Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Че то отде толко мозък за да им присадят.Я скивай за какво си харчат българите парите като пращат децата си да учат на Запад.Вместо нещо да научат те се назобили с пропагандни клишета дотегнали на света при това от 19 и 20 век.Пари хвърлени на вятъра.Младежа си мисли че като полае в някой форум срещу Русия и ще получи добра работа и добра заплата.Чудя се още как не е започнал да плюе Ленин СССР и комунистите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
за туй в червеното не трябваше да го казвашне се е сетил или не са му дали и тази опорка .... ся ще почне да лае и храчи и по тая линия и ще стане тотал мазало
Ми политика ..... кво да прайш нал и темата е такава
- 1 like
Коментар
� -
Че то отде толко мозък за да им присадят.Я скивай за какво си харчат българите парите като пращат децата си да учат на Запад.Вместо нещо да научат те се назобили с пропагандни клишета дотегнали на света при това от 19 и 20 век.Пари хвърлени на вятъра.Младежа си мисли че като полае в някой форум срещу Русия и ще получи добра работа и добра заплата.Чудя се още как не е започнал да плюе Ленин СССР и комуниститене се е сетил или не са му дали и тази опорка .... ся ще почне да лае и храчи и по тая линия и ще стане тотал мазало
Ми политика ..... кво да прайш нал и темата е такава
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
недей така - ами силикона, екстеншъните. Само присаждане на мозък не са успяли още хамериканците
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Китай ? НЕ ГО разбираш и няма да го разбереш.Дъглове?хахахахаха какво ? щом ти вярват че ще ги върнеш НЯМА проблем.ама на РФ май май не и махат санкциите АМИ ОЩЕ слагат.
- 1 like
Коментар
� -
Определено зъбния конец е велико изобретение хи хи хи.Това много подобри живота на всички хора.Пожароизвестителана система хи хи хи.Давай надминаваш очакванията ми.Очертава се приятен и ведел следобяд хи хи хи
Коментар
� -
дай десетина руски ежедневни изобретения ДЕ
Коментар
� -
Китай ? НЕ ГО разбираш и няма да го разбереш.Дъглове?хахахахаха какво ? щом ти вярват че ще ги върнеш НЯМА проблем.ама на РФ май май не и махат санкциите АМИ ОЩЕ слагат.
На нея или на теб ще ти е гадно?
Коментар
� -
дай десетина руски ежедневни изобретения ДЕ
ето търси си
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
верно бе бате Пешо че бургаското момче случайно забрави за Китай и че в Поднебесната империя управлява Комунстичестата партия и Китай - работилницата на света - е реалната икономика номер 1 в света, а не като сащ - най- силната икономика ама на книга де ....
За друго си мисля аз - това бургаско момче ще си пасне идеално с барбарона - и той кат него мрази Русия в червата си .... дал пък не е негов друг ник, а ?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
1. Интернет - това което ползваш сега е СЪЗДАДЕНО В ЦЕРН - по конкретно WWW.
Идеята за World Wide Web е представена в документа Information Management: A Proposal на 12 март 1989 от английския инженер Тим Бърнърс-Лий,[2][3] който ръководи и нейната първа реализация в мрежата на Европейската организация за ядрени изследвания ЦЕРН в края на 1990 г.[4] Днес това е една от основните Интернет услуги и понякога двете понятия се използват като взаимно заменяеми, макар това да е неточно. По-скоро Интернет е фундаментът, а Уърлд уайд уеб е надстройката[5]
2. ОК
3. твърдотелен диод е направено през 1907 г. от британския експериментатор Хенри Раунд от Marconi Company. Раунд пръв открива и описва електролуминесценцията, която той наблюдава, изучавайки преминаването на ток през двойка метал – силициев карбид (карборунд, SiC), и описва жълто, зелено и оранжево светене на катода. Същите експерименти, независимо от Раунд, са повторени през 1923 г. от съветския физик Олег Лосев.
4. Дали я ползваш - на мен не ми се е налагало и не искам
5. Това пък ХИЧ го не искам и нататък също
Коментар
� -
Хи хи хи до толкова ли ти стига въображението?Китай случайно ли го премълча?Както мълчиш за дълговете.Хи хи хи
Коментар
� -
top 10 USA inventions:
1.internet-отречете де
2.Zipper-
3.електрическата крушка-14 октомври 1878 г. е датата, на която Томас Едисон е подал първия си патент за електрическа крушка.
4.Въздушна възглавница за автомобил-Джон У. Хетрик е получава патент за автомобилната въздушна възглавница на 18 август 1953 г.,
5.Изкуствено сърце-1982 г. е годината, през която първото изкуствено сърце е успешно имплантирано в човек и е наречено сърцето на Jarvik-7
6.Пожароизвестителна система-Пожароизвестителната система е измислена от Уилям Чанинг и Мойсей Фармър. Първата инсталация е инсталирана на 28 април 1852 г. в Бостън.
7.Пейсмейкър-Алберт Хайман, американски физиолог, получава патент за изобретение през 1932 г.
8.Зъбен конец-През 1819 г. Леви Спиър Пармли, зъболекар от Ню Орлиънс го патентова.
9. Phonograph-Thomas Edison invented the phonograph in 1877
10. Слуховия апарат-1987
лошо говори за ВАС че не сещате за НИКАКЪВ предмет .ЛОШО! дано не живеете в туристическа палатка
пп.99% от всичко което ни заобикаля е ИЗМИСЛЕНО от европейци или американци.
да Менделеев е направил нещо НАИСТИНА УНИКАЛНО
Идеята за World Wide Web е представена в документа Information Management: A Proposal на 12 март 1989 от английския инженер Тим Бърнърс-Лий,[2][3] който ръководи и нейната първа реализация в мрежата на Европейската организация за ядрени изследвания ЦЕРН в края на 1990 г.[4] Днес това е една от основните Интернет услуги и понякога двете понятия се използват като взаимно заменяеми, макар това да е неточно. По-скоро Интернет е фундаментът, а Уърлд уайд уеб е надстройката[5]
2. ОК
3. твърдотелен диод е направено през 1907 г. от британския експериментатор Хенри Раунд от Marconi Company. Раунд пръв открива и описва електролуминесценцията, която той наблюдава, изучавайки преминаването на ток през двойка метал – силициев карбид (карборунд, SiC), и описва жълто, зелено и оранжево светене на катода. Същите експерименти, независимо от Раунд, са повторени през 1923 г. от съветския физик Олег Лосев.
4. Дали я ползваш - на мен не ми се е налагало и не искам
5. Това пък ХИЧ го не искам и нататък също
Коментар
�
Коментар