IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браудър пред американския сенат: Зад богатството на Путин от $200 млрд. стоят убийства, мъчения, отвличания, кражби на бизнес

Благодаря за възможността да дам показания за опитите на правителството на Русия през 2016 година да отменят Закона „Магнитски” и за личностите, които провеждаха тази кампания в нарушение на Закона за регистрация на чуждестранните агенти, като при това не резкриват ролите си в качеството им на агенти на чужди интереси.
    Преди да започна да говоря за действията на агентите, които водеха кампанията против «Закона Магнитски» в интерес на руската държава, позволете ми да кажа нещо за Сергей Магнитски и за мен самия.
    Аз съм основател и генерален директор на Hermitage Capital Management. През последните 28 години дълго време съм живял в Лондон и Москва. От 1996 до 2005 година моята компания Hermitage Capital беше един от най-големите инвестиционни консултанти в Русия и управляваше активи за над 4 милиарда долара, вложени в руски акции.
    Известна е репутацията на Русия като корумпирана държава, но за съжаление, открих, че ситуацията е много по-лоша, отколкото мислехме. Работейки в Москва научих, че руските олигарси извършват кражби от акционерите си, включително и от фонд, който беше мой клиент. Следователно, аз имах пряк интерес да се боря с тази ендемична корупция, затова фирмата ми започна детайлно разследване как точно олигарсите извършват кражбата на такива огромни суми. Резултатите от нашето разследване смятахме да публикуваме в руските и чуждестранните медии.
    Започнатата от нас кампания за разобличаване на корупционерите и нанесената от тях вреда работеше забележително добре и доведе до намаляване на корупцията. Защо? Защото тогава нашият списък и списъкът с противници на Владимир Путин съвпадаха.
    Когато Путин беше избран за пръв път през 2000 година, той откри, че олигарсите са присвоили голяма част от президентската власт. Те крадяха от неговата власт, а в същото време и от парите на моите клиенти-инвеститори. В Русия врагът на моя враг е мой приятел, и макар че никога не съм се срещал с Путин, той често използваше моите битки с олигарсите, за да ги победи.
    Всичко се промени през 2003 година, когато Путин арестува най-големия руски олигарх и най-богатия човек в Русия Михаил Ходорковски. Путин заповяда Ходорковски да бъде свален от частния му самолет, да бъде отведен в Москва, да го съдят и да позволят на медиите да го снимат как седи в клетката в средата на съдебната зала. Това беше извънредно силен ход, защото нито един от останалите олигарси не би искал да се окаже в същото положение.
    След като Ходорковски беше осъден, останалите олигарси се обърнаха към Путин с въпроса – какво трябва да направят, за да не седнат като Ходорковски в клетката.
    Последвалите събития показват, че отговорът на Путин е бил:

«Петдесет процента»

И тези 50% не са били за руското правителство или президентската администрация, това са били 50% лично за Владимир Путин.
    От този момент Путин се превръща в най-големия олигарх на Русия и най-богатия човек в света, а моята антикорупционна дейност престана да го устройва.
    Много бързо ми дадоха да разбера, че ситуацията се е променила: на 13 ноември 2005 година, когато се връщах в Москва, ме арестуваха на летище «Шереметиево», задържаха ме за 15 часа и след това ме депортираха, като ме обявиха за заплаха за руската национална сигурност.
    ...

​​​​​​Искате още?
    Прочетете тук:
    Цък

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Экс-сотрудник фабрики троллей рассказал о работе во время выборов США

Бывший сотрудник «Агентства интернет-исследований» из Санкт-Петербурга, известного также как фабрика троллей, рассказал о работе компании и ее влиянии на мнения за рубежом. Интервью опубликовал телеканал «Дождь».

«Когда началась предвыборная гонка [на выборах президента США], они [руководство фабрики троллей] начали на лекциях, занятиях преподавать, кто чем плох для России из кандидатов, кто чем хорош для России, за кого нужно топить, за кого не нужно», — рассказал он.

Максим (имя изменено) работал в компании в 2015 году и полгода писал комментарии на сайтах американских СМИ — The New York Times, The Washington Post, Huffington post. По его словам, основная цель, которая стояла перед сотрудниками иностранного отдела — повлиять на мнения и вывести на дискуссию.
      «Ни Россию, ни Путина нельзя было упоминать. Потому что американцы об этом не говорят. Им, по сути, наплевать на Россию и на Путина», — сказал он.

Повече можете да прочетете тук:

https://www.novayagazeta.ru/news/201...a-vyborov-ssha

Ако те интересува честно мнение, ТАКА се прави. ВСИЧКИ големи я играят тази игра, наречена "Намеса в чужди вътрешни работи". Няма "добри", няма "лоши". ВСИЧКИ. Критериите, основно, са два:
      1. Да стане твоята и,
      2. Да не те хванат.
      Естествено, хванат ли те, отричаш до последно, и това е. Дали ти харесва или не, че този път, са избрали Тръмп и той е устройвал рашките повече, никой не го е еня.

Коментар

• Экс-сотрудник фабрики троллей рассказал о работе во время выборов США

Бывший сотрудник «Агентства интернет-исследований» из Санкт-Петербурга, известного также как фабрика троллей, рассказал о работе компании и ее влиянии на мнения за рубежом. Интервью опубликовал телеканал «Дождь».

