IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Какъв ти смех, какви ти 5 лева? Просто Ростов ми няма и това е.
    Измамнико, иди на логопед, крайно време е.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Нещо не те схванах тоя път. Губи ми се връзката.
      - Сравнението с Турция. Сравнени с тях, ни няма. Празно място, въздух под налягане.
      Говоря за реализирания потенциал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

На север имат граница със страни от ЕС или това нищо не означава.
        Надценяваш ЕС. Вече 4 години се опитва да изгони Русия от Крим.

Коментар

Не си ме разбрал. Израел си има интереси на Балканите, но мисълта ми бе, че щом се наместят зоните на притежание и влияние в Двуречието и Сирийската пустиня, Турция ще се обърне на север. Нейното давление ще изпитат поне осем балкански държави. Добре че засега е заета на юг. И дано още се ангажира там. Защото сме голем смех пред нейния потенциал.
          На север имат граница със страни от ЕС или това нищо не означава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Какъв ти смех, какви ти 5 лева? Просто Ростов ми няма и това е.
            Нещо не те схванах тоя път. Губи ми се връзката.

Коментар

Не си ме разбрал. Израел си има интереси на Балканите, но мисълта ми бе, че щом се наместят зоните на притежание и влияние в Двуречието и Сирийската пустиня, Турция ще се обърне на север. Нейното давление ще изпитат поне осем балкански държави. Добре че засега е заета на юг. И дано още се ангажира там. Защото сме голем смех пред нейния потенциал.
              Какъв ти смех, какви ти 5 лева? Просто ни няма и това е.
              Last edited by Pyramid; 02.05.2018, 19:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

За какво са им на евреите Балканите,техните интереси се простират до техните комшии?От цялата тази патаклама в Близкият изток единствено
                Иран и Египет до някъде оцеляха.Всичко останало като Ирак,Сирия,Либия,Тунис мина под сатъра,така наречената Арабска пролет.

Коментар

Това отдавна се чакаше. Персите проникнаха твърде на запад, което е неудобно за Израел и Турция. Голяма война с участието на трите, дори всеки срещу всеки, ми се се струва твърде възможна до няколко години. Борбата за османското наследство в Арабия продължава. После може и на Балканите пак така. А наште политици са невесели идиоти, фиксирани в парица-царица. и ще ни продадат за неколко долара повече. Колко повече е всемирна загадка, завряна у плитките дълбини на тесните душици.
                  За какво са им на евреите Балканите,техните интереси се простират до техните комшии?От цялата тази патаклама в Близкият изток единствено
                  Иран и Египет до някъде оцеляха.Всичко останало като Ирак,Сирия,Либия,Тунис мина под сатъра,така наречената Арабска пролет.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Tatiana Christy

Мутра на пътя пребива възрастен британец, за това, че му прави забележка, че кара опасно и застрашава движението. Мъжете наоколо не се намесват (макар сигурно много обичат да се отъждествяват с Левски и Ботев докато колят прасе на село или нахлузват потурите, за да покажат, че са патриоти.) Същите тия сигурно се прехласват по леденото хоро и си мислят, че то е доказателство за българския патриотичен тестостерон! Не е! Вие, нещастници, сте доказателство за липсата му! Пфу! Едно крехко момиче, живеещо в чужбина, ви показа как трябва да се държи един отговорен гражданин на цивилизовано общество. А вие, плужеци, продължавайте да казвате "няма такава държава!" докато си чешете м/у крачолите, това, де що го НЯМА!

Сложих ти лайк. Ето и една сентенция от и мен.,, Мъжко е да рискуваш собствения си живот за да спасиш друг човешки живот,,
                    Другото ,,мъжкарство,, Наличието на големи топки не те правят мъж. Описано е по горе от теб.

Коментар

• След явната ми заявка за разкрития относно къртици в "Администрацията на президента" и поканата ми с това, (макар и косвено) до желаещи медии да присъстват на втория ден от конференцията на съюза на изобретателите в България в Плевен, на 11.05. /само след 9 дни/ обръщам внимание на всички /което Е политически акт и, съответно, мястото му е И тук/ да следят събитията.

-Както и кой модератор и в колко часа, ще изтрие този ми пост и с какъв "мотив". Никого персонално не визирам. Засичам време. Постът, по своя часовник, пускам в 12.50 на 02.05.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

чЕТЕ който разбира, за останалите няма смисъл да четат каквото и да е- само-- виж на мара задника и на преслава предника, удри една ичкия, шибни един на жената/ докато не сме подписали конвенцията/ и кажи само левски

Какво не разбра от днешните ми постове- първият е че правителството прекратява договорите на мангала с американските тецове, вторият е че руснаците заемат първо място по износ на земеделска продукция, третият е за скрипал че дори англичаните не вярват на правителството си и ми5 са заподозрени че лъжат обществото и са отровили скрипалови и че правителството използува сила за да блокира неудобни статии

Какво до тук не разбра?? И за какво трябва да ми плащат за да споделя истината
                        На кре.тен да обясняваш, няма сми. Уврежданията са трайни и нелечими.

Коментар

• той си е смешен, като смешничето от ромската част на Коиловци... пръднали комоненца..
                          The strongest stand last.

Коментар

• Путин се намеси в подкрепа на Саргсян, изпратили са цяла група от експерти по хибридни операции, върви кампания за дискредитация на опозицията. Тактиката е на постепенно изтощаване. Така и винаги, когато се направи компромис. Идеята на Москва е да убие инерцията, да вбие клин и накрая помогне на Саргсян да спечели. И тогава следва украински сценарий - и намеса на двадесет хилядния руски гарнизон в Армения.

Коментар

• Ох, благодаря ти БСП за поредната доза смях днес! Сложили няколко блондинки да водят парада в море от бели коси....мъкаааа....

Коментар

• Tatiana Christy

Мутра на пътя пребива възрастен британец, за това, че му прави забележка, че кара опасно и застрашава движението. Мъжете наоколо не се намесват (макар сигурно много обичат да се отъждествяват с Левски и Ботев докато колят прасе на село или нахлузват потурите, за да покажат, че са патриоти.) Същите тия сигурно се прехласват по леденото хоро и си мислят, че то е доказателство за българския патриотичен тестостерон! Не е! Вие, нещастници, сте доказателство за липсата му! Пфу! Едно крехко момиче, живеещо в чужбина, ви показа как трябва да се държи един отговорен гражданин на цивилизовано общество. А вие, плужеци, продължавайте да казвате "няма такава държава!" докато си чешете м/у крачолите, това, де що го НЯМА!

Коментар

Working...
                                X