IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Двамата разговаряха и за сътрудничеството в областта на отбраната, индустриалното и научно-технологичното партньорство
    Борисов обсъди с помощник държавния секретар на САЩ Кларк Купър стратегическото партньорство

Понежи никой не си призна, че е гледал и разсъждавал по повод на видеото с интервюто с полк. Николай Марков, а това беше напълно разбираема и очаквана проява на геппаджиите, които в решителни моменти винаги биват заразявани и подат жертва на слепота, глухота, загуба на обоняние, осезание и липса на протичане на какви да е микротокове в церебралната област, която е била дълбоко и необратимо пенетрирана,

то очевидно ще се наложи пак аз да направя един скромен анализ на изказаните мнения, но това ще се случи утре, доколкото е необходимо малко повече време.

Сега използвам подходящия случай, защото тематично има сериозна връзка с посочената по-горе среща.

Запомнете: Зам. Държавен Секретар на САЩ обсъжда с правителството и премиера на България задълбочаване на сътрудничеството в областта на отбраната, индустриалното и н.т. партньорство.

Към този факт ще се върнем утре, когато ще дойде време за поредното размазване.

Коментар

• "Всичко тук е легитимно". Мнозинството във ВСС отказа да оцени поведението на Гешев

Четете, четете моля!

Мнението на съдиите не е влязла в сила присъда.
      Обаче, има един много същностен и деликатен аспект. В последна сметка става дума за същите хора, които имат подготовката, познанието и призванието да решават обществени спорове. Ако откажем да приемем тяхната теза, какво става въобще с това общество?

Геппсовете не могат да произведат и проследят тази семпла логическа верига.
      Last edited by nachev; 23.10.2020, 00:26.

Коментар

• СЪСТУДЕНТЪТ НА БОЙКО БОРИСОВ – СУБСИДИРАН МЛЕКОПРОИЗВОДИТЕЛ

Този поне е познат милиционер от Симеоново, щто други ги събираше на произволен признак директно от бензиностанциите.

Коментар

• Менда Стоянова защити предложения държавен бюджет (ВИДЕО)

Е-ееееееееее, това вече коренно променя цялата картина!
          Щом и Менда е защитила

Срам, срам, глупаци!

Коментар

• Коментар

• Ден 106: Студентите в България се включиха в антиправителствения протест

Коментар

• ЕКСКЛУЗИВНО Христо Иванов: Превърнаха българската прокуратура в казарма (ВИДЕО)

копирано от: https://debati.bg/ekskluzivno-hristo...kazarma-video/

Коментар

• Опс!

Отново изблици на лична омраза към мен!

Политически аргументи и доводи - нула!
                  Доволен съм, очевидно се справям добре!

Коментар

• Днес се проведе 106-ти протест в София.
                    22.10.2020, пл. Независимост
                    600 граждани.

Акценти:
                    1. Студентски протести. Сериозна група от млади хора - над 15, представители на различни ВУЗ, взеха думата за кратки обръщения към гражданството.
                    2. Заседанието на ВСС.
                    3. Протоколно посещение от вежливост на МФ.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Руското кретенче чеченче, което закла френския даскал
                      Нещо не ти изнася цялата история май. Това същото кретенче е избягяло от Русия защото Путин му пречел на демократичните права да се прави на талибан и да реже глави. А вие Франсетата сте го приели като бежанец ... на принципа щом бяга от Путин значи е "наш" човек...... Сърбайте си попарата сега.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Георги Марков: Бойко да почерпи, пак ще победи!

https://pik.bg/%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1...ews970103.html

Ето какво написа бившият конституционен съдия и сегашен депутат от гражданската квота:

Приятели, всички работят за Бойко:

1. БСП направи световен рекорд по партийни форуми. В резултат на това парламентарната група се разпадна.

2. ДПС нападна ориенталски една българска майка, като с това напомни за депесарщината, обръчите от фирми и паралелната държава.

3. Бай Радан и Христо накараха цялата европейска десница да гласува за Бойко, а те останаха при Истанбулската конвенция и македонското малцинство.

4. Радев прати във фризера конституционния проект. Колкото по-дълго, толкова по-добре за Бойко.

5. Протестът освини София и историческа България.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Аз г и виждам нещата по коренно различен политически начин:
                          - гепаджийската страна демонстрира унизителна безидейност и вече не е в състояние да "роди" сама нито един смислен аргумент в защита на дълбоко компрометираната власт на БХ.,

- гепаджийската страна демонстрира унизителна безпомощност и вече не е в състояние да намери из нета нито един смислен материал от уважаван автор, който да подкрепи дълбоко компрометираната власт на БХ и шайката геппс,

- противно на геппаджийската сган, ежедневно в продължение на седмици, дори месеци публикувам мои авторски материали и статии, новини, мнения на уважавани автори, които мачкат и размазват дълбоко компрометираната власт на БХ и шайката геппс,

- в отговор на последното имаше само мимолетни "заплахи", че ще се започне пак с постване на линкове от оПИКания сайт, но това така и не последва. Единственият, който опита нещо такова, беше едно лице с произход от Египет, но дори и той уж неволно забравяше да даде линк към идиотските текстове, защото дори и той си даваше сметка, че публикуване н а нещо от този сайт е дълбоко лично дискредитиращо и по същество се срамуваше от тези текстове. При липса на линк, аз дисциплинирано проверям произхода на текста и съм категоричен за мястото, откъдето е дошъл. Обичам да знам, кой кой е и какво върши!

- докато аз съм на линия и пиша, биейки ви масирано, обикновено се криете в ужас и чакате да ида някъде, че да се появите за кратко и страхливо, да постнете по някое смотано и кратко писъмце и да се оберете крушите, щото а съм ви срещнал, а съм ви опаткал. Много характерно е, че жалките ви включвания са насочени изцяло в посока на демонстриране на вашата лична и дълбока омраза към мен, а не по същината на събития, явления, спорове. Това е едно много силно, макар и косвено доказателство, че моята работа се върши на високо ниво.

Дали това ми е работа и пиша за хонорар е от второстепенно значение. Важното е да бъдете тупани като брашнени чували и да ви се гледа сеира на ошашавените, пенетрирани глави.
                          Глупости на търкалета - важното е как ще гласува народа напролет, а не какви словесни диарии изсипваш в тази тема. Иначе вече никой не ти отговаря, защото с психясал няма как да се спори. Просто вече си безинтересен с твойте женски чувства и безкрайни тиради.

Колкото до измислените ти фалшиви доводи - няма смисъл да спорим. Това управление е най-успешното от всички до момента, и това е гол факт, неподлежащ на спор и на замазване със словесни диарии.

ПП: И не се самовъзвеличавай, че уж си победил някого в спора. Никого не си победил - просто политиката стана безинтересна тема, след като нищо съществено не се случва на площада. Ако случайно не си забелязал - дори и в медиите вече не ви отразяват, а ти си тръгнал да търсиш внимание от някого тука в тази тема.

Коментар

• Гръцките банки, друже, гръцките банки. Майкрософт си има достатъчно умни глави. Финансовите интереси са поантата. Нашите банки са дъщерни на гръцките. Само Easy Credit отговарят на условията и отчасти - Топлофикация. Останалите са бутици, в които никой не влиза.

Коментар

• Abdoullakh Anzorov ne cachait nullement son basculement dans l’islam radical depuis au moins six mois voire un an.

Руското кретенче чеченче, което закла френския даскал
                              Last edited by barbaron; 22.10.2020, 21:37.

Коментар

• Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X