Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Парада е парадиране с военни възможности. При руснаците има основно парадиране.
Самият Путик си призна, че САЩ са свръхсила спрямо тях. Ти си пей там твоята...
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Вервам тиThe strongest stand last.
Коментар
-
Самоосигуряващ се съм, никой не ми плаща. Вие комонетата чували ли сте, че има хора, които си изкарват парите самостоятелно с инвестиции?
Или само ще ревете, колко хубаво е било идно време, като крадохте общите блага из заводите и ходихте на станция на море с пълен москвичов багажник с буркани домати и кисела ракия. Айде у лево (гейската лента).
Коментар
-
Днешния ден е доказателство а не парадиране.Ма лайте си не пречите само ни забавлявате....И не се напиняй ного че малко ти плащат
Или само ще ревете, колко хубаво е било идно време, като крадохте общите блага из заводите и ходихте на станция на море с пълен москвичов багажник с буркани домати и кисела ракия. Айде у лево (гейската лента).The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеМакар и бавно цяла Европа, а вече и цял свят прогледна за безграничната наглост, цинизъм, простотия, шовинизъм и агресивност на рушката политика.
Висоооока и дълга стена, за да се огради цивилизованият свят от джурасик парк, пък там, ако щат да пият препарати за тоалетни чинии, ако искат да се трепят или боцкат с всеичко и ...всеки диваците.
Коментар
-
Трейдърко не бъркай българите с тебе и още няколко лумпениНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Щеше щеше много си добър във вицовете и смешките...Кой свят щял да ги бие ха ха ха ми нали са едно долн иалчни педали.Ми днес що не биете Северна Корея а нали сте бабаити.....Айде бе стиска ли ви нали се имате за изключителни и велики.Е на мен орисията ми е на такива да им разбивам мутрите
Типична "кобра" си, след мача с украинеца.
Разбивач...
Коментар
-
Макар и бавно цяла Европа, а вече и цял свят прогледна за безграничната наглост, цинизъм, простотия, шовинизъм и агресивност на рушката политика.
Висоооока и дълга стена, за да се огради цивилизованият свят от джурасик парк, пък там, ако щат да пият препарати за тоалетни чинии, ако искат да се трепят или боцкат с всеичко и ...всеки диваците.
Коментар
-
Парада е парадиране с военни възможности. При руснаците има основно парадиране.
Самият Путик си призна, че САЩ са свръхсила спрямо тях. Ти си пей там твоята...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеРуснаците са само половината от победителите. Светът щеше да си бие райха и без тях. Сега го докарват на приказки само.
Коментар
-
Друго не ти остана само със смях може да прикриеш злобата и сълзите....Ех и гейовете да можеха да правят таквия паради ха ха ха ха
Самият Путик си призна, че САЩ са свръхсила спрямо тях. Ти си пей там твоята...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеТози пакт е още едно видно доказателство че на европейски гей не може да имаш доверие за нищо.Дори и при договор те напада.Затова само бой и е.... без сръбска музика.
"Всяко поколение има своята историческа роля, своята отговорност, своята мисия. След войната е последвало поколение на възстановители; в момента на освобождението върху тях е паднала отговорността да преобразят държавата, обществото, цивилизацията. Това поколение се припознава в генерал Дьо Гол, Пиер Мендес Франс и други фигури.
Огромната вълна на освобождението накрая заля Европа и срути всички стени със себе си, помитайки всичко до
Берлинската стена – абсолютното доказателство в Европа и в света за поробването на хората.
Това поколение е поколението на Боб Дилън, Валенса и „Солидарност“, Вацлав Хавел, Мишел Рокар и Франсоа Митеран, също и много други.
Нека никога не забравяме какво им дължим. Нека никога не забравяме, че тези поколения са успели да победят
двата огромни тоталитарни режима, които окървавиха и оскверниха ХХ век – нацизма и комунизма.
Бъдете им верни, по-верни от всякога, тъй като
усещаме повторния опит на варварите [в Кремъл], готови да се появят отново, под друг образ и често доста омаловажавани.
Бъдете верни, бъдете внимателни.
Не, ние няма да го позволим!"
http://terminal3.bg/makron-nacizma-i...iha-20-ti-vek/
Коментар
Коментар