IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron


    "В интервю по ТВ “Европа” бившият военен министър Николай Ненчев говори за дейността на българските служби във връзка с целенасочното заселване на Българското черноморие с руснаци и закупените вече над 400 000 недвижими имоти от руски граждани и фирми.
    Толкова му е акъла на тоя да дава 2 противоречащи си неща в едно и също изречение.
    Дай боже повече такива целенасочени заселвания подкрепящи стр.индустрия и гдп-то ни от всякакви народности и раси, за предпочитане по близки по манталитет естествено.
    Пък и вече доста украинци имаме ( навсякъде по черноморието те обслужват), а и американска база си имаме - тъй че - няма се плашиш

    По добре се притеснявай за мароканско-сомалийските скакалци в задния ти двор

    Коментар


    • Как няма си траят бг-управниците като руразведката им знае далаверата, дори им подхвърля примамки. Така се съсипва проста държава.

      Коментар


      • https://www.youtube.com/watch?v=katXP4MW3Ow
        "Три белых дурака с 8000$ наличкой!" МИД РФ опубликовал новые детали в деле российских журналистов


        Neщо се говори и за франсетата че искали да откраднат суровините, а руснаците им пречили

        Може би на някой ще му бъде интересно https://www.youtube.com/watch?v=oDSGAgZ0D-w- влизането на руснаците в прищина- марш на скок мисля че беше около 200км от курс/може би аз греша/
        Last edited by v_tin; 03.08.2018, 12:23.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

          Честно да ти кажа за по-голямата час от тези не съжалявам.
          При нас циганския квартал беше около хиляда човека през 90-те години , сега нямат и 200 постоянни жители.
          Всички са на издръжка на Меркел в джермънито ….
          Верно че малцинствата се запътиха към по-наивни гостоприемници. Но тяхната численост у нас почти се запазва както преди поради високия дял младо население и по-високата раждаемост при тях. Докато българите в РБългария устремно намаляват и се оттеглят от много райони в страната, които бързо се дебългаризират. И това при всички патреотски, да ме река меверей-о-ски агитки, че ще но спасяват от демографската катастрофа. Този лъжлив похват за мамене на електората е измишльотина преди всичко на добре охрана...еното узурпатпрче ЗАД когото стоят вътрешни и външни интереси за редуциране на българите за да няма вътрешна съпротива и България да престане да бъде значим политически фактор. Вече е много трудно да се обърне тенденцията. Преди 14 години един социолог успя да предизвика обществен скандал по отношение на демографската обстановка. Но оттогава до днес бе направено твърде малко, за да се коригират процесите, особено последните 9 години. А нещата все повече се завтичат към дупката на нужника. Нужника на постсоциалистическата епоха. Но явно така е било нужно да стане.
          ​​​​​​

          Коментар


          • Барби как смяташ като живеещ във франция- може ли да се подсвирква след жените/ също който го влече може и след мъжете

            Коментар


            • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

              Честно да ти кажа за по-голямата час от тези не съжалявам.
              При нас циганския квартал беше около хиляда човека през 90-те години , сега нямат и 200 постоянни жители.
              Всички са на издръжка на Меркел в джермънито ….
              Малко се различава това което се говори и това което е в германия. Има един натиск от страна на социалните да ходиш на работа, при жена ми имало някакъв от африка- 3 години се шматкал, език не учил и други такива все бил болен, накрая му превеждат детските и помощите с около месец закъснение, но през това време той си намерил работа на около 20 км. Сменя два автобуса докато отиде до работа. Сега работодателите го "тормозели" да си купи кола и да ходи на работа навреме. Така чееееееееее- кучето скача според тоягата

              Коментар


              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                45 000 българи са се преселили в Германия само за година


                Българи, които живеят и работят в чужбина, са изпратили у нас над 1 млрд. лв.


