IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Ако прочетете някоя историческа книга, не вярвам да си навредите, по-скоро бихте навредили на книгата....
    Не чета "исторически" книги писани от спонсорирани от САЩ писатели.Ха ха ха

Коментар

Парада е парадиране с военни възможности. При руснаците има основно парадиране.
      Самият Путик си призна, че САЩ са свръхсила спрямо тях. Ти си пей там твоята...
      Парада е ясен знак кво ше се случи ако некой идиот посмее да нападне Русия а днешния ден е доказателство кво могат руснаците....

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Вервам ти
        Ако прочетете някоя историческа книга, не вярвам да си навредите, по-скоро бихте навредили на книгата....
        The strongest stand last.

Коментар

Самоосигуряващ се съм, никой не ми плаща. Вие комонетата чували ли сте, че има хора, които си изкарват парите самостоятелно с инвестиции?
          Или само ще ревете, колко хубаво е било идно време, като крадохте общите блага из заводите и ходихте на станция на море с пълен москвичов багажник с буркани домати и кисела ракия. Айде у лево (гейската лента).
          Вервам ти

Коментар

Днешния ден е доказателство а не парадиране.Ма лайте си не пречите само ни забавлявате....И не се напиняй ного че малко ти плащат
            Самоосигуряващ се съм, никой не ми плаща. Вие комонетата чували ли сте, че има хора, които си изкарват парите самостоятелно с инвестиции?
            Или само ще ревете, колко хубаво е било идно време, като крадохте общите блага из заводите и ходихте на станция на море с пълен москвичов багажник с буркани домати и кисела ракия. Айде у лево (гейската лента).

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Макар и бавно цяла Европа, а вече и цял свят прогледна за безграничната наглост, цинизъм, простотия, шовинизъм и агресивност на рушката политика.
              Висоооока и дълга стена, за да се огради цивилизованият свят от джурасик парк, пък там, ако щат да пият препарати за тоалетни чинии, ако искат да се трепят или боцкат с всеичко и ...всеки диваците.
              Ми кат са прогледнали що искат газ метали и квот се сетиш от тях?Нали са умни имат технологии да си направят газ

Коментар

Трейдърко не бъркай българите с тебе и още няколко лумпени
                +111
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Щеше щеше много си добър във вицовете и смешките...Кой свят щял да ги бие ха ха ха ми нали са едно долн иалчни педали.Ми днес що не биете Северна Корея а нали сте бабаити.....Айде бе стиска ли ви нали се имате за изключителни и велики.Е на мен орисията ми е на такива да им разбивам мутрите
                  Кви мутри разбиваш бе селски!!
                  Типична "кобра" си, след мача с украинеца.
                  Разбивач...

Коментар

• Макар и бавно цяла Европа, а вече и цял свят прогледна за безграничната наглост, цинизъм, простотия, шовинизъм и агресивност на рушката политика.
                    Висоооока и дълга стена, за да се огради цивилизованият свят от джурасик парк, пък там, ако щат да пият препарати за тоалетни чинии, ако искат да се трепят или боцкат с всеичко и ...всеки диваците.

Коментар

Днешния ден е доказателство а не парадиране.Ма лайте си не пречите само ни забавлявате....И не се напиняй ного че малко ти плащат

Коментар

• Дори и кухата шапка се е ориентирала вече.

Коментар

Руснаците са само половината от победителите. Светът щеше да си бие райха и без тях. Сега го докарват на приказки само.
                          Щеше щеше много си добър във вицовете и смешките...Кой свят щял да ги бие ха ха ха ми нали са едно долн иалчни педали.Ми днес що не биете Северна Корея а нали сте бабаити.....Айде бе стиска ли ви нали се имате за изключителни и велики.Е на мен орисията ми е на такива да им разбивам мутрите

Коментар

Друго не ти остана само със смях може да прикриеш злобата и сълзите....Ех и гейовете да можеха да правят таквия паради ха ха ха ха

Коментар

Този пакт е още едно видно доказателство че на европейски гей не може да имаш доверие за нищо.Дори и при договор те напада.Затова само бой и е.... без сръбска музика.
                              Представяме кратка част от речта на Макрон:
                              "Всяко поколение има своята историческа роля, своята отговорност, своята мисия. След войната е последвало поколение на възстановители; в момента на освобождението върху тях е паднала отговорността да преобразят държавата, обществото, цивилизацията. Това поколение се припознава в генерал Дьо Гол, Пиер Мендес Франс и други фигури.

Огромната вълна на освобождението накрая заля Европа и срути всички стени със себе си, помитайки всичко до
                              Берлинската стена – абсолютното доказателство в Европа и в света за поробването на хората.
                              Това поколение е поколението на Боб Дилън, Валенса и „Солидарност“, Вацлав Хавел, Мишел Рокар и Франсоа Митеран, също и много други.

Нека никога не забравяме какво им дължим. Нека никога не забравяме, че тези поколения са успели да победят
                              двата огромни тоталитарни режима, които окървавиха и оскверниха ХХ век – нацизма и комунизма.

Бъдете им верни, по-верни от всякога, тъй като
                              усещаме повторния опит на варварите [в Кремъл], готови да се появят отново, под друг образ и често доста омаловажавани.
                              Бъдете верни, бъдете внимателни.
                              Не, ние няма да го позволим!"
                              http://terminal3.bg/makron-nacizma-i...iha-20-ti-vek/

Коментар

• Руснаците са само половината от победителите. Светът щеше да си бие райха и без тях. Сега го докарват на приказки само.

Коментар

Working...
                                X