IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

    Ами затова до 20 години тая държава ще бъде закрита. Ама и вие ще бягате на Запад,а не към Масква и другаря Путин и шайката му от мутро-олигарси. По възможно е да стане едно майданче но то ще е като лустрацията. Ще поживеем и ще разберем.Ако не стане майданчето, то този народ за мен е повече от жалък. Живее мизерно и се кефи как го оправят всеки ден дупетатите и обръча им от фирми. А пък любовниците на политиците си правят каквото искат и ви мачкат. Ако човек няма чест и достойнство е доста жалък......
    Може да ти се струва невероятно , ама бягането на запад няма да е толкоз атрактивно , щот Западът става вече Близък Изток , та българете ше почнат полека лека да се завръщат...ако недай Боже нещо стане с България , в Русия няма да ни върнат ...мене поне не , за теб не зная !

    Коментар


    • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      60:30 за Макаронов на втори тур.
      Кака пенка ще трябва да връща рублите някак.
      Мда ... над 30 % от Франция иска да излезе от ЕС.
      Даже и Макрон да спечели, ще е пирова победа за Европа.
      Но може и да не спечели - Франция иска промяна, а Макрон не я носи,
      зад него е Оланд и партиите на статуквото ... така че ще видим резултатите на 7.

      Но факта си е факт - Марин Ле Пен на втори тур !

      VIVE LA FRANCE !

      Коментар


      • И, ',ноголики, ако не знаеш, що се смея, да ти река: Щото, за лустрируемите времето изтече, те са пенсии, а за "колената" след тях /"до девето"/ вече говорим за потенциална дискриминация, която ще падне във всеки съд.
        И звучеше крайно /екстремно/...левичарски за "десен". рАшките казват за такива парадокси "уму непостижимо".

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

          Тошко, пак ше ме караш, да обяснявам.
          За бизнесменчетата специално.. Като не може, да плаща, да фалирга, а не да дава по половин заплати на черно.
          Като не може, да си осигури такава печалба, който да покрие справедливи заплати, разходи, данъци, спестявания и джобни - да фалирга, а не да реже от работника. Тази регулация е задължение на държавата. Не се спазва, не работи, не се прилага.

          Лустацията ще внесе такова обединение, че свят ще ти се завие. Народа обича, да мрази, да говори за "тях".. "Те" са лошите. Дайте му ги на народа, да миряса... Всъщност сам си е виновен.
          ...И как ще "лустрират" някой за това, че дядо му или баща му са били комунисти, примерно? "До девето коляно"? Става.е и внуци, и пра-пра-пра-правнуци? Съвършено тъпо. Щяло да "обедини". Смях
          После, в тази лафиотизирана държава, според теб, само мафиотските /т.е. на слелите се с държават престъпни структури/ ще имат право на живот, щото другите са под натиска на "справедливия" ти гняв? Отново, нелепо.
          КарочЭ, генацвале, от една крайност в друга. Казах нещо работещо да дадеш, не бляновете на прецаканите килимче.




          Коментар


          • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

            Тъи де тъи ....направо ги довършихте .........

            Кка беше...1000 рубли за долар, Путин в Сибир , Русия се разпадна ......все в тоя ред ги глупотевини се наслушахме
            Соросоидната пасмина са големи предсказатели. Един ласковски гадател пророкува фалит на Русия до няколко месеца. Минаха няколко години, а па Русия си кюта. Тролът фалирга и сега се лекува в някоя психиатрия.
            Друг един френски трол пророкуваше, че на 7 май французите ще гласуват с ПОДАВЛЯВАЩО мнозинство за Франсоа Фийон, ама Фийон не можа да отиде на балотаж. Впрочем същият пророкуваше, че Саркози ще е кандидатът за президент, ама и той се класира едва трети в собствената си партия.
            И Хаирсъзов е същият "прорицател". Когато соросоид пророкува нещо, залагай на противоположното.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

              мдааа еми айде да видиме ..... щото и Хитлерица щеше тва и онова ама само щеше и после както винаги Путин е виновен .... щот хакнал лично американските избори сега ше треа хаква и френските ....
              Путин се е задействал още на първи тур: Russia-linked fake news floods French social media
              https://euobserver.com/foreign/137624


              Коментар


              • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

                Изяде им главата тая "Крим реалност" за следващите 30 години.
                Тъи де тъи ....направо ги довършихте .........