                Наистина няма по голямо зло за българия от седерастите
                Честно да ти кажа за по-голямата час от тези не съжалявам.
                При нас циганския квартал беше около хиляда човека през 90-те години , сега нямат и 200 постоянни жители.
                Всички са на издръжка на Меркел в джермънито ….
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                Коментар


                • 45 000 българи са се преселили в Германия само за година

                  Българи, които живеят и работят в чужбина, са изпратили у нас над 1 млрд. лв.


                  Наистина няма по голямо зло за българия от седерастите

                  Коментар


                  • Barbi, защо стачкуваха нигерите на айфеловата кула- малко са им 15 евро на асансьора ли
                    Във Франция: До 750 евро глоба за подсвиркване след жени

                    Ами сега кво ши праим, няма да свиркате, направо ги еб.................
                    Last edited by v_tin; 03.08.2018, 10:15.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron
                      История на България 1989 - 2018 г.

                      По европейските и американски проекти влизат пари в България,
                      по руските - излизат.
                      Баланс и стабилност.
                      Барби не се излагай http://news.bnt.bg/bg/a/blgarite-v-c...ikonomikata-ni

                      Българите, които работят в чужбина, са най-големите инвеститори в икономиката ни. За седем месеца те са изпратили над 1 милиард лева у нас според данните на Българската народна банка, което е със 7 милиона евро повече спрямо първото шестмесечие на миналата година.

                      Последната статистика на Българската народна банка показва, че българите, живеещи и работещи в чужбина, пращат у нас средно по 2.5 млн. евро на ден.

                      това е за 2017, за 2018 до момента излезе преди 3-4 дни мисля че беше в оффнюз че изпратените пари са около 3 милиона на ден. Какви глупости говориш- европейски и американски/ кои американски, не съм чул никарагуа да има проект в бг/ проекти вкарвали- вкарват, за да изкарат

                      Хайде нещо от фрогнюз

                      Въпреки стабилните си макроикономически показатели и непрекъснатите хвалби на правителството за бизнес средата у нас не само че няма прилив на чужди инвестиции в България, но се наблюдава и отлив. Чужди инвеститори са изтеглили 161 млн. евро от капиталовложенията си през първите четири месеца на годината, показва статистиката на БНБ.

                      Това е една от причините за срива на преките чужди инвестиции в периода януари-април с близо 50% в сравнение със същия период на миналата година. В българската икономика са влезли 113 млн. евро от чужбина при 229 млн. година преди, коментира в. „Сега“.



                      Най-големи суми под формата на дялов капитал са изтеглили от българския пазар инвеститори от Унгария - 103 млн. евро, и Италия - 43 млн. евро. Този вид инвестиции са показател за дългосрочни планове за бизнес в страната, но през последните две години делът им постоянно намалява.



                      Данните на БНБ показват още, че задграничният бизнес предпочита да усвоява печалбата от българските си подразделения и да прибира дивиденти, вместо да я реинвестира. За първите четири месеца на годината реинвестираната печалба е едва 19 млн. евро, което е трикратно по-малко от същия период на миналата година.

                      Нарастват единствено инвестициите под формата на заеми, които компаниите майки зад граница отпускат на българските си предприятия. За периода януари-април този тип вложения са 254.8 млн. евро при 126.4 млн. евро година преди това. Тези заеми обаче трябва да се връщат и от данните на БНБ се вижда, че например инвеститори от Швейцария от началото на годината са си прибрали 98 млн. евро от предоставените кредити.



                      От началото на годината основен източник на чужди капитали за българската икономика, макар и под формата на кредити, е Холандия, следвана от Русия и Германия. Холандия е инвеститор номер едно за България през последните години, но голяма част от тези вложения в действителност не са холандски - заради либералните данъчни закони страната е използвана от инвеститори от различни страни, включително и от българи, които регистрират компаниите си там.

                      Инвестициите в недвижими имоти от чуждестранни лица остават на ниски нива - 3.4 млн. евро, при 3.3 млн. евро за януари - април 2017 г. Руснаците продължават да са най-големият вложител в имоти у нас (2.1 млн. евро), следвани от граждани на Казахстан (0.5 млн. евро) и Израел (0.4 млн. евро)
                      Last edited by v_tin; 03.08.2018, 09:47.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                        За метро не знам, но пари Ба се оттеглят най-вероятно защото нямат клиенти. Понеже жена ми се срещаше с много колежки извън работа и покрай нея и аз съм говорил с тях- по лоши условия не е имало от техните за абсолютно всичките им продукти- взел си нещо на лизинг през тяхна фирма- не може да го платиш изцяло да 5-6 месец. Плащаш го докато ти е договора- да кажем 5 години, и през това време ти си с влошен кредитен рейтинг. Съответно много техни клиенти избягаха и работата стана чао бамбино сори
                        Париба не са имали кои знае какъв бизнес в България.
                        Доколкото се сещам имат един представителен офис в София и основно закупиха Джет - Кредит преди години и го преименуваха на Париба Лични финанси.
                        Джет Кредит в сегмента на бързите кредити под управлението на Париба си загубиха лидерството на пазара ...…...
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron
                          Много хубаво си описал проблемите, благодаря
                          Сега и ако опишеш също така добре кои са първопричините за тези проблеми, и виновните, и как да се решат тези проблеми - тръгвам с теб
                          Пак ли да се скиташ и да спиш под мостовете?

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

                            Барби не се чете добре че е малка снимката, та ето и от мен:Ваша великорусская мечта – сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм.»[/SIZE][/B][/I][/B]
                            Може ли да го преведеш

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron
                              URL="https://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/sviat/2018/08/02/3290714_vuorujenite_trolove_na_rusiia/"]https://www.capital.bg/politika_i_ik...ove_na_rusiia/[/URL]
                              Общо 65 журналисти са били убити по света през 2017 г. - 50 професионалисти, 7 "граждански журналисти" (блогъри) и 8 души, "сътрудничещи на медиите". Това показва публикувана днес годишна равносметка на "Репортери без граници", предаде Франс прес.

                              Това прави отиващата си година тази с най-малко смъртни случаи сред професионалните журналисти от 14 години, отбелязва базираната в Париж ресорна неправителствена организация. Това се дължи отчасти на по-добрата защита, осигурявана на репортерите, но и на факта, че опасните страни "се опразват от журналисти" - така стоят нещата, например, в Сирия, Ирак, Йемен и Либия.

                              От 65-имата убити през годината журналисти 39 са били ликвидирани умишлено, а 26 са загинали при изпълнение на служебните си задължения.

                              Прочети още на: https://www.dnes.bg/world/2017/12/19...-godina.362716

                              И САЩ се сдоби със своя трагедия "Шарли ебдо", убити бяха няколко журналисти

                              Прочети още : https://www.actualno.com/america/i-s...ws_682273.html
                              © Actualno.com
                              Франция е на трето място по брой на убити журналисти през 2015 г. в доклада на "Репортери без граници".

                              Последното е от БНР

                              Тоест навсякъде ги трепят, тогава защо подскачаш като ощипана мома. Разбира се че е неприятно , но това са рисковете на професията, ако бяха писали за времето нямаше да им се случи нищо лошо

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron
                                Защо "МЕТРО" и "ПАРИБА" се оттеглят от България!?
                                И защо се настаняват чешки и унгарски посткомунистически олигарси!?
                                Не че е лошо.Много лошо е...
                                За метро не знам, но пари Ба се оттеглят най-вероятно защото нямат клиенти. Понеже жена ми се срещаше с много колежки извън работа и покрай нея и аз съм говорил с тях- по лоши условия не е имало от техните за абсолютно всичките им продукти- взел си нещо на лизинг през тяхна фирма- не може да го платиш изцяло да 5-6 месец. Плащаш го докато ти е договора- да кажем 5 години, и през това време ти си с влошен кредитен рейтинг. Съответно много техни клиенти избягаха и работата стана чао бамбино сори

                                Коментар

                                Working...
                                X