IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Да го беше направил агент Гоце, разбирам.. ама да се кефите на Стоянов?!.. Който е 272373789 пъти по свестен президент от червените плужеци, заемали и заемащи тази длъжност..
    Ми що му задаваш такива въпроси бе Гогълчо.Нали го питаш защо яде и пие с дърти комуняги.Ама къф шамар ти плясна а

Коментар

Такъв е форума, сори.
      Още една умна мисъл. Добре че си самопризнаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        [SIZE=14px]Да не кажете, че ме е гнус от грантаджийски медии ...
        Aaaa, няма такова нещо.

Но скромното ми мнение е че повече ви отиват аспекто и епицентър...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Теб да, щото много нарядко разумната мисъл.
          Такъв е форума, сори.
          The strongest stand last.

Коментар

Рядко ли четеш?
            Теб да, щото много нарядко разумната мисъл.

Коментар

• Оставката на Жаблянов: Произвол или демокрацията?

Прочети още на: https://www.dnes.bg/politika/2018/02...aciiata.368640
              Невинните жертви на черния и червения терор трябва да бъдат почитани. Ако този е направил някаква демонстрация, грешка ще да е било.
              Другите мотиви са недоизяснени. Аз не съм се ровил защото знам, че причините са на друго място, а тези са търсени и изсмукани.

Да си кажем кривиците и правиците. Червените много остро настъпаха герб и им причиниха свидни жертви в лицето на Главчев, Тодоров, Добрев. Няма да им бъде простено, ще се търси реванш. Жаблянов е първият. Да се готвят други двама, минимум.
              В по-общ план Райчев се беше изказал много находчиво. В момента се играят срещите за две купи. Едната е за Купата на Шенген и втората е Купата на Еврозоната. Скоро, в най-обозримо бъдеще БХ трябва да постигне поне следните резултати:
              - да сложи във витрината една от купите поне,
              Към което аз субективно прибавям, че трябва да се подложат на тежка административна или друга санкция поне 3 червени, та поне да се изравни резултатът, с което поне да се покаже, че онези не са по-стока от нас, същите шашкъни са.

Ако това не се постигне или гарантира до края на председателството, по стар навик ще последва разпиляно и лениво лято, но после ще дойде гневната есен.

Коментар

• Да не кажете, че ме е гнус от грантаджийски медии

Управляващите отварят вратата за наливане на още милиони в оградата

Все по-отчетливо прави впечатление, че пред публиката има назидателно ритане на коалиционния партньор по принципни и идейни съображения, но иначе изглежда, че съдружническите отношения по бизнес линия вървят доста успешно и безконкликтно.
                Далеч нямам предвид само оградата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Една умна мисъл и ти да споделиш.
                  Рядко ли четеш?

Коментар

Тошко, накратко - от там на където я бутат пак България, никой читав не се е върнал.
                    Една умна мисъл и ти да споделиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                      Не бе, пиши си, щом те търпят чистачите от форума, ама джендъризъма ви някак не се вързва с конкретната тема, може би да си отворите нова?!?
                      Един ред си написал, който уж звучи добронамерено и кротко, а не може да си представиш броя на допуснатите гафове.

Хленч: Премахнете го с административно и/или насилствени средства, че не можем да го надговорим.
                      Грешно твърдение от формално-логическа гледна точка: джендар си ти, аз съм от отряда за борба с джендъризма.
                      Грешно твърдение: социалните науки нямат връзка с политиката и проявите на антиджедъризъм следва безкомпромисно да се изчегъртват от темата за "политиката".
                      Грешно твърдение: всеки най-малък нюанс в темата на разговора следва да се отделя в една нова тема на форума.

Коментар

• Не бе, пиши си, щом те търпят чистачите от форума, ама джендъризъма ви някак не се вързва с конкретната тема, може би да си отворите нова?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan
                          Начев, сериозно - иди се прегледай! Такава обсесия с джендърите не е нормална бе човек! Ако пък имаш влечение към конкретни теми за хомосексуализъм, трети пол или т.н. си има и специализирани форуми. Тук е "Политика", а не гинекология!
                          Хм.
                          Разбрах, гинекологията е наука, която се занимава с хомосексуализъм, трети пол или т.н.
                          Вече снабден с това дълбоко и недостъпно за всеки познание, дарено ми от посветения, аз вярвам че имам доста добри житейски изгледи.
                          Благодаря за приятелския жест!

Има нещо ценно в изявлението ти, все пак.
                          Ти си един от немногото, няколко на брой представители на обсесивно, маниакално, фиксирано говорене и поведение. Навътре си в темата и думите ти трябва да се приемат с внимание.
                          Вероятно е при мен да има някакви начални форми на пристрастност към темата за джендъризма, доколкото я намирам за много важна и потенциално крайно опасна.
                          Ако от името на форумното джендърско съсловие поемеш ангажимент да получим извинение за нескопосания ви и опасен опит за пренаписване на естествените обществени порядки заради едната корист, веднага ще прекратя всякакви изяви по темата.
                          Ако пък не .... е, ти си знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...не било толкова важно кой кому духал, а духовен живот да има, според злите езици. ;-)
                            Да го беше направил агент Гоце, разбирам.. ама да се кефите на Стоянов?!.. Който е 272373789 пъти по свестен президент от червените плужеци, заемали и заемащи тази длъжност..
                            Last edited by Manyface God"; 21.02.2018, 12:50.

Коментар

Тошко, накратко - от там на където я бутат пак България, никой читав не се е върнал.
                              Тук, за жалост, си прав.

Коментар

яде, защото издразни Стоянов, а не защото е антикомоне
                                ...не било толкова важно кой кому духал, а духовен живот да има, според злите езици. ;-)

Коментар

Working...
                                X