IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
    https://www.youtube.com/watch?v=HiPXnJBAv8g
    Нам нужен новый мировой порядок! Лидеры БРИКС сделали совместное заявление.
    Голем праз. Събрали се некакви от развиващи се държави и мрънкат.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=HiPXnJBAv8g
      Нам нужен новый мировой порядок! Лидеры БРИКС сделали совместное заявление.

Коментар

• "
        Скандалът набира сила във Франция, а рейтингът на президента падна до 39% Макрон отрича сексуална връзка с уволнения си бодигард
        15239 | 27 юли 2018 | 15:01

Ако бях хомосексуалист, щях да си го призная и щях да си живея като такъв напълно открито, категоричен е държавният глава на Франция . Александър Бенала, син на марокански имигранти , до миналия петък бе негов личен охранител.
        Двойката скоро става неразделна. Те заедно карат ски, колела и посещават тенис мачове. Толкова са близки, че на помощника е даден пълен пропуск до френския парламент и дори ключ за личната резиденция на Макрон в Льо Туке.
        "Барби" , затуй ли си влюбен в Макарон ?

Коментар

• Как ли сме живяли досега без Истанбулската конвенция,че да жалим за нещо което искат да ни наложат отвън?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Съдят някакъв генерал, но за какво го съдятДимитър Шивиков
            Военноокръжната прокуратура внесе повторно в Софийския военен съд обвинителния акт срещу о.р. бригаден генерал Димитър Шивиков. Бившият началник на 61-ва механизирана бригада в Карлово е обвинен е длъжностно присвояване на чужди вещи на обща стойност 10 225 лева, като за улесняване на това на 22 август 2010 г. е извършил и документно престъпление.Това е вторият опит обвинението срещу Шивиков да прерасне в дело. Прокуратурата внесе в съда обвинителния акт срещу него през януари миналата година. Делото обаче е било върнато, за да бъдат разпитани свидетели от НАТО, уточниха пред "Дневник" от държавното обвинение.Според обвинителния акт престъплението е извършено през 2010 г., когато Шивиков бе командир на 18-ия контингент за участие в операцията на НАТО в Афганистан. На всеки национален контингент са били предоставени одеяла, якета, панталони, зимни комплекти и спортни екипи като безвъзмездна помощ за местното население. В края на мисията на 18-ия контингент част от това имущество е останало нераздадено и вместо то да бъде предадено на следващия контингент от Българската армия, който участва в мисията на НАТО в Афганистан - ИСАФ, Шивиков е разпоредил част от него да бъде докарано в България.

Така с военен полет на 24 август 2010 г. заедно със служебното имущество на българската армия на летището в Пловдив са пристигнали и 104 одеяла с емблемата на ИСАФ, 87 броя зимни комплекти – яке с панталон, ръкавици, шал и шапка с емблемата на ИСАФ, 104 броя зимни якета, 135 броя спортни екипи с емблемата ИСАФ и надпис Афганистан, 20 броя топки и 18 бр. походни легла. Извършеното по заповед на ген. Шивиков е било установено от органите на военната полиция, се казва в съобщението на прокуратурата. В хода на разследването са отхвърлени и версии, че имуществото е било предоставено на домове за деца в България.Другото обвинение срещу Шивиков е за това, че с цел да улесни престъплението той е съставил официален документ - опис на товара, в който е удостоверил неверни обстоятелства - че е направена доставка, без имуществото да е било със статут по линия на "Гражданско-военното сътрудничество".За извършеното престъпление се предвижда наказание "лишаване от свобода" за срок от 1 до 10 години, посочват от пресцентъра на прокуратурата. Очаква се Софийският военен съд да определи разглеждане на делото. Димитър Шивиков е с мярка за неотклонение "подписка"

Ген. Шивиков ще бъде кандидат за депутат от БСП

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Котило са На кремълски троянски катъри

Днес е ден за траур, за скръб по идеята, че България е "правова държава".
              Чамадан , вакзал , Париж ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Исторически погледнато Балканите са котилото на Европа.
                Котило са На кремълски троянски катъри

Днес е ден за траур, за скръб по идеята, че България е "правова държава". Тази идея, многократно потъпквана, но все пак живуркаща, днес бе погребана от Конституционния съд, който с 8 на 4 гласа реши, че Истанбулската конвенция противоречи на Конституцията. Този слаб международен договор, чиято единствена цел е защитата на жените от насилие е ратифициран от ислямистка Турция и от най-католическата страна в света - Полша. В тези страни тя не противоречи на конституциите! Но у нас КС - за кой ли път - се олюля под натиска на т.н. "обществено мнение" и захвърли правото, законността и справедливостта на боклука. Отхвърлянето на Конвенцията ще предизвика неистова радост у най-ретроградните кръгове в българското общество - като почнем от християнските фанатици, минем през всички бои "патреоти" и стигнам до все по-открито фашизиращата се БСП. Самото отхвърляне е стъпка към налагане на дива, фашистка по характера си обществена атмосфера, в която измислиците, инсинуациите, разпалването на изкуствено създадени страхове и след това експлоатацията на ефекта им са основни лостове на една ставаща все по-авторитарна власт. Това решение е и позор за "европейската" партия ГЕРБ, която не намери - или не искаше да намери - в себе си сили да обясни на обърканата общественост същността на конвенцията и нейното предназначение. Вместо това ГЕРБ си мълчеше свенливо като девица на първа среща и даде пълната възможност на адските сили да се развихрят и да тровят обществото. Горко на България - тя бяга от "Европа" вече със скоростта на галопиращ троянски катър.
                Last edited by barbaron; 27.07.2018, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Тоя фейк си го заври знаеш къде
                  Обясни му ... ти знаеш най добре !

Коментар

Е дано да сте доволни- батман в пирин, не някой воевода , а батман, поне да бяха сложили бай хуй че народа да го замеря и да направи грамада
                    Тоя фейк си го заври знаеш къде

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Лъжата е основа на политиката и съответно пропагандата на една северна държава.
                      Какво познаване на нещата отвЪтре, каква Ерудиция! Явно, се въртиш около или служиш нА въпросния тип хора.
                      ...И не разбирам, какво имаш против рублите, щом ти плащат с тях? Освен, че са...МАЛКО?!?

Коментар

• Индустрията, глупако!*

България разполага с ресурси за развитие на тежката индустрия, които може и трябва да използва

От любимия сайт

Коментар

• Е дано да сте доволни- батман в пирин, не някой воевода , а батман, поне да бяха сложили бай хуй че народа да го замеря и да направи грамада

Коментар

Около 20 души се включиха в организирания спонтанно в социалните мрежи протест срещу днешното решение на Конституционния съд, който обяви, че Истанбулската конвенция противоречи на българската Конституция.

Дааааааааааа - 20 души протестирали, дали и барби е бил там , не знам, но поне 2 милиона са си казали- браво на КС
                            Да си протестират ... и гол протест да спретнат все тая .

Коментар

• Съдят някакъв генерал, но за какво го съдят

Аз съм спокоен, уверен и сигурен в моята невинност защото през целия служебен път на развитие съм се старал самосто ятелно и заедно с Вас, колеги, да подхождам с уважение и вежливост към всеки и към всички; да изразяваме преклонение пред паметта и делото на загиналите за свободата и независимостта на Отечеството, както и на пострадалите и загиналите при изпълнение на войнския им дълг в родината или зад граница; да се отнасяме с респект и грижа към техните семейства; да развиваме и обогатяваме военните традиции и издигаме престижа на Родината и въоръжените сили; да уважаваме държавните символи и институции.

Чрез публикуването на тези редове искам категорично да заявя, че няма сила, която да е в състояние да ме сломи и пречупи. Към всички онези долни и подмолни субекти казвам: „Но пасаран!“. Аз съм градил името си от деня, когато съм започнал да осъзнавам и разбирам заобикалящият ме свят и няма да допусна, някаква шлака да ме оскверни. Ще бъда непримирим и непоколебим в тази борба, защото Вие приятели ми давате сила, вяра и надежда. Ще дам само няколко примера за поредното обвинение и за какво се съди български офицер, защото журналистите не дават достатъчно яснота и предпочитат пикантериите.

Едно от абсурдните обвинения е, че отдаваме почит на Апостола на свободата, пред неговия паметник, който се намира вътре в поделението. Другите няколко обвинения т.е. за всичките години, през които имах честта да бъда командир на 61 Стрямска механизирана бригада, е отбелязването на освобождението на Карлово и сформирането на първия общински съвет в града на Апостола и в България след освобождението от турско робство. Защото по подобаващ начин отбелязахме 100 години от Балканските войни. Защото извършвахме Богоявленски водосвет на бойното знаме, защото укрепвахме връзките между армия и народ и накрая, но не и на последно място защото намирахме време и да сплотяваме колектива за Коледа.

Представяте ли си за какво съм подсъдим!? Това е гавра с българския войник независимо дали е войник, сержант, офицер или генерал. Това е гавра и с местната власт и български народ. Очаквам вашите коментари, а към троловете се обръщам - застанете с имената си страхливци, както аз го правя. За България и нашия народ! Бог да ни пази!

Димитър Шивиков

Коментар

• Около 20 души се включиха в организирания спонтанно в социалните мрежи протест срещу днешното решение на Конституционния съд, който обяви, че Истанбулската конвенция противоречи на българската Конституция.

Дааааааааааа - 20 души протестирали, дали и барби е бил там , не знам, но поне 2 милиона са си казали- браво на КС

Коментар

Working...
                                X