Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Това казвам и аз.
2 милиона прости, 2 милиона сенилни дъртаци, 1 милион баймангао и 1 милион доганови крепостници. Това е матряла тук. От нийде надежда взорът не види.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Без никаква радост, се налага да се съглася с Харалан Александров. Може и да е простак Б Б но, доста е умен, щом язди държава, така или иначе. Прости са, които му се връзват.
2 милиона прости, 2 милиона сенилни дъртаци, 1 милион баймангао и 1 милион доганови крепостници. Това е матряла тук. От нийде надежда взорът не види.
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=yFzpAdNCpmM
Ангелаки Гоцев: Льо Пен е заплаха за почти всички европейски лидери докопали се до властта.
Интересно мнение на интересен човек познаващ много добре Франция...не е Барбаронът...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБОРИСОВ БИЛ МНОГО УМЕН, ЗАЩОТО БИЛ...ПРОСТ...
"Бойко Борисов е изключително сложен ум, който умее да се прави на прост, когато трябва..."
Думи на политолога ли, антрополога ли Харалан Александров по БНТ, които чух току-що.
Онемял съм.
Да, има моменти, в които на човек хич не му се иска да е българин...
Да си голям ум, защото си имал способността да се правиш на ...прост...Когато трябва, когато било нужно...
Майко мила, докъде стигнахме в този живот на колене...
Е, ама този слугинаж вече наистина ни взема за канарчета...И то от най-първобитен тип...
Всъщност не сме ли наистина такива?
Димо Райков
Last edited by Pyramid; 26.04.2017, 10:32.
Коментар
-
БОРИСОВ БИЛ МНОГО УМЕН, ЗАЩОТО БИЛ...ПРОСТ...
"Бойко Борисов е изключително сложен ум, който умее да се прави на прост, когато трябва..."
Думи на политолога ли, антрополога ли Харалан Александров по БНТ, които чух току-що.
Онемял съм.
Да, има моменти, в които на човек хич не му се иска да е българин...
Да си голям ум, защото си имал способността да се правиш на ...прост...Когато трябва, когато било нужно...
Майко мила, докъде стигнахме в този живот на колене...
Е, ама този слугинаж вече наистина ни взема за канарчета...И то от най-първобитен тип...
Всъщност не сме ли наистина такива?
Димо Райков
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Не разбирам какво ме питаш? Мен никой не ме е изнудвал. Имам земя и я давам на арендатори, но да ме изнудват?
И кой е тоя Камен ку?
Бойко ГЕРБ ако ме четете. Създайте специализирано звено от добре обучени анонимни спецчасти за борба срещу организираната престъпност и феодалите по региони. Разрешете най-накрая на полицията да използва сила както в САЩ. Може ли някаква си селска тъпа мутра да бяга със 100 км и да блъска коли? Полицията трябва да се научи да стреля първо, после да мисли за правата на хората. Това ще върне респекта към полицията.
Това ще ви спечели множество гласове. Направите ли го ще ме спечелите и мен отново. Искаме да видим борба срещу селските мутри и феодали. Тежката организирана престъпност е друга бира и вие добре го знаете. Там каквото кажат от началството, но поне тия дребни тарикати по затворите. Кола за 700 000 а някой пита ли го от каде са му парите? Мисля,че на тоя и имуществото му трябва да се конфискува в полза на държавата.
Между другото му гледах снимки на тоя с Кубрат Пулев. Банда смешни мутри. Нямам търпение на кобрата, Кличко или Джошуа да му разбие мутрата на парчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Гигов ще ми отговориш ли на питанката?
И кой е тоя Камен ку?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеГигов кажи за Камен ку....ката какво се говори по вашият край. Изнудвал ли те е за земи? Ще влезне ли у затвору или Румен петков ще съдейства
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Шегаджия!
Волен "патриота" дето работи на ползу роду.
И Валерката честният бизнесме....
Ша ма скъсаш от смях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеПатриотите са незаобиколим фактор,комисионната не играе.
Волен "патриота" дето работи на ползу роду.
И Валерката честният бизнесме....
Ша ма скъсаш от смях!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Не знам за теб как е ,но мен ме кефи факта ,че патриотите влизат в управлението....преди критикуваха Бойко сега
и акъл ще му дават да върши добри нещица ей така за полза роду.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Не знам за теб как е ,но мен ме кефи факта ,че патриотите влизат в управлението....преди критикуваха Бойко сега
Има още един като него
Така че викаш бг над всичко господ да пази бг и си станал депутатLast edited by v_tin; 25.04.2017, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
хахаха, това ми напомня за вица за кого да се гласува- за бедния- ще почне да краде, за богатия- той е свикнал да краде, поне сме му свикнали и ние
Коментар
Коментар