IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение
    томето говори глупости и използва сдс-риторика от началото на 90-те години.А именно - ако левицата вземе властта то тогава нема да дойдат чуждестранните маститори,евронатегацията ше зацикли,матовските лешпери нема да ни дадът да стреляме с прашки и т.н..Сега заменяме "левица" с "протесиращи" и новия пъзел е готов!

герп ако не бяха калинковци до крак и милееха за България щяха да дадът някой леф на Драгалевския доктор и неговата Лаборатория за опити с хора (благополучно функционирала между 1995 - 2001) която да изгради математически модел върху Хипотезата - "Има ли потенциал България да преживее "ренесанс" подобен на този след 1989 и какви са шансовете за успех".Защото тъпотиите за няква нова конституция и ВНС всъщност са точно това - рестарт на прехода и отново да кипи безсмислен труд!Само че сега сме 2020 г. и подобни връщания на Лентата са напълно невъзможни.
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Малко се отдадох на удоволствия, но е ласкателно че ти липсвам. Айде на линия съм. Ако си готов - да се почваме!
      Абе, ти си вечно на линия, ама в уйкендите хората имат и други ангажименти. Едва сега се прибирам, а след малко започва формулата, на която съм вманиачен фен, та караме накратко.
      Голямата тояга - после

Ти хубаво, че си готов за бой, ама защо не си мъцнал?
      Нали знаеш какво значи "мъцкане" - ти също го ползваш. Това значи да направиш "дължим" коментар.
      Вчера няколко пъти обяснявах нещо съвсем очевидно, което на практика нямаше необходимост да с еобяснява и разчитах на това, че ще изречеш нещо от вида: Ей, верно бе, начев, как не сме забелязали и не сме обърнали внимание, че БХ си вкара автогол?!

Ако обичате, моля, мъцнете до около 18.00, след това идвам да се бием

Коментар

• https://www.investor.bg/ikonomika-i-...ata-si-311914/

Заглавието ми подсказва две неща:
        1. Това е шансът на парламентарната опозиция, да "свали" по легитимен начин кабинета.
        2. В обозримо бъдеще едва ли някоя партия ще рискува, да се дискредитира,
        като повдигне отново въпроса за промени в Конституцията.

Коментар

Не се занимавай с манипулации Съни, единствените с които можете да направите коалиция са ДПС, и то само ако общо съберете над 50%, така че прелюбопитно е кой си мислиш че ще заблудиш?
          Аха. ТИ го „изчисли”. Дребен спекулант.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
            ГЕРБ загуби вчера един важен избор за провежданата й политика на "Модела КОЙ".
            Ядрото Станишев, Гергов, Добрев не успя да спечели единствените мажоритарни избори, провеждани за лидер на партия.
            Въпреки, огромната подкрепа на ПЕЕВСКИТЕ медии.

Та, така Още един болезнен удар за Борисов, Станишев, Доган.

Спомняте ли си миналата година драмата около невключването на Станишев в листите за евродепутати?
            Десислава Атанасова и разни подобни герберски хардлайнери обикаляха студиата да пищят как е възможно БСП да не включи Станишев. Човек да си помисли, че парче месо късат от плътта им?
            Не се занимавай с манипулации Съни, единствените с които можете да направите коалиция са ДПС, и то само ако общо съберете над 50%, така че прелюбопитно е кой си мислиш че ще заблудиш?
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              По всичко изглежда, че КУРнелията ще спечели изборите за лидер на партия. Дали е законно и честно е друг въпрос.

И сега какво - искаме да изхвърлим старата курва ББ, и да сложим на власт друга стара курва - КУРнелията. И след това ще правим нов бардак, но пак със стари курви.

Затова ли бяха всичките тези циркове по площадите? Да направим нов бардак, но със стари курви?

И най-важният въпрос - какво ще спечели в личен план всеки един протестиращ и всеки един лявоориентиран избирател? Те това е най-голямата загадка, на която дори и поддръжниците нямат отговор ....
              От „сругата стара”, която, е по-млада от мен с 3(три) години, по-старата, с цели 9(девет) си ти, от което, и гербавите, нищо не печелят, така че...
              Last edited by Pyramid; 13.09.2020, 13:45.

