IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Тя тази измяна, нали се, сещаш, трябва да се докаже. Дотогава, дори без Гешев, заради елементарно изтичане срока на задържане, мярката за неотклонение -ако изобщо има такава - автоматично, се променя.

...Виж, обаче, странно явление: МНОГО БЪРЗО ПРИЗНА професионализма” на агентите на ДС. И, като те знам, какъв си подробен, без неоспорими доказателства, не би го сторил. Сигурно, защото сам си бил такъв? ВЯРНО, веднъж рече, че не си бил но, като виждаме, колко пъти досега, на черното казваш бяло и обратно, чудя се, дали и тогава не излъга?
    КАКЪВ ТИ БЕШЕ ПСЕВДОНИМЪТ, МАТЕЕВ? „АСПИРАНТА”? или „Слънчевото момче”?

Сьойле бакалъм.
    Ооооо аз съм агент на извънземните, и съм пратен на земята да я браня от гаражни психопати, че те нещо много се навъдиха напоследък.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      https://t.me/nexta_live/9878
      Безстрашните белоруси ще си извоюват свободата
      Ще бъде същата като нашата

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Съгласен съм, че агентите от ДС са професионалисти, но не съм съгласен, че са надпартийни.

Хубав преход ще направят - няма що ....
        Първо обаче Гешев трябва да пусне от ареста тези, които ги е окошарил за държавна измяна, че закъде преход без тях ...
        Тя тази измяна, нали се, сещаш, трябва да се докаже. Дотогава, дори без Гешев, заради елементарно изтичане срока на задържане, мярката за неотклонение -ако изобщо има такава - автоматично, се променя.

...Виж, обаче, странно явление: МНОГО БЪРЗО ПРИЗНА професионализма” на агентите на ДС. И, като те знам, какъв си подробен, без неоспорими доказателства, не би го сторил. Сигурно, защото сам си бил такъв? ВЯРНО, веднъж рече, че не си бил но, като виждаме, колко пъти досега, на черното казваш бяло и обратно, чудя се, дали и тогава не излъга?
        КАКЪВ ТИ БЕШЕ ПСЕВДОНИМЪТ, МАТЕЕВ? „АСПИРАНТА”? или „Слънчевото момче”?

Сьойле бакалъм.
        Last edited by Pyramid; 30.08.2020, 14:36.

Коментар

• https://t.me/nexta_live/9878
          Безстрашните белоруси ще си извоюват свободата
          Last edited by barbaron; 30.08.2020, 14:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Танчето ако знаеше каква подла отровна змия си отдавна та те е изчегъртала от "стената" си
            Бива ли да ми говориш такива неща, сега имам стрес и не мога да отговоря на матейката подобаващо

Факи днес не е на работа и не може да скрадне интернет, комшията сменил паролата

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              atiana Christy
              28 август в 18:10 ч. ·
              Днес на път към Южното Черноморие отново минах покрай Росенец
              Гражданското общество си отвоюва достъп до това, което му принадлежи. И това е само началото! И тъпаците, които ми се лигавят, че протестите им пречели или че нямало смисъл, дружно да напуснат тази стена!
              Танчето ако знаеше каква подла отровна змия си отдавна та те е изчегъртала от "стената" си

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Нека да е НОВ!

Приятелят ти ще остане доволен!

Този ПРЕХОД ще бъде правилният - НЕ чисто партийният, а залагащ на професионалистите.
                Съгласен съм, че агентите от ДС са професионалисти, но не съм съгласен, че са надпартийни.

Хубав преход ще направят - няма що ....
                Първо обаче Гешев трябва да пусне от ареста тези, които ги е окошарил за държавна измяна, че закъде преход без тях ...

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Нов Преход ли ще почваме?! Предвид това, че стария Преход продължава вече 30 години, Новият Преход колко години ще продължи?! За един приятел питам, че е по - дрът от мен и леко е притеснен...
                  Явно, има много хора, които трудно излизат от калъпите )
                  От шаблони - Преход - Комунисти - Антикомунисти ... в мъглата на които си текат мътни процеси.

Има нужда, единствено, от ясни правила, не лобистки норми, удобни за малки кръгове,
                  и от Институции, които да ги спазават и следят за точното им прилагане, а не от единоначалие, което се раздава през телефони и джипки

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Нов Преход ли ще почваме?! Предвид това, че стария Преход продължава вече 30 години, Новият Преход колко години ще продължи?! За един приятел питам, че е по - дрът от мен и леко е притеснен...

Нека да е НОВ!

Приятелят ти ще остане доволен!

Този ПРЕХОД ще бъде правилният - НЕ чисто партийният, а залагащ на професионалистите.

Коментар

Отговорът ти е типично в стил ТРОЛ НА КУРНЕЛИЯ !!!
                      Вадене на вода от 1000 кладенеца само и само да не се отговори на директния въпрос ...

Пак го повтарям, ама този път си сложи очилата и чети бавно:

А какъв е проблемът рестарта да се случи на редовните избори през март?
                      Нали и в двата случая ще гласува един и същи народ?

Какво повече може да направи един служебен кабинет, в който ще бъка от агенти на ДС?
                      Или може би точно в това е идеята?
                      Да не се направят честни и почтени избори и ДС да ги манипулира така, както си знае, и както го е правил 45 години по време на комунизма ....

Щом желаеш да ти отговоря пак - добре, ще пиша бавно...

Спомни си, дали е възможен рестартът на ВСЕКИ вид бардак.

Това ти стига.

Коментар

Наистина ти трябва нещо елементарно, откъдето да започнеш,. Матеев! За последно - концентрирай се върху следните моменти:

1. Недоволство
                        ​​​​​​на Суверена от избраниците в Парламента.

2. Конституция.

3. Рестарт през ЧИСТИЛИЩЕТО!

4. Всичко друго е от вида: "Мижи - да те лАжем!"

(козметиката не е средство за ремонт и рестарт, Матеев! .... козметиката дава ШАНС само на дамският състав..., донякъде..., въпрос и на въображение...)

При повече от хората въображението е изчерпано, Матеев..., но ти вярваш в него, напр. поради материален интерес...

Споко: човек свиква и с мисълта, че не може само да печели! ЩЕ свикВАШ!
                        Отговорът ти е типично в стил ТРОЛ НА КУРНЕЛИЯ !!!
                        Вадене на вода от 1000 кладенеца само и само да не се отговори на директния въпрос ...

Пак го повтарям, ама този път си сложи очилата и чети бавно:

Какво повече може да направи един служебен кабинет, в който ще бъка от агенти на ДС?
                        Или може би точно в това е идеята?
                        Да не се направят честни и почтени избори и ДС да ги манипулира така, както си знае, и както го е правил 45 години по време на комунизма ....

Коментар

Защо "бързам" ли, Матеев?

Вече съм го написал: няма време, Матеев! Няма време!

Сега е моментът! Моментът за Преход е сега!

Нали знаеш какво е технократ? Млад и необременен технократ -ще разбереш!

Технократ, издигнат от РЕАЛНО РАБОТЕЩО за страната си мнозинство от 3-4 партии!

...............

В това РАБОТЕЩО мнозинство НЯМА да участват ДПС и ГЕРБ,

Сега е моментът, Матеев! ЩЕ заработят МЛАДИТЕ! А ТЕ МОГАТ!

Коментар

• ...
                            „агенти на ДС ще бъкат”, доде са живи някои, май. Егати фиксацията. А това, че последните години, скачаме от скандал в скандал? А това, че предадоха и последните останки от национален суверинитет? И кои това? Ами всички, наредени на хранилката. А ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ (ПО ДНЕШНОМУ, ДАНС) , като организация за опазване сигурността на и вътре в държавата, ТРЯБВА ДА ИМА.
                            Защото, светът става все по-опасно място.
                            Last edited by Pyramid; 30.08.2020, 13:20.

Коментар

Наистина ти трябва нещо елементарно, откъдето да започнеш,. Матеев! За последно - концентрирай се върху следните моменти:

1. Недоволство
                              ​​​​​​на Суверена от избраниците в Парламента.

2. Конституция.

3. Рестарт през ЧИСТИЛИЩЕТО!

4. Всичко друго е от вида: "Мижи - да те лАжем!"

(козметиката не е средство за ремонт и рестарт, Матеев! .... козметиката дава ШАНС само на дамският състав..., донякъде..., въпрос и на въображение...)

При повече от хората въображението е изчерпано, Матеев..., но ти вярваш в него, напр. поради материален интерес...

Споко: човек свиква и с мисълта, че не може само да печели! ЩЕ свикВАШ!

Коментар

• atiana Christy
                                28 август в 18:10 ч. ·
                                Днес на път към Южното Черноморие отново минах покрай Росенец и стигнах до Доган Сарай -- символ на държавната корупция и произвол. Общинският път, който полицаите, заедно с крепостните от дпс, бранеха от гражданите на протеста като бащиния, вече е отворен --няма бариери, няма арогантни пазачи, няма биячи от НСО. Достъпът до плажа е свободен. Има две кпп-та с любезни пропусквачи, които хитровато ми се усмихват. "Ей тебе кучетата не те лаят, не са те усетили," ми казва единият от пазачите до плажа. Гледам някакви овчарки в клетка до него лениво да съзерцават оранжериите на доган. Казвам на портиерите, че пак ще идвам, те любезно ми казват "заповядайте." На плажа, доскоро окупиран от доган, са забити български флагове. Гражданското общество си отвоюва достъп до това, което му принадлежи. И това е само началото! И тъпаците, които ми се лигавят, че протестите им пречели или че нямало смисъл, дружно да напуснат тази стена!

Коментар

Working...
                                X