IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    И арменците подписаха тая пущина. Да му мислят, сега като ги налязят третополовите!

Неподписали документа от 47 страни в СЕ, остават само "мъжкарите-наши момчета" от руслямистан и Азербайджан.....за сега.

Но пък консерватори (при това всеки с различна религия), като Сърбия, Полша, БиХ, Турция, Албания, вече са я ратифицирали.

Мъко, мъко байганьовска!!!
    Колкото и да ти се ще , твоята работа няма да мине в България !

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Бе ти чуваш ли се какви ги плямпаш?Само някой да посмее да говори такива неща на деца от семейството ми така ще подуча децата че Иванчо ще е бледо копие.Ще ги науча да псуват и на тия джендъри ли са педали ли са направо да им кажат да вървят п.... си майна.На децата посегнат ли просто ще ги ликвидирам физически
      Нещата трябва да се назовават с истинските им имена докато е време , после в розово-толерантната мъгла вече ше е късно ...който има деца е категоричен !

Коментар

• И арменците подписаха тая пущина. Да му мислят, сега като ги налязят третополовите!

Неподписали документа от 47 страни в СЕ, остават само "мъжкарите-наши момчета" от руслямистан и Азербайджан.....за сега.

Но пък консерватори (при това всеки с различна религия), като Сърбия, Полша, БиХ, Турция, Албания, вече са я ратифицирали.

Мъко, мъко байганьовска!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Бе ти чуваш ли се какви ги плямпаш?Само някой да посмее да говори такива неща на деца от семейството ми така ще подуча децата че Иванчо ще е бледо копие.Ще ги науча да псуват и на тия джендъри ли са педали ли са направо да им кажат да вървят п.... си майна.На децата посегнат ли просто ще ги ликвидирам физически
          Хаха
          Именно за това ти говоря.
          Ето, че имало място и за възпитание в семейството. Точно обратното на това, което се случва вече десетилетия
          Освен всичките гореизложени неща, срещу които нямам нищо против да си го научиш Иванчо.
          Можеш да го научиш да свири на китара, да се смее, да разказва вицове.
          Че ми е болно да гледам малки и хилави безпомощни дечица, загубили зрението си преждевременно

Коментар

• http://epicenter.bg/article/Ivo-Hris...ts-/145846/2/0
            Волен Сидеров ще търси правата си по съдебен път Иво Христов отговори на Десислава Атанасова: Тя е патологичен лъжец!
            0 | 25 ян. 2018 | 11:38

По думите му конвенцията цели да постави разделителни линии и хората ще имат право да си избират пола

Коментар

• Който не спре с личните нападки и квалификации по адрес на останалите потребители, ще получи бан.
              रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Нямах предвид доктора :-). Той все пак вече е доктор и няма нужда от аматъорската ми оценка.
                Имах предвид този тип срещу него. Масажира ми мозъка ловко и премерено и ме оставя след участията си удовлетворен, като след масаж с екстри.

Не, че си нямам собствена позиция и то доста категорична.
                Аз се надявам да приемат тази правокативна конвенция и дори да отидат твърде, твърде далеч отвъд това.
                Докато разберем болшинството хуманоиди, че да си мъж или да си жена е ценно, невероятен подарък и е абсурдно да разчитаме да бъдем поддържани като мъже и жени от политическа или социална система, а изисква личните ни усилия за да го доразвием.
                Ако някой смята, че нейде съществува конспиративен мозъчен тръст, който умишлено ни тласка към такъв дебат...
                Аз поне мисля, че всеки мозъчен тръст е наясно вече, че е в състояние да разбърка картите, но не и да подреди бъдещето.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                  http://epicenter.bg/article/Karakach...ya-/145817/2/0
                  Борисов дава заден за Истанбулската конвенция! Уплашил се от позицията на Църквата
                  За Борисов вече е късно. Той и главните му кокошки тия дни освободиха огромно политическо пространство. Оттърваха коня в ряката.

Коментар

• Хане, получаваш симпатията ми за това изказване!
                    Стане ли дума за наистина важни неща, събери ни всчки в снопа с пръчки, че да устояваме на бури и врази.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Разбирам ти тезата и усещането, което е оставил в теб. Бидейки психиатър по професия, познавайки човешката душа, цар е на нюанса и на мизансцена. След като получи въпрос утихва за миг, като някакъв мъдър патриарх, като някакъв гениален режисьор. Сякаш иска да каже: Нека погледна, нека се ориентирам, нека избера най-подходящите думи, че да ви кажа какво съм видял. (От Марс, дето викаш) После започва да говори уж неназидателно, но ти се изпарява желанието да опонираш. Съчетанието на философ и психиатър поне при мен оставя едно опасение, че дори и да съм се готвил за съответната тема, не съм застрахован от казване на някоя архиглупост.
                      По отношение на личната му позиция по темата, може да видиш статията в Гласове: Д-р Николай Михайлов: Истанбулската конвенция - не сме объркани в превода. В клопка сме
                      Нямах предвид доктора :-). Той все пак вече е доктор и няма нужда от аматъорската ми оценка.
                      Имах предвид този тип срещу него. Масажира ми мозъка ловко и премерено и ме оставя след участията си удовлетворен, като след масаж с екстри.

