Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеРъководителят на Чечня Рамзан Кадиров покани в републиката президента на Франция Еманюел Макрон и канцлера на Германия Ангела Меркел. Неговата покана е отправена към двамата политици, за да могат те да се запознаят лично със ситуацията с правата на хомосексуалистите.
„Не си струва медиите да бъдат обвинявани в клевета, а в същото време сам да се ръководиш от лъжлива информация“, написа Кадиров в профила си в Телеграм. Той подчерта, че вратите на Чечня са отворени за Макрон и Меркел.
По-рано в медии се появи информация за преследване на представителите на сексуалните малцинства в Чечня.
По време на срещата във версай на президентите на Франция и Русия Макрон и Владимир Путин обсъдиха този въпрос и се разбраха съвместно да следят обстановката с правата на лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални в Русия, съобщи в. „Аргументи и факти“.
Дали ще ги онождат
Коментар
-
Ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров покани в републиката президента на Франция Еманюел Макрон и канцлера на Германия Ангела Меркел. Неговата покана е отправена към двамата политици, за да могат те да се запознаят лично със ситуацията с правата на хомосексуалистите.
„Не си струва медиите да бъдат обвинявани в клевета, а в същото време сам да се ръководиш от лъжлива информация“, написа Кадиров в профила си в Телеграм. Той подчерта, че вратите на Чечня са отворени за Макрон и Меркел.
По-рано в медии се появи информация за преследване на представителите на сексуалните малцинства в Чечня.
По време на срещата във версай на президентите на Франция и Русия Макрон и Владимир Путин обсъдиха този въпрос и се разбраха съвместно да следят обстановката с правата на лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални в Русия, съобщи в. „Аргументи и факти“.
Дали ще ги онождат
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Казах ти- въпрос на тълкуване. Нямам спомен кирил и методи да са били в някоя от изброените държави, но щом казваш........... ще се съглася. Отделно каза че си по голям и по грозен така че
Това е приключено за менThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Естествено, че Путин е казал исjината(ти).. Мхм, а ако минеш през Пакистан, там също са били македонски (по-точно гръцки) земи по времето на Александър, значи пак си минал през земите на азбуката ни.. Същото важи и за Иран, Турция, Сирия, Армения.. Нашата азбука е отвсякъде наоколо.
Колко прав е другаря Путин...
Това е приключено за мен
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
По принцип путин е казал истината- не съм гледал интервюто, но доколкото знам е казал че азбуката е дошла от македонските земи. Ако ти минеш през гърция и отидеш в турция ти също си минал през гръцките земи. Ако отидеш пак до канада с корабче реално може да се каже че си дошъл от морето в канада. Така че............... въпрос на тълкуване
Колко прав е другаря Путин...The strongest stand last.
Коментар
-
Изобщо не "излиза" това, не се кандидатирай за аналитик..
Излиза, че си едно русначе, родено в България.
Не те чух думичка да казваш, когато Путя обясни, чия е азбуката според него... Това ми стига.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Не, тия дето си ги описал са от първата група. Наследствените червенотиквеничета. Бойковците са от втората. Там са омг-тата.The strongest stand last.
Коментар
-
Много ми е смешно, когато тукашните Марков, Колчо, Гигоу и Пешо плюят няКОЙ бивш охранител на някой диктатор. Плюят себе си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеИ отговор:
“Най-краткото определение на думата “шайка” е “група хора, обединени от престъпни цели”. “Според мен ГЕРБ са точно шайка – неподправена, с българо-руски традиции, лишена от усет за минимално самовъзпиране в злодействата си...”. “Какъв Премиер на демократична страна може да бъде човек, който е бил сред главатарите на групировките през 90-те години?”
"Ние никога не сме били членове на БКП, обаче Бойко Борисов, Цецка Цачева и още 18 от ГЕРБ са били. Вдигнете си ръцете. Защо се криете.
Ахахахахахахаха
Парламент САМО от комунета. Можеше да се очаква скандалът, КОЙ е най-големо комунеThe strongest stand last.
Коментар
-
И отговор:
“Най-краткото определение на думата “шайка” е “група хора, обединени от престъпни цели”. “Според мен ГЕРБ са точно шайка – неподправена, с българо-руски традиции, лишена от усет за минимално самовъзпиране в злодействата си...”. “Какъв Премиер на демократична страна може да бъде човек, който е бил сред главатарите на групировките през 90-те години?”
