IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    ще те замоля да не генерализираш Простащината може да е на почит само при прости хора
    Ще ме прощаваш ама съм живял достаъчно за да генерализирам ... ..... Но не съм гее'ераал
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      ...
      На Караянчева и казаха, че е тъпа кърджалийска п...а а тя само доказва, че колкото по-гадно се държиш с жените, толкова по-сериозно те взимат....?!?!?
      ..........
      ще те замоля да не генерализираш Простащината може да е на почит само при прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Така ли ви е инструктирала КУРнелия - еда и съща простотия да я публикувате по 100 пъти, нищо че 100 пъти ви опровергават за тази простотия.

Опровергавам още веднъж:
        Не съществува начин и съвременна технология, която само по гласа да може да идентифицира даден човек. Тази маймуна на клипа прави манипулация - чуйте този глас, а сега чуйте другия. Пълна просототия от тотално невеж човек, на който могат да се вържат само други невежи в техническо отношение хора.

За да се идентифицира на кого е даден глас, програмата за анализ трябва да притежава образци от гласовете на всеки един българин, но дори и тогава след 1 година работа тя ще е в състояние само да извади списък от например 1000 подобни гласа, без да може със сигурност да определи кой точно е произнесъл думите.

Обратната задача е по-лесна - да наподобиш гласа на даден човек, и точно това са направили манипулаторите с този глас. Използвали са стандартен вокодер (хардуерен или софтуерен) и на слух са настройвали спектралните характеристики, докато получат някакво подобие.

Така че за стотен път ти казвам - престани да се излагаш - ти и другите платени тролове, които повтарят като папагали това, което им е написала КУРнелията..
        Ма що си нервен, бе Слоне? Нямаш мандра, свиркай си.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          За да не прави манипулации тази маймуна, както наричаш....
          Просто е - вика се маймуната, предполагаема от записа и под клетва се пита Той ли е или не.
          Може и пред детектор на лъжата
          Има си толкова лесни процедури
          Най-лесната процедура е да приемем някого за невинен до доказване на противното. А противното се доказва по законосъобразен път, не с разни анонимки. Естествено, може да ползваме полиграф, да бием с ток, с камшик или с друго по избор... да вадим нокти, докато жертвата си признае и т.н. За съжаление, това няма как да стане, докато Гешев не подаде оставка и не изберем/назначим на негово място Томас де Торквемада.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Аз бях някакъв много малък шев на моята фирма и по късно още по малък в голяма фирма. Ще ти кажа как процедира ФК- в момента в който дадат стая за ревизията и се изисква императивно да се премахне прага. Нищо повече. И след това ела гледай какво става с анонимките и дали не се разследват. Разказваха ни играта- защо така- защо не онака. Бедна ти е фантазията за какво става въпрос.

Забелязвам че нещо послъгваш- не казваш истината- дали е от годините , как смяташ
            Този ли? Да лъже? 'Ма нема начинъ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Безсмислен, колко пъти да ти казвам да не ми даваш акъл? Също ти казах че ако ми потрябва акъл от теб, неминуемо ще те попитам.

Пак си забравил да ме предупредиш, че въпросът долу не се отнася до мен...

Получи отговор от мен - и се ядоса...

Така става, когато не уточняваш за кого се отнасят въпросите...

Извинявам се, но все пак остава препоръката ми: чети Конституцията,, за да имам сериозен опонент в твое лице!

(ако ще двойно да увеличиш дозата на гинкото - без четене на Конституцията НЯМА да ти се получи!)

Дори и Мъск ще те гледа накриво! За какво са му безмислени приказки като твоите?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                На Барни му забраниха да пише във Фейсбук а той пише конституция ... ?!?!??!
                На Караянчева и казаха, че е тъпа кърджалийска п...а а тя само доказва, че колкото по-гадно се държиш с жените, толкова по-сериозно те взимат....?!?!?
                Простестърите се заинатяват на площада вместо да изкчакат зимата, когато Боко само ще падне....?!?!?!
                А самия Боко вместо да отиграе топката, кояро му подадоха и да скочи на Шиши и Сава ... така не само 3 мандат ще изкара, но и 4 ще получи и то убедително .... А той показа, че е изключително страхлив.....
                Изобщо абсурд.....
                И накрая .... конституция писана от Барни Ръбъл, Кърдалийската п...а и Агент Николай .... айде мерси.Аз ще напиша по-качествена конституция...
                Ааа не така ся ще ти скочи спящата крава и матея и ще ти каже, че тикеун е велик и без него ковида ни е убил.
                ​​​​

