Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Нещо не те схванах тоя път. Губи ми се връзката.
Говоря за реализирания потенциал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
На север имат граница със страни от ЕС или това нищо не означава.
Коментар
-
Не си ме разбрал. Израел си има интереси на Балканите, но мисълта ми бе, че щом се наместят зоните на притежание и влияние в Двуречието и Сирийската пустиня, Турция ще се обърне на север. Нейното давление ще изпитат поне осем балкански държави. Добре че засега е заета на юг. И дано още се ангажира там. Защото сме голем смех пред нейния потенциал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Какъв ти смех, какви ти 5 лева? Просто Ростов ми няма и това е.
Коментар
-
Не си ме разбрал. Израел си има интереси на Балканите, но мисълта ми бе, че щом се наместят зоните на притежание и влияние в Двуречието и Сирийската пустиня, Турция ще се обърне на север. Нейното давление ще изпитат поне осем балкански държави. Добре че засега е заета на юг. И дано още се ангажира там. Защото сме голем смех пред нейния потенциал.Last edited by Pyramid; 02.05.2018, 19:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
За какво са им на евреите Балканите,техните интереси се простират до техните комшии?От цялата тази патаклама в Близкият изток единствено
Иран и Египет до някъде оцеляха.Всичко останало като Ирак,Сирия,Либия,Тунис мина под сатъра,така наречената Арабска пролет.
Коментар
-
Това отдавна се чакаше. Персите проникнаха твърде на запад, което е неудобно за Израел и Турция. Голяма война с участието на трите, дори всеки срещу всеки, ми се се струва твърде възможна до няколко години. Борбата за османското наследство в Арабия продължава. После може и на Балканите пак така. А наште политици са невесели идиоти, фиксирани в парица-царица. и ще ни продадат за неколко долара повече. Колко повече е всемирна загадка, завряна у плитките дълбини на тесните душици.
Иран и Египет до някъде оцеляха.Всичко останало като Ирак,Сирия,Либия,Тунис мина под сатъра,така наречената Арабска пролет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеTatiana Christy
Мутра на пътя пребива възрастен британец, за това, че му прави забележка, че кара опасно и застрашава движението. Мъжете наоколо не се намесват (макар сигурно много обичат да се отъждествяват с Левски и Ботев докато колят прасе на село или нахлузват потурите, за да покажат, че са патриоти.) Същите тия сигурно се прехласват по леденото хоро и си мислят, че то е доказателство за българския патриотичен тестостерон! Не е! Вие, нещастници, сте доказателство за липсата му! Пфу! Едно крехко момиче, живеещо в чужбина, ви показа как трябва да се държи един отговорен гражданин на цивилизовано общество. А вие, плужеци, продължавайте да казвате "няма такава държава!" докато си чешете м/у крачолите, това, де що го НЯМА!
Другото ,,мъжкарство,, Наличието на големи топки не те правят мъж. Описано е по горе от теб.
Коментар
-
След явната ми заявка за разкрития относно къртици в "Администрацията на президента" и поканата ми с това, (макар и косвено) до желаещи медии да присъстват на втория ден от конференцията на съюза на изобретателите в България в Плевен, на 11.05. /само след 9 дни/ обръщам внимание на всички /което Е политически акт и, съответно, мястото му е И тук/ да следят събитията.
-Както и кой модератор и в колко часа, ще изтрие този ми пост и с какъв "мотив". Никого персонално не визирам. Засичам време. Постът, по своя часовник, пускам в 12.50 на 02.05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
чЕТЕ който разбира, за останалите няма смисъл да четат каквото и да е- само-- виж на мара задника и на преслава предника, удри една ичкия, шибни един на жената/ докато не сме подписали конвенцията/ и кажи само левски
Какво не разбра от днешните ми постове- първият е че правителството прекратява договорите на мангала с американските тецове, вторият е че руснаците заемат първо място по износ на земеделска продукция, третият е за скрипал че дори англичаните не вярват на правителството си и ми5 са заподозрени че лъжат обществото и са отровили скрипалови и че правителството използува сила за да блокира неудобни статии
Какво до тук не разбра?? И за какво трябва да ми плащат за да споделя истината
Коментар
-
Путин се намеси в подкрепа на Саргсян, изпратили са цяла група от експерти по хибридни операции, върви кампания за дискредитация на опозицията. Тактиката е на постепенно изтощаване. Така и винаги, когато се направи компромис. Идеята на Москва е да убие инерцията, да вбие клин и накрая помогне на Саргсян да спечели. И тогава следва украински сценарий - и намеса на двадесет хилядния руски гарнизон в Армения.
Коментар
-
Tatiana Christy
Мутра на пътя пребива възрастен британец, за това, че му прави забележка, че кара опасно и застрашава движението. Мъжете наоколо не се намесват (макар сигурно много обичат да се отъждествяват с Левски и Ботев докато колят прасе на село или нахлузват потурите, за да покажат, че са патриоти.) Същите тия сигурно се прехласват по леденото хоро и си мислят, че то е доказателство за българския патриотичен тестостерон! Не е! Вие, нещастници, сте доказателство за липсата му! Пфу! Едно крехко момиче, живеещо в чужбина, ви показа как трябва да се държи един отговорен гражданин на цивилизовано общество. А вие, плужеци, продължавайте да казвате "няма такава държава!" докато си чешете м/у крачолите, това, де що го НЯМА!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар