IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Но нямат право да блокират кръстовища. Иначе да си протестират. Обявяват там протеста пред НС, МС, етц. Свиркат, дюдокат и си ходят. А не да опъват палатки и вътре да дремят цяла нощ 5 човека да не ги духне вятъра палатките.
    Ще подесетя: Гражданските протести и неподинение НЯМАТ ЗА ЦЕЛ да създават комфорт. НАПРОТИВ.
    Иначе, онези паразити, освен на слепи, се правят и на глухи..Целта е принуждаване към изпълнение волята на онези, които са ги избрали да ги представляват, а не да ги грабят.
    Неприятно е. Факт. Ама има изключително аериозни причини. Прави се операция, изрязва се тумор. Боли, ЗА ДА ОЖИВЕЕ ОБЩЕСТВОТО, ДЪРЖАВНОСТТА И НАЦИЯТА.
    Иначе, отиваме на бунището на историята. ВКУПОМ!
    Last edited by Pyramid; 19.08.2020, 19:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Но нямат право да блокират кръстовища. Иначе да си протестират. Обявяват там протеста пред НС, МС, етц. Свиркат, дюдокат и си ходят. А не да опъват палатки и вътре да дремят цяла нощ 5 човека да не ги духне вятъра палатките.

Протестиращите ИМАТ Конституционно право да протестират!

(НЕ виждам да се противопоставяш на ОСНОВНАТА теза, която е ОТПРАВНА при вземането на решения по същество)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Хайде да си имаме уважението. Аз обиждал ли съм те някога? Казвал ли съм ти, че си пропаднал хазартен тип? Не съм ти го казвал, въпреки че си го мисля. Така че хайде да си запазим уважението един към друг, и недей да влизаш във война, която не можеш да спечелиш.
        Матеев, безпристрастен четящ темата като мене с такова впечатление остава. Общо взето си в конфликт с почти всички по едни или други въпроси. Дали съм "пропаднал хазартен тип" това мнение си го запази за себе си. За теб Успеха в живота е въртиш голям бизнес, да си милионер, да имаш пари, да имаш фирми и подчинени директори, да даваш работа на 1000 човека и т.н. все материален външен успех. За мен успеха е в друга категория. За 10 год. професионален покер съм овладял и развил определени психически или вътрешни състояния и способности, за които ти четеш в книгите и гледаш по филмите за хора, които ги имат. Хиляди и хиляди тренировки съм направил да ги овладея. И тези мой способности ги използвам чисто практически и доста често в живота ми, в ежедневието и в бизнеса, който водя. И това мога да го определя като постигнат успех в моя живот, защото на теб, както и на повечето хора , ще е нужен половин живот да ги постигнат и развият. Ако не се откажат още на втората седмица

Разбира се нищо не крия и на всеки, който е заинтересован мога да споделя какво мога и да дам техниките , с които се постигат тези състояния.

И за последно, мен, както и всеки професионален покерджия, нито ти, нито който и да било не може да ме обиди. Всеки може да ме псува както си иска и колкото си иска, ако иска дори и на майка да ме псува или да каже, че жена ми е к@рва, можеш да крещиш в лицето ми, нито лицето ми ще трепне, нито ще мигна с очи, нито дишането ми ще се учести, нито нищо. Способност постигната с хиляди тренировки и опит за 10 год. в бранша

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Матеев, не коментираш същността на поста ми.

Ще ти кажа най-важното, което пропускаш и то е следното:

.............

Другото - за Съдебната практика в ЕС - няма да повтарям.

...............

Живеем в правова държава, независимо от твоите интерпретации, Матеев!
          Безимен, ма ти точно като братята роми си знаеш правата, пък се правиш на ряпа за задълженията.
          Никой не оспорва правото на протест, стига то да не е в нарушение на законодателството.

Коментар

Хайде да си имаме уважението. Аз обиждал ли съм те някога? Казвал ли съм ти, че си пропаднал хазартен тип? Не съм ти го казвал, въпреки че си го мисля. Така че хайде да си запазим уважението един към друг, и недей да влизаш във война, която не можеш да спечелиш.
            Матейко, то и ние няма да казваме, че си...и т.н. ВСИЧКО се вижда и така.

Коментар

Коментар

• Обещах ви да публикувам поне 10 различни мнения по случая с майката с деца, но засега ще се огранича само с едно, което според мене най-пълно описва чувствата и отношението на свестните хора в България към случилото се:

Мнението е на Илиян Тодоров, Губернатор на Софийска област:

Изроди, вземайте си ковчезите, чувалите и простотията и отивайте да блокирате междугалактическата магистрала! Това, което се случи на кръстовището на Ситняково, е брутален тероризъм, простотия и поругаване на всичко свято. Развилнялата се алкохолизирана тълпа се опита да линчува една майка и двете и деца и донякъде успя. "Умни" и "красиви" хора раздаваха умни и красиви ритници.

После крещяха и обиждаха. Те били носители на новото в политиката и морала......

Злобни и яростни гадове!

Това ли са новите им справедливи закони? Законът на юмручното право и вандализмът.

Това ли са новите лица, които всеки ден ни ги натрапват? С бира в ръка и лежащи по тротоарите.

Това ли са новите ковачи на законите? Това ли е новият морал в политиката? Да потрошиш колата на майка, возеща две невръстни деца, чието единствено прегрешение е, че са дръзнали да се приберат в къщи.

Ако това са новите лица и новия морал, нека Бог да ни е на помощ .......

