Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Россия оказалась ниже Танзании в мировом рейтинге экономических свобод.
Россия входит в топ-5 самых несвободных экономик Европы: механизмы верховенства закона и защиты частной собственности находятся в плачевном состоянии, частный бизнес вытесняется государством на обочину, а реформы по превращению плановой экономики в рыночную застопорились...
За повече информация си потърсете сами.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеhttp://a-specto.bg/istanbulskata-kon...alni-interesi/ Истанбулската конвенция – наднационални институции срещу национални интереси
"...В съпротивата срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция се включи най-голямата опозиционна партия БСП, Обединените патриоти, които са част от управляващата коалиция, президентът Румен Радев, Българската православна църква. Доскоро това беше напълно невъзможно. Доскоро единствено някакви маргинални организации дръзваха да критикуват нещо, идващо от Запада. Днес виждаме тъкмо обратната тенденция. Има разбиване на статуквото. Има излизане от щампата, че от „Европата“ идва само светлина. Това е добра новина. Винаги критичното отношение към статуквото е добра новина. А и както четем в едно писмо на Алеко Константинов, „по-добре да бъдеш недоволен человек, отколкото доволна свиня“. "Last edited by X_Y; 05.02.2018, 15:22.
Коментар
-
http://a-specto.bg/istanbulskata-kon...alni-interesi/ Истанбулската конвенция – наднационални институции срещу национални интереси
"...В съпротивата срещу ратифицирането на Истанбулската конвенция се включи най-голямата опозиционна партия БСП, Обединените патриоти, които са част от управляващата коалиция, президентът Румен Радев, Българската православна църква. Доскоро това беше напълно невъзможно. Доскоро единствено някакви маргинални организации дръзваха да критикуват нещо, идващо от Запада. Днес виждаме тъкмо обратната тенденция. Има разбиване на статуквото. Има излизане от щампата, че от „Европата“ идва само светлина. Това е добра новина. Винаги критичното отношение към статуквото е добра новина. А и както четем в едно писмо на Алеко Константинов, „по-добре да бъдеш недоволен человек, отколкото доволна свиня“. "
Коментар
-
http://epicenter.bg/article/Rosen-Pl...ika/146589/2/0
Бившият държавен глава отчете една година извън "Дондуков" 2: В международен план съм търсен и харесван Плевелиев отново с остри нападки към Радев - действал "подмолно" в синхрон с антиевропейската БСП
Бившият държавен глава отчете една година извън "Дондуков" 2: В международен план съм търсен и харесван Плевелиев отново с остри нападки към Радев - действал "подмолно" в синхрон с антиевропейската БСП 385 | 5 февр. 2018 | 11:10
Президентът Радев демонстрира двойни стандарти. Той подкрепи санкциите срещу Русия в чужбина, а тук в България непрекъснато ги поставя под съмнение. Президентът действа подмолно, което може да навреди на България", разкри Плевелиев.
БСП се превръща в антиевропейска партия, твърди президентът (2012-2017) Росен Плевелиев, който отчете дейността си една година след края на мандат. За Истанбулската конвенция се изсипаха куп лъжи, каза той.
Бившият държавен глава отправи остри нападки към президента Румен Радев и БСП. Според него те координирали действията си.
"Радвам се, че България жъне такива успехи на Балканите. Надявам се, че и аз съм допринесъл малко за това. По време на моя мандат непрекъснато повтарях, че границите на Балканите трябва да падат, а не да се местят", каза Плевелиев. "Заявявам най-категорично, нямам никакви намерения да се върна в активната политика и да стана активен политик. Това, че няма да съм активен политик не означава, че няма да съм активен гражданин.
Готов съм винаги да давам пресконференции и да помагам с каквото мога. Проведох много срещи в различни български градове и села, защото съм убеден, че е дин президент трябва да продължи да разговаря с хората. Участвах в десетки конференции по икономически теми и по предприемачество.
Искрено се надявам младите хора да остават в България и се стремя да помагам за това. Щастлив съм, че съм част от състава на старейшините по време на Българското председателство на Съвета на ЕС.
Гордея се, че съм удостоен с награди на еврейската организация "Шалом". Аз съм първият президент, който получи награда от висшия мюсюлмански съвет", разкри Плевелиев.
"Гордея се и от създаването на моята фондация. Тя е малка, но действа от сърце. Аз съм едноличен собственик на тази фондация. Сложих името и репутацията си зад нея. Работим скромно. Нямаме нито един лев дарение от държавата, частна фирма или чужбина. Фондацията се финансира от мои лични средства, както и от други частни лица."
Тъжна работа !Last edited by majnata; 05.02.2018, 11:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеПомните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм бил демагог.
Това е поредната лъжа на ко мо не та та. Аз не съм демагог.
