Хаил гусин Президент.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Как руското министерство на оправданията коментира самозастрелването на руският таралясник! И защо не се оповестиха имената на загиналите офицери от руснаците? Сега,,ако ги извадят от дъното на морето тихомълком ще ги потулят,както и убитите в Украйна....
Колпино, опять внезапное массовое захоронение
https://www.youtube.com/watch?v=rtUYYJkAcHc 12 септ.2018 год.
https://www.youtube.com/watch?v=5jChdphUOoI
И който си мисли,че сириец е стрелял ето....
꧁꧂СТАХАНОВ꧁꧂ UA преди 1 ден (редактиран)
Не бывает сирийцев операторов ПВО. Там расчет из российских военнослужащих, сирийцы максимум подвозят ракеты. Потому и херню про евреев нести началиLast edited by vanevski; 26.09.2018, 03:41.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Въпросът технически беше към теб но смисълът му от типа 'да разлаем кучетата'...
Но понеже го взе сериозно, та да спомена че русия е наш враг.
Връщайки се още във времената на резане на чепките, действията на тази държава срещу България ни дават да разберем, че едно такова действие е напълно в реда на нещата.
Освен това, не те знам къде си в момента, но при мен е вече е 22.30, а ме "каниш " да вляза в един много сериозен разговор, но без надежда за смислен резултат.
Жена ми вече два пъти влиза и ме гледа с въпросителн и разтревожен поглед
Ако проявяваш интерес, може и да поговорим, но не сега.
Доколкото повдигна въпроса за "чепките", имам едно сериозно предложение. Много ценно и отрезвяващо е да се прочете за сетен рът документалното наследство на Васил Левски. Никак не е обемно. Гледам да препрочитам по-важните неща от него колкото е възможно по-често. Човек проглежда и отрезвява. Вчера подскочих срещу Иван, доколкото тенденциозно е некоректно беше цитирал част едно от неговите писма. Намери и прочети цялото. Онова, в което руският цар щял да има изгода да се пратят нашите на юнашка и безсмислена смърт. И за руските агенти.
След това помисли за епохата - от Виенския конгрес до 70 - те години.
Разсъждавай исторически и в контекст.
Не забравяй да се поинтересуваш от мнението на Левски за европейците и за техните дипломати. Моля те, не ме карай мен да го цитирам, неудобно ми е.
Потърси мнението на европейските и на руските политически елити. Задължително не пропускай Бисмарк. За англичаните дори и дума не отварям. Потърси информация и за отношението на морални и нравствени авторитети, на обикновените хора. Без грам ирония или намеци - един от най-ярките примери за приятелско отношение към народа ни са американците (от онова време).
Разсъждавай и геостратегически. Ние българите нямаме преплетени исторически отношения с полинезиици, пигмеи и индианци. Но имаме със сърби, гърци, турци и руснаци.
Предлагам, не изисквам - направи едно такова усилие и ако продължаваш да мислиш, че някой ни е дължал безалтернативно преданост, любов, безгранична саможертва, игнориране на собствения си интерес - все неща, които ние без ограничение сме му дали в цялата си история, пък той е потъпкал, агресивно е отхврълил, имал наглостта да мисли за себе си ... да, нека тогава да помислим и за хипотеза за втърдяване на позициите.
Лека вечер
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Въпросът технически беше към теб но смисълът му от типа 'да разлаем кучетата'...
Връщайки се още във времената на резане на чепките, действията на тази държава срещу България ни дават да разберем, че едно такова действие е напълно в реда на нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Този волен полет на мисълта ти винаги ме е изненадвал!
Оправдавам те пред себе си само заради силно изявяваното от теб желание да ме уязвиш по всякакъв възможен начин. Нападение, ирония, абсурд?
Какво да се прави, на война всички методи са добри, а ти отколе виждаш в мое лице противник.
Няма да ти вляза в тона и ще отговоря сериозно.
Откъде се пръкна в главата ти тази мисловна и лексическа комбина;ция?? Прекъсване на дипломатически отношения?
От какъв зор, в каква връзка?
За сериозните неща и със сериозните и законни субекти трябва да се говори!
Без прекъсване, упорито, до пълна изнемога!
Last edited by Имхотеп; 25.09.2018, 22:08.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Оправдавам те пред себе си само заради силно изявено изявяваното от теб желание да ме уязвиш по всякакъв възможен начин. Нападение, ирония, абсурд?
Какво да се прави, на война всички методи са добри, а ти отколе виждаш в мое лице противник.
Откъде се пръкна в главата ти тази мисловна и лексическа комбина;ция?? Прекъсване на дипломатически отношения?
Без прекъсване, упорито, до пълна изнемога!
Коментар
-
Оправдавам те пред себе си само заради силно изявено изявяваното от теб желание да ме уязвиш по всякакъв възможен начин. Нападение, ирония, абсурд?
Без прекъсване, упорито, до пълна изнемога!/ понякога изпадат в алогични и дори парадоксални умозаключения ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНачев, мислите ли че България трябва да прекъсне дипломатически отношения с русия?
Оправдавам те пред себе си само заради силно изявяваното от теб желание да ме уязвиш по всякакъв възможен начин. Нападение, ирония, абсурд?
Без прекъсване, упорито, до пълна изнемога!Last edited by nachev; 25.09.2018, 21:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЕто ти линк към тези дветеот които получавам допълнителна пенсия:
http://www.agirc-arrco.fr/particuliers/
и още един към енциклопедията:
https://fr.wikipedia.org/wiki/Retrai...C3%A9s_(France)
Помоли някой батко да ти ги преведеПомоли някой батко да ти преведе
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЯ дай някакв3и линкове че нещо ме съмнява това което говориш особено за пенсията- както я описваш имам чувството че е фиксирана, а би трябвало да е според парите. Ако не е според парите би трябвало да е дошъл комунизма в твоето селоот които получавам допълнителна пенсия:
http://www.agirc-arrco.fr/particuliers/
и още един към енциклопедията:
https://fr.wikipedia.org/wiki/Retrai...C3%A9s_(France)
Помоли някой батко да ти ги преведе
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Не няма да ги прекъсне.Стана ти ли ти ясно са руските тираджии ша та намерат и у Долни Дъбник
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Стига бе по скоро ша са обеси в обора при магарето у Лясковец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНачев, мислите ли че България трябва да прекъсне дипломатически отношения с русия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеЖерар Депардийо: Макрон е същият като Путин!
Русия вече 30 години е една съвсем различна страна, казва актьорът, който от няколко години има руски паспорт.
Aууу , барабов ша са обеси на абажура в елисейския дворец ...
Коментар
Коментар