Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
+1
Тази простотия даже Факи не мож я написа....Имах някакви съмнения, че е бил на стълбите към Капитолия, но не вярвам да се е издал така лаишки...
Коментар
-
+1
Тази простотия даже Факи не мож я написа....Имах някакви съмнения, че е бил на стълбите към Капитолия, но не вярвам да се е издал така лаишки...
Коментар
-
+1
Коментар
-
+1
И като си помисля в началото на деветдесетте как им вярвахме че говорят само истината........а най странното е че някои продължават да им вярват на лъжите.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Нищо не ме боли. Ти, ако искаш да научиш нещо за ГРУ, като начало прочети книгата на Виктор Суворов "Аквариумът". Тя е почти автобиографична. А Суворов е офицер от ГРУ, избягал във Великобритания и е яростен антикомунист.
Та от тази книга можеш да добиеш поне бегла представа на колкоо високо ниво е подборът и обучението на офицерите от ГРУ. Има и друга "Спецназ". На подобна тематика. И ще разбереш), че подобна простотия като във Вашингтон НЕ МОЖЕ да бъде извършена от ГРУ. Нито от КГБ, впрочем. И ако продължаваш да твърдиш, че руски разузнавачи са предвождали щурма на Капитолия с викове на руски, то си избери една от двете категории.
Тази простотия даже Факи не мож я написа....Имах някакви съмнения, че е бил на стълбите към Капитолия, но не вярвам да се е издал така лаишки...Last edited by X_Y; 17.01.2021, 11:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Нищо не ме боли. Ти, ако искаш да научиш нещо за ГРУ, като начало прочети книгата на Виктор Суворов "Аквариумът". Тя е почти автобиографична. А Суворов е офицер от ГРУ, избягал във Великобритания и е яростен антикомунист.
Та от тази книга можеш да добиеш поне бегла представа на колкоо високо ниво е подборът и обучението на офицерите от ГРУ. Има и друга "Спецназ". На подобна тематика. И ще разбереш ), че подобна простотия като във Вашингтон НЕ МОЖЕ да бъде извършена от ГРУ. Нито от КГБ, впрочем. И ако продължаваш да твърдиш, че руски разузнавачи са предвождали щурма на Капитолия с викове на руски, то си избери една от двете категории. .Last edited by X_Y; 17.01.2021, 11:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
истината боли.стара поговорка
Та от тази книга можеш да добиеш поне бегла представа на колкоо високо ниво е подборът и обучението на офицерите от ГРУ. Има и друга "Спецназ". На подобна тематика. И ще разбереш ), че подобна простотия като във Вашингтон НЕ МОЖЕ да бъде извършена от ГРУ. Нито от КГБ, впрочем. И ако продължаваш да твърдиш, че руски разузнавачи са предвождали щурма на Капитолия с викове на руски, то си избери една от двете категории.Last edited by X_Y; 17.01.2021, 11:25.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Бе не знам за ГРУ ама че САЩ се ръководи от лумпени и откровени идиоти няма никакво съмнениеLast edited by Gerasim_Burgaski; 17.01.2021, 06:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп
Всички знаят че ГРУ се ръководи от идиоти. Цял ***е пълен с идиоти.
Last edited by X_Y; 17.01.2021, 11:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigowОказва се, че има и български малоумници, които вярват, че руски агенти предвождат щурма на Капитолия с викове на руски.
Или са малоумни или са обикновени тролове. Друг вариант няма. За египетското лайно се знае, че е трол. Другите да си изберат категорията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Това че някой говори на руски какво означава?? Че е от гру или фсб така ли?? Явно според теб е така. Мислех те за по умен, ама явно съм се лъгал
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИдеята ми беше да се види докъде са паднали и къде им се привиждат руснаци
И за Западна Украина отричаха, но лъжите им излизат през носа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Идеята ми беше да се види докъде са паднали и къде им се привиждат руснаци
ето доказателства :
https://igtds.org/blog/2021/01/08/ru...ilding-attack/
Коментар