IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Може ли да дефинираш загубена кауза- и защо и къде е загубена. Хората чуха някакви записи, вицепремиера каза че вторият запис е автентичен, само че не си спомнял дали е с толкова много псувни. Елена даде първият запис на някаква говедарска лаборатория до която се допитвал също ЕС и ЦРУ-то и по лошото е че лабораторията потвърди автентичността на записа. Хората не искат каруцар за премиер. Ти искаш ли каруцар за премиер??
    Аз това няколко пъти го писах това в темата, но няма кой да го прочете. Според Густав Льо Бон в книгата "Психология на тълпите" неоспорим факт е, че тълпите си избират посредствени лидери, които не блестят с кой знае каква интелигентност. Обяснение за това могат да дадат психолозите, но още от сега можем да твърдим, че това е НЕОСПОРИМ ФАКТ.

Явно тълпите (стадото) не ценят интелигентноста, а нещо друго - волята, упоритоста и 24-часовата активност за постигането на някакви цели, с които тълпите не са много наясно. Важното е лидера им да демонстрира висока активност, и по всичко изглежда, че ББ успешно се справя с тази задача. Той също чете тази книжка и активноста му може да е симулирана, но това е вече е второ ниво на играта, до което масовия избирател все още не е достигнал.

По въпроса с корупцията или с незаконното забогатяване, ако въобще го има - в психологически план тълпите (стадото) са съгласни с този аспект от управлението. Пример мога да дам с Путин - руснаците знаят, че той е мултимилиардер, и че тези пари не са спестени от закуски, но по неведоми причини ТЕ СЕ ГОРДЕЯТ С ТОВА. Сбъркана история, но е факт, че Путин с малки изключения управлява от 2000-ната година до ден днешен.

Като цяло аз не съм психолог, но не мога да отрека факта, че суверена (народа) се е припознал в Борисов като лидер и одобрява това, което той прави. При това положение критиките, че той е посредствен интелектуално, са изстрели в грешната посока. Нека да ви припомня, че и бай Тошо също имаше проблеми с интелигентноста, но това не му попречи да бъде най-дълго управлявалия български лидер.
    Last edited by Mateev; 12.09.2020, 19:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Сегашното ми впечатление е, че въпреки достатъчно високия интелект, ти си кривиш душата с цел да защитаваш една изгубена клауза. Съгласен съм, че ББ прекалено много се задържа във власта, но не съм съгласен с хилядите недоказани обвинения по негов адрес. Ти не си Гигов или Бота - на тебе акъла ти щрака, при това много добре. Няма начин да не виждаш това, което и аз го виждам. При това положение ми е много любопитно защо си от грешната страна на бариерата.

Може ли да дефинираш загубена кауза- и защо и къде е загубена. Хората чуха някакви записи, вицепремиера каза че вторият запис е автентичен, само че не си спомнял дали е с толкова много псувни. Елена даде първият запис на някаква говедарска лаборатория до която се допитвал също ЕС и ЦРУ-то и по лошото е че лабораторията потвърди автентичността на записа. Хората не искат каруцар за премиер. Ти искаш ли каруцар за премиер??

Коментар

• Първоначално изпратено от gogo6060 Разгледай мнение

Да свикват имбецилите, които гърмят и рекламират себеподобните си в ЕП и разчитат те да свалят БХ, вместо да си оправдаят заплащането от василий дубайски.
        Ами ето малко патаклама и ес в лицето на туск каза- амииииииии не подкрепяме байхуй. Октомври ще има дискусия в ес за бг- може да нямаш съмнение че елена ще се подготви, а ще подготви и другите които ти недолюбваш. По каква причина не ги любиш не те знам

Коментар

• Аз съм толкова деликатен и възпитан човек.
          Ако имах и най-беглото подозрение, че изостаналите в умственото си развитие колеги, четат моите откровения относно пълните идиотщини, които пишат, никога не бих си го позволил да го споделя

Съпричастност, Чувствителност и дипломатичност на първо място!

Ама пък и те - от месеци дуднат, че не ме четат, не се интересуват от мнението ми!

И за се отдадох на тщестлавието, гордостта! Дяволът ме подучи!
          Той е виновен, без неговата мръснишка намеса нямаше да ги бия толкова! Прости ми Господи, на мен грешния!

Ама те пък - да не бяха чели!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
            Моля те, обясни на мен простия, как така се получава, че не ме четеш, пък ми цитираш постоянно целите постинги.
            Служат ти за подложка, нали?
            Да си призная честно, едно време в темата за короната те четях, и си бях създал впечатлението, че си разумен човек въпреки женското многословие и демонстрирането на никому ненужни чувства. Сега обаче не мога да издържа да изчета целия ти постинг, още повече че предварително знам каква е грешната ти гледна точка.

