Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Още колко не знаеш... Гукай си с неадекватния на съвремието комунист от плевенско, повече ти ходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Хайде да те разсмея още малко и да ти върви по вода https://www.youtube.com/watch?v=8qKB_QURVL0, 08 - Goran Bregovic - Underground (Cocek)
много пари да спечелиш със здраве да ги харчишThe strongest stand last.
Коментар
-
Спирам, но появата ти наистина разсмива. Хайде, започна ми търговията с акции, нещото за което вие червените не сте тук определено.
Коментар
-
Спирам, но появата ти наистина разсмива. Хайде, започна ми търговията с акции, нещото за което вие червените не сте тук определено.
много пари да спечелиш със здраве да ги харчиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЛошо....шпионският спътник е..."изгубен".....за тия дето много искат да го знаят де е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеХайрсъз, спри се бе. Само разсмиваш форумаThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
От базата на 4и километър ги изстреля , щото има полигон и на Карлуково ...The strongest stand last.
Коментар
-
Още колко не знаеш... Гукай си с неадекватния на съвремието комунист от плевенско, повече ти ходи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
А ...не знаех че ти си пуснал дроновете срещу руската база !The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ми разликата между мен и теб че ти не си прочел една книга фатмако с миризливи зелени чорапи и потна фуражкаThe strongest stand last.
Коментар
-
Кои са тия, дето "ядете" бой бе, русначе? Българите ли ядем бой и в български форум ли си тръгнал, да ни го обясняваш?
Коментар
-
Ти какво общо имаш с книгите, та ги коментираш? Трети пол е майка ти на разклона за гара Левски пази багажа...
Коментар
Коментар