Коментар

• На Барни му забраниха да пише във Фейсбук а той пише конституция ... ?!?!??!
                  Простестърите се заинатяват на площада вместо да изкчакат зимата, когато Боко само ще падне....?!?!?!
                  А самия Боко вместо да отиграе топката, кояро му подадоха и да скочи на Шиши и Сава ... така не само 3 мандат ще изкара, но и 4 ще получи и то убедително .... А той показа, че е изключително страхлив.....
                  Изобщо абсурд.....
                  И накрая .... конституция писана от Барни Ръбъл, Кърдалийската п...а и Агент Николай .... айде мерси.Аз ще напиша по-качествена конституция...
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Mateev, Казах ти, спри се, нищо, ама абсолютно нищо не разбираш от право, нито пък знаеш как работи системата и къде са и пробойните. И пет фермана да изпишеш, и 10 лайка да ти сложат политтроловете, на които се водиш старши в момента, все тая, нищо няма д апромени факта, че си абсолютно бос по правната материя. И точно това е проблемът на герП - взеха всякакви калинки, в най-добрият случай завътшили ПУЦ като Тетка Тачева, които си мислят, че като са прочели три мръснокафява сайта от типа на блиц, пик, скандално и т.н., могат да дават акъли наляво и надясно за нещо, от които хал хабер си нямат. Горе-долу същото е аз да давам акъл на Бате Пешо или на нетуър5 за енергетика, само щото съм си сложил солар на къщата. Не е дори смешно, трагикомично е.

Ето, дори няма да ти напиша ОСТАВКА накрая, за да си рахат и да се отчетеш пред харизанов как си ме затапил и тотално си ме пратил в киреча. щото какво ли значат 5,5 години право и 15 години практика пред човек, дето дори не е прочел и дребно книжле като Конституцията, но я тълкува със силата на КС...
                    Груйо, ма и ти ли си юрист!?... Е, сега ми стана пределно ясно колко безнадеждна е съдебната ни система! Даже Христо Иванов не може я оправи - затова човекът от нема и къде се е фиксирал сам да става Главен прокурор - дето се вика, щом печелят Прокопи и Маджо, печели почти цял народ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

......
                      Не съществува начин и съвременна технология, която само по гласа да може да идентифицира даден човек.

Тази маймуна на клипа прави манипулация - чуйте този глас, а сега чуйте другия. Пълна просототия от тотално невеж човек, на който могат да се вържат само други невежи в техническо отношение хора.

.....
                      За да не прави манипулации тази маймуна, както наричаш....
                      Просто е - вика се маймуната, предполагаема от записа и под клетва се пита Той ли е или не.
                      Може и пред детектор на лъжата
                      Има си толкова лесни процедури

Коментар

хахаха, до там ли го е докарал
                        Вате ето поздрав за теб
                        https://youtu.be/X3295YpPN_Y
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Поне можеш да споделиш дали усещаш ефект при редовното приемане на гинкобилобата. Ефектът е нулев. (няколко пъти ти НАПОМНЯМ да четеш Конституцията на Р. България!)

Запиши си го някъде!
                          Безсмислен, колко пъти да ти казвам да не ми даваш акъл? Също ти казах че ако ми потрябва акъл от теб, неминуемо ще те попитам.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                            ти сега ли ставаш пак ??
                            еми така е като висиш до зори в елмаза ...
                            хахаха, до там ли го е докарал

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              [COLOR=#0000FF][B]Белорусите ви дават Урок по Демокрация

]
                              Барби носят се слухове че някакви чернилки влезли от полша, също много поляци и англичани за някакъв втори корпус се говореше, нещо да си чувал??

Коментар

Относно аудиозаписите--https://www.youtube.com/watch?v=50DvNhd42gw
                                Б.Б. ли е на записа? Премиерът срещу алгоритъма! DEEPFAKES. Еп.10
                                Така ли ви е инструктирала КУРнелия - еда и съща простотия да я публикувате по 100 пъти, нищо че 100 пъти ви опровергават за тази простотия.

Опровергавам още веднъж:
                                Не съществува начин и съвременна технология, която само по гласа да може да идентифицира даден човек. Тази маймуна на клипа прави манипулация - чуйте този глас, а сега чуйте другия. Пълна просототия от тотално невеж човек, на който могат да се вържат само други невежи в техническо отношение хора.

За да се идентифицира на кого е даден глас, програмата за анализ трябва да притежава образци от гласовете на всеки един българин, но дори и тогава след 1 година работа тя ще е в състояние само да извади списък от например 1000 подобни гласа, без да може със сигурност да определи кой точно е произнесъл думите.

Обратната задача е по-лесна - да наподобиш гласа на даден човек, и точно това са направили манипулаторите с този глас. Използвали са стандартен вокодер (хардуерен или софтуерен) и на слух са настройвали спектралните характеристики, докато получат някакво подобие.

Така че за стотен път ти казвам - престани да се излагаш - ти и другите платени тролове, които повтарят като папагали това, което им е написала КУРнелията..

Коментар

Working...
                                X