IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Едно време ни управляваше бай Тошо с каскета и БКП.
    Сега ни управлява Иван Каскета с ПКП.

    Ха ха. В парламента не успяха да бутнат простата кърджалийска ...
    Кръстиха я кърджалийска мъченица. Къде е бате бойко да я цунка по косата, хахаха

    Коментар


    • Едно време ни управляваше бай Тошо с каскета и БКП.
      Сега ни управлява Иван Каскета с ПКП.


      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • ХУ ми ти ше ходиш ли на въстание.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Ето, мога да пускам и линкове, които не ми харесват и не обслужват мои тези:
          Генсекът на ЕНП към Борисов: Уважаваме протестиращите, редовните избори през март да определят кой ще управлява

          За голямо съжаление ЕНП затъна с Борисов в нездрав партиен егоизъм, морален непукизъм и етична безкритичност.
          Никога не е било реалистично да очакваме нещо съществено от тях, но пък ... може някому да се е искало, да се е надявал на нещо.

          Сега всички се държат като при пръдване на обществено място, разсейват се! ЕНП се правят, че не знаят за изстъпленията на БХ и неговите шофьорски умения. Игнорират горделивото му презрение и хвалбата, че ги е карал с 200.
          Пък от друга страна, може и да им е харесало! Големите началници обикновено са принудени да се откажат от лично шофиране по силата на разни правилници, които целят да ги пазят от злополуки. У нас също по закон Божи охраняваното от НСО лице няма право да шофира, но всеизвестно е, че законите никога не са важали за БХ.

          В резултат на това, той не е спирал да си шофира Крузака, оттам е поддържал шофьорсикте си умения, а на някои западняци може и да им харесало. Не съм моного сигурен за каузалните връзки между видовете шофиране.

          Вижте втората част на статията където пише за въглищата.
          Много ми е странно, но това се случва постоянно - напиша нещо повдигайки остър проблем и часове по-късно се появяват знакови материали по темата.

          Натискът върху България се усилва и в най-скоро време ще се наложи да вземаме обвързващи ангажименти по въпроса с източниците на енергия.

          Коментар


          • начев, готов ли си за въстанието
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Как Гешев се подигра с депутатите



              "Смисълът на парламентарния контрол е в това народните представители да могат да получат пълна информация за функционирането на държавните органи. На базата на тази информация те трябва да вземат кадрови и законодателни решения с огромна важност, включително за промяна на самата конституцията. Изслушването на Иван Гешев в комисията на НС се превърна в задружно упражнение между управляващи и главен прокурор за скриване на информация от обществото. Ако това скриване бъде увенчано и с решение на НС в пленарната зала, приемащо и одобряващо доклада на прокуратурата, подигравката с парламентаризма ще стане окончателна."

              Коментар


              • In Memoriam

                Почина проф. Христина Вучева


                Достолепна и респектираща дама, светъл ум и човек!

                Бог да прости!

                Коментар


                • Йордан Цонев: ГЕРБ е продукт на службите, пълен е с милиционери

                  Да не вземе някой да се лови на тези глупости.
                  Цялата пушилка с подкрепата на вота срещу ПКП-то и настоящата "злостна и форнтална атака" на дпс срещу гепп е типично активно милиционерско мероприятие за лов на наивници и отправяне на внушения, че едното е различно от другото и уж воюват и си съперничат.

                  В по-дълбок смисъл Котилото на генезиса е общ (служби и силоваци), но естествено има и различия.
                  БХ си го отселекционираха и направиха човек основно структури, които се кълнат в правилни ценности. Е, те нямат никакви проблеми да работят с милиционери и комунисти и оттам се рекрутираха основните сили! Идеологиите умряха, останаха хора, който заради интерес и корист могат да вършат работа и други, които уж заради идеи не са полезни.
                  Въобще деленето и пришиването на етикети е за глупаците, които ги има в реалния свят, но ги има и по анонимните форуми .

                  Коментар


                  • Барби какво става с навални, ей скриха го този човек също като скрипалови

                    Коментар


                    • Гледам сега юлиан и се радвам чче вмро няма да са поне следващите 10 години в парламента който и да е той

                      Коментар


                      • Започва се тежката криза тази зима...
                        Новорегистрираните безработни надхвърлиха 300 000 души - това сочат последните данни от специализираното ежеседмично наблюдение на пазара на труда заради Covid-19 на Националния статистически институт и Агенцията по заетостта.
                        Данните са за периода от трети февруари до момента.
                        За същото време постъпилите на работа чрез бюрата по труда са малко над 193 000 души.

