Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
Охо, реформаджииският вой остана извън всякакви кордони ...
Е, разбира се, че като стане дума за избранника на решетников, трябва да върнете удар към управляващите. Не ми пука, каквото си надробят, това ще сърбат, ама известно отдавна е, че вие аффтентичните с готовност пристанахте на неадекватно блещещия се шапкар, ммм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God"
Уважавам хората, ти обаче къде се редиш, товарищ?Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
В този ред на мисли, скоро мислА ще има кордон и около едни шишета, дето днес се снимаха с една рушка граблива чайка.
...магнитен кордон!
Е, разбира се, че като стане дума за избранника на решетников, трябва да върнете удар към управляващите. Не ми пука, каквото си надробят, това ще сърбат, ама известно отдавна е, че вие аффтентичните с готовност пристанахте на неадекватно блещещия се шапкар, ммм
Новият политически проект на председателя на ДСБ Радан Кънев ще търси подкрепа най-вече между десните избиратели, гласували на балотажа на президентските избори за ген. румен радев.
Това обяви депутатът от реформаторския блок атанас атанасов .... http://www.mediapool.bg/noviyat-proe...ews256502.html
Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сто на сто, ма първо малко им се вози на миговете па после ги сваля.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Представям си го как си фантазира че е летец на ф16 и се бори рамо до рамо с Рамбо срещу лошите комунета като им сваля миговете.препоръка е
Коментар
-
Представям си го как си фантазира че е летец на ф16 и се бори рамо до рамо с Рамбо срещу лошите комунета като им сваля миговете.The strongest stand last.
Коментар
-
отново несвързана реч...
момче, почивай си бе, заради пустите центи ще си докараш някой инсулт.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Той човека още си живее в 91 годна и се бори с комунетата и лошия СССР , нищо че то тридесетина години ги няма
а сега трябва да рови кофите за да преживявапрепоръка е
Коментар
-
отново несвързана реч...
момче, почивай си бе, заради пустите центи ще си докараш някой инсулт.
Тук се пише на български!The strongest stand last.
Коментар
-
Той човека още си живее в 91 годна и се бори с комунетата и лошия СССР , нищо че то тридесетина години ги нямаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
И как това твое терзание на основа боярищник е общо достояние във форума??
момче, почивай си бе, заради пустите центи ще си докараш някой инсулт.препоръка е
Коментар
-
аз отдавна знам, че пишеш чужди, виртуални, описания измислени разни..., ни на летец го докарваш, ни на 'производител" на софтуер.
кажи си, че си клошар и тролиш за центи и ще те оставя намира.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
да не се окаже бариерата на Карлуково, дето са му дават да я дига кат не буйства като награда ?
До тогава обяснявай в махалата, как си анексирал Крим по учебник.The strongest stand last.
Коментар
-
мола те, викни някой от другите никове да ми превежда. тоя ти ник мисли с ass-а си!The strongest stand last.
Коментар
Коментар