IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

+ Адмирирам!

Ама очевидно и голяма част от народа НЕ СТАВА, щото това все пак е негов избор нали? При това 100% представителна извадка в парламента!
    Народа ......не знам какво да кажа.Затова ще замълча.Днес се разделяме с Дядо Добре....Ако имаше повече такива българи щях да съм спокоен

Коментар

• Когато един народ се възгордее и иска да бъде над всички, за него важи законът: Гордостта предшества падението. (МИСЛИ ЗА ВСЕКИ ДЕН)

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Са тия сичките барабар с крадивите им партийки и некадърни номенклатурчици най добре е да се омитат вкупом.До един.Не стават некадърници боклуци негодници алчна и крадлива пасмина
        + Адмирирам!

Ама очевидно и голяма част от народа НЕ СТАВА, щото това все пак е негов избор нали? При това 100% представителна извадка в парламента!

Коментар

Е? Добре си ги сложил в една група всичките, НО то кой остана? Освен шефа на мазната КОЙ де.
          Са тия сичките барабар с крадивите им партийки и некадърни номенклатурчици най добре е да се омитат вкупом.До един.Не стават некадърници боклуци негодници алчна и крадлива пасмина

Коментар

• Господ се интересува от всички дела на България в стопанско, политическо и материално отношение. България е по-добре от всички съседни държави. Например движението в Румъния, земетресението в Италия и това, което става в Турция — подобни катастрофи щяха да станат и в България, но тя остана незасегната. Това е в общия план на Небето. Трябва да създадем една по-благоприятна почва, за да дойдат и да се преродят в България по-добри духове, защото целта на Веригата е да натори почвата, та като дойдат по-добрите духове, да помогнем за тяхното въплъщение и да ги поставим на работа. И тогава в България ще имаме по-добри управници, министри, съдии и пр. А за тези, които крадат пари, не се тревожете — тях ще ги оставят тук. (Протокол от среща на Веригата на 16 (29) август 1909 г.)

Коментар

Сганов и Буци и оная с дупара кат на гигенска биволица си ги земи у къщи кат са толко мили на мен са ми през самолетоносача и Гоци и Валерко и Волен и Доган и Каракачанеца земай ги сичките на мене ми не требат.А и Слави Трифонов земи и него нъл и он ше ни оправя
              Е? Добре си ги сложил в една група всичките, НО то кой остана? Освен шефа на мазната КОЙ де.

Коментар

О да, така е! Значи ти симпатизираш на мъжкаря боко или крушовишката биволица, дето иска да се разправя "по мъжки" с него, нали?
                Сганов и Буци и оная с дупара кат на гигенска биволица си ги земи у къщи кат са толко мили на мен са ми през самолетоносача и Гоци и Валерко и Волен и Доган и Каракачанеца земай ги сичките на мене ми не требат.А и Слави Трифонов земи и него нъл и он ше ни оправя

Коментар

Вие сте ясни. Ако утре путелер и медведа официализират брака си пред полковник тихон, ти ще си първия дето ще си пусне селфи по розови прашки и с мече в ръка на някой прайд.
                  Роби сър!
                  Що бе ти кат се снима с американския посланик и жена му кво ти е

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

На Боката никога не съм симпатизирал ...Нинова заслужава подкрепа дори само заради позицията си по педерастката конвенция .
                    Вие сте ясни. Ако утре путелер и медведа официализират брака си пред полковник тихон, ти ще си първия дето ще си пусне селфи по розови прашки и с мече в ръка на някой прайд.
                    Роби сър!

Коментар

О да, така е! Значи ти симпатизираш на мъжкаря боко или крушовишката биволица, дето иска да се разправя "по мъжки" с него, нали?
                      На Боката никога не съм симпатизирал ...Нинова заслужава подкрепа дори само заради позицията си по педерастката конвенция .

Коментар

• Аааааа, знаем КОЙ е твоя лидер! Нема нужда да се хвалиш.

Коментар

Хахахахах тва комунетата са готови и собствените си лидери да погребат на момента, стига да им свирнат от масква....доказано многократно в историята де!
                          Тъй като е твой лидер , няма да се впускам в обиди ... и подробности . Мой лидер никога не е бил .

Ами я обади друго ...щот дотука само шикалкавиш ала'маранди ...абе да не сте нещо роднина ...

И сетне , ти колко мангизи ше закърпиш от америка за България ...гледам пак са почнали да сипват в канчетата ви ...

http://epicenter.bg/article/-Mediapu...ya-/147270/2/0
                          Грантова журналистика! “Медиапул“ се похвали с нови 1 360 820 лв. от „Америка за България“

Коментар

Съргея е същия евроатлантически изтънчен ценител или казано по селски обикновен пеерас

Коментар

Той съргея да го беше пратил това писмо, не на боко, а на кУрнела. Ама сигурно го е страх, че ще трябва да се разправят "по мъжки".
                              Съргея е същия евроатлантически изтънчен ценител или казано по селски обикновен пеерас

Коментар

• Хахахахах тва комунетата са готови и собствените си лидери да погребат на момента, стига да им свирнат от масква....доказано многократно в историята де!

Коментар

Working...
                                X