IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не се заблуждавай.
    В България на русопатите им стигнаха силиците/кинтите за 100-200 откровени дебила, водени от рушняшкия пасланик и шаренковците. Децата (двечките), разбира се не са виновни, че родителите им са идиоти.
    Всички им се смеят, а някои ги съжаляват, като селски мунчовци. Та така.

Коментар

• Европа празнува Деня на Европа, който е и ден на победата над фашистка Германия.

Русия празнува само Ден на победата. Във всичките й изяви на този празник липсват каквито и да са препратки към Европа и съюзниците. Във всичките й изяви се вижда милитаризъм, примесен с неосталинизъм. Никога досега не имало такава безумна истерия за войната – войната стана бизнес и политически инструмент на Путиновия режим.

Бебета и животни започнаха да се обличат във военни униформи, хора се хвърлят да штурмуват бутафорен Райхстаг, където виждаме жени облечени в униформи на SS, омазани по лицето с червена боя, имитираща кръв. Следващата бутафорна изява ще е възстановка на битката за Москва. Няма да се учудя на бутафории за Сталинград, Смоленск, а защо не и на блокадата на Ленинград? Интернетът е залят със стари снимки, обезабразени с надписи като: „Те нямаха нужда от Шенгенски визи.” Кич, агресия, милитаризъм засенчиха истинката същност на този ден – а именно безсмислената смърт на милиони хора и идеята за силна, мирна и обединена Европа. В такива дни, фокусът трябва да е върху мира, а не войната. А в Русия този ден се превърна в безвкусно избиване на комплекси и дрънкане на оръжие.

И тук идва темата за България – в последните години тя се превръща в жалък огледален образ на Русия. И честването на Деня на Европа се превърна в честване на Деня на победата – с деца облечени във военни униформи, с всички параферналии на руската военна истерия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Императивните оценки обичайно са погрешни. Трудно е да се определи кой е предател в епоха на главоломни превъртания и в страна с много недоброжелатели и лишена от суверенитет с широко международно одобрениие или поне мълчание (в краен случай лицемерен протест).
        А би ли взел отношение по цитата на същото лице за речта на георги Димитров?
        например названието фашисти? През '33 година?
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

георги марков е предател на родината си, след като английските служби го изцедиха, като лимон и престана да им бъде полезен жив, те решиха да го ползват умрял, убиха го и виждаме, че продължава да гади и до днес... съдбата на предателя
          Императивните оценки обичайно са погрешни. Трудно е да се определи кой е предател в епоха на главоломни превъртания и в страна с много недоброжелатели и лишена от суверенитет с широко международно одобрениие или поне мълчание (в краен случай лицемерен протест).

Коментар

• Предател на комунистическата диктатура е повод за гордост и почит от поколенията. Паметник на Георги Марков, винаги ще има, но тези на предателите гошо тарабата и сие, бяха унищожени, веднага след като въоръжената им охрана остана без кинти от масква. Това ще се случи скоро и с моча.
            За още едно нещо е прав Георги Марков.
            Той казваше, че уважава османските завоеватели за това, че поне не са ни карали да им вдигаме паметници, след окупацията им, за разлика от гнусните россиани.
            А за марксовците остава само да вият....гладни

Коментар

• Да си спомним за великия син на България

Георги Михайлов Димитров
              (1882-1949) е основна фигура на международното комунистическо движение, също и министър председател на България (1946-1949). Генерален секретар на Коминтерна (1935-1943) и на БРП (к). В Москва ръководи Международния отдел на ЦК на Всесъюзната комунистическа партия (болшевики) и е депутат в съветския парламент (1937-1945).
              https://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%93...80%D0%BE%D0%B2

Из заключителната реч по време на Лайпцигския процес 1933 г.

