IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Испания- 29 осъдени политици на 351 години затвор и 44 милиона глоба http://worldbg.eu/29-%D0%B2%D0%B8%D1...2%D0%BE%D1%80/

Коментар

• ...достойно за възхита.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Не е тайна Достатъчно беше да си по-умен от КГБ / ДС
        Докладвах на научна конференция по Computing Science в Париж 1982. Там научих, че има няколко български информатици, продадени от България като бели роби на франсетата. Един от тях ми организира рандеву в неговата фирма. Одобриха ме, изискаха ме. Заплата 20 000 FRF. Върнах се, проучваха ме 6 месеца от ДС, и се полакомиха за парите (доста повече от 20 000 FRF)

Изпратиха ме, като оставих като заложници родители, брат, съпруга и бебе. България прибираше заплатите ми, оставяйки ми колкото получават тук безработните, и плащаха квартирата. D
        Президента на банката ме хареса, защото вършех работа колкото 5 франсета. Той стана президент на новосъздадена международна банка в пъпа на Париж (Golden Triangle in Paris) и ми предложи да създам от 0 системата за банката. Сам 2 години. Работех (забавлявах се) по 14 часа на ден, и натравих чудеса Първата банка с Unix + Oracle + Decnet + ... Назначих още един българин за експлоатацията, след като пуснаха и съпругата ми - и нея Съпругата пуснаха, след като ми дадоха френско гражданство и отидохме с президента при българския консул.
        Сега системата е инсталирана в повече от 100 банки на 4 континента и по нея работят стотици информатици

Такива ми ти работи
        Благодаря ,Барби!Респект!
        Доста често си краен в преценката си по дадени събития,та затова попитах....Разбирам,че може би се дължи на огорчението ти от това ,че е трябвало да бъдеш разделен от най-близките ти хора....Имам също роднини,които се водеха невъзвращенци,та макар и по млад от теб, схващам за кавкво иде реч....
        Но света, за последните 30 години доста се промени и мисля,че трябва да си малко по-критичен към каквито и да е медийни побликации,...
        Бъди здрав!

П.С.Рандеву...Имам приятелче,което е дълги години във Франция...Все ми дрънкаше за разни рандевута...Та от него знам какво е рандеву...
        Last edited by retro_69; 26.05.2018, 13:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          Барби,ако не е тайна,кога и как се "озова" във Франция...?Или си роден във Франция?Интересно ми е ...Щото 1987г.,на мен, за да отида на ученическа екскурзия до Чехия ми искаха разрешение от тогавашната милиция и от военните,щото бях преднаборник.... Па ти май си от доста по-рано във Франция....Странно....
          Не е тайна Достатъчно беше да си по-умен от КГБ / ДС
          Докладвах на научна конференция по Computing Science в Париж 1982. Там научих, че има няколко български информатици, продадени от България като бели роби на франсетата. Един от тях ми организира рандеву в неговата фирма. Одобриха ме, изискаха ме. Заплата 20 000 FRF. Върнах се, проучваха ме 6 месеца от ДС, и се полакомиха за парите (доста повече от 20 000 FRF)

Изпратиха ме, като оставих като заложници родители, брат, съпруга и бебе. България прибираше заплатите ми, оставяйки ми колкото получават тук безработните, и плащаха квартирата. D
          Президента на банката ме хареса, защото вършех работа колкото 5 франсета. Той стана президент на новосъздадена международна банка в пъпа на Париж (Golden Triangle in Paris) и ми предложи да създам от 0 системата за банката. Сам 2 години. Работех (забавлявах се) по 14 часа на ден, и натравих чудеса Първата банка с Unix + Oracle + Decnet + ... Назначих още един българин за експлоатацията, след като пуснаха и съпругата ми - и нея Съпругата пуснаха, след като ми дадоха френско гражданство и отидохме с президента при българския консул.
          Сега системата е инсталирана в повече от 100 банки на 4 континента и по нея работят стотици информатици

Такива ми ти работи
          Last edited by barbaron; 26.05.2018, 13:16.

Коментар

Госдеп потребовал от России вывести войска из Грузии

США считают присутствие российских войск в Абхазии и Южной Осетии нарушением международного права и призывают Россию вывести свои силы с территории Грузии.

Об этом заявил во вторник госсекретарь США Майк Помпео.

"Соединенные Штаты безоговорочно осуждают оккупацию Россией грузинских территорий, - сказал Помпео в понедельник в Вашингтоне во время выступления на открытии ежегодной конференции, посвященной вопросам стратегического партнерства Грузии и США.

"Насильственное вторжение России в Грузию является явным нарушением международного мира и безопасности", - цитирует Reuters главу Госдепа.

