IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение


    Не могат да правят ракети като руските ,
    тръгнали да ми правят влака на бъдещето
    Кога е бъдещето барби- днес утре догодина- кога? Или когато дойде ще кажеш, някакви луди правят сега въжен транспорт и тези и те други

    Коментар


    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      гениалния Познер
      - Здравствуйте, Владимир Владимирович. Мне 20 лет, я живу с родителями.
      http://pozneronline.ru/2017/07/19253/
      барби "гениалният познер" - колко да е гениален и в какво се състои гениалността му. Може би е гениален защото е на 20 год и живее с родителите си.

      Барби сайта е инвестор.бг, форума и хората са малко или много икономически грамотни и са се събрали да си говорят за икономика. Статии от типа на " Гениална ученичка написа писмо на ББ и разплака целия бг народ" или "Вижте колко е гениален познер, какво писмо написа на ВВ и той му се закле" тук не вървят. Както не върви писмото и на я дочка укропскому офицеру, я пишу писмо на ВВ. Както казва императора къш в мишата дупка.

      Много моля модераторите такива глупости като на барби, независимо от кого написани да не се допускат. Ако напише както иван че производството на тюбетейки и кафтани в русия и производството на ламбени шишета в бг е намаляло- тогава може

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        "Опасността от Ангел Джамбазки, който в момента гастролира по Нова ТВ, не е само в това, че е расист и полуфашист. Не, основната опасност от такива като него типове е в това, че е разюздан манипулатор и провокатор. Да раздухваш етнически вражди, играейки си с първичните чувства на дивите тълпи - и от двете страни на "етническата барикада" - за да можеш, яхнал вълната, която сам си създал, да преследваш безогледните си властови щения (той сега го играе "много радикален" просто защото партийният му шеф Каракачанов е министър и като такъв е принуден да бъде, как да кажа, "умерен", явно е, че Джамбазки се цели в стола му, 8000 евро заплата в ЕП очевидно не са му достатъчни - хубава заплата, но власт, власт не дава почти никаква!) е не само долно и подло, то си е просто престъпление, за него в нашия НК има специални състави. Има, но няма кой да ги приложи... А когато наистина почне да се пролива масово кръв, Джамбазки от Брюксел ще надава бойни викове и ще бъде ... съвършено невинен, защото, нали разбирате, той с ръцете си никого не е докоснал..."
        ...както и Сталин. Което е истина, е.
        Само че, циганите обнагляха, а на това трябва да се сложи край.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
          първо Боярищника, сега и друга марка---



          Четирима руснаци починаха, след като пиха бутилиран коктейл



          © Цветелина Николаева


          Четирима руснаци починаха в сибирския град Красноярск, след като се натровиха с бутилирания алкохолен коктейл "Таймаут", съобщава БТА. Жертвите са 32-годишен мъж, двете му сестри, на 23 и на 22 години, и 38-годишна жена.
          Съболезнования на роднините на жертвите но, някой насила да ги е карал?

          Коментар


          • "Опасността от Ангел Джамбазки, който в момента гастролира по Нова ТВ, не е само в това, че е расист и полуфашист. Не, основната опасност от такива като него типове е в това, че е разюздан манипулатор и провокатор. Да раздухваш етнически вражди, играейки си с първичните чувства на дивите тълпи - и от двете страни на "етническата барикада" - за да можеш, яхнал вълната, която сам си създал, да преследваш безогледните си властови щения (той сега го играе "много радикален" просто защото партийният му шеф Каракачанов е министър и като такъв е принуден да бъде, как да кажа, "умерен", явно е, че Джамбазки се цели в стола му, 8000 евро заплата в ЕП очевидно не са му достатъчни - хубава заплата, но власт, власт не дава почти никаква!) е не само долно и подло, то си е просто престъпление, за него в нашия НК има специални състави. Има, но няма кой да ги приложи... А когато наистина почне да се пролива масово кръв, Джамбазки от Брюксел ще надава бойни викове и ще бъде ... съвършено невинен, защото, нали разбирате, той с ръцете си никого не е докоснал..."

            Коментар




            • Пред фактите и боговете, и кремъл мълчат
              Но наглите кремълски марионетки грухтят:
              v_tin: "Заеби укропите ще плащат като попове, както платиха и за предния самолет над черно море"

              "17 июля 2017 года 3 года со дня катастрофы "Боинга" над Донецком, унесшей жизни 298 человек. Независимым расследователям за прошедшее время удалось выяснить практически все ее обстоятельства. Согласно докладу Совета безопасности Нидерландов, лайнер был сбит ракетой "Бук" российского производства с территории, контролируемой сепаратистами в Донбассе. Российские власти отвергают как выводы, содержащиеся в отчете, так и данные независимых расследований.
              Ссылка на источник - https://www.svoboda.org/a/28617720.html"
              Last edited by barbaron; 17.07.2017, 14:02.

              Коментар


              • първо Боярищника, сега и друга марка---



                Четирима руснаци починаха, след като пиха бутилиран коктейл



                © Цветелина Николаева


                Четирима руснаци починаха в сибирския град Красноярск, след като се натровиха с бутилирания алкохолен коктейл "Таймаут", съобщава БТА. Жертвите са 32-годишен мъж, двете му сестри, на 23 и на 22 години, и 38-годишна жена.
                The strongest stand last.

                Коментар


                • Скоро и интернет, рок и метъл... И обратно в каменната ера...


                  Руското здравно министерство обмисля забрана върху продажбите на алкохол в почивни дни



                  © Stringer/russia, Reuters


                  Руското здравно министерство обмисля да включи в Стратегията за формиране на здравословен начин на живот забрана върху продажбите на алкохол в почивни дни, пише "Известия".


