IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Марков, разбра ли сега?

Ми не , обясни ми....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение

Марков извинявай, сбъркал съм аршина. Искрено ти пожелавам успех!, писал съм от позицията на човек, който счита и най-гадната критика за по-полезна от най хубавия комплимент
      Марков, разбра ли сега?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Много дълбокомислен пост!
        Определено има развитие,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=Qf_ZkgegGD8
          Валентин Вацев: Атлантизмът с ерекция вече отрича самия себе си

Разговор на Александър Симов с геополитическия анализатор Валентин Вацев за това как е възможно на бял свят да се появи заглавие от типа: "Атлантици: НАТО - кауза свят, кауза вечна" и защо това е сигурен знак, че тези са секта? Какъв е планът на българския евроатлантизъм за българската държава? Защо тези хора все искат някого да лустрират, преследват и да пускат кръв? Могат ли да влязат във властта и защо полудяват само от нейната миризма? Как евроатлантизмът с пяна на устата и ерекция се превръща в своята собствена противоположност?

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=WB4oR5UldWY
            Валентин Вацев: Плевнелиев е въплъщение на българския цивилизационен избор

Разговор на Александър Симов с геополитическия анализатор Валентин Вацев за последните изяви на лицето Росен Плевнелиев и неговата русофобска истерия? Защо експрезидентът се превърна в лице на "цивилизационния ни избор"? Кои хора се въртят край него и как да класифицираме тяхната група? Какъв е техният произход, търсения и цели? Какви са мотивите, които ги водят и откъде идва този налудничав блясък в очите им? Откъде изпълзяха тези хора и защо според него те са "гюбрето на прехода"?

Last edited by majnata; 19.10.2018, 19:21.

Коментар

• В рамките на готвещата се ТСВ, след използването на мощна артилерийска подготовка, авиационни и ракетни удари, включително с мощно ЯО, ще се проведе огромно танково сражение, нещо като аналог на Битката при Курск от ВСВ.
              Още не е ясно мястото на сражението, но пък вече има приблизителна яснота за основните действащи субекти: С танк "Черна нощ" отговаря Великобритания на руския "Армата"

Министерствата се готвят да привикат най-изтъкнатите геймъри на действителна военна служба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

По времето на Свети Тодор един войник с танка им беше съборил половината маала.
                И после бая години мангалора ходеше по терлици ...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

В нигерия един път разтоварвахме ориз от виетнам. Един тарикат си напълнил обувките и се опита да изнесе шепа ориз- пребиха го като куче с палки. Дървени палки около 70-80см дълги- кръв тече отвсякъде той нещо крещи, сигурно се молеше да не го бият, няма прошка, бой, оставиха го да лежи до кораба. Онзи лежа сигурно 5 минути, стана отръска се като куче и си замина

Да не говорим за онова видео от канада където полицаите пребиха около 20 човека
                  По времето на Свети Тодор един войник с танка им беше съборил половината маала.

Коментар

Десетки роми нападнали полицаи в Сливен

Трима полицаи са пострадали, след като били нападнати от жители на сливенския квартал „Надежда”

https://www.youtube.com/watch?v=SepSZkt75x4

А в други страни полицията се справя така !
                    В нигерия един път разтоварвахме ориз от виетнам. Един тарикат си напълнил обувките и се опита да изнесе шепа ориз- пребиха го като куче с палки. Дървени палки около 70-80см дълги- кръв тече отвсякъде той нещо крещи, сигурно се молеше да не го бият, няма прошка, бой, оставиха го да лежи до кораба. Онзи лежа сигурно 5 минути, стана отръска се като куче и си замина

Да не говорим за онова видео от канада където полицаите пребиха около 20 човека
                    Last edited by v_tin; 19.10.2018, 17:39.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=gmleq0_exZ8
                      Россия перебросила в Ливию элитный спецназ

Коментар

Марков извинявай, сбъркал съм аршина. Искрено ти пожелавам успех!, писал съм от позицията на човек, който счита и най-гадната критика за по-полезна от най хубавия комплимент
                        Ами и ти извинявай , но мистиката и теорията на конспирациите нямат място във финансите.

Да бих разбрал ако ми кажеш - не си чел достатъчно щото в този закон , онзи договор и т.н. е фиксирано това което изразяваш като теза.
                        В смисъл даваш неоспорими факти и доказваш тезата си .....аз това не видях в писанието ти.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Видеото кефи, кляканията на индийските цитгани ме подсетиха за наказанието "Мечо хоро" или провинилите се клякат в кръг, след което се хващат през раменете, нещо като този който се вози в средата на задната седалка на москвича, за ушите... Наказанието се състои в последователно изправяне без пускане на ушите на останалите, един по един, докато всички останали седят клекнали

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Колега , моите уважение но тук не видях нищо смислено да си написал.
                            Високо самочувствие с мания да ме учиш на нещо което самия ти не схващаш видно от написаното , и за достоверност си вкарал и малко теория на конспирацията , което пък съвсем не е за този форум......

Коментар

Десетки роми нападнали полицаи в Сливен

Трима полицаи са пострадали, след като били нападнати от жители на сливенския квартал „Надежда”

https://www.youtube.com/watch?v=SepSZkt75x4

А в други страни полицията се справя така !
                              Видеото кефи, кляканията на индийските цитгани ме подсетиха за наказанието "Мечо хоро" или провинилите се клякат в кръг, след което се хващат през раменете, нещо като този който се вози в средата на задната седалка на москвича, за ушите... Наказанието се състои в последователно изправяне без пускане на ушите на останалите, един по един, докато всички останали седят клекнали

Коментар

Working...
                              X