Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Ти се шегуваш..не може да си с частен бизнес и да гласуваш за тези,които ти кроят шапка!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И ти видя едноокия в Манолова и Нинова, така ли? Смешно е. Тези не стават и за инкасаторки на ВИК Радомир. Изкукали лелки, разчитащи на гласовете на пенсионери, да лапнат една незаслужена депутатска заплата и с популизъм да ми се вайкат как били ниски пенсиите на избирателите им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Хихи то вие бсп-то я вземете 50 депутата, я не, пък за управление мечтаете.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Как сладко си говорите днеска. Разходите на дребно за имоти ще растат. Данъци ще се плащат. Хвърлих днеска един глас за БСП и аз . Имотките как яко ще дадат нагоре. Гответе се за ляво управление, с доста ограничения да перат пари в България поне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеБСП и ГЕРБ са популисти нищо общо с ляво и дясноНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
Донякъде си прав, из гласувах за Герб през 2009, защото артернативата беше Станишев, а ББ изгряваше, доказваше се и ловеше яко бандити.
Обаче, втория му мандат беше непростима грешка.
Така и сега, в тоя момент Герб трябва обезателно да си ходи.
Само че, за управление трябва да се избере задължително НЯКОЙ.
Не може да се дърпаш и да чакаш Уго Чавес у нас.
Между слепите Герб, избираш току там някой едноок да те води.
Между да спиш под моста, избираш някоя съборетина, просто е, ама вие младоците със набола брада сте едни максималисти ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеРуските милиардери са по-малко от американските, но затова пък са по-богати от тях. Има и други съществени разлики.
Фактът, че империята на Путин се различава съществено от други страни, си личи и по разпределението на богатствата. В Русия богатството винаги води и до политическа власт. Има и други разлики. Руските милиардери може и да са по-малко от американските на брой, но пък са по-богати от тях. В САЩ свръхбогатите са 614, докато в Русия – само 99.
Милиардерите в Америка разполагат средно с по пет милиарда долара, докато руснаците имат по близо 14 милиарда. Най-богатите в САЩ са спечелили парите си от иновации и благодарение покупателната способност на населението.
В Русия залагат на добрите връзки с Кремъл.
А сега, Grosss, кажи ни кой от днешните руски милиардери- не ограбва националното богатство на русия
- и не е в бандата на путин
ресторантите сервитьорите търчат като финикиици защото знаят,че ония плащат и правят по 200 лв сметки.Купуват си имоти иначе бедни
горките,карат на по 200 долара доходи.
- 1 like
Коментар
-
Вярвам най-вече в историята на България, а тя не лъже. Погледни правителствата на БСП след 1990 и ми кажи кое от тях не докара пълна разуха!
На ЕС проблемът е много сходен - от леви идиоти Европа се напълни с маймуни от всички краища на света, а работешият, умният, предприемчивият човек трябва да плаща 50% данък, за да има какво да ядат тези паразити. Не подкрепям Герб по никакъв начин, даже аз пострадах сериозно от тях последните 2-3 години заради нежеланието ми да учавствам в схемите им (иначе щях да съм сигурно с няколко милиона напред, но щях да изневеря на принципите си и да предам хората, на които дължа много и които са ми гласували доверие). БСП обаче не е алтернатива и никога няма да бъде. По-голямо зло от лявото няма (а в случая на БСП говорим за крадливото ляво - комбинация от Герб и ляво). Не може разни Гешевци и подобни старчоци, докарали 1997 страната до национална катастрофа, да дават акъли каква да е социалната политика, какви да са данъците и пр. през 2021 година.
Погледни списъка - имаш толкова много опции за гласуване извън Герб. Има и свестни кандидати, с ясни позиции и с неопетнени имена. Не бъди глупак.
Обаче, втория му мандат беше непростима грешка.
Така и сега, в тоя момент Герб трябва обезателно да си ходи.
Само че, за управление трябва да се избере задължително НЯКОЙ.
Не може да се дърпаш и да чакаш Уго Чавес у нас.
Между слепите Герб, избираш току там някой едноок да те води.
Между да спиш под моста, избираш някоя съборетина, просто е, ама вие младоците със набола брада сте едни максималисти ....Last edited by распутин; 04.04.2021, 18:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеБарба ,не трябва да се забравя от каква ниска база тръгна ерата на Путин,наследил безхаберието на Горбачов и некомпетността на Елцин.При Елцин Русия беше налазена от мурлтинационални компании които без жалост и милост и ограбваха националното богатство.Преходът в Русия се оказа истинска катастрофа с невиждани до тогава размери от която се възползва Западът.Сега вече не така.