Не, че си нямам собствена позиция и то доста категорична.
                      Аз се надявам да приемат тази правокативна конвенция и дори да отидат твърде, твърде далеч отвъд това.
                      Докато разберем болшинството хуманоиди, че да си мъж или да си жена е ценно, невероятен подарък и е абсурдно да разчитаме да бъдем поддържани като мъже и жени от политическа или социална система, а изисква личните ни усилия за да го доразвием.
                      Ако някой смята, че нейде съществува конспиративен мозъчен тръст, който умишлено ни тласка към такъв дебат...
                      Аз поне мисля, че всеки мозъчен тръст е наясно вече, че е в състояние да разбърка картите, но не и да подреди бъдещето.

Коментар

• Този път, по изключение, съм съгласен със "здравите сили" След като станахме прекалено толерантни с душевната педерастия, да толелираме и физическата няма да доведе до нищо добро. Изобщо възприемането на разнообразните човешки щения като ценност сами по себе си е един от главните пороци на днешния свят. И тук не става изобщо въпрос за консерватизъм, а за това, че здравия разум и природните закони са тези, които определят мястото и различните връзки на индивида със света..

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                          http://epicenter.bg/article/Karakach...ya-/145817/2/0
                          Борисов дава заден за Истанбулската конвенция! Уплашил се от позицията на Църквата
                          И на мюфтийството!!!

П.П. Между другото, имаме приет вече закон, наречен:

ЗАКОН ЗА РАВНОПОСТАВЕНОСТ НА ЖЕНИТЕ И МЪЖЕТЕ

Обн. ДВ. бр.33 от 26 Април 2016г.

, където има един:

Чл. 2. Държавната политика по равнопоставеност на жените и мъжете се основава на принципите на:
                          1. равни възможности за жените и мъжете във всички сфери на обществения, икономическия и политическия живот;
                          2. равен достъп на жените и мъжете до всички ресурси в обществото;
                          3. равно третиране на жените и мъжете и недопускане на дискриминация и насилие, основани на пола;
                          4. балансирано представителство на жените и мъжете във всички органи, вземащи решения;
                          5. преодоляване на стереотипите, основани на пола.

доволно подкрепен от бкп и лично от инициаторката за референдум по темата!

Лицемери сър!

Last edited by 4ervenasgan; 25.01.2018, 11:45.

Коментар

• http://epicenter.bg/article/Karakach...ya-/145817/2/0

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid

Тоа път нема да стане.....
                              Макар и да ползваш символи, намеренията са ясни.
                              Аз си падам малко формалист /държа на формата/ и в този случай се присещам за един удачен каламбур на Вацев по отношение на БХ. Бидейки наместник на натовско-брюкселската колониална администрация, той знаел много добре, че ако не защитава правилните тези и не върши правилните неща, може да бъде махнат с едно телефонно обаждане. И тогава, както викаше Вацев, той ще бъде превърнат в един честен гражданин, но разделен от трудовите си спестявания. Буквално в рамките на час.
                              Не злорадствам, истински се опитвам да си представя драмата на този човек. Поставен си на някакъв пост за да фириш едно стадо, но с годините губиш неизбежно себе си, Аз-а, достойнството си. Отказът не е опция, несправянето не е опция!
                              А утре ако стане страшно, с кого трябва да направим опит да се разберем все пак, заради клетата ни майка!
                              Ами - с БХ, разбира се! За неговите патрони и той и ние сме боклук, тор.
                              Last edited by X_Y; 25.01.2018, 11:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Mного готин тип. Някак си създава благоприятната атмосфера за събеседване около себе си. Като, че ли минава последователно през всички съществени аспекти на темата и го прави все едно наблюдава процеса от Марс, а не е въвлечен в него. Никога не разбрах неговата лична позиция.
                                Разбирам ти тезата и усещането, което е оставил в теб. Бидейки психиатър по професия, познавайки човешката душа, цар е на нюанса и на мизансцена. След като получи въпрос утихва за миг, като някакъв мъдър патриарх, като някакъв гениален режисьор. Сякаш иска да каже: Нека погледна, нека се ориентирам, нека избера най-подходящите думи, че да ви кажа какво съм видял. (От Марс, дето викаш) После започва да говори уж неназидателно, но ти се изпарява желанието да опонираш. Съчетанието на философ и психиатър поне при мен оставя едно опасение, че дори и да съм се готвил за съответната тема, не съм застрахован от казване на някоя архиглупост.
                                По отношение на личната му позиция по темата, може да видиш статията в Гласове: Д-р Николай Михайлов: Истанбулската конвенция - не сме объркани в превода. В клопка сме
                                Last edited by nachev; 25.01.2018, 11:21.

Коментар

Working...
                                X