If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз ти пуснах клип как се провеждат изборите- купени. Това е. Варианта е другите да извадят повече пари и те да купят изборите или направо да купят секциите- май ще им излезе по евтино
АМК не ми пускай нищо. Знаеш че винаги съм те питал като не знам нещо.
Обаче днес мина ей така новината между другото че сочения за лидер на групата за отвличания известна като "наглите" излиза предсрочно от панделата. Апелативния съд се бил съгласил с мотивите че се е поправил и му стига толкова.
Е за това трябва реформа в съдебната система. Някой няма ли да им иска тяхната оставка?
Е, оставка няма да има, стига истерясва. А защо да подават оставка като на частичните избори биха и бсп и дпс заедно? Само преди няколко дена бяха?
Е, ако можеше да гласуват само двайсетината метежничета на площада добре!
Ама няма да е така, всички ще гласуват, и се очертава герб да спечелят пак, но този път абсолютно мнозинство.
Аз ти пуснах клип как се провеждат изборите- купени. Това е. Варианта е другите да извадят повече пари и те да купят изборите или направо да купят секциите- май ще им излезе по евтино
Относно процесите и как количествените натрупвания водят до качествени са пълни глупости на търкалета.
В общия случай трябва да има лидер дето да поведе хората или да промени нещата. Демек кадрите са важни.
Сега има някакви процеси да се говори за корупция. Ама това е така спрямо всички управляващи и не е нищо ново последните 30 години, а и преди това.
Но няма все още лидера дето да обедини останалите - щото те са разпилени между 5-6 партии. И дори и да влязат ще се изпокарат. Както още тука във форума се карат Начев и Барбарона.
А и да се появи лидера, никой не гарантира че ще нещата ще тръгнат напред - може да тръгнат назад. А тогава какъв рев ще е - не ми се мисли.
Какви лидери чакате- не ви знам. То направо може да си чакате месията. Какви лидери имаше 1989г, а след това какви лидери имаше. Боко лъже, маже и хоп изкарвате го лидер- видяхме му лидерството- 200 неразкрити убийства, ало ваньо, костинброд, ТКП, на прост човек кур се набива- определено е лидер- на каруцарите и на лъжците
Дневалния като знае кой го е отровил да заведе дело, да представи доказателства и ще осъдят путин. Иначе е една жена каза. Нито един немски лекар не излезе и да каже на дневални показателите са такива- излиза само пресаташето, чете, въпроси не се допускат и толкова. Доказателства- йок- вярвайте ми.
За сметка на това, пак е хайли лайкли. Гледам го, гледам, радвам му се... Руския Гуайдо. Без малко. Хубаво, Путин зъл, ама май, не си задават въпроса „-Добре де, ама кой има полза от това, все пак?” Избори скоро няма в Рашата, Навални, колкото и да е готин, кого успява да изкара на площада? ТА, ТОЙ Е ДА, КРИТИК НО, В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ, НЕ Е ЗАПЛАХА ЗА ПУТИН. Пък и, ако сега го премахнеха, точно опозицията щеше да е в благоприятна ситуация, със световна подкрепа, С ВРЕМЕ, да издигне нов Лидер и то тъй, щото (предизборно), руската власт да се наложи още, и да го охранява, за да не се делигитимира тотално пред света. Путин не направи проблем срещу извеждането му зад граница, нали?
- Докато, „кръвни.проби” може да се манипулират особено, взети в неохранявана клиника, „някъде там”, отколкото дори в руски затвор. Аха. Путин го отровил. Ами що се връща тогава?
Долна пасмина, изкат да изчоплят и последния възможен ден, да влязат в процедура, че уж се чака нещо от ЕС!
От вас н ес ечака нищо друго, само оставка!
Веднага!
Е, оставка няма да има, стига истерясва. А защо да подават оставка като на частичните избори биха и бсп и дпс заедно? Само преди няколко дена бяха?
Е, ако можеше да гласуват само двайсетината метежничета на площада добре!
Ама няма да е така, всички ще гласуват, и се очертава герб да спечелят пак, но този път абсолютно мнозинство.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Относно процесите и как количествените натрупвания водят до качествени са пълни глупости на търкалета.
В общия случай трябва да има лидер дето да поведе хората или да промени нещата. Демек кадрите са важни.
Сега има някакви процеси да се говори за корупция. Ама това е така спрямо всички управляващи и не е нищо ново последните 30 години, а и преди това.
Но няма все още лидера дето да обедини останалите - щото те са разпилени между 5-6 партии. И дори и да влязат ще се изпокарат. Както още тука във форума се карат Начев и Барбарона.
А и да се появи лидера, никой не гарантира че ще нещата ще тръгнат напред - може да тръгнат назад. А тогава какъв рев ще е - не ми се мисли.
И с номера ли ще ги размествате тези социални нагласи?
С яйца, с червена боя, с летящи павета, с блокажи на магистрали и кръстовища, с ковчези, бесилки и черни чували, със саморазправа, със закани за саморазправа, с псуване, с обиди, с провокации, с чупене на коли, с нападане на бабички с бастун, с нападения на полицаи, с циркаджийски номера, с платени от олигарсите протестиращи, със заканите за леене на кръв, с фалшифицирани компромати, с вдигнати юмруци и т.н и т.н.
И какво си мислите - народа ви заобича след всичко това?
В голяма грешка сте, така да знаете. Хората се отвращават от вас и от вашите действия, приказки и разсъждения. Дори и да имаше някаква подкрепа в началото, тя отдавна се е изпарила в небитието.
Моите съболезнования, но сами си забъркахте горчивата супа, и сега сами ще си я сърбате. А власта има да я гледате през крив макарон.
Такива са протестите по цял свят, защо подскачаш като ощипан. За един утрепан негър/ престъпник/ в говедария направиха погроми поне за 5 милиарда, ти си се замислил за вдигнатия юмрук
Сегодня в Кремле не просто буря эмоций, а самая настоящая истерика из-за заявления Навального, который во всем обвинил Путина. Спикер Госдумы Володин назвал Навального бесстыдником и подлецом. Пресс-секретарь Путина заявил, что Навальный работает на ЦРУ. Лавров: Берлин взял курс на сдерживание России. В России объяснили подоплеку действий США против "Северного потока – 2". Власти Украины будут называть Лукашенко по имени и фамилии, без указания статуса "президент".
Дневалния като знае кой го е отровил да заведе дело, да представи доказателства и ще осъдят путин. Иначе е една жена каза. Нито един немски лекар не излезе и да каже на дневални показателите са такива- излиза само пресаташето, чете, въпроси не се допускат и толкова. Доказателства- йок- вярвайте ми.
Където журналиста се опитва да изкара, че едва ли не тука има мафия дето през ден се гърми и как тълпата не искала това правителство.
Че той сипе обвинения без доказателства, а отговорите са по-кратки от самите въпроси.
Не искам да коментирам, не искам да влизам в безсмислени спорове с теб. Интервюто говори само за себе си. Всеки сам да си го интерпретира... съобразно капацитета си.
Как може да ми наговориш такива неща, ти на луд ли се правиш?!
геппа не е никаква партия, няма идеи, вярвания, убеждения, идеологии. Това е сговор за прокарване на лични користни интереси от най-примитивен и брутален вид. Сега никакво сътрудничество не може да има с тях. ...
Благодаря за изчерпателния, съдържателен отговор Съгласен 100%.
Но на слепите Граждани, повярвали че ГЕРБ ще ги води към Европейско Развитие на България, трябва да се подаде ръка, докато прогледнат
За да не паднат отново в нов капан на червената сган
Коментар