Един мой познат казваше, че ко мо не та та са демагози и че ко мо не та та се дразнят от моите постове, защото аз винаги казвам истината.
Според данни от Росстат през декември 2017г. промишленото производство в Русия е намаляло с 1,5 % спрямо декември 2016г.
Да ви напомня, че според данни от Федералния резерв през декември 2017г. промишленото производство в САЩ се е увеличило с 2,4 % спрямо декември 2016г.
Според данни от Росстат броят на починалите през 2017г. хора в Русия е бил с 134 456 по-голям от броя на родените през 2017г. в Русия деца.
Според данни от Министерството на търговията на САЩ през 2017г. броят на населението на САЩ се е увеличило с 2 314 238 и в момента е над 327 140 000 души.
Според предварителна оценка на Министерството на търговията на САЩ номиналният брутен вътрешен продукт на САЩ през последното тримесечие на 2017г. на годишна база е бил на стойност 19 738 900 000 000 щатски долара.
Изобщо не се учудвам от тези данни.
От какво съдя? Ами, за начало,
1. Аз съм в единствено число.
2. Аз НЕ СЪМ "ко но не".
3. Сравнено с твърдението на Питанков, се открояват поне 3 /ТРИ!/ неистини:
1. Питанков ме вкарва в мн.ч.
2. Питанков ме обявява за "Ко но не"
3. Въпреки, че току-що е изтекъл / написал/ неистина, същият субект твърди, че "винаги казвал истината".
Така...
Една лъжа, втора лъжа, трета лъжа. В само няколко реда. За Русия и Америка, в момента, не говоря, ъ.к. нещата стават лични. Неистина в изявително форма на публично място, Е клевета.
Който клевети, Е Клеветник.
В случаяклевеъи изнася Питанков.
Значи, Питанков, още, е и клеветник.
Накратко, основание за вяра - никакво.
Относно конвенцията: Не знам, как ви се струва но, бидейки крепена от две страни от субекти със спорен морал, поддръжка за нея от нормалните граждани, не се трупа някак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Братчед , някоя акция на софарма ще продадеш ли, имам мерак и лев същоThe strongest stand last.
Коментар
-
Братчед , някоя акция на софарма ще продадеш ли, имам мерак и лев също
Коментар
-
Българското обществено мнение е много по-важно от мнението на ПЕС
http://epicenter.bg/article/Toma-Tom...hev/146572/2/0 Тома Томов: Конвенцията е картонена къща, поддържана от двете страни от Борисов и от Станишев
Аз лично съм против Истанбулската конвенция. Този документ има едни прекрасни 30 страници, но другите обяснителни 70 страници са нещо страшно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнениеПомните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм бил демагог.
Това е поредната лъжа на ко мо не та та. Аз не съм демагог.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ба си Германията.Явно ние не сме най лошото място.Балагодаря ти че пишеш честно за реалността а не захаросани хвалебствия за велия запад.Last edited by X_Y; 05.02.2018, 10:55.
Коментар
-
Тук е много по зле- при завършването си ходят и цапат училището- замерят сградата с кроасани, храна предмети, след това купуват боя и ходят да боядисват, задава се тема и не може да отидеш на сбирките ако не си тематично облечен- например вещици- маски с дълги носове и други такива, дрехите трябва да съответстват. На бала се канят родителите и познати- присъстват на речта на директора и след това на веселата част. Самият бал започва около 20ч и завършва максимум в 3ч. Роклите които бяха тук не се харесаха на щерката и всяка седмица сега се ходи я до колон, я до дортмунд. Надеждата ми е че сега завършва дъщерята и ще си ходи с майка си до бг- там избора е по голям и може да си поръчаш я ремонт- например да ти я скъсят или да я стеснят- тук и казали- няма, не предлагаме такива услуги.
И да не пропусна- залата където ще бъде бала струва 60000 евро. Ако се спрем на 2500-3000 евро ще викам ураLast edited by X_Y; 05.02.2018, 10:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Валентине и у немечко ли има тая простотия збитурентски бал
И да не пропусна- залата където ще бъде бала струва 60000 евро. Ако се спрем на 2500-3000 евро ще викам ура
Коментар
-
Щом си бил в германия знаеш че няма да изкара баба пенсионерка със 700 или по малко месеца. Между другото има едно предаване в понеделник- гуд бай доичланд- има всякакви които напускат германия- както пенсионери, така и разни бизнесмени- според мен около 90 % отиват в азия- тайланд, останалите- испания, гърция, за бг не съм чувал. Мой колега и той каза че няма да си купи къща в германия и като се пенсионира ще се махне- според него ще ходи в испания. Онзи ден жена ми прави сметка какви са ни разходите- бензин за 2 коли 250 евро и за храна около 500- 3 членно семейство. До тук добре, ама дъщеря ми завършва- рокля 1000 евро, щях да получа удар
Коментар
Коментар