If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Любо Мачев
Цена на Ел.енергия за Московска област с ДДС!
1. За газифицирани абонати:
Нощна-0.06 ст
Дневна-0.16 ст
2. Абонати с отопление на ток:
Нощна-0.04 ст
Дневна-0.11 ст
За сравнение ЧЕЗ:
Нощна-0.14 ст
Дневна-0.24 ст
Все си мисля, че в Русия енергийната система/общо казано/ е държавна!
Тук ревем за частния пазар, конкуренция, борси и накрая……..Майката държава да помага?!?
А, в Беларус май е и по-ниска, но не съм сигурен!
Тирани!!!
марков, ми кликам на първият линк, и пак пише watch on YouTube?
Нали да имаш избор ..кеф ти от американски сървър , кеф ти от руски, кеф ти от китайския тикток......даже и от 2-3 български сървара за видео споделяне може да си го гледаш .......света е голям възможности дебнат от всякъде. Желанието ти да изкараш че видео стрийминга е монопол е смешно !
Убити над 12 служители от силовите ведомства, сред които поне двама служители обезглавени от мирните протестиращи... пък ти да видиш, Защо ли не се уважават правата на мирно протестиращите граждани, а ???
Верховный комиссар ООН потребовала, чтобы власти Казахстана освободили всех задержанных погромщиков https://life.ru/p/1462057
Верховный комиссар ООН по правам человека Мишель Бачелет призвала освободить всех арестованных и задержанных "за реализацию своих прав на мирный протест и свободу выражения мнений" в Казахстане. Слова из её заявления приводит в четверг РИА "Новости".
"По данным официальных лиц Казахстана, более двух тысяч человек были взяты под стражу полицией", — отметила Бачелет.
Она подчеркнула, что государство обязано обеспечить "полное соблюдение всех процессуальных прав задержанных" участников беспорядков.
Ма аз и долари нямам и в САЩ не ща да стъпвам .....трябва ли да се чувствам виновен за това ?
Да не би вече всеки Българин да е длъжен да направи поне един хадж до Вашингтон за да засвидетелства евро-атлантическато си верноподаничество ? Ако не го направя глоба ли да чакам ?
Разбира се че не трябва да се чувстваш виновен. Никой не е длъжен да ходи където и да било, или да прави каквото и да било. В тази връзка гледам че и за България много-много не те вълнува?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар