IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

За соросоидната плесен пуснах поста ...или на тебе само тая плоча са ти инсталирали ...
    Нищо не са ми инсталира ли, Аз гледам обективно на нещата и плюя и САЩ и Русия. Не сам като повечето в тази тема на заплатка от някое посолство или НПО. и да пускам разни опорки спуснати ми от началството или пък аутист като иванчо който си дрънка едно и също.

Иванчо какво ни пука за Русия и скапаната и икономика,че всяка вечер ми бръщолевиш за нея? Кажи нещо за руската корупция в България. Тъй като работиш за някое НПО поне ни изнеси информация която НИ засяга. Как са ни крали по времето на Овергаз и така на татак. Все пак каква ви е целта с тази информация за руската рубла производството на чугун ,колела, коли?
    Иванчо що не говориш за нашето производство? Защо не говориш за корупцята ТУК ? Защо не говориш за новата колаиция между мафиотите и Боко? За окрадените еврофондове и как не се допускат проекти на изрядни хора,а с приоритет са тия на властта и свързаните фирми с Гроб? Този въпрос ми е и към шефовете ти които знам че ме четат? Бъдете малко по-умни мама му стара. За такива глупаци ли ни имате? По-скоро вие сте глупаци, че плащате от данъците на вашите граждани на разни стотинкаджии да драскат безсмислени мнения които нямат и грам значение за нас. Той затова иванчо си е копирал 5-6 поста и си ги пуска редовно. Как не бил аутист, стотинкаджия, лумпен, тъпунгер, олигофен и други

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015
      Росстат публикува данни, според които в Русия през март 2017г. оборотът в търговията на дребно е намалял с 0,4 % спрямо март 2016г. по съпоставими цени, а през първите 3 месеца на 2017г. в Русия оборотът в търговията на дребно е намалял с 1,8 % спрямо първите 3 месеца на 2016г. по съпоставими цени.

Едва ли някой анализатор би се учудил от тези данни.

Да ви напомня, че според данни от Росстат през 2016г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2015г., а през 2015г. брутният вътрешен продукт на Русия е намалял спрямо 2015г..
      Айде лека нощ , време е за спам...

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Путин по добре да си гледа бъкиите който прави,че тая корупция..... Как пък атентата в Петербург стана точно когато имаше насрочена вълна за големи протести срещу корупцята по високите етажи и по специално медведев. Как пребиха точно един от големите критици на Путин и то некав старчок. Нека и не забравяме,че когато дойде Путин стана и атентата уж от чеченците в жилищният блок. Същата работа както с Буш и кулите. Едни и същи са терористите във властта. За тях ние сме просто добитък. Така,че Путин да спре да краде малко каде ще ги харчи тия пари и аз нз при положение,че се готви да управлява до края
        За соросоидната плесен пуснах поста ...или на тебе само тая плоча са ти инсталирали ...

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Путин по добре да си гледа бъкиите който прави,че тая корупция..... Как пък атентата в Петербург стана точно когато имаше насрочена вълна за големи протести срещу корупцята по високите етажи и по специално медведев. Как пребиха точно един от големите критици на Путин и то некав старчок. Нека и не забравяме,че когато дойде Путин стана и атентата уж от чеченците в жилищният блок. Същата работа както с Буш и кулите. Едни и същи са терористите във властта. За тях ние сме просто добитък. Така,че Путин да спре да краде малко каде ще ги харчи тия пари и аз нз при положение,че се готви да управлява до края
          "Големи протести" - от 20-милионна Москва излизат на протест 2 000 човека? Там соросоидите не виреят, аналните извратеняци също - затова такива опити за майдан са обречени на провал още преди да станат даже опити.
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

"Свидетели на Йехова" – низвергнати в Русия
            Страната ги обяви за екстремистка организация и ги забрани

Браво на Путин ! Да се разчисти отровната соросоидна плесен !!!

Коментар

• Хльъх.

Стига сте спорили за простотии. Сетих се как преди около няма и 7 години наглият късак дянков, под диктовката на картофоглавият си престъпен господарин, ограби резервът на НЗОК - около 1.4 МБ лева. Заради една тема в новинарският сайт се замислех: какво ли би станало, ако тези пари бяха не само останали, но и ИНВЕСТИРАНИ?

Това е НЗОК, значи нормално е те да бъдат инвестирани в бизнесът с мадицината и хапчетата - значи - компании от браншът. Сумата в евраци е около над 700 КБ, но да кажем кръгло 700. Да речем, че се разпределят поравно (по 175 КБ евро) между около 4 най-могъщи компании в бизнесът с хапчетата - и ето сметката ми:

Sanofi - закупени 3 500 000 акции (по цени от 10-а година) - сега биха стрували 290 500 000 евро.
              Novartis - закупени 4 605 000 акции - сега биха стрували 315 442 000 евро
              Pfizer - закупени 14 583 000 акции - сега биха стрували 452 073 000 евро
              GSK - закупени 12 690 000 акции - сега биха стрували 241 110 000 евро.

Обща цена на инвестицията днес - около 1.3 МБ но В ЕВРО, тоест почти удвояване на инвестираните пари от резервът на НЗОК.

Отделно дивиденти - и то след данък, който би могъл да бъде намален:

Sanofi - 7 350 000 евро
              Novartis - 8 842 000 франка
              Pfizer - 11 520 000 долара
              GlaxoSmithKline - 7 600 000 бабета.

Общо около 75 КБ дивиденти, ако смятаме в лева. Близо 4200 медицински сестри (понеже статията бе за липсата им) биха могли да получават по 1500 лв месечна заплата не за наша сметка като осигуровко- и данъкоплатци, но за сметка на тия могъщи компании и техните дивиденти !!!

Но това е сън от една идеална държава, управлявана от хора избирани във властта по честност и компетенство, а не разграден двор, управляван от изроди, дегенерати, крадци и дебили !!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Свидетели на Йехова" – низвергнати в Русия
                Страната ги обяви за екстремистка организация и ги забрани

Браво на Путин ! Да се разчисти отровната соросоидна плесен !!!

Коментар

• Стрелба в центъра на Париж, убит е полицай

Предизборна агитация по френски .

Коментар

https://deutsche-wirtschafts-nachric...ussland/?ls=fp

Украйна купува въглища в бъдеще само от САЩ вместо Русия. Сигурно е по голема далаверата...пък и са политически правилните въглища.
                    Само да сте рекли нещо за комисионни и т.
                    н. ;-)

Коментар

• Tова и вчера го имаше, само не стана ясно как 100$ въглища от сащ са по добри от същите такива от донбас за 56$. Разликата е ???????????

Коментар

• https://deutsche-wirtschafts-nachric...ussland/?ls=fp

Украйна купува въглища в бъдеще само от САЩ вместо Русия. Сигурно е по голема далаверата...пък и са политически правилните въглища.

Коментар

• 'ноголики, да пита ми нещо, 'ку можи?
                          - Абе, кого следващ след злите русофили ке люспите?

Коментар

• Народе, не мо'ем ви познА, 'баси, изведнъж, такъв мирлик настана Само кажете, Валерко Бургаски с к'во ще го рупаме, дЪли няма да е със сос от Слави.Триф. на съд, или со що? Златни пръсти за едни, РЕБ- подаване за други и Ким, като димящи дуло в кубура...Не е истина, получавам душевен оргазъм... След малко. ;-)

Коментар

https://www.youtube.com/watch?v=rqdCcKxTXxY

"Союз МС-04" удачно стартовал с Байконура на МКС. Руско такси до МКС.
                              Дам, американосите след като изчерпаха наследството от третия райх на гения Фон Браун , изпаднаха в дупка и докато излязат от нея ще фърчат на омразните Руски космически кораби.

Ех колко мъка има по тоя свят боже.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=rqdCcKxTXxY

"Союз МС-04" удачно стартовал с Байконура на МКС. Руско такси до МКС.

Коментар

Working...
                                X