IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Теб много те вълнуват негрите. Даже май се събуждаш сутрин с негър на устата.
    Не ме вълнуват еротичните ти фантазии....спести си ги.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• АРМЕНСКИ МАГДАН И на арменците им писна

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Разбирам те че завиждаш , ти с ибрика в тоалетната сигурно бедно я караш .... нагледал си се на негърски зад.ници
        Теб много те вълнуват негрите. Даже май се събуждаш сутрин с негър на устата.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Марков мястото на престъпниците е в затвора. Не като в България.
          Ето ти например отдавна трябваше да гниеш в затвора. Счетоводител в Дряново няма как да изкара пари за нова къща, нова кола, че и за нелегално хотелче на морето...

Разбирам те че завиждаш , ти с ибрика в тоалетната сигурно бедно я караш .... нагледал си се на негърски зад.ници

Коментар

• Марков мястото на престъпниците е в затвора. Не като в България.
            Ето ти например отдавна трябваше да гниеш в затвора. Счетоводител в Дряново няма как да изкара пари за нова къща, нова кола, че и за нелегално хотелче на морето...

Коментар

• Haceлeниeтo нa CAЩ e пo-мaлĸo oт 5% oт cвeтoвнoтo. B Щaтитe oбaчe ce нaмиpaт eднa чeтвъpт oт зaтвopницитe нa cвeтa. CAЩ ca cвeтoвeн лидep в пpoизвoдcтвoтo нa зaтвopници, cпopeд чepния xyмop нa Іntеrnаtіоnаl Неrаld Тrіbunе. B Щaтитe биxa тe вĸapaли в зaтвopa зa нeщa, зa ĸoитo в дpyги cтpaни pядĸo ce издaвa пpиcъдa - зa лoши чeĸoвe или yпoтpeбa нa нapĸoтици, нaпpимep. Ocвeн тoвa пpecтoят зaд peшeтĸитe в CAЩ e мнoгo пo-пpoдължитeлeн пo cpaвнeниe c дpyгитe дъpжaви. Kpиминoлoзи и cпeциaлиcти пo пpaвo твъpдят, чe ca yдивeни и yжaceни oт бpoя и пpoдължитeлнocттa нa пpиcъдитe, ĸoитo ce издaвaт в Aмepиĸa. Зaд peшeтĸитe в CAЩ в мoмeнтa имa 2,3 млн. дyши, пoвeчe oт вcяĸa дpyгa cтpaнa пo cвeтa. Дaннитe ca дoбити oт Meждyнapoдния цeнтъp зa изcлeдвaнe нa зaтвopитe в лoндoнcĸия Кіng'ѕ Соllеgе. Haceлeниeтo нa Kитaй e чeтиpи пъти пo-гoлямo oт тoвa нa CAЩ, нo Kитaй ca eдвa нa втopo мяcтo пo бpoй зaтвopници, пpи тoвa пpeднинaтa нa CAЩ e знaчитeлнa: 1.6 млн. зaтвopници в Kитaй. Bce пaĸ тpябвa дa ce oтбeлeжи, чe в cтaтиcтиĸaтa зa Kитaй ce изĸлючвaт cтoтицитe xиляди xopa пoд aдминиcтpaтивeн apecт, пoвeчeтo въвлeчeни в извънcъдeбнaтa cиcтeмa зa пpeвъзпитaвaнe чpeз тpyд

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                ===========
                Ванка табличката ти за сътрудниците на силовите ведомства е чиста лъжа.

Най общо казано силовите ведомства са полиция+армия.

В Израел И МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ СЛУЖАТ ПО 3 ГОДИНИ ......а в твоята табличка пише че били 3,5 на 1000 ! Откровена лъжа ! Само на база армията им трябва да е над 35 на хиляда

След като на първите данни които хванах излиза лъже другите даже няма и да ги проверявам

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Ебисавгъза.
                  ,Не само си некадърен и необразован, но си и простак!

Абе... Измамник.

Коментар

• [QUOTE=Pyramid;n3333262]
                    Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

„Всички се натискат”. КОИ „всички”? Че Рашата има кусури, има. Сериозни. Кой няма. Ама частна държава, командорена от банка, която „и” печата парите ПО СВОЙ ИНТЕРЕС, и да ми я хвалиш, не кълва. Бих отишъл да видя но, да оставам или да им участвам в лотариите, не. Канят ме, не ме влече. А, от Русия, имам и много прекрасни спомени.
                    И как да те влече там-в гнусията-първи по полицейщина....това от руснаци правено...А иначе,молят ли те да идеш в Америка? А сега де!!!!

Last edited by vanevski; 12.05.2018, 22:14.
                    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

Измамнико, разкажете моля за някое изобретение,

Ха-ха-ха-хааа!

Ебисавгъза.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        И какво разбира едно дете на 10-12 години от корупция- бе откъде ви намират такива злощастници- конкурс ли сте минали
                        Не всички са били и-тчета като теб

Tatiana Christy
                        :

"Много хора се смеят на това как повечето руснаци и нашите рубладжии си мислеха, че Тръмп ще играе по свирката на Путин. Когато тази работа не се случи, олигофрените от „Отрядите на Путин” и подобни унтерменш, започнаха да горят америкaнски флагове и чучела на Тръмп. Този комизъм ми напомня на един мой учител в началното училище. Когато Рейгън сменяше Картър аз тогава го попитах -- "сега като дойде Рейгън по-добре ли ще е?" А той ми отговори: "Който и президент да дойде в Америка, все ще е зле за нас." Прав е бил."
                        Last edited by barbaron; 12.05.2018, 22:02.

Коментар

• Измамнико, разкажете моля за някое изобретение,

Ха-ха-ха-хааа!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            И какво разбира едно дете на 10-12 години от корупция- бе откъде ви намират такива злощастници- конкурс ли сте минали
                            Не се прави на умен като игумен, а коментирай това:
                            Хотите, чтобы люди перестали протестовать в Россия? Это просто: обеспечьте в стране сменяемость власти, развивайте экономику и ликвидируйте воровство во власти. А молодежи дайте уверенность, что государство справедливое и действует в интересах большинства.

Коментар

Може и по една фирка да врътнеш,
                              Ти си по тази част. Дерзай.

Коментар

• [QUOTE=vanevski;n3333246]
                                Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                ...и откога Щатите са „силите на свободата”? Това, че постоянно сочат други, обявявайки ги за „лоши”, автоматично, прави ли ги добри? И шо имат толкова много неприятели, ако са „праведни”. Да ви имам логиката, да ви имам. Ако не се сложите някому, не сте живели, сякаш.

Ама всички се натискат в Америка/САЩ,Канада/ да живеят!! Кой емигрира в гнусията? Има ли зелени карти за кочината раша? Да си чувал за чичо от русия?
                                „Всички се натискат”. КОИ „всички”? Че Рашата има кусури, има. Сериозни. Кой няма. Ама частна държава, командорена от банка, която „и” печата парите ПО СВОЙ ИНТЕРЕС, и да ми я хвалиш, не кълва. Бих отишъл да видя но, да оставам или да им участвам в лотариите, не. Канят ме, не ме влече. А, от Русия, имам и много прекрасни спомени.

Коментар

Working...
                                X