Сегашното ми впечатление е, че въпреки достатъчно високия интелект, ти си кривиш душата с цел да защитаваш една изгубена клауза. Съгласен съм, че ББ прекалено много се задържа във власта, но не съм съгласен с хилядите недоказани обвинения по негов адрес. Ти не си Гигов или Бота - на тебе акъла ти щрака, при това много добре. Няма начин да не виждаш това, което и аз го виждам. При това положение ми е много любопитно защо си от грешната страна на бариерата.

Коментар

• Жълти зъбки и нерви лабави
              Много натопорчени неуспелите метежници бе

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Demoкрация, братчед, какво да правиш, свиквай.

Да свикват имбецилите, които гърмят и рекламират себеподобните си в ЕП и разчитат те да свалят БХ, вместо да си оправдаят заплащането от василий дубайски.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Не те разбрах много ама да взема повод от друг твой пост:

Е, БХ няма да подава оставка така че може да сбирате сили за изборите през март, които съм сигурен че пак ще загубите.
                  А ще опитата ли пак преврат след това? Съмнява ме. Предполагам че след като спечели изборите, ще ви плати щедро.

А, щях да забравя, чувам слухове че на 14.9 ще има митинг на подкрепящите правителството и ще искат оставката на радев. Кво мислиш?

Да, фараоне, трябва да се приложи огромна фантазия, леко разфокусиран поглед, абстрактно мислене и диалектически подход, че да се разбере твърдението на БХ.
                  Малцина ще разберат.
                  Още по-малко ще могат да обяснят

Тъкмо дадох задача на гогича, той е отворен и ги знае нещата, имаш гаранцията ми, че ще ти обясни.
                  Ти нали си IT, вие като пуснете капаците ... и става страшно

Аре, от мен да мине!
                  Наистина бързах и скупчих нещата.

Мафия по дефиниция означава срастване на престъпност и официална държавна власт. Представи си го картинно - хем са две отделни явление, ама са се проникнали взаимно и са станали едно цяло

Кой представлява официалната държавна власт в България? Отговорът е прост - гепп чрез БХ, Принцесата, Кандидата.

Твърдението 1: Мафията организира протеста и метежа, което принадлежи на БХ, е идентично смислово с
                  Твърдение 2: Аз, БХ, организирах протеста и метежа срещу гепп и мен самия, че да ги сваля от власт

За да го схванеш, върни се отново към дефиницията!

Капиш!

След като признава съществуването н а мафия, БХ същевременно твърди, че той е мафията, защото няма никакво съмнение, че той е държавната власт, ерго не може да е някой друг!
                  О ужас!

За митинг на 14. нищо не знам!

И за плащане не знам, но принципно обичам да ми плащат, не обичам аз да плащам. При теб да не е обратното?
                  Last edited by nachev; 12.09.2020, 18:31.

Коментар

• Ооо, vaте,
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Е, БХ няма да подава оставка така че може да сбирате сили за изборите през март, които съм сигурен че пак ще загубите.
                      А ще опитата ли пак преврат след това? Съмнява ме. Предполагам че след като спечели изборите, ще ви плати щедро.

А, щях да забравя, чувам слухове че на 14.9 ще има митинг на подкрепящите правителството и ще искат оставката на радев. Кво мислиш?

Ti zaписа ли се за митинга

Коментар

[h=1]Ирландска медия:
                        Demoкрация, братчед, какво да правиш, свиквай.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Че как да го пропуснеш, като ти е застанал на пусия?!

Осъзнавате ли, вие гепаджии, какво всъщност казват БХ и Прекрасната Принцеса, когато от седмица се съдраха да повтарят за мафията? Формалната логика сочи еднозначно към едно твърдение, което е идентично с твърдението за мафията, а именно:

Ние сами организирахме тези протести и плащаме за тях, щото тези протести да свалят от власт НАС!

Вие осъзнавате ли, че това може да изрече увреден човек или такъв, който не знае значението на думите.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Матейка, Преди малко ти направих провокация!
                            Ако ми отговориш, значи ме четеш
                            Следователно, не трябва да ми отговаряш!

Предупреждавам те, та да видиш и ти, че съм човек!
                            Щото на теб съвсем ти отиде в канала реномето, пък за гемиите хич и приказка няма да отварям!

Я, по-добре си иди в твоята тема и си пиши на воля, обещавам, че няма да припаря там!

Ще настъпи мир, обич и хармония!

Оставка!

Коментар

Уважаема госпожо Дейли,

С огромен интерес проследих изказването Ви, отнасящо се до моята държава – България. Трябва да Ви призная, че бях смаян да чуя от устата на депутат в Европейския парламент изявление, което подхожда на жълта опозиционна преса, а не на сериозна и уважавана фигура, каквато би следвало да бъде евродепутатът. Макар и с висока пропагандна стойност, дълбоко политизираното Ви изказване има малко допирни точки с истината, а освен това е обидно за мен като българин и като европейски гражданин.

Госпожо Дейли, Вие внушавате, че в България малцинствата не се преследват само и единствено, за да си спестим критика. Всъщност, България не преследва своите малцинства, защото българското общество е толерантно, защото приема различните и защото уважава достойните независимо от това какви са. В България има редица малцинства: турско, еврейско, арменско и т.н. Хората, които са пълноценна част от обществото, са уважавани, независимо дали принадлежат към малцинства. И ние ценим всички малцинства много отпреди да съществува Европейския съюз. Толерантността на българина е фундаментална част от национална ни философия.

