IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

По добре комунист отколкото третополово гнусно влечуго лижещо негърски задници.
    Приличаш ми и на двете
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Още колко не знаеш... Гукай си с неадекватния на съвремието комунист от плевенско, повече ти ходи.
      По добре комунист отколкото третополово гнусно влечуго лижещо негърски задници.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Хайде да те разсмея още малко и да ти върви по вода https://www.youtube.com/watch?v=8qKB_QURVL0, 08 - Goran Bregovic - Underground (Cocek)

много пари да спечелиш със здраве да ги харчиш
        Да ти се връща, само на кючек да ти върви в живота твой...

Коментар

Спирам, но появата ти наистина разсмива. Хайде, започна ми търговията с акции, нещото за което вие червените не сте тук определено.
          У другата стая ...да не се объркаш пак ...

Коментар

Спирам, но появата ти наистина разсмива. Хайде, започна ми търговията с акции, нещото за което вие червените не сте тук определено.
            Хайде да те разсмея още малко и да ти върви по вода https://www.youtube.com/watch?v=8qKB_QURVL0, 08 - Goran Bregovic - Underground (Cocek)

много пари да спечелиш със здраве да ги харчиш

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Лошо....шпионският спътник е..."изгубен" .....за тия дето много искат да го знаят де е.
              Станал "невидим" ...яко ...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Хайрсъз, спри се бе. Само разсмиваш форума

Коментар

• Лошо....шпионският спътник е..."изгубен" .....за тия дето много искат да го знаят де е.

Коментар

• Хайрсъз, спри се бе. Само разсмиваш форума

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

От базата на 4и километър ги изстреля , щото има полигон и на Карлуково ...
                      Ти там ли си? Пак ли проникна в кабинета на завеждащия, да тролиш в полза на Русия из неконтролираните форуми?

Коментар

Още колко не знаеш... Гукай си с неадекватния на съвремието комунист от плевенско, повече ти ходи.
                        От базата на 4и километър ги изстреля , щото има полигон и на Карлуково ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

А ...не знаех че ти си пуснал дроновете срещу руската база !

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ми разликата между мен и теб че ти не си прочел една книга фатмако с миризливи зелени чорапи и потна фуражка
                            Фатмак с миризливи потни чорапи и потна фуражка е на майка ти кухото синче. Срещу всяка прочетена от теб книга, при мен има камион прочетени, селтако заблуден и неадекватен на съвремието. Виж се само колко си глупав, 10 години ти се смеят тук.

Коментар

Кои са тия, дето "ядете" бой бе, русначе? Българите ли ядем бой и в български форум ли си тръгнал, да ни го обясняваш?
                              А ...не знаех че ти си пуснал дроновете срещу руската база !

Коментар

Ти какво общо имаш с книгите, та ги коментираш? Трети пол е майка ти на разклона за гара Левски пази багажа...
                                Ми разликата между мен и теб че ти не си прочел една книга фатмако с миризливи зелени чорапи и потна фуражка

Коментар

Working...
                                X