IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://news.bg/int-politics/figaro-...ska-voyna.html

Подразделението 54777 е част от ГРУ, руската служба за външно разузнаване. Ведомството отговаря за операциите за "психологическа война" и влияние върху чуждото обществено мнение, един от трите стълба на "информационната война", заедно с киберпространството и защита

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      .... Добре е да си знаеш историята. Има позорни моменти като този, когато шефа на русофилската партия в България отива при великият везир да го моли Русия да окупира Княжество България а Турция Източна Румелия. Турчина изгонва с обиди нашият човек. Не защото ни обича а защото изпитва ужас от това да има граница с Русия по билото на Стара Планина. В първият удобен от международна гледна точка момент са можели да влязат в Константинопол и да изпълнят руската мечта за третият Рим. Та така. Учи история и обичай България повече от Русия.
      Той си знае историята, но тя не е българската
      Не малко народ в България, се е заклел във вярност на съветски ченгесари - съответно слушкат пишат и папкат....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Да Герасиме , за твое съжаление и въпреки напъните ти 80-90 % от Българския народ се чувства освободен от Руснаците от гнета на Турското робдство. И изобщо не ни пука какво мислите останалите Киряк Стефчовци и Поп Кръстьовци........
        Марков, Русия не е водила война за да освободи България. В техните планове е било да създадат васална на Русия държава, която да бъде погълната от тях в удобен момент, когато не могат да срещнат съпротивата на другите велики сили. Ние оставаме независими от Русия благодарение на свободолюбивостта на българския народ. Също така и благодарение на забележителни личности като Стефан Стамболов, Княз Батемберг и много други от онази епоха. Може би си забравил как руският консул е дерибействал, как под негов натиск Батемберг се принуждава да суспендира конституцията и въвежда азиатско самодържие по руски образец. Може би забравяш как Русия се обявява срещу съединението и всячески работи да го унищожи. За тях силна и независима България е най-големият страх, защото прегражда пътя им за Константинопол. След като не успяват да спрат съединението организират преврат да детронират законно избраният български княз. Като след като целият народ се вдига в подкрепа на любимият си княз и в лице с позора от това, което е направила Русия скъсва за седем години дипломатически отношения с България. От тогава и до ден днешен винаги работят срещу нас. Винаги сме се справяли да отбием атаката, но сам виждаш как след като ни окупират през 1944 г. с нечувани зверства избиват българският елит. За няколко месеца са убити няколко десетки хиляди българи. Систематично, по списък, с невероятна методичност. Жертвите, които даваме, през периода 1944-1945 могат да се сравнят само с тези от априлското въстание.
        Та напълно съм съгласен с теб, че са ни освободили, като междинна схема по пътя към завладяването ни и ставане част от руската империя. Когато не са успели да поробят българският свободен дух са скъсали дипломатически отношения, като не признали, княз, народно събрание, регенство и правителство. Същата тактика е приложила България спрямо освобождението на Македония. Борили сме се за автономна Македония, която по-късно да бъде присъединена към България по модела на Източна Румелия. Добре е да си знаеш историята. Има позорни моменти като този, когато шефа на русофилската партия в България отива при великият везир да го моли Русия да окупира Княжество България а Турция Източна Румелия. Турчина изгонва с обиди нашият човек. Не защото ни обича а защото изпитва ужас от това да има граница с Русия по билото на Стара Планина. В първият удобен от международна гледна точка момент са можели да влязат в Константинопол и да изпълнят руската мечта за третият Рим. Та така. Учи история и обичай България повече от Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Да Герасиме , за твое съжаление и въпреки напъните ти 80-90 % от Българския народ се чувства освободен от Руснаците от гнета на Турското робдство. И изобщо не ни пука какво мислите останалите Киряк Стефчовци и Поп Кръстьовци........
          80-90%
          ?
          https://offnews.bg/obshtestvo/prof-i...li-668897.html

пп:
          НЕ Е релевантно към поста Ви

Коментар

• Да Герасиме , за твое съжаление и въпреки напъните ти 80-90 % от Българския народ се чувства освободен от Руснаците от гнета на Турското робдство. И изобщо не ни пука какво мислите останалите Киряк Стефчовци и Поп Кръстьовци........
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Click image for larger version

Name:	151998214_462252301474707_996743570785572173_n.jpg
Views:	1
Size:	73.6 КБ
ID:	3720860

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Абе и аз като ти погледна профила Асо Пика и
                видя твоето мото "Интересувам се само от глупости"
                и го потърся с Google, ето какво ми излиза:
                "Роден като Даниил Иванович Ювачов, той е една от най-спорните фигури в руската литература. Около личността му и до ден днешен има спорове, някои го смятат за луд, който пише абсолютни глупости ..."
                Значи си Даниил Иванович Ювачов, луд си и наистна пишеш само абсолютни глупости
                Ми мурзилка, кво друго?
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                  Не шофирайте пили и не пишете пушили... че ей така става:
                  По препихме в джанама, няма страшно боко е дал благословия да бачка, ще пием и ще пушим колкото искаме

Коментар

• Не шофирайте пили и не пишете пушили... че ей така става:

Коментар

• Морето маргините ли го държат? КОЙ им го разпредели за един преател питам

Коментар

• Има ли патрЕоти дето биха се били за Бг? Аз лично не бих си мръднал задника хаха, закривай тая кочина

Коментар

• Колеги хапнахте ли в Джанам или Капитан Кук? Майната им на мерките, лидера щом разрешава да се посещават неговите заведения няма проблем. Значи кво се оказва,че за обикновените хора мерките важат, а за мутренските приближени до лидера не.... а дали са по мярката 60/40 или 80/20, все пак ако може да се точи що да не се точи. Наздраве за лидера ни

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ми ***си е за плюене
                            Click image for larger version

Name:	151915521_134436058550297_1172926812002300582_n.jpg
Views:	4
Size:	69.2 КБ
ID:	3720813

Коментар

• Вече на сайта на ЦИК смениха списъка на партиите и коалициите за изборите. 25 партии и 8 коалиции. И ако някой каже, че няма избор....
                              Списъкът не е окончателен защото тези, на които е е отказана регистрация, могат да обжалват в съда в рамките на 3 дни.
                              Освен всеизвестните мерзавци, които са на власт или пък са патерици на властта, има една партия за която имам убеждение, че са мошеници. Партията на варненското Коце, "Възраждане". Те ме бяха вписали в предната си подписка, без да съм се подписвал за тях. Отнякъде ми имаха данните. Ако пак са ме вписали, ще сезирам прокуратурата този път.
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• в профила ми си пише . достатъчно !
                                не ми се занимава с тролове и хейтъри!
                                асо пикла - дано се сезират компетентните органи за явните Ви заплахи срещу личността

Коментар

Working...
                                X