IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ами той интересът ми към протеста се изпари така, както се изпари и самият протест. Изпари ми се и интереса към тази тема, но все пак веднъж на ден хвърлям по едно око, за да видя какви бисери сте сътворили.

Та наистина ще съм ти благодарен, ако пишеш какво се случва по площада, но много те моля - не бъди толкова многословен. Опитвай се да цитираш само чистата информация, а личните си чувства ги остави за жена си.
    В какво се изразява форумната благодарност?

Коментар

• Първоначално изпратено от Матеев Разгледай мнение

Та наистина ще съм ти благодарен, ако пишеш какво се случва по площада, но много те моля - не бъди толкова многословен. Опитвай се да цитираш само чистата информация, а личните си чувства ги остави за жена си.
      Аа, недей така, проявявам интерес именно към личните впечатления
      Чистата и свята статистика и информация за моралния облик мога от ПИК или националната Нова тв да получа

Коментар

• Нещо повече, в управлението на парче, спорадично подхвърляните милиони на заинтересовани касти, замразяване на инвестиционни държавни проекти, неглижиране на цели отрасли и пренебрежение към националната инфраструктура, сега за спасяване на биволската му кожа ще купува за обща сметка нови Ф 16. Бюджет? Няма такова нещо!
        Има хаос в управлението и икономика на гасене на пожари!
        Това ще е завещанието на Герб

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
          Къде отидоха геппаджиите, трябва да хода на протез, а съм поросто един гладен кУманиЗ и ми се иска да похапна гепардско.
          Защо се скрихте, геппаджиииииииииии?!
          Ами той интересът ми към протеста се изпари така, както се изпари и самият протест. Изпари ми се и интереса към тази тема, но все пак веднъж на ден хвърлям по едно око, за да видя какви бисери сте сътворили.

Коментар

• Първоначално изпратено от марин Разгледай мнение

Ауууууууу, колко мили са ви станали изведнъж европейските чиновници?
            Да Ви припомня ли, как ги наричахте до неотдавна?
            Марине, какво стана с конфискуваните над 200 хил биткойни?
            Завърши ли разследването и чия собственост станаха?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Лъжльо, има и още....
              Толкова големи букви ползвай за доказано заслужилия титлата в Републиката -
              Лъжльо Премиер
              Осъден за Лъжа

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Тоя па като развалена плоча повтаря:
                "единствено американците са виновни за мизерията в русия"
                Дефинирай американци
                Може ли да покажеш къде в статията се споменават руснаците или американците, нито едните нито другите са споменати, не знам защо смяташ американците/ които и да смяташ за такива/ за виновни за някаква хипотетична мизерия където и да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  В Калифорния се приема нов закон, ... Либерализмът е рак.
                  Тоя па като развалена плоча повтаря:
                  "единствено американците са виновни за мизерията в русия"

Коментар

Къде отидоха геппаджиите, трябва да хода на протез, а съм поросто един гладен кУманиЗ и ми се иска да похапна гепардско.
                    Никой не иска да спори с червени радиоточки

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
                      Абе, само при мен ли Ютюб и Гугъл не работят?
                      Инсталирахме spyware на компютера ти за да те наблюдаваме
                      и затова той блокира Ютюб и Гугъл

Коментар

Еми гладен и ше си останеш е питай мажната.
                        един въпрос се поражда è така от самосебе си, къде се скрихте зелени чорапи?
                        Имахте добър старт от главния зелен чорап, какво пак не достигна?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Къде отидоха геппаджиите, трябва да хода на протез, а съм поросто един гладен кУманиЗ и ми се иска да похапна гепардско.

Коментар

• Хаирлия да е!
                            Има нов Кандидат.
                            България е страната на Кандидатите. Вече се следва установена традиция - кандидатът е един и това го превръща в КандидатА.
                            Директор в ББР номинира Александър Андреев за шеф на ЦИК

Геппаджиите да н е се правят, че не знаят, защо е това стискане на властта!
                            Защото все някога иде ден, в който не е важно как си гласувал, а кой и как ти е преброил гласа.

И още!

Геппаджии, припомнете ми моля, като се надявам да не се наложи, ама знае ли човек, при тези дебелокожи и глухи животинки, като буквално не знам какво е коректното им биологическо наименование, като дойде декември, да проверим заедно, какво е "преизпълнението" на държавния бюджет, пък да видим с колко милиарда гепп преизпълни държавния бюджет за 10 години и къде и на какво основание отидоха тези пари.
                            Пък после да видим, колко нови борчове се взеха и как и защо стоят заедно (уж хармонично) ДБ с преизпълненията и борчовете.

Геппаджиите да н е се правят, че не знаят, защо е това стискане на властта!

Има и още причини, геппаджиите да н е се правят, че не знаят за наличието на още причини.

Федерацията на независимите студентски дружества от години играе с властта

Коментар

• В Калифорния се приема нов закон, който задължава корпорациите да имат представители на расово или сексуално малцинство във висшия си мениджмънт. Всяка корпорация, която не се съобрази със закона, ще плати глоба от 100 000 долара, а при последващо неизпълнение - по 300 000 долара.

Това идва след налагането на задължителни квоти за чернокожи, мюсюлмани и LGBTQ хора сред самите служители на компаниите.

Въпрос на време е това изискване да бъде въведено сред всички фирми.

Представете си следното. Вие и още някой имате фирма, която с много труд и безсънни нощи сте изградили през годините. Минали сте през финансови кризи, през икономически колапси, през политически турбуленции и сте оцелели, защото сте бачкали до пълно изтощение. В един момент се приема закон, който ви задължава да вкарате в борда на директорите или висшия мениджмънт човек от малцинство - гей или мюсюлманин. Повтарям - единственото изискване към този човек е да бъде гей или мюсюлманин, а не професионалист. Иначе - непосилна глоба и фалит. Какво правите? Уволнявате фантастичния си Финансов директор, чиято вина е, че е хетеросексуален християнин и наемате човек, който няма НИКАКЪВ принос към фирмата ви, но вече ще участва в управлението ѝ, само защото е представител на малцинство?

Представете си друг сценарий. Вие сте служител във фирма. В един момент собственикът ви вика и ви казва, че се налага да ви освободи от работа, защото законът го задължава на ваше място да наеме човек от малцинство. Без значение от професионалните му квалификации. А вие сте аут.
                              Либерализмът е рак.

Коментар

• Задочен спор между политолозите Огнян Минчев и Евгений Дайнов заради замеряния с яйца Стойчо Стойчев

Коментар

Working...
                                X