Първоначално изпратено от fon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Военной стратегии Франции добавили наполеоновских планов
Франции надо подтвердить независимость от НАТО – к этому призвали французские парламентарии, внесшие поправку в проект военной стратегии страны. Кто выступил с подобной инициативой, велик ли шанс на ее прохождение и можно ли всерьез рассчитывать на возвращение французов к заветам де Голля?
https://vz.ru/world/2018/3/7/911486.htmlLast edited by mibova; 08.03.2018, 10:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
Жалко за падналите, не са искали, да има такива като теб, русоробе.
"За да бъде властта ни здрава и да не изисква постоянно напрежение от наша страна, е необходимо да държим в нравствено подчинение съседните области и да превърнем българското и гръцкото население, от една страна, и арменското, от друга, в послушно оръдие на руската политика и в постоянни съюзници, като унищожим всякаква възможност за преминаването им към враждебния лагер".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеОт известно време чета за търговска война ес- кравария. ИИИИИИИИ ми е много любопитно на чия страна ще застане дружината от козяк.Залагам 5 евро че ще са на страната на краварчетатаМ.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin
Брех мама му стара- предател , левски. В главата ти е по голяма бъркотия отколкото си мислех, Върни се 100 страници назад и ще видиш/прочетеш кой какво защитава. Отсега да ти кажа за да не се изненадаш- аз винаги съм застъпвал тезата че русия е наша освободителка и добре, зле трябва да сме самостоятелно. Мен някой трудно може да ме уговори че е по добре да сме под робство, отколкото самостоятелна държава. И друг път съм го писал , пак ще го напиша- прадядо ми по майчина линия се е бил с турците на шипка когато е бил на 16 години. Доколкото разбирам твоите роднини са биели чело в калдъръма по него време. Както и да е няма да ти се сбъдне мечтата отново да ни поробят твоите рязани братя
М.... . ш..... ..й.о!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеTatiana Christy
"За пореден път ми се налага да дам безплатен пиар съвет на дамите, считани за политически „елит.” Скъпи сънароднички, наистина ви съчувствам за това, че ежедневно се подиграват с вас по отношение на вашия облик и затова искам да ви помогна –не само от женска солидарност, ами най-вече от факта, че представлявате по един или друг начин клетия суверен, мен вкллючително. А пък на клетия суверен му е писнало да се черви от срам заради вас.
ИИИИИИИИИ нека първо погкледне какво означава пиар товята съветничка и тогава да пишеLast edited by v_tin; 08.03.2018, 00:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДа бе, даЗатова пък евразийският изток толкова е поумнял, че може успешно да се конкурира с юга (Африка) и севера (белите мечки на северния полюс). Балканският изток не остава по-назад и ражда пирамидални "изобретатели"
https://www.youtube.com/watch?v=mEIQjxMTFi0
ПРЕМЬЕРА! МИРОПОРЯДОК 2018. Путин. Соловьев.
Сверка часовниците на всички платени и неплатени пиндотроляци .
Коментар
-
Британският астроном Дейвид Брайънт отдавна събира доказателства за това, че така наричаните "лунни мисии" на НАСА са мистификация и че всичките "лунни одисеи" са заснети на Земята. Навремето специалистът взе интервю от 14 астронавти, които уж са участвали в космическата програма "Аполо" през 1963-1972 година, и е определил, че показанията на предполагаемите завоеватели на космоса относно пътешествията до Луната значително се разминават в детайлите, не съвпадат по подробностите, тоест тези хора най-вероятно лъжат. Сега упоритият изследовател твърди, че е намерил свръхсекретните локации, където американците са заснемали своето епохално кацане на Луната, пише Езорейтер.
Дейвид е убеден, че високият хълм до вулкана Мауна Кеа на Хаваите от определен ракурс подозрително напомня на една от Тавърските планини в лунната долина Тавър Литроу, която може да се види на видеото на НАСА от 1972 година. Та това са те, убеден е Брайънт! А огромния кратер в Грум Лейк в южната част на щата Невада, останал след изпитание на ядрено оръжие, изглежда точно като един от лунните кратери на знаменития запис. По думите на британеца, тези обекти са заснети от кинооператори, тайно наети от американската национална космическа агенция, от различни ъгли, но визуалното сходство на земните релефи с онези, които уж са заснети на естествения спътник на Земята, е неоспоримо.
Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЩе им се на някои. Вместо да търси се ътрудничвство, тръгнал да се конкурира. Западът упорито отказва да проумнее.Затова пък евразийският изток толкова е поумнял, че може успешно да се конкурира с юга (Африка) и севера (белите мечки на северния полюс). Балканският изток не остава по-назад и ражда пирамидални "изобретатели"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Тва е чудесно.Ако успее да фалира Германия ще бъде много добре.Last edited by Pyramid; 07.03.2018, 22:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп може да удари с 25% мито внасяните от ЕС автомобили.
Това разкрива в. US Today, цитирани от news.bg.
В отговор Европейската комисия може да удари ключови американски брендове с реципрочно мито от 25%.
Европейският списък включва мотоциклети, козметични продукти, джинси, уиски, портокалов сок, царевица и други селскостопански продукти на обща стойност 951 млн. евро.
Мдааа...мотоциклети, козметични продукти, джинси, уиски, портокалов сок... все стратегически стоки .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЛелеееее тия с абитуриентските си дрешки от 78-ма са се снимАли!!The strongest stand last.
- 1 like
Коментар
Коментар