                        Анализът от специализираното изследване на пазара на труда показва, че от 17 август досега новорегистрираните безработни в цялата страна имат значителен превес над устроените на работа, като особено ясно това се вижда през последната седмица от наблюдението от 5 до 11 октомври, когато в бюрата по труда са регистрирани 9 900 души, а намерилите препитание са едва 6 500.
                        Най драстична е разликата в област Бургас, където 1200 са новорегистирани безработни срещу едва 250 започнали работа, и област Варна съответно 940 срещу 270 души.
                        Социални експерти обясняват тенденцията за ръст на безработицата в последните седмици, и то най-вече в морските области, с изчерпването на позитивния ефект на сезонната заетост от лятото - най вече в хотелиерството и ресторантьорството.

                        Коментар


                        • Докато съм пишел по-дългия постинг, вече е излязла и новина за
                          Борисов ще участва в редовното заседание на Европейския съвет


                          Считайте, че валякът е вече със запален двигател и тръгва да мачка. Отделете внимание на часта за климата.
                          Вятърът духа в посока на съответно решение на Съвета. Причината е проста - Искат го Германия и Франция, основен противник ще е страна като Полша, която така или иначе вече е с единия крак вън от СЪюза.

                          След някакво формализиране на процеса в рамките н аСъвета, въпрос н а относително кратко време ще е нещата да идат в Парламента и Комисията и нищо чудно към края на десетилетието България да осъмне зорлем без въглищни централи.

                          Ето една практическа импликация на дефектността на съвременната мандатна представителна демокрация. Избраните, особено в страни, които нямат, не могат, не искат да реализират стратегии, нямат никакъв интерес да правят реформи. Погледът е само до 4 години напред, до края на мандата.
                          Преди обосновах, че отдавна е трябавло да с е мисли за 2050 г. Ама като ти се случи някой като геппса, който в един ден гледа на нещо като на "жабешки гьол", а на следващия като "стратегическа инвестиция", на третия пак обратно, и всичко отива по дяволите.

                          Коментар


                          • Студенти се събират пред Ректората, дават нова енергия на протеста

                            И на студентите взе да им светва, че този протест е заради надеждата за възстановяване на някаква относителна нормалност в нашата страна, която отдавна изчезна с въздигането на гепп, а нормалността утре ще ползва основно тях.
                            Мен и да ме претрепат, се тая!

                            Коментар


                            • Понеже вчера геппаджиите ме уволниха от работа и вече няма да вдигам и свалям бариерата в гаража, защото съм пишел срещу геппса в работно време и съм ползвал държавния нет, смятам от днес да ви бия още преди обедната почивка.
                              От друга страна, вече влизам в битност на класически ТУЛУП, който няма никакви обществено полезни ангажименти, за разлика от геппса, който се вълнува изключително, само и единствено от обществения интерес и се питам, дали пък да не започна да ставам около пладне, както го правят истинските класически тулупи.
                              Лошо е само, че ми намаляват приходите - вече ще мога да разчитам само на тролските възнаграждения от Чери, но пък един приятел сега ми е дал старо компче и малко нетец, та да си пиша.

                              Ето, резултат:
                              Каква цена плаща Борисов за оставането си във властта?
                              Last edited by nachev; 15.10.2020, 12:19.

                              Коментар


                              • Апропо, Банкеръ в своята ФБ версия публикува ежедневно пълни видеа на протестите.

                                Чудя се, каква може да е действителната причина, че геппардските тъпанари все още не знаят за това обстоятелство. Все пак това е важна икономическа медия и се предполага, че поне веднъж в седмицата участници във финансов форум поглеждат за важни материали там. Аз преглеждам сайта, но поради липса на ФБ регистрация не ходя на другото място.
                                Защо трябва да дойда аз, да ги хвана за ръчичките и да кажа: хайде сега - вие сладки идиотчета на батко, с особения ви церебрален статус, да кликнете с мишчицата ей върху тази картинка, да се регистрирате във ФБ и да си гледкате на воля?!

                                Коментар

                                Working...
                                X