые меры позволят российским энергоресурсам туда поступать.



                    Коментар


                    • НАТО унищожи 60 поколения сърби

                      Съседите дълго ще страдат от негативните последици от отравянето с обеднен уран



                      Близо 60 поколения ще страдат от негативните последици от отравянето с обеднен уран, използвано от НАТО по време на бомбардировките на Югославия през 1999 г. Това заяви пред вестник "Вечерне новости" професорът токсиколог Радомир Ковачевич, бивш ръководител на Центъра за радиационна защита на Сърбия.

                      "Ефектите от бомбардировката с обеднен уран ще бъдат усетени от 60 от бъдещите ни поколения. Можем да очакваме сериозни ефекти върху потомството дори след 1800 години. Репродуктивната възраст е 30 години, умножете тази възраст по 60 и получаваме числото, да което говоря, тоест 60 поколения“, каза Ковачевич.
                      Професорът казва, че след бомбардировките през 1999 г. му е било възложено да изследва ефектите от обеднен уран и други елементи върху околната среда и населението. Като част от тази работа ученият изследва над 200 000 души, публикува близо 300 научни статии, базирани на неговите изследвания.
                      „Уранът е практически вечен, периодът му на полуразпад е 4,5 милиарда години. Когато попадне в тялото по дихателен път или с храната, той остава вътре от 2000 до 5000 дни. Организмът се бори, извежда го с помощта на черния дроб и бъбреците, но ако уранът попадне в костите на скелета, той вече не се отделя. Той постоянно има радиоактивен фон и токсичност, така че трябва да очакваме увеличаване на растежа на хематологичните заболявания, както и много други заболявания, включително рак“, смята ученият.

                      Проф. Ковачевич смята, че данните от Торино за 500-кратно превишаване на уран в кръвта на жертвите на бомбардировките имат сериозна научна база и ще станат важен аргумент в бъдещи съдебни дела срещу НАТО. Професорът припомни още, че през декември 2000 г. Съветът на Европа публикува доклад, че военната операция на НАТО срещу Югославия е опустошила околната среда и последствията ще бъдат дългосрочни, включително живота на бъдещите поколения. Екологичният комитет на Съвета на Европа тогава заяви, че страните, участващи в конфликта, са "пренебрегнали международните закони, ограничаващи екологичните щети по време на военни действия".

                      По-рано сръбският адвокат Сърджан Алексич, който защитава интересите на жертвите на натовските бомбардировки в Сърбия, каза пред аг. ТАСС, че според последните анализи, извършени в лаборатория в Торино, съдържанието на уран в кръвта на неговите клиенти е 500 пъти по-висока от нормата. В същото време е регистрирано многократно превишение на нормата за съдържание на уран и други тежки метали в кръвта както при военен, който е бил по време на урановата бомбардировка в Косово и Метохия, така и при цивилен, живеещ в центъра на Белград по време на нападението срещу сградата на Министерството на отбраната на Югославия през 1999 г.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                        Зависи от гледната точка- от турска гледна точка левски и ботев са били бунтовници които трябва да бъдат наказани, от българска революционери достойни за място в историята
                        Пак си в грешка.... единият осъден от българин, другият убит с голяма вероятност пак от сънародник...
                        Вероятно им влизаш в положението...на предателите. И за гледната ти точка се досещам, като гледам как си им написал имената. С малка буква....

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение

                          На Найденов дали му дават по 4000 лв месечно?
                          Може и повече.... Солженицин предател и враг №1...трябва да си особено старателна подлога. Сигурно двойна надница е заслужил.
                          Зависи от гледната точка- от турска гледна точка левски и ботев са били бунтовници които трябва да бъдат наказани, от българска революционери достойни за място в историята

                          Коментар


                          • Тръбопроводът, който постави Германия на колене пред Русия

                            Една тръба постави Германия на колене. "Северен поток-1" спря напълно да работи за десет дни за планов годишен ремонт, а Берлин настръхна, тъй като с оглед на ставащото в Украйна, газът можеше и да не потече отново. Междувременно Москва намекваше, че втората тръба - "Северен поток-2", е напълно готова и може да започне да подава газ веднага, стига Германия да я сертифицира. Берлин не се огъна, а "Северен поток-1" заработи отново, макар и с ограничен капацитет. ДПА представя хронология на тръбопровода, вбит като клин в сърцето на Европа.
                            • CMEXXX

                              22 Юли 2022 8:57ч.

                              Не тръбопроводът, а глупостта и лакейството поставиха ЕС на колене! Не може германска домакиня да е начело на тоя ЕС и да чакаме нещо добро! Няма как да стане!

                              Отговори
                            • nan

                              22 Юли 2022 9:14ч.

                              поредната поръчкова нпо статия. Ако не бяха САЩ, СП2 щеше да работи и Германия щеше да си осигури евтини суровини за следващите 100 години и всички щяха да са доволни (без САЩ).

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              https://www.168chasa.bg/article/12075543
                              Как харвардската оправия остави без гащи Русия
                              На Найденов дали му дават по 4000 лв месечно?
                              Може и повече.... Солженицин предател и враг №1...трябва да си особено старателна подлога. Сигурно двойна надница е заслужил.

                              Коментар


                              • https://www.168chasa.bg/article/12075543
                                Как харвардската оправия остави без гащи Русия

                                Коментар

                                Working...
                                X