IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
    Венецуела девалвира валутата си с 95%
    Браво на комунягите! Пак си ограбиха собствения народ.
    Бразилия е затворила границата си с венецуела,заради бягащите от рая на социализЪма,това искат и българските социалисти за българите,останали в територията!! Да живее международното положение!!-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



    ООН: 2,3 млн. души са напуснали Венецуела заради липса на храна и лекарства

    15.08.2018 • БТА
    По света / Общество • По света / Икономика • 0 коментара


    Близо 2,3 милиона венецуелци са напуснали своята обхваната от политическа и хуманитарна криза страна заради липса на хранителни продукти и лекарства, заяви говорителят на ООН Стефан Дюжарик, цитиран от Франс прес и ДПА.

    Перу и Еквадор затягат изискванията за мигрантите от Венецуела

    Малко предистория...

    „Венецуела ще продължи да бъде пример за демократично социалистическо развитие, за което мечтаят и другите народи в Латинска Америка“, пише в декларацията на социалистите от Красна поляна. И въпреки, че явно някои не знаят за този текст, беше посочено, че декларацията е подкрепена от депутатите на БСП, а самата декларация предизвика редица негативни реакции. Най-вече, защото в декларацията е пропуснато да се спомене, че опозицията във Венецуела спечели с огромно мнозинство изборите за Национално събрание. Мадуро го разпусна по силата на извънредните си правомощия и свика избори за Учредително събрание, което да промени конституцията на страната. Така местата в новия орган бяха спечелени от Социалистическата партия.
    Last edited by vanevski; 18.08.2018, 17:17.
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

    Коментар


    • Oooo, vate,
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Кой съучаства в преврата на 9 юни 1923 г.? ВМРО.
        Кой уби на 14 юни 1923 г. министър-председателя Александър Стамболийски? ВМРО. По-точно - Цанков заповядва на ген. Вълков, той - на кап. Харлаков, операцията ръководи Славейко Василев, убийците са от ВМРО, още по-точно - четата на онова неграмотно, нечленоразделно животно Величко Велянов-Чичето. Режат Стамболийски парче по парче - носа, ушите, пръстите, отсичат дясната му ръка и го бият с нея през лицето, накрая му отрязват главата...
        Кой уби на 16 август 1923 г. Райко Даскалов, български посланик в Прага? ВМРО. По-точно - Йордан Цицонков.
        Кой уби на 30 октомври 1923 г. д-р Никола Генадиев? ВМРО. По-точно - Димчо Стефанов (братовчед на Йордан Цицонков) и Димо Джузанов, по нареждане на ген. Иван Вълков и Военния съюз. Защо? Защото отказва да влезе в Демократическия сговор, защото освобождава 300 арестувани земеделци и комунисти, които трябва да бъдат изклани като животни в казармите на Първи пехотен полк и защото защитава (безплатно при това) плевенските участници в Юнското въстание.
        Кой уби на 26 юни 1924 г. Михаил (Милан) Грашев, следовател по делото за убийството на д-р Генадиев? ВМРО. Защо? Защото нарича ВМРО мафия, покровителствана от Двореца.
        Кой уби на 14 юни 1924 г. народния представител Петко Д. Петков? ВМРО. По-точно - Георги Каркалашев по личната заповед на ген. Иван Вълков. Каркалашев е заловен на местопрестъплението, легитимира се с полицейска карта, пускат го, после го арестуват, през октомври го осъждат на смърт, заменят присъдата с доживотна, а след три месеца го освобождават.
        Кой уби на 31 август 1924 г. Тодор Александров? ВМРО. По-точно - Щерю Влахов и Динчо Вретенаров.
        Кой организира Горноджумайското клане и уби на 12 септември 1924 г. 193-ма души от лявото крило на ВМРО? Главорезите на Ванче Михайлов с пълното съдействие на военния министър ген. Вълков и на вътрешния министър ген. Русев. Ген. Вълков вдига граничната стража и 14-а македонска дружина (около хиляда души), армията обкръжава града - не за да предотврати клането, а за да го гарантира. В екзекуторската група, за срам и позор, се включват и синовете на две легендарни личности - Кирил Дрангов, син на полковник Борис Дрангов, и Кирил Пърличев, син на Григор Пърличев. Само в хотел "Париж" са открити 137 гилзи. Оцелелите - ранени, полуживи, потънали в кръв, търсят спасение при армията - убиват ги на място. В следващите няколко дни клането продължава в София, Пловдив, Петрич, Мелник, Неврокоп.
        Кой уби на 13 септември 1924 г. адвокат Владислав Ковачев? ВМРО. По-точно - Мирчо Керкедиков, осъден на 15 г., после на смърт, после помилван от цар Борис ттт.
        Кой уби на 13 септември 1924 г. народния представител Димо Хаджидимов? ВМРО. По-точно - Владо Черноземски, довереният екзекутор на Ванче Михайлов, заловен и осъден на смърт, присъдата не е изпълнена, неизвестно защо, отскубва се от полицейския конвой, неизвестно как. Ванчето ще го препоръча на своя всесърдечен приятел, създател и фюрер на Усташите, хърватските нацисти - Анте Павелич, той пък ще го назначи за инструктор по терора, на 9 октомври 1934-а, на крайбрежния булевард "Ла Канебиер" в Марсилия Черноземски ще убие краля на Югославия - Александър т Караджеордевич, и ще бъде съсечен от един полицай.
        Кой уби на 5 май 1925 г., във Виена, в Бургтеатър, посред пето действие на "Пер Гинт" Тодор Паница? ВМРО. По-точно - годеницата на Ванчето, Мелпомена Кърничева, наричана Менча.
        Кой уби на 26 май 1925 г. Георги Шейтанов? ВМРО.
        Само за времето от отрязаната глава на Стамболийски до атентата в "Св. Неделя" политическите убийства в България са над 250. От тези над 250 убийства 3 са доказано извършени по решение на Военната организация на БКП. Това е "червеният терор".
        Останалите 247 (и повече) политически убийства са дело на глутницата на Цанков, Вълков, Русев, офицерите от Трета секция на Военното министерство и ВМРО. Без да слагаме в кървавата сметка разстреляните, посечените, обесените, удавените в шлепове комунисти и земеделци през Юнското въстание и Септемврийското. Според чуждата преса те са над 10 000. Но това не е терор. Това е апотеозът на демокрацията.
        Официалният, легитимираният чрез ЗЗД държавен тероризъм, дивашките репресии, масовите арести, истеричната цензура, архибеззаконията на властта, бруталната полицейщина, демонстративните разстрели по улиците на леви политици, неописуемият садизъм на ВМРО - това са мегатонове страховит политически експлозив, зареден от Цанков и неговата глутница безнаказани и недосегаеми държавно овластени убийци.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
          Венецуела девалвира валутата си с 95%
          Браво на комунягите! Пак си ограбиха собствения народ.
          Хайде холан, и при костов ни ограбиха ама не подскачаш за тогава