Фактът, че империята на Путин се различава съществено от други страни, си личи и по разпределението на богатствата. В Русия богатството винаги води и до политическа власт. Има и други разлики. Руските милиардери може и да са по-малко от американските на брой, но пък са по-богати от тях. В САЩ свръхбогатите са 614, докато в Русия – само 99.
Милиардерите в Америка разполагат средно с по пет милиарда долара, докато руснаците имат по близо 14 милиарда. Най-богатите в САЩ са спечелили парите си от иновации и благодарение покупателната способност на населението.
В Русия залагат на добрите връзки с Кремъл.
А сега, Grosss, кажи ни кой от днешните руски милиардери- не ограбва националното богатство на русия
- и не е в бандата на путин
- 1 like
Коментар
-
Няма обективни причини да се подценява БСП. БСП са много добре свързани с ЕС още от както Станишев стана шеф на ПЕС. В ЕС двете най-големи партии са социалистическите, тая на станишев е втората по подкрепа и е по-прогресивната. БСП просто изпълняват Европейския федерален план и дори да са малоумни, ЕС никога няма да ги остави са провалят, напротив идеята е да покажат че ако България може да се трансофрмира, значи всяка друга държава ще може. Има много резон в БСП ако вярваш във федерализма.
На ЕС проблемът е много сходен - от леви идиоти Европа се напълни с маймуни от всички краища на света, а работешият, умният, предприемчивият човек трябва да плаща 50% данък, за да има какво да ядат тези паразити. Не подкрепям Герб по никакъв начин, даже аз пострадах сериозно от тях последните 2-3 години заради нежеланието ми да учавствам в схемите им (иначе щях да съм сигурно с няколко милиона напред, но щях да изневеря на принципите си и да предам хората, на които дължа много и които са ми гласували доверие). БСП обаче не е алтернатива и никога няма да бъде. По-голямо зло от лявото няма (а в случая на БСП говорим за крадливото ляво - комбинация от Герб и ляво). Не може разни Гешевци и подобни старчоци, докарали 1997 страната до национална катастрофа, да дават акъли каква да е социалната политика, какви да са данъците и пр. през 2021 година.
Погледни списъка - имаш толкова много опции за гласуване извън Герб. Има и свестни кандидати, с ясни позиции и с неопетнени имена. Не бъди глупак.Last edited by ejonny2376; 04.04.2021, 17:49.
- 1 like
Коментар
-
Няма обективни причини да се подценява БСП. БСП са много добре свързани с ЕС още от както Станишев стана шеф на ПЕС. В ЕС двете най-големи партии са социалистическите, тая на станишев е втората по подкрепа и е по-прогресивната. БСП просто изпълняват Европейския федерален план и дори да са малоумни, ЕС никога няма да ги остави са провалят, напротив идеята е да покажат че ако България може да се трансофрмира, значи всяка друга държава ще може. Има много резон в БСП ако вярваш във федерализма.
По времето на Ореха стана ясно колко добре са свързани БСП с ЕС, но ти явно си бил в някоя канцеларийка (или още ученик) и не си разбрал.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
За протокола, чисто български корени. Но съм роден в СССР, там започнах училище, там завърших и основното си образование. Русия познавам много добре за разлика от вас. Вашата представа е някаква фантазия, която приемате за реалност. ОПГ "Озеро", начело с Путин унищожи страната и доведе половината от населението до крайна нищета. Освен това, извърши най-голямото престъпление в руската история, като унищожи дълбоките връзки между руснаци и украинци. Последното трудно ще бъде поправено в следващите 100 години.
инфаркти
....
а всъщност.....ГРОЗНАТА ИСТИНА
масква и санкт подредени като АПТЕКА
останалото фред флинстоун
Коментар
-
Надявам се да си си пил хапчетата и гласуването за БСП да е само някакво видение, не реалност.
При ляво правителство с участието на БСП имотите ще са най-малкият проблем на държавата.
Тук във форума може много от нещата казани да са майтап, но изборите са нещо сериозно и от резултата зависят не просто имотите, а като цяло дали България ще е място годно за обитаване от хора под 70 години и с IQ над 100. Така че, внимавайте какво си пожелавате и гласувайте умно днес.
Коментар
Коментар