                Кка беше...1000 рубли за долар, Путин в Сибир , Русия се разпадна ......все в тоя ред ги глупотевини се наслушахме
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                Коментар


                • 8-МИ ИЛИ 9-ТИ МАЙ!
                  ТОЧЕН ХОД НА ПОЛЯЦИТЕ


                  Преди 2 години на този ден полският Сейм с гласуване реши: Национален Ден на победата да бъде 8 май: Ден на победата над хитлеристка Германия във Втората световна война. Така бе прекратена една чужда практика наложена от Русия "победата" да се чества на 9-ти май. Руската кукла Барби веднага реагира с репликата: „това е сериозна ревизия на историята”. Но кой ти обръща вече внимание на говорителката на Руското външно министерство Мария Захарова.
                  Поляците знаят, че това което руснаците наричат „Велика Отечествена война” се отнася само до една част от Втората световна война, не и до цялата война. Това е периодът, в който СССР е част от антихитлеристката коалиция и използва тази си позиция за окупиране на няколко европейски държави – Литва, Латвия, Естония, Полша, Чехословакия, Унгария,Румъния и България.След което налага в тях на своя тоталитарен режим.

                  В първата част на Втората световна война СССР е съюзник на нацистка Германия и заедно подпалват тази страшна война. След това руснаците обръщат "палачинката" след като техният съюзник им изневерява. Но между съюзници-разбойници това са познати номера. Затова е обяснимо мнението на депутата Тадеуш Джуба: „ краят на Втората световна война не бе и победа за нашата национална общност. През май 1945 г. за нас приключи немското робство, но полският народ попадна през следващите десетилетия под робството на съветския деспотизъм”.
                  Според председателят на Комисията по отбрана в Сейма Стефан Несьоловски „денят на завършването на Втората световна война не е ден на свободата, защото Полша на този ден не постигна свобода. Но няма спор, че 8 май е денят на победата над хитлеристка Германия”.

                  Няма място за спор.Втората световна война за Европа завършва с подписването от фелдмаршал Вилхелм Кайтел на безусловната капитулация на Германия и това става в 22.30 ч. средноевропейско, берлинско, време на 8 МАЙ 1945 г.. В Москва вече минава полунощ, т.е.денят е вече 9 май.Но часовата разлика не дава право на Русия да окупира и „победата" , така както окупира цели народи. Като българи и европейци за нас войната в Европа също приключи на 8 май. Приключи трагично, защото вече бяхме окупирани от съветската армия, хиляди българи бяха избити без съд и присъди в тъмните нощи след 9-ти септември 1944 година. Масовите репресии целяха да внушат, че е дошъл краят на свободата и започва робията – строеж на чудо невиждано: комунизъм.Робите строяха, живееха в "комунистически лагер", а господарите им си живееха живота. Наследниците на господарите днес също са господари. Наследниците на робите се пръснаха по света или трудно се учат да дишат свободен въздух. Ситуацията е посткомунистическа. Но поне е ясно, че на 9 май ще честваме Денят на Европа, а не Денят на победата. А на 8 май ще отбележим края на Втората световна война в Европа, защото се е случило това събитие, когато в България е било 23.30 ч. на 8 май.
                  The strongest stand last.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                    Руснаците винаги са казвали че са готови да си възстановят отношенията с Евро съюза , никога не са налагали първи санкции , но винаги добавят че реалността за Крим е такава каквато е.......

                    Яко някое жълто пиленце си мисли че това е заден ход много се лъже......това е добре премерено дипломатическо изказване в позитивен тон , но Крим си е Руски и не подлежи на преговори статута му .....
                    Изяде им главата тая "Крим реалност" за следващите 30 години.
                    The strongest stand last.