«Когда началась предвыборная гонка [на выборах президента США], они [руководство фабрики троллей] начали на лекциях, занятиях преподавать, кто чем плох для России из кандидатов, кто чем хорош для России, за кого нужно топить, за кого не нужно», — рассказал он.

Максим (имя изменено) работал в компании в 2015 году и полгода писал комментарии на сайтах американских СМИ — The New York Times, The Washington Post, Huffington post. По его словам, основная цель, которая стояла перед сотрудниками иностранного отдела — повлиять на мнения и вывести на дискуссию.
        «Ни Россию, ни Путина нельзя было упоминать. Потому что американцы об этом не говорят. Им, по сути, наплевать на Россию и на Путина», — сказал он.

Повече можете да прочетете тук:

https://www.novayagazeta.ru/news/201...a-vyborov-ssha

Last edited by Имхотеп; 16.10.2017, 18:12.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Няма нова история, има една история.
          Ти да не би да мразиш роднините си щото руснаците,украинците и белорусите са ни точно такива?Виж исторически как се оформят руснаците
          чаак 9 век,преди това там е имало само българи.

Коментар

• Колкото и да ме трият американците са боклуци и Бог ще ги изтрие от лицето на Земята.Не може вечно да крадат насилват и убиват.Модератор не се страхувай бе.Ще ти бъда признателен ако така триеш когато пишат за Русия и Путин.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Рак на мозъка има един друг .Остават му още няколко месеца.А Дончо Перчема е кух конекрадец и обирджия на дилижански и влакове
              бритона даже не ги обира дилижансите. той е палячо в цирка им.
              препоръка е

Коментар

Игор Иртениев: Корабът „Владимир Путин” пътува към дъното, руската политика има рак на мозъка

Такава
                пропаганда като днешната не е имало дори при съветската власт.

Изпокарахме се с целия свят, икономиката катастрофира, гайките се затягат до невъзможност да се търпи, населението обеднява

При режима на президента на Русия, това което вчера ни се струваше абсолютно немислимимо, днес се превръщат в реалност, казва известният поет

Прочетете повече за
                интервюто на Дмитрий Гордон тук: http://www.Gordonua.com
                Рак на мозъка има един друг.Остават му още няколко месеца.А Дончо Перчема е кух конекрадец и обирджия на дилижански и влакове
                Last edited by X_Y; 16.10.2017, 17:28.

Коментар

Е тука си прав.И не може да забраниш на народа ни да обича братята освободители.Руснаци румънци финландци...Вечно ще сме признателни.Аз съм виждал руснаци със снимки които откриваха дедите си загинали при трите щурма за Плевен.Виждал съм ги как обикалят и четат имената.....Плевен беше пълен с руски туристи хотелите не стигаха.И не съм чул някой руски турист да е направил нещо лошо.
                  Last edited by X_Y; 16.10.2017, 17:27. Причина: Не се заяждайте, ако обичате.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Знаем , знаем новата НПО история. Според нея България е освободена в резултат на Американо - Турска война , обаче Путин вероломно е хакнал компютъра на Султана и затова сега се нарича Руско-Турска освободителна война.
                    Та в резултат на Американо - Турската война България на берлинския конгрес е опирала на Три морета, но отново Вероломния Путин срез хакване тоя път на Германския компютър е подменил Берлинския договор със Санстефанския в които България е Разпокъсана.

А в Първата и Втората световна война България се бие на страната на Хамериканци, Англичани и Французи срещу лошите и вероломни Руснаци ......и все сме на страната на победителите ..........НЪЛ ТЪЙ....
                    The strongest stand last.

Коментар

За да има трети, трябва да има първи и втори, а то няма.
                      Знаем , знаем новата НПО история. Според нея България е освободена в резултат на Американо - Турска война , обаче Путин вероломно е хакнал компютъра на Султана и затова сега се нарича Руско-Турска освободителна война.
                      Та в резултат на Американо - Турската война България на берлинския конгрес е опирала на Три морета, но отново Вероломния Путин срез хакване тоя път на Германския компютър е подменил Берлинския договор със Санстефанския в които България е Разпокъсана.

А в Първата и Втората световна война България се бие на страната на Хамериканци, Англичани, Французи и Германци срещу лошите и вероломни Руснаци ......и все сме на страната на победителите ..........НЪЛ ТЪЙ....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Друг беше май (Маккейн мисла)... не че има значение...
                        моя грешка, сори.
                        препоръка е

Коментар

Игор Иртениев: Корабът „Владимир Путин” пътува към дъното, руската политика има рак на мозъка

Такава

Изпокарахме се с целия свят, икономиката катастрофира, гайките се затягат до невъзможност да се търпи, населението обеднява

При режима на президента на Русия, това което вчера ни се струваше абсолютно немислимимо, днес се превръщат в реалност, казва известният поет

Прочетете повече за
                          Руслямостан не може, да живее в демокрация. Робът си е роб.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

доколкото си спомням пред 2-3 месеца за друг писаха, че има тумор в кратуната.
                            някакъв конекрадец на име кери.
                            Друг беше май (Маккейн мисла)... не че има значение...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Такава

Прочетете повече за
                              доколкото си спомням пред 2-3 месеца за друг писаха, че има тумор в кратуната.
                              някакъв конекрадец на име кери.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Щеше да обяви война на Руснаците че да ни освободят трети път ........
                                За да има трети, трябва да има първи и втори, а то няма.

Коментар

Working...
                                X