IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

    Именно де

    Това е наследството. Виж по време на Възраждането как бързо се развиваме.

    М да а след като братята руснаци ни освободиха развитието палудя

    Коментар


    • Честит празник на всички българи.Тия 45г ще останат в историята като най добрите за обикновения българин.

      Коментар



      • Според календарно изгладени данни на НСИ през юли 2017г. промишленото производство в България се е увеличило с 4,2 % спрямо юли 2016г.

        Това е поредната добра новина за България.

        Един мой познат казваше, че в наши дни българските комунисти не съобщават добри новини за България, защото българските комунисти най-много мразят България и българите.

        Сега стандартът на живот на хората в България като цяло е по-висок в сравнение с 1989г.
        Сега хората в България като цяло са по-богати в сравнение с 1989г.
        Сега хората в България като цяло притежават повече жилища и повече други недвижими имоти, притежават повече леки автомобили, повече телефони, повече автоматични перални машини и повече други стоки за дълготрайна употреба в сравнение с 1989г.
        Сега хората в България като цяло имат много повече пари в банките в сравнение с 1989г.

        Да ви напомня, че според медии в края на март 1990г., тоест когато България се управляваше от комунистите от БКП, правителството на БКП е обявило, че спира плащанията по външния дълг на България.
        Според експерти в края на март 1990г. правителството на БКП е обявило, че спира плащанията по външния дълг на България, защото тогава България не е била в състояние да плаща задълженията си по външния дълг.
        Според експерти това решение на правителството на БКП в края на март 1990г. на практика е означавало, че в края на март 1990г. България е фалирала.

        http://pametbg.com/index.php/bg/comu...01-22-16-52-19

        Коментар


        • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

          Като се абстрахираш от лиготиите ми. Замисли се как е имало училища по време на турското робството без да има министерство на образованието. И се замисли как сме били една сравнително развита територия спрямо поробителите си и освободители си.
          Остави лиготиите ти, от тях се абстрахирах, ама от тоталното непознаване на тематиката не мога. По-глупави примери не можа ли да дадеш, ами на училищата се спря и на "сравнително развитата територия"? Да не би османската империя, нарочно я пиша с малки букви, да е развивала тези училища? А колко университета има по нашите земи по това време? Преди да дадеш други чутовни примери, попрочети как изглеждат нещата на териториите на една Унгария и Чехия по времето когато и те и ние не сме имали собствени държави, а сме били част от друга империя. По отношение на "развитието" виж и за Естерхази. Подсказка, не е бар в София.
          Като почнете да се прехласвате по османското робство, направо не се траете. Ей затова принуждавате хора дет не симпатизират на разни СССР-и комуняги и 9-то септемврийски режими да ви презират и вас русофобите.

          Коментар


          • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж в наши дни в България нямало производство на селскостопанска продукция и че уж сега всичко се внасяло от чужбина? Това твърдение на ко мо не та та е поредната лъжа на ко мо не та та. Да ви напомня, че през 2015г. износът, смятан в левове, на непреработена и първично преработена селскостопанска продукция от България е бил доста по-голям от вноса. Да ви напомня, че според някои оценки през 2017г. производството на пшеница в България е рекордно. Според тези оценки досега никога България не е произвеждала толкова много пшеница, колкото е произвела през 2017г.
            Да ви напомня, че сега производството на слънчоглед в България е няколко пъти по-голямо в сравнение с 1989г. Да ви напомня, че през 2016г. производството на царевица в България, смятано на човек от населението, е било по-голямо в сравнение с 1989г.

            Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж в наши дни в България нито един селскостопански производител не получава субсидии? Това е поредната лъжа на ко мо не та та.

            Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж по време на управлението на комунистите в България всички хора в България били спокойни и сигурни за утрешния ден? Това твърдение на ко мо не та та е поредната лъжа на ко мо не та та. Да ви напомня, че според данни от МВР броят на умишлените убийства в България през 2016г., смятан на 100 000 души от населението, е бил около 2 пъти по-малък в сравнение с 1989г.

            Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж в края на 1989г. цената на електроенергията по дневната тарифа в България била 2 стотинки за киловатчас? Това е поредната лъжа на ко мо не та та. В края на 1989г. цената на електроенергията по дневната тарифа в България беше значително по-висока от 2 стотинки за киловатчас.

            Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж номиналният брутен вътрешен продукт на България през 1989г. е бил 80 000 000 000 лева? Това твърдение на ко мо не та та е поредната лъжа на ко мо не та та. Според официални данни през 1989г. номиналният брутен вътрешен продукт на България е бил по-малък от 40 000 000 000 лева.
            Сега номиналният брутен вътрешен продукт на България е много по-голям в сравнение с 1989г.
            Сега износът на стоки от България, смятан в щатски долари, е много по-голям в сравнение с 1989г.
            Сега икономиката на България е по-стабилна в сравнение с 1989г.

            Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж в края на 1989г. населението на България е било близо 10 000 000 души, а сега уж било 6 500 000 души? Това са поредните лъжи на ко мо не та та. Според НСИ сега населението на България е над 7 000 000 души. В края на 1989г. населението на България е било доста по-малко от 9 000 000 души. Да ви напомня, че през 1989г. населението на България е намаляло с много повече хора, отколкото е намаляло през 2016г.
            Last edited by Ivan2015; 09.09.2017, 01:44.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от majnata

              Е какво , да те оставя да ми се лигавиш ли ...на приказки като твоите , най пасва една хубава българска псувня на майка ... чувал си сигурно как звучи .
              Като се абстрахираш от лиготиите ми. Замисли се как е имало училища по време на турското робството без да има министерство на образованието. И се замисли как сме били една сравнително развита територия спрямо поробителите си и освободители си.

              И да се върнем на социализма и брътвежите на Симов с незнам си кой професор - щото от там почнаха нещата.

              Ако имаш напомпан растеж, растеж само за растежа, строителство само заради строителството, заводи само заради заводите и да дадеш работа на някакви хора. То всичко това при една криза се затрива и се връщаш на доста по-ниско ниво от стартовото ниво. Просто щото растежа (развитието на обществото) не е устойчиво, а програмирано според вижданията на някой каскет (или професор - като това няма никакво значение дали е каскет или професор).

              Същия филм го гледахме и с Гръцката криза - измислен растеж със заеми, който после ги занули и ги върна още по-назад отколкото бяха.

              Същия филм със социализма се развива и във Венецуела. Имаше снимка оня ден как разфасоват куче за пържоли. Та социализЪма винаги завършва така. Като свършат кинтите и те връща още по-назад отколкото си бил при старта.

              Сложи и за капак неработещата съдебна система и прокуратурата и високата корупция и нещата си идват на мястото. Единственото хубаво в картинката е, че ролята на държавата е намаляла и не всички зависят от нея. Т.е. все пак има хора, които си хващат съдбата в собствени ръце и си дигат чуковете за чужбина или се мъчат да развиват тука бизнес/дейност въпреки че правителство и администрация се пречкат като за световното в Русия.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

                Хе-хе,ми то 2*2 не винаги е 4.Има и вариант за 5 .Ти като математик сигурно си наясно:

                https://otvet.mail.ru/question/25906865

                През последните 25 години поне е сигурно,че руини - руини и тук-таме МОЛ....Но това е нищо защото следва : руини - руини - разграбен МОЛ(или изоставен хипермаркет"Кауфланд")!Превключваме на борисоф 4 !

                Аз не можем да разберем. Едни викат руини. Други мрънкат че черноморието било бетонирано, че и половината планина.

                Последно руини или бетонирано.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от majnata

                  Айде бохчата и на гарата влака за Стамбул , пътьом мини при берберина да те клъцне ...
                  Замислял ли си се обаче колко народ ходи на почивка в Турция и колко в Крим или Сочи. Въпросът е сериозен. Става въпрос за българи.


                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

                    Е, ка да не никне трева?!?!Никне си!Чувал съм,че в Петричко много добре и понасяла....Че и на други места ...И младежта я пуши ,като изоглавена...Виж ,по соца наистина си е била рядкост...
                    А,бе ти,каква трева имаш предвид?Да не би ,да съм те разбрал неправилно?!?!
                    Марихуаната е по-безвредна от алкохола.

                    А с боряшника няма как да се сравнява. Умрели от марихуана няма.


                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от majnata

                      Айде бохчата и на гарата влака за Стамбул , пътьом мини при берберина да те клъцне ...
                      Он редовно си пътува до там , кеф му е на границата да го обидят митничарите на султана ...
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от majnata

                        Айде бохчата и на гарата влака за Стамбул , пътьом мини при берберина да те клъцне ...
                        Не се ли грижеше лично "оджата за тая деликатна операция?!?

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

                          След социализЪма и трева не никне.

                          45 години социални експерименти са по-лоши от 500 години османско робство. Поне каквото оставят след себе си.

                          Е, ка да не никне трева?!?!Никне си!Чувал съм,че в Петричко много добре и понасяла....Че и на други места ...И младежта я пуши ,като изоглавена...Виж ,по соца наистина си е била рядкост...
                          А,бе ти,каква трева имаш предвид?Да не би ,да съм те разбрал неправилно?!?!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                            След социализЪма и трева не никне.
                            Хе-хе,ми то 2*2 не винаги е 4.Има и вариант за 5 .Ти като математик сигурно си наясно:

                            https://otvet.mail.ru/question/25906865

                            През последните 25 години поне е сигурно,че руини - руини и тук-таме МОЛ....Но това е нищо защото следва : руини - руини - разграбен МОЛ(или изоставен хипермаркет"Кауфланд")!Превключваме на борисоф 4 !


                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                              знаем че организирано си мечтаете за Османското робство , не е нужно да ни го показвате пак

                              Руското е по-ужасно. Резултатът е видим - 30 години след това още не може да се съвземем.


                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                                Верно , по време на социализма бяхме почти 9 милиона , сега под благодатната сянка на демокрацията сме около 6,5 ... и тревата не ще да расте .
                                Именно де

                                Това е наследството. Виж по време на Възраждането как бързо се развиваме.


                                Коментар

                                Working...
                                X