"Ние никога не сме били членове на БКП, обаче Бойко Борисов, Цецка Цачева и още 18 от ГЕРБ са били. Вдигнете си ръцете. Защо се криете.
Ахахахахахахаха
Парламент САМО от комунета. Можеше да се очаква скандалът, КОЙ е най-големо комуне
Коментар
-
Да, г-н Кутев, след 45 години комунистическа диктатура и 27 години лицемерен преход, българският народ и особено младите поколения са наясно че основните белези, основните характеристики, с които партията Ви се отличава през всичките години на своето съществуване са арогантност, наглост, демагогия, двуличие, грабителство, а най – безспорните й качества са кръвта и насилието. Бих могъл да ви приведа безброй примери като факти и доказателства за твърдението ми. В декларацията си от петък се подразнихте от твърдението, че комунистическата партия е избивала невинни българи така, както не са го правили и турците. Напълно съм съгласен с Вас. Българските комунисти избиха цвета, елита на нацията ни, така както наистина никой друг не може да го направи, така както могат да го направят само истинските комунисти - да убиват българи без съд и справедливи присъди. След окупацията през 1944 г. комунистическата държава изгражда многократно повече концентрационни лагери за мъчения и убийства на достойни българи от самата нацистка Германия и нейния съюзник в началото на Втората световна война -болшевишкия Съветски съюз.
...
Длъжен съм да ви припомня другарки и другари, че от окупацията на България през 1944 до днес - 2017 ни делят 73 години. В цели 63 от тях, с явни или коалиционни правителства е управлявала Вашата комунистическа партия с три поколения дейци: Първото - безродници и убийци, които със сопи и куршуми налагат дивашкия комунизъм - днес заклеймен и обявен за престъпен; Второто - синовете им, партийната номенклатура която разграби държавата, а след ноември – 1989 г. се превъплати в ролята на строител на съвременния капитализъм с отвратителния олигархичен вариант по руски образец; Третото поколение - достойните внучета, днес от лявата страна в парламентарната зала демагогски ни проповядат социална справедливост, морал и нравственост. Е, как няма да сме най-бедната и изостанала страна в Европейския съюз?
...
Явно родните комунисти продължават да възприемат България единствено като еднолична тяхна територия в едно с българския народ, територия която не желаят да поделят с никого, пък било то и за доброто на народа.
Е, г-н Кутев, не се наемам да коментирам заклинанията ви от миналата седмица, че няма да допуснете ГЕРБ да управлява цели 30 години. Сигурен съм обаче, че с поведението Ви от дните след изборите до днес, вашата партия може да спечели избори или само в Северна Корея или в Сибир. Не знам дали това ще е добре за народите в онези ширини, но поне в България най-после ще настане мир!
http://www.faktor.bg/bg/articles/nov...ya-ili-v-sibir
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеНСИ публикува данни, според които през през март 2017г. производството (добивът на природен газ) в България се е увеличило с 66,7 % спрямо март 2016г., а през март 2017г. производството на твърди горива в България се е увеличило с 24,1 % спрямо март 2016г.
Това са поредните добри новини за България.
Един мой познат казваше, че в наши дни комунистите не публикуват добри новини за България, защото комунистите най-много мразят България и българите.
Да ви напомня, че според данни от НСИ през 2016г. номиналният брутен вътрешен продукт на България се е увеличил с 4,588 % спрямо 2015г., а през 2016г. реалният ръст на брутния вътрешен продукт на България спрямо 2015г. е бил 3,4 %.
Да ви напомня, че сега стандартът на живот на хората в България като цяло е по-висок в сравнение с 1989г.
Сега хората в България като цяло са по-богати в сравнение с 1989г.
Сега хората в България като цяло притежават повече недвижими имоти, притежават повече леки автомобили и повече други стоки за дълготрайна употреба в сравнение с 1989г.
Сега хората в България като цяло имат повече пари в банките.
Сега номиналният брутен вътрешен продукт на България е по-голям в сравнение с 1989г.
Сега износът на стоки от България, смятан в щатски долари, е по-голям в сравнение с 1989г.
Сега икономиката на България е по-стабилна в сравнение с края на 1989г.
Сега средната продължителност на живота на хората в България е по-висока в сравнение с 1989г.
Сега процентът на детската смъртност в България е по-нисък в сравнение с 1989г.The strongest stand last.
Коментар
Коментар