Първоначално изпратено от пасъм
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеПокрай епидемията нямаше 1 заповед , която да не я преправят същият или най-късно на следващият ден. Проект за Конституция ще пишат...
Да питам само прочети ли предложенията за промяна дето идват от ГЕРБ или си говориш направо?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАми сивият господар ген. Пеевски него питахте ли го ,щото рестарт означава дефакто да утече в канализацията?
Мога да ви кажа обаче едно нещо, което го запомнете и след 10-15 години отново ще го обсъждаме. Каквито и рестарти да правим, каквито и системи да сменяме, има едно нещо, което никога няма да се промени. Това нещо е, че властимащите при всяка една система с удоволствие ще си пъхат пръста в кацата с меда, и народа нищо няма да може да направи срещу това.
В западните демокрации този проблем са го решили много хитро - сменили са думичката КОРУПЦИЯ с думичката ЛОБИРАНЕ, и така са узаконили факта, че властимащите могат законно да получават пари за това, което го приказват в парламента и за което гласуват.
Един вид корупцията пак я има, но вече е официална, и корумпираните законно плащат данъци върху получените суми.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Ти вярваш, че еднокнижник може да играе шах
По интересно беше като го питаха трудно ли победи.
Ами лесно той (тиквата) местеше ХАОТИЧНО фигурите, ей така по детски (на 8 години) си каза истината момчетоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Той е писал днешната реч на еднокнижника
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ами сивият господар ген. Пеевски него питахте ли го ,щото рестарт означава дефакто да утече в канализацията?
Коментар
-
Ти вярваш, че еднокнижник може да играе шах
Иска ти се да се изкараш по-умен от него, обявявайки го за глупак, но неговите дела говорят много повече от празните приказки на троловете по форумите.Last edited by Mateev; 14.08.2020, 18:37.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И ся кво убава ли е конституцията или не става?
Щом Баце иска да я ремонтира, значи е перфектна - всички се обявиха против ремонта.
А до вчера не беше хубава и имаше нужда от ремонт.
Няма да ми стигнат пуканките да гледам какви глупости дрънкат по студиатаLast edited by mathematician; 14.08.2020, 18:39.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Доган няма да се откаже да разпределя порциите. Те са му в кърпа вързани дотогава, докато собствения му електорат му вярва и гласува за ДПС. Така че той дали ще е на власт или не - неговите порции ще си ги има - задкулисно или не.
Важното за Доган е електората му да продължи да му вярва, и затова той толкова бързо и толкова лесно взе решението да подкрепи РЕСТАРТ-а. Склонен съм да си мисля, че Борисов не е правил предварителни съгласувания или договорки. Просто му даде шах на Доган и той за да избегне мата, много бързо се предаде.
Това е един от малкото случаи в политиката, когато не Доган държи ББ за топките, а точно обратното - ББ го хвана здраво и стисна силно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Матеев ,как ще стане това като общо имат 120?Да се свика Велико Народно Събрание ще е доста трудно и почти на магия !
Въобще гласуването в парламента ще е много интересно и ще има огромни политически последици за всяка една партия или независим депутат. Резултатите от гласуването са непредвидими, но съм склонен да си мисля, че Борисов ще събере тези 160 гласа, защото всеки един от съществуващите депутати храни илюзиите да го изберат отново и в следващото Народно Събрание (велико или не), а не да загуби електоралната си подкрепа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Доган няма да се откаже да разпределя порциите. Те са му в кърпа вързани дотогава, докато собствения му електорат му вярва и гласува за ДПС. Така че той дали ще е на власт или не - неговите порции ще си ги има - задкулисно или не.
Важното за Доган е електората му да продължи да му вярва, и затова той толкова бързо и толкова лесно взе решението да подкрепи РЕСТАРТ-а. Склонен съм да си мисля, че Борисов не е правил предварителни съгласувания или договорки. Просто му даде шах на Доган и той за да избегне мата, много бързо се предаде.
Това е един от малкото случаи в политиката, когато не Доган държи ББ за топките, а точно обратното - ББ го хвана здраво и стисна силно..
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар