Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнение
Е, то всички сме за хърватите. Знаеш ли, че при някои различни със сърбите думи, хърватските са по-близо до български. Това ме учуди много!
Вслушай се:
Кубрат
Хърват
Ммм?Last edited by П.Ф.Изеров; 15.07.2018, 22:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеЕдин приятел от Русия ме питаше що за народ са хърватите? Викам му, глей са, хърватите и сърбите са един народ, нещо като руси и украинци, като в случая хърватите са хохлите, говорят един език, нещо като английския и американския... е нема как да не съм на страната на да кажем балканските хохли срещу някакви афрофранцузи
Разбира се,че ще сме за хърватите. Балканци, ортодоксални и почти никаква езикова бариера.Last edited by X_Y; 16.07.2018, 10:23.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Няма ли преки предавания от празненствата в Африка по случай спечелената световна титла ?
Africa Wins The World Cup as France Defeats Croatia
https://newsone.com/3817215/world-cu...frica-players/
(Африка печели световната купа, казват ъъъ... афроамериканците (с много досадна реклама на страницата))
Нигерия празнува:
'Congratulations Africa!' - Nigerians celebrate France 2018 World Cup triumph
http://www.goal.com/en/news/congratu...e15lyjdolzii6x
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнение
Ама Хърватска не е руска губерния също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеУважаеми модератори, пропуснали сте да изтриете и тоя идиот - расист.
Все още сме в Европа, и засега не сме станали руска губерния
Не съм расист, повечето ми контрагенти са араби, но като гледам френския нац. отбор се сетих за филма "белите не могат да скачат" за Вас франсетата може да се перефразира на "белите не могат да ритат".
- 1 like
Коментар
-
https://www.facebook.com/Aliev.Eldar...4955103577271/
"Вата в шоке. "Он нам не президент. Он просто предатель народа."
Избиратели Путина - массово начинают осознавать, насколько сильно их одурачили."
Някои някъде започват да проглеждат политически
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМда... Хърватската президентка можеше и да не прегръща с такава страст черните момчета, които биха хърватите. Все пак, те победиха нейния отбор. Ама какво да очакващ от една застаряваща соросоидка.
Все още сме в Европа, и засега не сме станали руска губерния
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ако некой може да разгадае логиката в това, му давам пет рубли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеХърватия срещу Франция...
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Точно , вие си ги родихте ...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКаква Африка бе, ва-тенке, тия момчета сме си ги родили, отгледали и възпитали в Европейски ценности тук, във Франция
Кажи сега, защо православните диваци, възпитани в путинизъм така се изложиха?
Като теб и те
Коментар
Коментар