Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Иванчо какво ни пука за Русия и скапаната и икономика,че всяка вечер ми бръщолевиш за нея? Кажи нещо за руската корупция в България. Тъй като работиш за някое НПО поне ни изнеси информация която НИ засяга. Как са ни крали по времето на Овергаз и така на татак. Все пак каква ви е целта с тази информация за руската рубла производството на чугун ,колела, коли?
Иванчо що не говориш за нашето производство? Защо не говориш за корупцята ТУК ? Защо не говориш за новата колаиция между мафиотите и Боко? За окрадените еврофондове и как не се допускат проекти на изрядни хора,а с приоритет са тия на властта и свързаните фирми с Гроб? Този въпрос ми е и към шефовете ти които знам че ме четат? Бъдете малко по-умни мама му стара. За такива глупаци ли ни имате? По-скоро вие сте глупаци, че плащате от данъците на вашите граждани на разни стотинкаджии да драскат безсмислени мнения които нямат и грам значение за нас. Той затова иванчо си е копирал 5-6 поста и си ги пуска редовно. Как не бил аутист, стотинкаджия, лумпен, тъпунгер, олигофен и други
Коментар