Вие внушавате, че българските управници разпореждат на прокуратурата кого да разследва, за да се прикрият. А реалността е, че в момента има повдигнати обвинения срещу редица лица, които са близки до управлението или са част от него. Повдигнато е обвинение срещу министър, срещу негов заместник; срещу съветници на българския държавен глава и т.н.
                              Внушавате, че от страна на изпълнителната власт се упражнява тормоз върху съдии, а истината е обратна. От страна на опозицията и на икономически групировки, посредством огромния медиен ресурс, с които те разполагат, се оказва мащабен натиск върху съдиите. Очевидната цел на този натиск не е да се помогне на правителството и на правото, а точно обратното – да се попречи на адекватното функциониране на държавата и чрез блокиране на правото да се създаде щит на икономически структури.

Арестите, за които говорите, не са, защото хората протестират, нито срещу правото да протестират. Арестувани са хора, искащи или съгласяващи се да използват правото на протест, за да окървавят столицата на България и по този начин да се подиграят с правото. Внушавате, че българската полиция и жандармерия малтретират хората, а всъщнст българската полиция и жандармерия беше поставена на нечовешко изпитание – да гледа часове наред, как хората, от които се възхищавате, се гаврят с закона и как се опитват да палят и убиват.

Учудвам се с какво самочувствие говорите от името на хората в София. В българската столица живеят повече от 1 200 000, а тези, които протестират (т.е. от чието име говорите), са по-,малко от 10 000.- по-малко от един процент.

Госпожо Дейли, ясно съзнавам, че въпреки помпозните си декларации, политиците рядко говорят истината и рядко се стремят към нея. Това обаче не означава, че ние, европейските граждани, които с данъците си плащаме Вашите заплати, сме длъжни да търпим от трибуната на Европейския парламент да се лее пропаганда и да се популяризират лъжи и манипулации. Ако наистина Ви интересува какво се случва в България и ако искате искате да знаете истината, трябва да положите повече усилия. И, търсейки я, трябва да знаете, че истината това са факти, а не това, което Ви се иска да са факти. Аз лично смятам, че истината е задължителна за всеки достоен човек – не само за нас, които сме с дясно мислене, а и за вас с ляво и крайноляво.

Реших да Ви напиша горното, защото форматът, в който заседавахте, позволяваше да се правят изказвания, но не и да се разобличават манипулации. И това, че никой не Ви е противоречил, не означава, че сме се примирили с пропагандата и внушенията.

С уважение (към институцията евродепутат) Станислав Станев – гражданин на България и на ЕС
                              Гогич, ти си толкова предвидим, постен и скучен, че постнах в аванс материали, които трябваше да ти спестят мизерията н а духа и безплодните упражнения с поредно и безумно публикуване в болд на материали, които не са нито аргумент, нито доказателство.

Обясни, ако имаш ценз и житейски опит, при плътно съобразаване на мнението на индустриалния капитал в България, с какво точно БХ се различава от "комунистите" и как така се получава, че той е гаранция срещу тях.
                              Обясни на колегите, като първо дефинираш понятието мафия, как така мафията е организирала и платила метежа срещу БХ

Питай в къщи преди това, да не са ти пробутали нещо в храната и да са те водили тайно на онази процедура, за която писах вчера. Да, за пенетрацията идеше реч!

Хайде, отворковци, дерзайте и бъдете благодарни, щото на следващ етап, ще ви разрешавам да серете тук само след акто донесете удостоверение от д-р Гълъбова, че н есте пенетрирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Начев, защо се напъваш?

Не разбра ли, че никой не ти чете постингит,е и аз в това число. Каквото и да сътвориш като душесни словоизлияния, то вече е безсмислено. Протеста ви се спихна, пък и никога не е бил достатъчно сериозен, щото някой да му обърне внимание. Двете ви революции пък тотално се провалиха. Единствено ми е жал за яйцата и доматите, с които можехте да нахраните бедни хора в страната.
                                Матейка, нали си с техническо образУвание?
                                Ерго, логически мислещ човек!

Моля те, обясни на мен простия, как така се получава, че не ме четеш, пък ми цитираш постоянно целите постинги.
                                Служат ти за подложка, нали?
                                Да не стане грешка и барбаронката да помисли, че имал предвид него

Абе, Матейка, да не се окаже, че ви свършиха аргументите, пък и не смеете да станете от стола и да вземете думата, че из крачолите ви ще изтече смрад и зловоние!

Последните изчисления, които елеминират оптичните изкривявания на широкогълните обективи, какво присъствие показват на вечерния митинг в четвъртък?
                                Пусни малко фандък, де!
                                Аре поне до Иляда да го докараме!
                                Запънал си се на това 600 и не мърдаш.

Коментар

Working...
                                X