If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая история с Вагнер е толкова вярна колкото твърденията че в Източна Гута имало избити хиляда краварски съветници......
А Рейгън нищо особено не е направил, соца се разпадна щото мнозинството от населението спря да вярва в идеологията на комунизма ... ни Рейгън ни Тачър ни филанкешията. Основния проблем е че хората вече спират да вярват и в демокрацията .....та се чуди човек кво следва след нея...
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Аз се чудя как ще се предпазим от подобни идиоти. Като тези с истанбулския ферман. Леле, от една страна на барикадата с majnata, Кой можеше да го повярва!!!
Ако не ти харесвам , на другата страна на барикадата ще ти се зарадват много ...
Баси , да се чудиш как да го напопържаш такова ...
Аз се чудя как ще се предпазим от подобни идиоти. Като тези с истанбулския ферман. Леле, от една страна на барикадата с majnata, Кой можеше да го повярва!!!
Млади ми приятелче, докато Сирия , Иран и Русия унищожаваха Ислямска държава , Американците се чудеха как да окупират нефтените полета и изобщо не се занимаваха с ИДИЛ.
Това говори за Краварските приоритети......явно ония дет режат глави им трябваха за да се докопат до нефта на Сирия. За пореден път потвърждават че са алчна сган.
Проблема им на краварите е че Сирия има законно правителство което има подкрепата на мнозинството от народа си и няма как да отделят Кюрдска част + нефтените полета , щото всички околни като Турция, Ирак и Иран ще скочат заради техните си малцинства автоматично срещу Краварите. Не случайно Ердоганя се изнерви от тази ситуация и почна сам да си трепи Кюрдите.
След приключване на терористите ще доиде и ред на нефтените полета които Краварите се мъчат да присвоят....... не се бой....
Коментар