If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Въобще не ми е ясно защо във форума на далавераджийте, мошенниците, авантаджийте има тема политика?
Мараба тролчета я да ва поТРОЛеибусна малко в такъв хубав ден като за първолаци как ма сърбят пръстите да ви разваля седянката.
Еи ся само да ми доде музата....
Щото най-якия трафик е тука ... я глей колко заслужили енвеститори сме тука ...
Въобще не ми е ясно защо във форума на далавераджийте, мошенниците, авантаджийте има тема политика?
Мараба тролчета я да ва поТРОЛеибусна малко в такъв хубав ден като за първолаци как ма сърбят пръстите да ви разваля седянката.
Еи ся само да ми доде музата....
Много ми е интересно, защо червения президент Румен РаДИВ не ни покаже партийната си книжка с която се е клел във вярност към БКП/БСП и СССР(Русия), за да стане ясно защо саботита избора на новите министри.
ахахахахахахахахахахаххаах ....................
Чунчоооооо ............. казах ли аз че няма да закъснеят картинките ............ ейййй ..... !!!
Знам си стоката , бе ......... метилявата ....
Ай дай сега оная с руснаците със ЗаЗ - ките у гората
или '' козата на върха ''
Да та ..... у закостенелия , глуповатичък русофоб..........
Че , трейдър от теб , така и не стана ........ Гледам ти сделката при Жельов ............... Ше ядеш стопа на 100 % .........
Много ми е интересно, защо червения президент Румен РаДИВ не ни покаже партийната си книжка с която се е клел във вярност към БКП/БСП и СССР(Русия), за да стане ясно защо саботита избора на новите министри.
Виж тоя е от БСП и е нормално да има от БКП.
Ама виж Боко да има книжка от БКП , пък сега да е първи антикомунист ми се вижда ненормално
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Само не разбрах книжката като такава ли саботира избора и дори и да ти я покаже какво от това
Днес, 18:32
Този коментар от v_tin е изтрит от aleks262
Причина: Моля спазвайте добрия тон
Ще бъда благодарен алекс ако ми посочиш една неприемлива дума в поста ми към имхотеп. Ако не можеш да ми посочиш ще смятам че несправедливо и тенденциозно са изтрити мои мнения
Предупредих го да укрепи къщата където живее- дадох линк към бг медия, в този линк имаше видео на бурята флорънс- какво от всичко това е неприемливо? Ах да използувах думата барака- ами че 99% от къщите в говедария са такива- такива са за българите, за говедарите са си нормални, как може да бъде нормално да живееш между два талашита не знам.
Що се отнася до геоикономическите аспекти на глобализацията, нещата стават все по-спорни и конфликтни. В американският модел е заложена една стратегическа цел - поставяне под контрол и тотален диктат на всички икономически субекти, било то държави или компании, които разполагат със сериозни стопански ресурси. Само че тези субекти се оказаха не на американския континент, а в цитаделата на „Hеartland”-a, в Русия и Африка. Което пък доведе до началото на световна геоикономическа война. САЩ никога - нито военно, нито икономически - са воювали на собствена територия. Двете кръвополитни стълкновения на тяхна земя са вътрешнопространствени: изтреблението на индианците (с цел присвояване на земите им) и Гражданската война през 1861-1865. Американците не знаят, какво означава да се жертват невъзвратими вътрешни ресурси в битки срещу външен враг на собствена територия: хора, селища, материални и културни ценности. При тях георефлексът за самосъхранение и оцеляване никога не е стоял по такъв драматичен начин. Те винаги реализират (гео)икономическите и военните си интереси в други/чужди пространства. Затова загиналият някъде в чужбина американски войник е семейна трагедия, докато гибелта на хиляди, стотици хиляди и дори милиони чужди граждани е просто статистика. Такава е американската „демократична” логика. Неслучайно външнополитическата доктрина на САЩ се основава на схващането, че всяка точка на земното кълбо, която те смятат за зона на своите стратегически интереси, може и следва да бъде защитавана от тях с всички възможни средства, включително и военни. Пак затова, в геоикономически план, използвайки моделирани от тях инструменти на глобализация, САЩ преследват ясни и прости цели: без оглед на това, кой ги произвежда и продава, природните и другите икономически ресурси в различните пространства на планетата трябва да обслужват американския модел на глобализация. И тъй като тези цели невинаги могат да бъдат постигнати с чисто геоикономически средства, все по-често се прибягва до арсенала на геополитиката и кратополитиката: вътрешни преврати, „цветни” революции, „арабски” и други пролети, икономически санкции, митнически бариери, политическа и военна принуда за заобикаляне на енергийни трасета, милитаризиране на държави и групи от държави и т.н. Важно е да се отбележи, че всичко това се случва далеч от границите на САЩ. Именно за тази цел те поддържат и най-големия военен бюджет в света.
Защо воюваме с бившите си Братя???? ВСИЧКИ тези народи фашисти ли са??? Защо никой не ни напада, а ние все воюваме и воюваме???? Защо почти всички мои Братлета са ранени и контузени само на чужда земя???? Събудете се, Русия вече няма съюзници, освен мизерната Беларус и виртуалния “Хондурас”
Татяна Кристи
Тази случка трябва да отнесе главата на цялото правителството обаждане и да се изясни ситуацията. Защо ни излъгаха, че не били задържани?"
Брех мама му стара- чак в сан франциско бг е станала известна, дамата няма ли да ходи да плава със сърф, ами се занимава с бг делата
Коментар