                    Коментар


                    • Е то и доста други територии "не подлежаха на преговори".....ама, като почне да стърже шкембака, няКОИ се замислАт.
                      А иначе далечният изток, без никакви преговори си върви към обединение с кЕтай ..или други азиатци.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

                        .Ми...добре дошли отново! Що ядохте жабетата?......Е разбира се първо обсъдете с Могерини, това дето го интересува ЕС де.
                        Руснаците винаги са казвали че са готови да си възстановят отношенията с Евро съюза , никога не са налагали първи санкции , но винаги добавят че реалността за Крим е такава каквато е.......

                        Яко някое жълто пиленце си мисли че това е заден ход много се лъже......това е добре премерено дипломатическо изказване в позитивен тон , но Крим си е Руски и не подлежи на преговори статута му .....
                        Last edited by markov; 24.04.2017, 13:47.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                        Коментар


                        • Русия смята да възстанови пълноценното си сътрудничество с Европейския съюз, най-големия търговско-икономически партньор на федерацията. Това заяви днес руският външен министър Сергей Лавров на среща с върховната представителка на ЕС за външната политика и сигурността Федерика Могерини, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

                          "Неведнъж сме изразявали принципна готовност да нормализираме отношенията с темпо, което да е приемливо за ЕС", каза той.

                          Москва приканва ЕС да се фокусира върху общите реални заплахи, а не върху измислени рискове за сигурността, добави Лавров. Той благодари на външнополитическата служба на ЕС за съболезнованията, поднесени по повод неотдавнашния терористичен атентат в Санкт Петербург.

                          ЕС има интерес да сътрудничи с Русия в борбата с тероризма, където двете страни имат да решават общи задачи, също и с оглед уреждане на ситуацията в Сирия и в Либия, заяви Могерини. Тя отбеляза, че ЕС го интересува и "положението с Кримския полуостров". "Имаме да обсъдим широк кръг от въпроси", посочи европейската представителка.



                          .Ми...добре дошли отново! Що ядохте жабетата?......Е разбира се първо обсъдете с Могерини, това дето го интересува ЕС де.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                            Хаха...и сините и червените станаха такива на 10 ноември...сичките са деца на Партията майка , а ти и фуражката продължавайте да сънувате лустрацията !
                            Ами затова до 20 години тая държава ще бъде закрита. Ама и вие ще бягате на Запад,а не към Масква и другаря Путин и шайката му от мутро-олигарси. По възможно е да стане едно майданче но то ще е като лустрацията. Ще поживеем и ще разберем.Ако не стане майданчето, то този народ за мен е повече от жалък. Живее мизерно и се кефи как го оправят всеки ден дупетатите и обръча им от фирми. А пък любовниците на политиците си правят каквото искат и ви мачкат. Ако човек няма чест и достойнство е доста жалък......

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                              http://dnes.dir.bg/news/komunizam-bu...-25653895?nt=4

                              Не се и изненадвам от комунистичекста чума БКП. Моделите на Маркс са приложени и всички са равни ама само за глупаците. Правешкият мангал хитрец добре си е поживял. Според мен трявбаше да бъде осъден на СМЪРТ заедно с цялата шайка на политбюро. Само че сините се оказаха най-големите наркомани, скъсаняци, простаци, лумпени и смешна сган. Още тогава при надигнел са народ по една бърза присъда без съд и присъда по демократичен модел и сега щяхме да сме Швейцария на балканите не един жалък и смешен кенеф.
                              Хаха...и сините и червените станаха такива на 10 ноември...сичките са деца на Партията майка , а ти и фуражката продължавайте да сънувате лустрацията !

                              Коментар


                              • http://dnes.dir.bg/news/komunizam-bu...-25653895?nt=4

                                Не се и изненадвам от комунистичекста чума БКП. Моделите на Маркс са приложени и всички са равни ама само за глупаците. Правешкият мангал хитрец добре си е поживял. Според мен трявбаше да бъде осъден на СМЪРТ заедно с цялата шайка на политбюро. Само че сините се оказаха най-големите наркомани, скъсаняци, простаци, лумпени и смешна сган. Още тогава при надигнел са народ по една бърза присъда без съд и присъда по демократичен модел и сега щяхме да сме Швейцария на балканите не един жалък и смешен кенеф.

                                Коментар

                                Working...
                                X