                  Експерти на министерството заявили пред вестника, че в момента руските власти не вземат достатъчно мерки срещу злоупотребите с алкохол и за превенция на алкохолизма. Местните власти в субектите на Руската федерация са упълномощени да ограничават времето, условията и местата за продажба на спиртни напитки, дори изцяло да забраняват продажбата им на дребно, напомня изданието.


                  Съответният закон "За държавно регламентиране на производството и оборота на етилов спирт..." забранява и продажбите на алкохол от 23.00 до 08.00 ч. в цялата страна. Обикновено обаче местните власти не ограничават продажбите на алкохолна продукция през уикендите, а в празнични дни като Деня на победата или по абитуриентските балове.




                  Най-сериозни ограничения има в Чукотския автономен окръг. В някои села от региона няма начин да се купят спиртни напитки от един до шест дни в седмицата. А в село Краснено например изобщо не се продава алкохол.


                  През почивните дни по принцип се пие повече алкохол, но едва ли някой ще тръгне да се запасява още през работната седмица. Подобни инициативи създават предпоставки за продажба на нелегални ментета, коментира руският бизнес експерт Андрей Карпов.
                  The strongest stand last.

                  Коментар


                  • За топките на олигарсите



                    17 Юли 2017

                    Иван Бакалов, в. „Прас прес”
                    http://e-vestnik.bg/26767/za-topkite-na-oligarsite/

                    Коментар




                    • Не могат да правят ракети като руските ,
                      тръгнали да ми правят влака на бъдещето
                      Last edited by X_Y; 17.07.2017, 10:15.

                      Коментар


                      • Четиво за умни хора от гениалния Познер

                        Владимир Познер: «Меня, как гражданина России, как человека, любящего Россию, это глубоко беспокоит»


                        Познер Online Общение

                        - Здравствуйте, Владимир Владимирович. Мне 20 лет, я живу с родителями. И у нас часто возникают споры по поводу деятельности наших (российских) властей. И один из тезисов с их стороны, который ставит меня в относительно неуверенное положение, звучит так: «Как власти мешают жить лично тебе? Тебе не хватает еды? У тебя есть компьютер. Ты получаешь бесплатное образование. Разве тебе плохо живется?».

                        Как бы вы охарактеризовали позицию моих родителей? С уважением, Константин.

                        Владимир Познер: Уважаемый Константин, отчасти Ваши родители правы. И в самом деле, Вы, судя по всему, живете совсем неплохо, правда? Чем не устраивают Вас российские власти? Если Вы не можете ответить на этот вопрос, то родители правы вдвойне.

                        Попробую объяснить Вам свою точку зрения. Вот я, В.В. Познер, живу очень хорошо. У меня прекрасная, любимая, хорошо оплачиваемая работа. У меня прекрасная квартира в Москве, да еще квартира в Париже. Я езжу по всему свету, снимаю документальные фильмы. Вроде бы не на что жаловаться, правда? И я не жалуюсь.

                        Но есть два подхода к жизни, один звучит так: раз у меня лично и у моих близких все хорошо, значит – все вообще хорошо, власть меня устраивает. Возможно, так в отношении Вас думают Ваши родители.

                        Однако есть другой подход. То, что мне хорошо, это еще ничего не значит. То, что в стране царит всеобщая коррупция, то, что не приходится надеяться на объективный суд, то, что за критику власти, особенно президента, можно потерять работу, то, что разрыв между богатыми и бедными достиг неслыханных размеров, то, что в стране, столь богатой, так много людей, живущих ниже черты бедности, – все это непосредственно меня не коснулось (пока), но меня, как гражданина России, как человека, любящего Россию, это глубоко беспокоит, я считаю, что повинна в этом власть. Вот я и недоволен властью.
                        http://pozneronline.ru/2017/07/19253/

                        Коментар


                        • Заеби укропите ще плащат като попове, както платиха и за предния самолет над черно море

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Някой питаше тук вчера за новини относно сваления от евроазиатските диваци MH17. Eto:
                            Трагедия рейса МН17: новые детали три года спустя

                            Украина не закрыла воздушное пространство над зоной конфликта. Почему же это сделала Россия меньше чем за сутки до трагедии?

                            http://www.forbes.ru/biznes/347927-t...i-goda-spustya
                            Ami русия го е закрила за да не стане инцидент, защо укропите не са го направили това е въпросът. Защо ден преди да бъде свален самальота- ами по същата логика по която можеше и седмица и месец преди инцидента. А новите детайли са всеки ден по нови- оттогава паднаха поне 3-4 самолета- за 1-2 месеца всичко е ясно, тук не могат да натъкмят доказателствата вече трета година. Има си международно право- съдят държавата където е паднал самолета- в случая укропия, а след това следват другите доказателства

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Сега остава да съобщиш колко са жертвите на твоя кумир Сталин, и сметката ще е пълна
                              После в Хага ще добавиме и тези на твоя аватар, путьо
                              ... А Сосо Джугашвили е бил грузин...ски син на еврей, доколкото ми е изнестно, Берия-грузинец, Дзержински-поляк, Троцки-еврей...
                              ...докато в демокЛатичните САЩ , политически убийства няма, налэ. И Кенеди е жив, и Елвис тоже...;-)

                              Коментар


                              • Някой питаше тук вчера за новини относно сваления от евроазиатските диваци MH17. Eto:
                                Трагедия рейса МН17: новые детали три года спустя

                                Украина не закрыла воздушное пространство над зоной конфликта. Почему же это сделала Россия меньше чем за сутки до трагедии?

                                http://www.forbes.ru/biznes/347927-t...i-goda-spustya
                                Last edited by barbaron; 16.07.2017, 23:02.

                                Коментар

                                Working...
                                X