Коментар

• ГЕРБ загуби вчера един важен избор за провежданата й политика на "Модела КОЙ".
                Ядрото Станишев, Гергов, Добрев не успя да спечели единствените мажоритарни избори, провеждани за лидер на партия.
                Въпреки, огромната подкрепа на ПЕЕВСКИТЕ медии.

Та, така Още един болезнен удар за Борисов, Станишев, Доган.

Спомняте ли си миналата година драмата около невключването на Станишев в листите за евродепутати?
                Десислава Атанасова и разни подобни герберски хардлайнери обикаляха студиата да пищят как е възможно БСП да не включи Станишев. Човек да си помисли, че парче месо късат от плътта им?

Коментар

• По всичко изглежда, че КУРнелията ще спечели изборите за лидер на партия. Дали е законно и честно е друг въпрос.

И сега какво - искаме да изхвърлим старата курва ББ, и да сложим на власт друга стара курва - КУРнелията. И след това ще правим нов бардак, но пак със стари курви.

Затова ли бяха всичките тези циркове по площадите? Да направим нов бардак, но със стари курви?

И най-важният въпрос - какво ще спечели в личен план всеки един протестиращ и всеки един лявоориентиран избирател? Те това е най-голямата загадка, на която дори и поддръжниците нямат отговор ....
                  Last edited by Mateev; 13.09.2020, 12:33.

Коментар

Няма начин да не го четеш. Неговите възгледи са най-близо до позициите на партията ви бкб (с).

По-интересно е друго - айде, ти си ясна. Начев обаче не е.
                    Разбрахме че иска да сваля БХ, но не разбрахме дали е ОК със служебно правителство на радев, т.е. на бкб (с) съответно под силното влияние на решетников.
                    (решетников е руски шпионин на който му е забранено да влиза в България).

ПП
                    Тая тема твоя ли е, и ако да - откога?
                    Не бързай, БХ няма да подава оставка, а власт на избори не може да вземете. Само с превратче.
                    Решетников - "И двете партии симпатизират на днешна Русия горе-долу в еднаква степен, но привържениците и членовете на БСП са "по-скоро съветофили", а избирателите на ГЕРБ - "класически русофили - сиреч хора, симпатизиращи не на Съветския съюз, а на историческа Русия".

По думите му БСП "все говори за развитие на отношенията с Русия, но веднага щом дойде на власт, прави всичко, за да не се подобряват реално тези отношения".

"По принцип социалистите обещават предизборно завой към Русия, а после остават на предишните си позиции", обяснява Решетников, който сега се изявява като политолог.

Решетников смята, че в този смисъл ръководителите на ГЕРБ са даже по-предсказуеми - по-ясно е как да правиш бизнес с тях."
                    https://dnes.dir.bg/politika/bsp-ger...-2017-25522084

И сега, изглежда, парите дадени от Путин за Турско-балканско-банкянския Поток са от големите проблеми на Борисов как хем да си довърши мандата, хем да не вбеси руснака, но и на американеца да не счупи хатъра.

Имхотеп, какво се крие зад бкб (с) или е дребен говорен...ефект, свойствен за някои етнически групи?

Коментар

.
                      Разбрахме че иска да сваля БХ, но не разбрахме дали е ОК със служебно правителство на радев, т.е. на бкб (с) съответно под силното влияние на решетников.

Байхуй печели 3 пъти при служебно правителство, последното назначено от "комуниста" радев, колко му е да спечели за 4 път. Решетников може да има влияние в долни дъбник, на други места не

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron;n3649333
                        [COLOR=#0000FF
                        Гласувайте разумно
                        Защото ето какво бъдеще ви готви
                        [/COLOR]червената сган от привърженици на лукашенко и путин
                        Споко барби, ние виждаме настоящето, демокрация налагана с палка по главата

Коментар

• От протеста казали че имат много достойни хора, които са готови да управляват.

Напомням на протеста че ако искат да управляват трябва да спечелят изборите.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

О, Съни!
                            Винаги е приятно да чуеш топла, смислена и човешка приказка в света на кривите огледала!

Аз се бях приготвил много да ги тупам тази вечер, защото наистина ме ядосаха с безкрайните си повтаряния, обиди, простотии и демонстративен отказ да чуят и помислят върху най-елементарни въпроси. Ядосаха ме с игнориране на крещящи факти, обстоятелства, важни събития и авторитетни мнения. Пък и аз се старая на всичко отгоре да пиша винаги нещо ново, оригинален авторски текст.
                            Вместо това повтарят като зомбирани за някакви "комунисти", от които ги бранел БХ. Срам за човешката порода е това - смислов, логически и емоционален нонсенс.