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            A, марков,
            Носи се слух, че на срещата с вашия шеф Меркел ще му каже че няма да има СП2?
            Нещо да сте чули за това?

            Хахаха, ако беше така можеше да се оправдае преди 2 месеца с бай тръмп и това е. Ама не е казала такова нещо, всъщност германците се гласят да станат търговец на газ за европа- само от укропите печелят по 50 евро . Така чеееееее това което се говори няма да стане, всъщност и други говорят например полша , ама друго правят- стокооборота за миналата година с 25% нагоре- така че колко се спазват санкциите може сам да се досетиш

            Коментар


            • Венецуела девалвира валутата си с 95%
              Браво на комунягите! Пак си ограбиха собствения народ.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                Това вашия шеф с перчема ли го каза ?

                Вече са инвестирани твърде много пари от Германски и Австрийски компании ….няма как да стане.

                Мокри соросойдни сънища
                E, сигурно няма да му каже че го спират, ами ще го отложат засега?
                Т.е. ще го заморожат?
                Last edited by Имхотеп; 18.08.2018, 16:42.
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                  A, марков,
                  Носи се слух, че на срещата с вашия шеф Меркел ще му каже че няма да има СП2?
                  Нещо да сте чули за това?

                  Това вашия шеф с перчема ли го каза ?

                  Вече са инвестирани твърде много пари от Германски и Австрийски компании ….няма как да стане.

                  Мокри соросойдни сънища
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • A, марков,
                    Носи се слух, че на срещата с вашия шеф Меркел ще му каже че няма да има СП2?
                    Нещо да сте чули за това?

                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Как бе, нали Русия са победители във войната
                      Айде, от нас да мине


                      Абе знаех си аз, че червената сган е нагла и тъпа, но сега прекалиха
                      Наглата соросойдна сган от франция пак премълчава неудобните му факти.

                      Руснаците от 1900 до 2018 се били увеличили само към два пъти , е и ?

                      Французите да не са се увеличили повече бе лясковски ?

                      Франция само метрополията през 1900 са 39 милиона

                      Сега колко сте ? Да ти кажа 67 милиона / барабар със всичките пришълци от всякъде, в т.ч. само 5-7 милиона арабески имате, да не говоря за другите ибрикчии като теб /

                      И за разлика от Руснаците втората световна война просто се предадохте и не загубихте 20 милиона човешки живота …. та добре че бяха Руснаците да разбият Хитлер и да ви освободят че иначе още щяхте да сте на Хай Хитлер.

                      Та що бе барби у фанция не сте станали от 37 милиона на 137 примерно ? Значи живеете зле и мизерувате ...нещастни
                      Last edited by markov; 18.08.2018, 13:56.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • Това момче Мъск няма да свърши добре
                        Продавайте всякакви акции "Тесла"
                        "To reach those goals, Musk told the NYT he'd recently been working up to 120 hours a week, and the report noted he "alternated between tears and laughter," in the interview."
                        "When he's not working, Musk told the newspaper that he takes the sedative Ambien to help him sleep. The interview claims Tesla board members are worried the drug does not help him sleep, but results in him spending all night on Twitter."

                        https://mashable.com/2018/08/17/elon...e#_OW2xwxObOq1

                        Коментар


                        • Натовските говеда ще откриват паметник на българските подводничари....
                          Ще има паметник на българските подводничари

                          Натовските поругатели на българската армия унищожиха българските ракетни войски, унищожиха военновъздушните сили, унищожиха подводниците ни, сега щели да открият паметник на подводничарите. По време на Варшавския договор имахме 4 подводници, над 2000 танка, над 250 бойни самолета, ракети СС-23 с далекобойност над 500км.
                          Сега имаме стотина танка, вече стари, никакви ракети освен безполезните "Точка, почти нямаме бойни самолети и вертолети, последната подводница бе нарязана, имаме две стари белгийски фрегати без въоръжение.
                          Натовските ликвидатори да направят един паметник на българската армия, да я разпуснат цялата и да се свършва с това мъчение!
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Армения отметила 100 дней революции

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                              Как бе, нали Русия са победители във войната
                              Айде, от нас да мине
                              1900 г. Русия е имала 87 млн, САЩ 76 млн жители
                              2018 г. Русия има само 147 млн, САЩ 328 млн жители

                              Следователно ако в Русия нямаше две войни,
                              2018 г. в Русия би трябвало да има 375 млн жители = 87 * 328 / 76

                              Следователно във войната Русия са загубили 228 млн жители = 375 - 147
                              а американците - нито един





                              1900 г.
                              British Empire[a] 436,259,084
                              1 Qing China[1] 400,000,000
                              2 Indian Empire[b][1] (UK) 330,567,600
                              Russian Empire (Including Finland and Poland) 136,305,900
                              3 Russian Empire (excluding Finland and Poland) 119,546,234
                              France (including colonies) 78,790,700
                              4 United States[c][1] (US proper only) 75,994,575 <----
                              Russian Empire[1] (Russia Proper Only) 87,162,000 <---
                              https://en.m.wikipedia.org/wiki/List...lation_in_1900

                              Абе знаех си аз, че червената сган е нагла и тъпа, но сега прекалиха
                              Барба, сам си извадил данни. Кажи ми, при постоянно изваждане повече, отколкото влиза, какъв е резултатът? Освен това сам правилно отбелязваш тук и там, че, жизнените условия в Русия ...не са като тук и там. Т.е., некоректни са твърденията ти за „ако в Русия нямаше две войни” . Трябваше да продължиш с нещо от вида ...„и не се бяха откъснали...(като тук изброиш)”.
                              Да, ама не, нали. Т.е., от грешни входни условия, разсъждаваш повърхностно но, обявяваш „резултата” си за...„представителен”? -Ей сега ти се вързах. Едно време, „извадката от общественото мнение” е била 99%++ , че Земята е плоска, нали?
                              Освен това, с Питанков, някак не си съвпадат версиите ви: той каже 100000, ти- „квадрилиони” пъти, после, той 110000...вс е различно. Каква е Новата ти „версия” по въпроса, О, „Компетентни”?

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                                Руска медия съобщи, че на 17 август 2018г. централната банка на Русия е отнела лиценза за банкова дейност на още една банка в Русия.
                                По мои сметки от началото на 2018г. до сега 44 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
                                По мои сметки през 2017г. 57 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
                                Според данни, посочени от руска медия, от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.

                                http://www.banki.ru/news/lenta/?id=10619758
                                http://www.banki.ru/banks/memory/

                                Да ви напомня, че от 24 юни 1992г. до сега в Русия официалният курс на щатския долар към руската рубла се е увеличил над 110 000 пъти.
                                Ооо! Пак ли ти бе, Гъбо? 3000 руб/дол.тогае
                                ва, 70 (нека са 70) - днес. 70:3000 = 0,023333(3) пъти. МНОГО ЛЪЖЕШ, ЕЙ!
                                И за БАМ!ките ти казвах: ДОКАТО МОЖЕ, ще се отнемат лицензи. Тези БАМ!ки НЕ СА там, за да направят живота на рашките по-добър а,за да смучат пари (от същите рашки). Нали сте либерасти? Е, Н.В. Пазарът ще удари калема накрая.
                                Ама ти си драскай, нале. Все пак, с това се храниш...

                                Коментар

                                Working...
                                X