Димитров: Aз се отнасям сериозно към съда и не мога да оставя без възражение всичко което се каза тук. Мен ме обиждаха как ли не, това за мен е безразлично, но във връзка с мен наричаха и българския народ "див и варварски". Наричаха ме "тъмен балкански субект", "див българин". Вярно е че българския фашизъм е див и варварски. Но българския народ, който е бил 500 години под чуждо иго, без да загуби своя език и националност, нашата работническа класа и селячество, които се борят против фашизма, за комунизъм – такъв народ не може да бъде див и варварски. Диваци и варвари в България са само фашистите. Но аз ви питам господин председател: в коя страна фашистите не са диваци и варвари?

Председателят (прекъсва Димитров): Вие не намеквате за политическите отношения в Германия, нали?

Димитров (с ироническа усмивка): Разбира се не, господин председателю. Много по-рано от онова време, когато германският император Карл V говореше, че по немски той беседва само със своите коне, а германските дворяни и образовани хора пишеха само по латински и се стесняваха от немската реч, във „варварска" България светите братя Кирил и Методий, създадоха и разпространиха древно-българската писменост. Българският народ с всички сили и с всичкото си упорство се бореше против чуждото иго. Затова аз протестирам против нападките върху българския народ. Аз нямам основание да се срамувам, че съм българин, аз се гордея, че съм син на българската работническа класа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                Я да ви поизвадя от червеноплощадните и елисейските теми. Къде го Марандето?
                http://www.nabore.bg/statia/intervew...odorov-2499-28
                георги марков е предател на родината си, след като английските служби го изцедиха, като лимон и престана да им бъде полезен жив, те решиха да го ползват умрял, убиха го и виждаме, че продължава да гади и до днес... съдбата на предателя

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Да , прав си , ако имаше такъв никога нямаше да пишеш тук.....
                  Ехеее... Неграмотника дава оценки.. Пфф.
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ ПО БОЛШЕВИШКИ.........
                    Хиляди стари жилищни блокове се предвижда да бъдат съборени, а собствениците на имоти в тях - преместени в нови, високи сгради

Коментар

• Много як парад. Като, Кой Кой е сред националните предатели. Особено ме накефи снимката на Светлозар Лазаров до Волен Сидеров.

Коментар

• Съветски болшевизъм = германски националсоциализъм. Е, има различия, де...

Фашизмът е друго.
                        Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Еххх, че няма един истински депутат да си сложи железния кръст на някой дядо или СС банерче и да вдигне портрета с "обергрупенфюрер Ханс" и да се изтъпани до чуколина и смъркащия белокоско. Да ги видя как ще гледат. )

Честит празник и честита Победа !

Коментар

• Еххх, че няма един истински депутат да си сложи железния кръст на някой дядо или СС банерче и да вдигне портрета с "обергрупенфюрер Ханс" и да се изтъпани до чуколина и смъркащия белокоско. Да ги видя как ще гледат. )

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Разтърсваща гледка! Стотици хиляди в марша на „Безсмъртния полк” в Москва
                              п.п. Барба , дай сега нещо от Европа като контра пункт ......гей парад не са ли организирали някъде за да отбележат деня на Европа....
                              От Европа нямам, но имам от София, с коментарите отдолу
                              • Сборището на националните предатели! Младостта няма да се върне и окупационната червена армия няма да дойде!
                              • Престъпници и национални предатели.
                              • Май са се събрали и двете хиляди русороби,окомплектовани с лентички
                              • Вън България от Нато,след това повикайте братската руска армия да дойде,и след това започвайте да чакате да ви излезе вноската за ладата след 15 години.тъпаци.
                              • ...това нещо в България ли се случва? Не мога да повярвам, че българи са способни да се кичат с чужди отличителни знаци. Особено, когато става дума за страна, която води агресивна и военолюбива политика....Най-вече към своите съседи!
                              • Шайка полирани мозъци. Какво поколение може да се пръкне от тези? Само силикони.
                              • Тез всичките да ги натоварят на един влак и в Москва , тогава България ще тръгне напред .

Коментар

• А колорадските лентички си ги носете в джоба

Коментар

Working...
                                X