IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Абсолютно несъгласен с тебе.
    Спама си е все пак относително понятие, зависи от гледната точка...особено пък в широка тема като политика.

Но да ни се изплюят на всички нагло в лицето че сме е непростимо.
    Кривиците и простотиите си ги знаем и сами, но на колкото и различни и дори диаметрално противоположни мнения да сме - тази територия за всички ни е Родина.
    Където и да сме..

https://www.youtube.com/watch?v=xrd8...hannel=Gudev91
    Може би те разбирам, но не ми трябва модератор да ме защитава от някой юзър, същия като мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

В голяма степен не съм съгласен с банванията, макар в отделни редки случаи да са нужни.

В конкретния случай не съм съгласен с причината за банване, че ни дразнел останалите и че бил антибългарски настроен, което между другото си е така.

Но твърде бих бил съгласен с причина СПАМ за банване на Барбарона.
      Временен поучителен бан, а ако продължава със спаменето, и постоянен.
      Абсолютно несъгласен с тебе.
      Спама си е все пак относително понятие, зависи от гледната точка...особено пък в широка тема като политика.

Но да ни се изплюят на всички нагло в лицето че сме
      гнусните твари, населяващи една територия,
      на която няма държава
      е непростимо.
      Кривиците и простотиите си ги знаем и сами, но на колкото и различни и дори диаметрално противоположни мнения да сме - тази територия за всички ни е Родина.
      Където и да сме..

https://www.youtube.com/watch?v=xrd8...hannel=Gudev91

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

Разгеле .... крайно и наложително беше

Умна и мъдра постъпка на модерацията
        В голяма степен не съм съгласен с банванията, макар в отделни редки случаи да са нужни.

В конкретния случай не съм съгласен с причината за банване, че ни дразнел останалите и че бил антибългарски настроен, което между другото си е така.

Но твърде бих бил съгласен с причина СПАМ за банване на Барбарона.
        Временен поучителен бан, а ако продължава със спаменето, и постоянен.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
          Барбарон, прекалявате с троленето и антибългарските изказвания. Дразните и после триете.
          Получавате бан.
          Разгеле .... крайно и наложително беше

Умна и мъдра постъпка на модерацията

Коментар

Барбарон, прекалявате с троленето и антибългарските изказвания. Дразните и после триете.
            Получавате бан.
            АПЛОДИСМЕНТИ.

Коментар

• Хайде да е хаирлия
              Борисов: На 1 януари ще имаме не само диверсификация, а и доставки на азерски газ

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Само дето този път насреща не е Армения...Ще гледаме приземяване на турски дронове платени с украински пари на руски летища....Аз вече съм почти убеден че ще видим руско тактическо ядрено оръжие срещу Турция и никакъв член пети няма да и помогне.Предстои голямо забавление.Турция си проси белята и ще си я намери....Няма да има турска държава след очертаващата се последна руско турска война.А може би преди това руснаците може да подкокоросат кюрдите и да ги въоръжат
                Арменците свалиха с красуха около 200 дрона- турски и еврейски. Евреите се обадили директно на руснаците че им проваляли продукцията и да изключели някакви честоти на търсене- първото 100% вярно, второто слухове

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Май-май, ааааааааааа?????????
                  Турция и Украйна готвят изпитано оръжие срещу Донбас

/Поглед.инфо/ Киев се споразумя с Анкара за пускането на турския "Байрактар" на територията на Украйна. Именно безпилотните самолети се считат за основните причини за триумфа в неотдавнашната Карабахска война. Смята се, че с тяхна помощ киевските генерали мечтаят да повторят карабахския блицкриг в Донбас. Но какво ще даде Украйна в замяна на Турция?
                  Въоръжените сили на Украйна се нуждаят от турски безпилотни летателни апарати, а Киев е готов да изработи вариант на съвместното им производство с трансфер на технологии. Това съобщи в петък министърът на отбраната на Украйна Андрей Таран. "Съвременните турски бойни безпилотни летателни апарати имат характеристиките, от които се нуждаем", каза той и добави, че "има планове за преминаване към съвместно производство на БПЛА с Турция". „И тук не говорим просто за създаването на компания, а за трансфера на технологии. Както знаете, Украйна има технологии, които могат да се споделят с турски фирми “, каза министър.

В понеделник Таран подписа споразумение с турски компании за производството на щурмови безпилотни летателни апарати за нуждите на украинската армия. Подписването се проведе в рамките на посещението в Киев на турската делегация, оглавявана от ръководителя на секретариата на отбранителната индустрия на републиката Исмаил Демир. По-рано главнокомандващият въоръжените сили на Украйна генерал-полковник Руслан Хомчак обеща, че през 2021 година Киев ще закупи още пет турски “Байрактар”.
                  Само дето този път насреща не е Армения...Ще гледаме приземяване на турски дронове платени с украински пари на руски летища....Аз вече съм почти убеден че ще видим руско тактическо ядрено оръжие срещу Турция и никакъв член пети няма да и помогне.Предстои голямо забавление.Турция си проси белята и ще си я намери....Няма да има турска държава след очертаващата се последна руско турска война.А може би преди това руснаците може да подкокоросат кюрдите и да ги въоръжат

Коментар

• Май-май, ааааааааааа?????????
                    Турция и Украйна готвят изпитано оръжие срещу Донбас

/Поглед.инфо/ Киев се споразумя с Анкара за пускането на турския "Байрактар" на територията на Украйна. Именно безпилотните самолети се считат за основните причини за триумфа в неотдавнашната Карабахска война. Смята се, че с тяхна помощ киевските генерали мечтаят да повторят карабахския блицкриг в Донбас. Но какво ще даде Украйна в замяна на Турция?
                    Въоръжените сили на Украйна се нуждаят от турски безпилотни летателни апарати, а Киев е готов да изработи вариант на съвместното им производство с трансфер на технологии. Това съобщи в петък министърът на отбраната на Украйна Андрей Таран. "Съвременните турски бойни безпилотни летателни апарати имат характеристиките, от които се нуждаем", каза той и добави, че "има планове за преминаване към съвместно производство на БПЛА с Турция". „И тук не говорим просто за създаването на компания, а за трансфера на технологии. Както знаете, Украйна има технологии, които могат да се споделят с турски фирми “, каза министър.

В понеделник Таран подписа споразумение с турски компании за производството на щурмови безпилотни летателни апарати за нуждите на украинската армия. Подписването се проведе в рамките на посещението в Киев на турската делегация, оглавявана от ръководителя на секретариата на отбранителната индустрия на републиката Исмаил Демир. По-рано главнокомандващият въоръжените сили на Украйна генерал-полковник Руслан Хомчак обеща, че през 2021 година Киев ще закупи още пет турски “Байрактар”.

Коментар

Получавате бан.
                      Най после едно заслужено Браво

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не персони, а гарсони....
                        Не им се плаща - мразят България безплатно.

Нали сме коледа - да го кажем по Агата коледно:
                        "...Шест мънички джуджета гощаваха се с мед.
                        Жилна го пчела едното — ето ти ги пет ...."

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Самата истина. Откакто ни изляха легена с антибългарски бъркочи по Агата Кристи (пардон не беше Агата) си промених мнението за някои, - в тази тема шетат определено антибългарски персони. Сега дали им се плаща за подобна дейност не искам и да мисля, но пък виждаме че има хора които им се водят по акъла, сякаш са намразили всичко българско и родно. И откъде е това озлобение срещу своята държава - странна загадка. А онази кристи, не й помня и другото име, направо си е платена да води психовойна срещу държавата и всичко нейно не е достойно да се публикува в този форум. Да си води психопатите из фейсбук, дори и там трябва да се банне
                          Надявам се, че ще разберете, че ви го казвам без каквито и да са намеци или опити да обиждам някого. казвам го, както го мисля и виждам. И се надявам за добро на форума. Не е нужно и това да го триете
                          Не персони, а гарсони....
                          Не им се плаща - мразят България безплатно.

Коментар

Получавате бан.
                            Самата истина. Откакто ни изляха легена с антибългарски бъркочи по Агата Кристи (пардон не беше Агата) си промених мнението за някои, - в тази тема шетат определено антибългарски персони. Сега дали им се плаща за подобна дейност не искам и да мисля, но пък виждаме че има хора които им се водят по акъла, сякаш са намразили всичко българско и родно. И откъде е това озлобение срещу своята държава - странна загадка. А онази кристи, не й помня и другото име, направо си е платена да води психовойна срещу държавата и всичко нейно не е достойно да се публикува в този форум. Да си води психопатите из фейсбук, дори и там трябва да се банне
                            Надявам се, че ще разберете, че ви го казвам без каквито и да са намеци или опити да обиждам някого. казвам го, както го мисля и виждам. И се надявам за добро на форума. Не е нужно и това да го триете

Коментар

• Click image for larger version

Name:	131895933_10217504298270951_3250231946230929786_n.jpg
Views:	34
Size:	50.1 КБ
ID:	3693344

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Барбарон, прекалявате с троленето и антибългарските изказвания. Дразните и после триете.
                                Получавате бан.
                                रादोस्त

Коментар

Working...
                                X