IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
    Въобще не ми е ясно защо във форума на далавераджийте, мошенниците, авантаджийте има тема политика?
    Мараба тролчета я да ва поТРОЛеибусна малко в такъв хубав ден като за първолаци как ма сърбят пръстите да ви разваля седянката.
    Еи ся само да ми доде музата....
    Щото най-якия трафик е тука ... я глей колко заслужили енвеститори сме тука ...

Коментар

• Днес, 19:07
      Този коментар от majnata е изтрит от aleks262
      Причина: Заяждане

Алексеев , не съм казал още кой е автора , чаткаш ;ли ?!

Коментар

• Въобще не ми е ясно защо във форума на далавераджийте, мошенниците, авантаджийте има тема политика?
        Мараба тролчета я да ва поТРОЛеибусна малко в такъв хубав ден като за първолаци как ма сърбят пръстите да ви разваля седянката.
        Еи ся само да ми доде музата....
        Last edited by KMETA; 15.09.2018, 20:22.
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение

Много ми е интересно, защо червения президент Румен РаДИВ не ни покаже партийната си книжка с която се е клел във вярност към БКП/БСП и СССР(Русия), за да стане ясно защо саботита избора на новите министри.
          ахахахахахахахахахахаххаах ....................

Чунчоооооо ............. казах ли аз че няма да закъснеят картинките ............ ейййй ..... !!!

Знам си стоката , бе ......... метилявата ....

Ай дай сега оная с руснаците със ЗаЗ - ките у гората

или '' козата на върха ''

Да та ..... у закостенелия , глуповатичък русофоб..........

Че , трейдър от теб , така и не стана ........ Гледам ти сделката при Жельов ............... Ше ядеш стопа на 100 % .........

хахахахахахаххах ........................ аматьоооооооооооооор
          Last edited by Kondora; 15.09.2018, 20:17.

Коментар

Много ми е интересно, защо червения президент Румен РаДИВ не ни покаже партийната си книжка с която се е клел във вярност към БКП/БСП и СССР(Русия), за да стане ясно защо саботита избора на новите министри.
            Виж тоя е от БСП и е нормално да има от БКП.

Ама виж Боко да има книжка от БКП , пък сега да е първи антикомунист ми се вижда ненормално
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Некакси ми се струва че последния абзац не е на място.
              Как точно са я възстановили остава пълна мистерия.
              Не че е изненада де,

Ми да ти преведа.

ЧЕЗ спря централата като нерентабилна и съкрати почти всичкия персонал.

Тези инвестираха според някои източници между 100-120 милиона евро и я направиха да работи от антрацитни въглища на газ.

Назначили са обратно 150 човека песонал.

Учяставили са в търговете на НЕК за студен резерв и са спечелили …….кое не е ясно ?
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3380897[/ATTACH]

Само не разбрах книжката като такава ли саботира избора и дори и да ти я покаже какво от това

Коментар

• Click image for larger version

Name:	16729319_324774631257227_5221354327316109256_n.jpg
Views:	2
Size:	34.4 КБ
ID:	3380897

Last edited by Krum Sokolov; 15.09.2018, 19:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Oooo, vate,
                    Богат речник и култура, тако'а.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Ха да му е честито на Доган - тази година ТЕЦ, догодина АЕЦ!
                      Е тъй де, да знаеш, кой ще еновият ти Шеф.

Коментар

• Днес, 18:32
                        Този коментар от v_tin е изтрит от aleks262
                        Причина: Моля спазвайте добрия тон

Ще бъда благодарен алекс ако ми посочиш една неприемлива дума в поста ми към имхотеп. Ако не можеш да ми посочиш ще смятам че несправедливо и тенденциозно са изтрити мои мнения

Предупредих го да укрепи къщата където живее- дадох линк към бг медия, в този линк имаше видео на бурята флорънс- какво от всичко това е неприемливо? Ах да използувах думата барака- ами че 99% от къщите в говедария са такива- такива са за българите, за говедарите са си нормални, как може да бъде нормално да живееш между два талашита не знам.

Коментар

• Що се отнася до геоикономическите аспекти на глобализацията, нещата стават все по-спорни и конфликтни. В американският модел е заложена една стратегическа цел - поставяне под контрол и тотален диктат на всички икономически субекти, било то държави или компании, които разполагат със сериозни стопански ресурси. Само че тези субекти се оказаха не на американския континент, а в цитаделата на „Hеartland”-a, в Русия и Африка. Което пък доведе до началото на световна геоикономическа война. САЩ никога - нито военно, нито икономически - са воювали на собствена територия. Двете кръвополитни стълкновения на тяхна земя са вътрешнопространствени: изтреблението на индианците (с цел присвояване на земите им) и Гражданската война през 1861-1865. Американците не знаят, какво означава да се жертват невъзвратими вътрешни ресурси в битки срещу външен враг на собствена територия: хора, селища, материални и културни ценности. При тях георефлексът за самосъхранение и оцеляване никога не е стоял по такъв драматичен начин. Те винаги реализират (гео)икономическите и военните си интереси в други/чужди пространства. Затова загиналият някъде в чужбина американски войник е семейна трагедия, докато гибелта на хиляди, стотици хиляди и дори милиони чужди граждани е просто статистика. Такава е американската „демократична” логика. Неслучайно външнополитическата доктрина на САЩ се основава на схващането, че всяка точка на земното кълбо, която те смятат за зона на своите стратегически интереси, може и следва да бъде защитавана от тях с всички възможни средства, включително и военни. Пак затова, в геоикономически план, използвайки моделирани от тях инструменти на глобализация, САЩ преследват ясни и прости цели: без оглед на това, кой ги произвежда и продава, природните и другите икономически ресурси в различните пространства на планетата трябва да обслужват американския модел на глобализация. И тъй като тези цели невинаги могат да бъдат постигнати с чисто геоикономически средства, все по-често се прибягва до арсенала на геополитиката и кратополитиката: вътрешни преврати, „цветни” революции, „арабски” и други пролети, икономически санкции, митнически бариери, политическа и военна принуда за заобикаляне на енергийни трасета, милитаризиране на държави и групи от държави и т.н. Важно е да се отбележи, че всичко това се случва далеч от границите на САЩ. Именно за тази цел те поддържат и най-големия военен бюджет в света.

Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                          Защо воюваме с бившите си Братя???? ВСИЧКИ тези народи фашисти ли са??? Защо никой не ни напада, а ние все воюваме и воюваме???? Защо почти всички мои Братлета са ранени и контузени само на чужда земя???? Събудете се, Русия вече няма съюзници, освен мизерната Беларус и виртуалния “Хондурас”

Коментар

• Oooo, vate,
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Татяна Кристи
                              Тази случка трябва да отнесе главата на цялото правителството обаждане и да се изясни ситуацията. Защо ни излъгаха, че не били задържани?"
                              Брех мама му стара- чак в сан франциско бг е станала известна, дамата няма ли да ходи да плава със сърф, ами се занимава с бг делата

Коментар

• Ха да му е честито на Доган - тази година ТЕЦ, догодина АЕЦ!

Коментар

Working...
                                X