По словам Помпео, США намерены расширить помощь Грузии в сфере безопасности и экономики, а также поддерживают ее стремление вступить в НАТО.
            Mьй тоже потребовали сащ вьйвести своите сили от българия, ама ани не хатят. Ани хатят трахат българские циганки патаму що ани ани ощен красивие , а не как нигер у сащ

Барби целият госдеп трябва първо да се изреди да направи по една бибитка на путин и на личния състав на руската армия и тогава те може да си помислят. Най вероятно руснаците и те искат да изведат краварите своите войски от европа и от азия, ама краварите не искат

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

ДС. Д.С.
              А сега, „демо„демократ”.
              Не знам?!Аз ,така и не успях да ида на тая екскурзия до Чехия...Прецакаха ме!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Барби,ако не е тайна,кога и как се "озова" във Франция...?Или си роден във Франция?Интересно ми е ...Щото 1987г.,на мен, за да отида на ученическа екскурзия до Чехия ми искаха разрешение от тогавашната милиция и от военните,щото бях преднаборник.... Па ти май си от доста по-рано във Франция....Странно....
                ДС.
                Д.С.
                А сега, се бара „демократ”.

Коментар

Що бе? И аз мисля като теб, че твоя адаш в Лондон "сам" се е боцнал с игла от тия с които са кърпели чорапите на твоя кумир Тодор Живков

Коментар

• А сега кажете "Благодаря, Европа "

"Газпром" не трябва да търси компенсации от партньорите си в България за прекратяването на работата по проекта "Южен поток".
                    Решението "Газпром" да не търси компенсации за "Южен поток" е само едно от задълженията, които ЕК налага на руския газов гигант.

Всички компании, работещи в Европа, независимо от откъде са те, са длъжни да съблюдават европейските правила за конкуренцията. Решението на ЕК премахва създадените от "Газпром" препятствия по пътя на газа в Централна и Източна Европа, допълни тя. Освен това нашето решение гарантира бъдещото спазване на правилата от "Газпром", като го задължава да предприеме позитивни крачки към подпомагане на по-нататъшната интеграция на газовите пазари в региона, заяви още Маргрете Вестагер.

Антимонополното разследване на Европейската комисия срещу "Газпром" започна през септември 2011 г., когато нейни представители направиха внезапни инспекции в офисите на дъщерни компании и контрагенти на руския гигант в 10 европейски държави. През 2012 г. Еврокомисията заяви, че "Газпром" злоупотребява със статута си на монополист, а през април 2015 г. го обвини, че нарушава конкуренцията в 8 държави, членки на ЕС, на 5 от които продава по-скъп газ - България, Полша, Литва, Латвия и Естония.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                      Толкова ти е объркан мирогледа от краварска пропаганда че не си струва даже и да се коментира с теб ....
                      Що бе? И аз мисля като теб, че твоя адаш в Лондон "сам" се е боцнал с игла от тия с които са кърпели чорапите на твоя кумир Тодор Живков

Коментар

Да бе
                        Толкова ти е объркан мирогледа от краварска пропаганда че не си струва даже и да се коментира с теб ....

Само ще ти кажа един виц.

2 часа след полунощ.

Лавров звъни на Путин с новината че Меркел е бременна.

Путин: А кого друг освен мен обвиняват ?
                        Last edited by markov; 26.05.2018, 11:17.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Да бе
                          Как да не вярваме на Кремъл, винаги казва "истината"
                          Украинците са свалили самолета, защото са помислили, че е на ДНР
                          Нито Литвиненко, нито Скрипал са тровили, да не говорим, че Борис Немцов е жив и здрав но се крие при Елвис Пресли
                          Не са окупатори в Крим, в Сирия не избиват недоволните от Асад сирийски граждани - "терористи", спортистите им са непобедими защото пият само боярищник, Лукойл не печели в България затова не плаща данъци и т.н.
                          Гледах интервю с бащата на Литвиненко. Да се не начудиш, що сам не светеше от полония, цяла седмица е бил при умиращия си син. И много странно, как такива шпиони мрат у разединеното кралство, винаги пред медии, а не да ги наръгат с нож в някоя тъмна уличка, по „хулигански подбуди”, с „мотив грабеж”...
                          Last edited by Pyramid; 26.05.2018, 11:06.

Коментар

Да бе да … верваме им , те Руснаците и Скрипал бяха отровили с много смъртоносното бойно отровно вещество...….нале.
                            Да бе. И не само него. Тук, жертва на новичоци, с крайно тежки психически последоци ама без пукване, са неколцината фоби, с основание, плюващи по рашките. Все пак, трябва да има възмездие, а бит и оноден си мълчат за „приключенията”...

Коментар

Да бе да … верваме им , те Руснаците и Скрипал бяха отровили с много смъртоносното бойно отровно вещество...….нале.
                              Да бе
                              Как да не вярваме на Кремъл, винаги казва "истината"
                              Украинците са свалили самолета, защото са помислили, че е на ДНР
                              Нито Литвиненко, нито Скрипал са тровили, да не говорим, че Борис Немцов е жив и здрав но се крие при Елвис Пресли
                              Не са окупатори в Крим, в Сирия не избиват недоволните от Асад сирийски граждани - "терористи", спортистите им са непобедими защото пият само боярищник, Лукойл не печели в България затова не плаща данъци и т.н.
                              Last edited by barbaron; 26.05.2018, 10:59.

Коментар

• Да бе да … верваме им , те Руснаците и Скрипал бяха отровили с много смъртоносното бойно отровно вещество...….нале.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X