Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Съгласен съм, че агентите от ДС са професионалисти, но не съм съгласен, че са надпартийни.
Хубав преход ще направят - няма що ....
Първо обаче Гешев трябва да пусне от ареста тези, които ги е окошарил за държавна измяна, че закъде преход без тях ...
...Виж, обаче, странно явление: МНОГО БЪРЗО ПРИЗНА професионализма” на агентите на ДС. И, като те знам, какъв си подробен, без неоспорими доказателства, не би го сторил. Сигурно, защото сам си бил такъв? ВЯРНО, веднъж рече, че не си бил но, като виждаме, колко пъти досега, на черното казваш бяло и обратно, чудя се, дали и тогава не излъга?
КАКЪВ ТИ БЕШЕ ПСЕВДОНИМЪТ, МАТЕЕВ? „АСПИРАНТА”? или „Слънчевото момче”?
Сьойле бакалъм.Last edited by Pyramid; 30.08.2020, 14:36.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТанчето ако знаеше каква подла отровна змия си отдавна та те е изчегъртала от "стената" си
Факи днес не е на работа и не може да скрадне интернет, комшията сменил паролата
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеatiana Christy
28 август в 18:10 ч. ·
Днес на път към Южното Черноморие отново минах покрай Росенец
Гражданското общество си отвоюва достъп до това, което му принадлежи. И това е само началото! И тъпаците, които ми се лигавят, че протестите им пречели или че нямало смисъл, дружно да напуснат тази стена!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Нека да е НОВ!
Приятелят ти ще остане доволен!
Този ПРЕХОД ще бъде правилният - НЕ чисто партийният, а залагащ на професионалистите.
Хубав преход ще направят - няма що ....
Първо обаче Гешев трябва да пусне от ареста тези, които ги е окошарил за държавна измяна, че закъде преход без тях ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Нов Преход ли ще почваме?! Предвид това, че стария Преход продължава вече 30 години, Новият Преход колко години ще продължи?! За един приятел питам, че е по - дрът от мен и леко е притеснен...)
От шаблони - Преход - Комунисти - Антикомунисти ... в мъглата на които си текат мътни процеси.
Има нужда, единствено, от ясни правила, не лобистки норми, удобни за малки кръгове,
и от Институции, които да ги спазават и следят за точното им прилагане, а не от единоначалие, което се раздава през телефони и джипки
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Нов Преход ли ще почваме?! Предвид това, че стария Преход продължава вече 30 години, Новият Преход колко години ще продължи?! За един приятел питам, че е по - дрът от мен и леко е притеснен...
Нека да е НОВ!
Приятелят ти ще остане доволен!
Този ПРЕХОД ще бъде правилният - НЕ чисто партийният, а залагащ на професионалистите.
Коментар
-
Отговорът ти е типично в стил ТРОЛ НА КУРНЕЛИЯ !!!
Вадене на вода от 1000 кладенеца само и само да не се отговори на директния въпрос ...
Пак го повтарям, ама този път си сложи очилата и чети бавно:
А какъв е проблемът рестарта да се случи на редовните избори през март?
Нали и в двата случая ще гласува един и същи народ?
Какво повече може да направи един служебен кабинет, в който ще бъка от агенти на ДС?
Или може би точно в това е идеята?
Да не се направят честни и почтени избори и ДС да ги манипулира така, както си знае, и както го е правил 45 години по време на комунизма ....
Щом желаеш да ти отговоря пак - добре, ще пиша бавно...
Спомни си, дали е възможен рестартът на ВСЕКИ вид бардак.
Това ти стига.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Наистина ти трябва нещо елементарно, откъдето да започнеш,. Матеев! За последно - концентрирай се върху следните моменти:
1. Недоволство
на Суверена от избраниците в Парламента.
2. Конституция.
3. Рестарт през ЧИСТИЛИЩЕТО!
4. Всичко друго е от вида: "Мижи - да те лАжем!"
(козметиката не е средство за ремонт и рестарт, Матеев! .... козметиката дава ШАНС само на дамският състав..., донякъде..., въпрос и на въображение...)
При повече от хората въображението е изчерпано, Матеев..., но ти вярваш в него, напр. поради материален интерес...
Споко: човек свиква и с мисълта, че не може само да печели! ЩЕ свикВАШ!
Вадене на вода от 1000 кладенеца само и само да не се отговори на директния въпрос ...
Пак го повтарям, ама този път си сложи очилата и чети бавно:
Какво повече може да направи един служебен кабинет, в който ще бъка от агенти на ДС?
Или може би точно в това е идеята?
Да не се направят честни и почтени избори и ДС да ги манипулира така, както си знае, и както го е правил 45 години по време на комунизма ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеЗащо "бързам" ли, Матеев?
Вече съм го написал: няма време, Матеев! Няма време!
Сега е моментът! Моментът за Преход е сега!
Нали знаеш какво е технократ? Млад и необременен технократ -ще разбереш!
Технократ, издигнат от РЕАЛНО РАБОТЕЩО за страната си мнозинство от 3-4 партии!
...............
В това РАБОТЕЩО мнозинство НЯМА да участват ДПС и ГЕРБ,
Сега е моментът, Матеев! ЩЕ заработят МЛАДИТЕ! А ТЕ МОГАТ!
- 1 like
Коментар
-
...
„агенти на ДС ще бъкат”, доде са живи някои, май. Егати фиксацията. А това, че последните години, скачаме от скандал в скандал? А това, че предадоха и последните останки от национален суверинитет? И кои това? Ами всички, наредени на хранилката. А ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ (ПО ДНЕШНОМУ, ДАНС) , като организация за опазване сигурността на и вътре в държавата, ТРЯБВА ДА ИМА.
Защото, светът става все по-опасно място.Last edited by Pyramid; 30.08.2020, 13:20.
Коментар
-
1. Недоволство
на Суверена от избраниците в Парламента.
2. Конституция.
3. Рестарт през ЧИСТИЛИЩЕТО!
4. Всичко друго е от вида: "Мижи - да те лАжем!"
(козметиката не е средство за ремонт и рестарт, Матеев! .... козметиката дава ШАНС само на дамският състав..., донякъде..., въпрос и на въображение...)
При повече от хората въображението е изчерпано, Матеев..., но ти вярваш в него, напр. поради материален интерес...
Споко: човек свиква и с мисълта, че не може само да печели! ЩЕ свикВАШ!
Коментар
-
atiana Christy
28 август в 18:10 ч. ·
Днес на път към Южното Черноморие отново минах покрай Росенец и стигнах до Доган Сарай -- символ на държавната корупция и произвол. Общинският път, който полицаите, заедно с крепостните от дпс, бранеха от гражданите на протеста като бащиния, вече е отворен --няма бариери, няма арогантни пазачи, няма биячи от НСО. Достъпът до плажа е свободен. Има две кпп-та с любезни пропусквачи, които хитровато ми се усмихват. "Ей тебе кучетата не те лаят, не са те усетили," ми казва единият от пазачите до плажа. Гледам някакви овчарки в клетка до него лениво да съзерцават оранжериите на доган. Казвам на портиерите, че пак ще идвам, те любезно ми казват "заповядайте." На плажа, доскоро окупиран от доган, са забити български флагове. Гражданското общество си отвоюва достъп до това, което му принадлежи. И това е само началото! И тъпаците, които ми се лигавят, че протестите им пречели или че нямало смисъл, дружно да напуснат тази стена!
Коментар
Коментар