Коментар

Какви ти фейк новини - ти със всичкия ли си?
                  Просто не публикувам линкове, иначе всяка една казана от мене дума е голата истина. Новините ги чета от ПИК, защото там се появяват първи, но след няколко часа ги има по всички медии.

Ето ти например линк от NOVA телевизия, който се появи 2 часа след ПИК:
                  https://nova.bg/news/view/2020/08/19...C%D0%BA%D0%B8/

Точно ти си човека с най-многото измислици, базирани на това какво си сънувал през нощта. Също така се изживяваш като пророк, и дори сам си вярваш, но това е болестно състояние.

Ето ти още една новина:
                  Заплашват със смърт симпатизанти на ГЕРБ. Звънят им по телефона, тормозят ги денонощно, и се заканват със саморазправа и смърт. Дори жертвите на телефонния терор са написали цяла една декларация, която ще я изпратят на съответните инстанции.

Учудваш ли се на тази новина и пак ли ще я обявиш за фейк, след като power grid и мене ме заплашва няколко пъти със смърт (попа щял да идва у дома).

Осъзнаваш ли колко ниско са паднали тези отрепки, които защитаваш?

Матеев, не коментираш същността на поста ми.

Ще ти кажа най-важното, което пропускаш и то е следното:

.............

Другото - за Съдебната практика в ЕС - няма да повтарям.

...............

Живеем в правова държава, независимо от твоите интерпретации, Матеев!

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Матеев от има няма 2 месеца съм регнат и от тогава чета темата, установих че притежаваш уникално качество като например да настроиш 95 % от пишещите тука срещу себе си. Май само 1 - 2 ника те подкрепят и то май не винаги и не за всичко

Коментар

• ЕС не признал победу Лукашенко, а Меркель до него не дозвонилась. DW Новости (19.08.2020)

О непризнании итогов выборов в Беларуси Ангела Меркель заявила по итогам чрезвычайного саммита ЕС по Беларуси. Именно Германия сейчас председательствует в руководящих органах Евросоюза. По словам Меркель, голосование в Беларуси не было ни справедливым, ни свободным. Ранее в тот же день соперница Лукашенко на выборах Светлана Тихановская призвала Совет ЕС не признавать итоги голосования. Сделала она это на английском, опубликовав обращение в социальных сетях из Литвы, куда она вынужденно уехала после выборов. Подробности – в выпуске DW Новости. #Лукашенко#Беларусь#Меркель Больше новостей на нашем сайте http://www.dw.com/russian
                      Last edited by barbaron; 19.08.2020, 19:03.

Коментар

• [QUOTE=безимeн;n3640508]

Разбира се, че това, което се случва НЕ е преврат.
                        Разбира се че не е, прилича ама не е - крайцера Аврора го няма да пушне веднъж и да се свършва!

Коментар

Просто не публикувам линкове, иначе всяка една казана от мене дума е голата истина. Новините ги чета от ПИК, защото там се появяват първи, но след няколко часа ги има по всички медии.

Матеев от има няма 2 месеца съм регнат и от тогава чета темата, установих че притежаваш уникално качество като например да настроиш 95 % от пишещите тука срещу себе си. Май само 1 - 2 ника те подкрепят и то май не винаги и не за всичко

Коментар

...
                            Последното изречение е особен вид препоръка за осмисляне от Матеев - с неговите фейк-новини относно Прокуратура и Протестиращи!
                            ​​​​

Точно ти си човека с най-многото измислици, базирани на това какво си сънувал през нощта. Също така се изживяваш като пророк, и дори сам си вярваш, но това е болестно състояние.

Ето ти още една новина:
                            Заплашват със смърт симпатизанти на ГЕРБ. Звънят им по телефона, тормозят ги денонощно, и се заканват със саморазправа и смърт. Дори жертвите на телефонния терор са написали цяла една декларация, която ще я изпратят на съответните инстанции.

Учудваш ли се на тази новина и пак ли ще я обявиш за фейк, след като power grid и мене ме заплашва няколко пъти със смърт (попа щял да идва у дома).

Осъзнаваш ли колко ниско са паднали тези отрепки, които защитаваш?
                            Last edited by Mateev; 19.08.2020, 18:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Изпускаш пак основното, а именно че за Герб са гласували най-много от хората а това което вие правите се нарича преврат.
                              А превратаджиите навсякъде по света биват разстреляни или хвърлени в дранголника.
                              ........

Разбира се, че това, което се случва НЕ е преврат.

Това са протести на хора-гласоподаватели, много от които - в минали избори са гласували именно за ГЕРБ!

ГЕРБ губи електорална маса и това е устойчива тенденция за времето на законно изразявано недоволство от протестиращи избиратели.

По горепочочените причини ГЕРБ губи и мандати в Парламента, което се превръща в тенденция с всеки следващ ден от протеста.

.......... . .......

Много важно е да отчитате и Съдебната практика в ЕС, защото ИМЕННО ТАЗИ практика е, която ЩЕ БЪДЕ ОТЧЕТЕНА при ВСЯКО СЛЕДВАЩО съдебно производство!

Последното изречение е особен вид препоръка за осмисляне от Матеев - с неговите фейк-новини относно Прокуратура и Протестиращи!

​​​​

Коментар

• 986 - 1018 Падането на България под византийска власт
                                ...

Така в края на 1018 и в началото на 1019 г. Василий ІІ Българоубиец подчинява цяла България. През 1025 г. патриаршията в Дебър също губи своята самостоятелност. Българската аристокрация не се оказва единна и не успява да опази Първото българско царство.

А как пада България под руско робство от 1944 г. до днес - вие си знаете най-добре

Коментар

Working...
                                X