Но ... животът си знае работата, спаси ме от срама да се демонстрирам като кръвожаден и безмилостен. А какви капани и изненади им бях приготвил. Щаха сами да си говорят и да се крият панически! Обаче, домашният началник нещо издивя и ми сви перките. Много е як, пък и вече много и е писнало от тази епидемия и не може да си сдържа зверилника. Никъде не съм я бил водил ... абе кво да ти разправям, ти по-добре знаеш, как се прави изработката, назначават се причинители и виновници за ... всичко квот се сетиш. Играх го малко Гейза Мейзга!
                            Ето на - малко социален живот и страстите са уталожени, вече не рева като разсърден лъв, а съм се кротнал. Е, също съм употребил умерено.

Факи нещо не ми се мярка тъдява, днес три пъти му обяснявам за грандиозния автогол, който си вкара БХ. Не вдяваше, та се наложи да повтарям и повтарям. Утре ще има втора серия. Да му мисли ако не се наспя добре
                            Малко се отдадох на удоволствия, но е ласкателно че ти липсвам. Айде на линия съм. Ако си готов - да се почваме!

Коментар

Аз го чета! При това, намирам за съдържателни нещата, които пише, за разлика от множеството ти постове, в които повтаряш едно и също и винаги неподкрепено от факти, но пък обилно напоено от внушения и лични обиди към пишещите!

Отвори си тема! Писах ти там, че тя цели разделение, но самонадеяно ме изпрати да си пиша тук, а ти там!
                              Ходи си в темата и изливай на воля злобата ти там!
                              Няма начин да не го четеш. Неговите възгледи са най-близо до позициите на партията ви бкб (с).

По-интересно е друго - айде, ти си ясна. Начев обаче не е.

ПП
                              Тая тема твоя ли е, и ако да - откога?
                              Не бързай, БХ няма да подава оставка, а власт на избори не може да вземете. Само с превратче.
                              Last edited by Имхотеп; 13.09.2020, 02:40.

Коментар

Аз го чета! При това, намирам за съдържателни нещата, които пише, за разлика от множеството ти постове, в които повтаряш едно и също и винаги неподкрепено от факти, но пък обилно напоено от внушения и лични обиди към пишещите!

Отвори си тема! Писах ти там, че тя цели разделение, но самонадеяно ме изпрати да си пиша тук, а ти там!
                                Ходи си в темата и изливай на воля злобата ти там!
                                О, Съни!
                                Винаги е приятно да чуеш топла, смислена и човешка приказка в света на кривите огледала!

Аз се бях приготвил много да ги тупам тази вечер, защото наистина ме ядосаха с безкрайните си повтаряния, обиди, простотии и демонстративен отказ да чуят и помислят върху най-елементарни въпроси. Ядосаха ме с игнориране на крещящи факти, обстоятелства, важни събития и авторитетни мнения. Пък и аз се старая на всичко отгоре да пиша винаги нещо ново, оригинален авторски текст.
                                Вместо това повтарят като зомбирани за някакви "комунисти", от които ги бранел БХ. Срам за човешката порода е това - смислов, логически и емоционален нонсенс.

Но ... животът си знае работата, спаси ме от срама да се демонстрирам като кръвожаден и безмилостен. А какви капани и изненади им бях приготвил. Щаха сами да си говорят и да се крият панически! Обаче, домашният началник нещо издивя и ми сви перките. Много е як, пък и вече много и е писнало от тази епидемия и не може да си сдържа зверилника. Никъде не съм я бил водил ... абе кво да ти разправям, ти по-добре знаеш, как се прави изработката, назначават се причинители и виновници за ... всичко квот се сетиш. Играх го малко Гейза Мейзга!
                                Ето на - малко социален живот и страстите са уталожени, вече не рева като разсърден лъв, а съм се кротнал. Е, също съм употребил умерено.

Факи нещо не ми се мярка тъдява, днес три пъти му обяснявам за грандиозния автогол, който си вкара БХ. Не вдяваше, та се наложи да повтарям и повтарям. Утре ще има втора серия. Да му мисли ако не се наспя добре

Коментар

Working...
                                X